Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah inşallah inşallah.. hepimize hayırlı evlatlar inşallah durun maillerinizi gönderiyorum...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
vvalla mı kız ç ok salak çıkmışım size yollamak için çektirdim sabah eşime sabahın şişi.. yamuk yumuk çıktım...

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
canııımmmmmmmmmmmmmmmm kardeşim benimmmmmmmmmmmmmm......yüzünden nur akıyo maşşaallah sübhannallah..feracen çok yakışmış çok güzel.....kızınıda kendi oğluma istemeye karar verdim:)allah nazarlardan sakınsın inşaaalllahh.rabbim acısını yaşatmasın kimseye....ses+ görüntü=buket.....şimdi oturdu...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
kuzum utandım varya yok canım nur kim biz kim... ama bak şunu söylrim feracem çok rahat o sana resmini gösterdiğim varya işte o..
alabilirsen al.. bintane pardesüye değişmem... kızımıda isteyen çokkk bilemedim babamıza sormamız lazım... ALLAHIM SENİN YAVRUNUDA BAĞIŞLASIN CANIM.. amacımız ALLAH yolu artık.. nasıl huzurluyum varya hiç çıkarmadım üzerimden feracemi..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ay ne bileyim eşimde çok garip çıktın demişti...
rabbim hakkıyla taşıyanlardan eylesin inşallah

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
kuzum utandım varya yok canım nur kim biz kim... ama bak şunu söylrim feracem çok rahat o sana resmini gösterdiğim varya işte o..
alabilirsen al.. bintane pardesüye değişmem... kızımıda isteyen çokkk bilemedim babamıza sormamız lazım... ALLAHIM SENİN YAVRUNUDA BAĞIŞLASIN CANIM.. amacımız ALLAH yolu artık.. nasıl huzurluyum varya hiç çıkarmadım üzerimden feracemi..
amin canım hepimizin evadını korusun inşaallah.ya üstünde görünce daha bi alasım geldiiii...nasip bakalım inşaallah.biliyosun ben pardesüyü 6 ayda zor aldım...:)ama yazlık kıyafet yok hiç o kadar şey almaktansa 1 ferace yeter.ama dün kötü bişey oldu buketim....
eşim anneler günü ve bi yakınımızın düğünü var diye bana hediye almış....kıyafet.....ama görsen dapdar:(benim yüzüm ne şekle girdiyse artık beğenmedin falan diye kızdı küstü. ne var dar olsun dedi ya düşünebiliyomusun?moralim bozuk

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
amin canım hepimizin evadını korusun inşaallah.ya üstünde görünce daha bi alasım geldiiii...nasip bakalım inşaallah.biliyosun ben pardesüyü 6 ayda zor aldım...:)ama yazlık kıyafet yok hiç o kadar şey almaktansa 1 ferace yeter.ama dün kötü bişey oldu buketim....
eşim anneler günü ve bi yakınımızın düğünü var diye bana hediye almış....kıyafet.....ama görsen dapdar:(benim yüzüm ne şekle girdiyse artık beğenmedin falan diye kızdı küstü. ne var dar olsun dedi ya düşünebiliyomusun?moralim bozuk

CANIM GİYME eşinede uygun bi dille anlat değiştir hatta beraber gidin.. eşim benim diz altı eteklerimi yadırgamazdı ama anlattım sakince ki çok kıskançtır.. evet bi ferace bi elbise yaza yetiyor.. ben o gösterdiğim elbiseyide aldım ve yazı kapattım fazlasını alamam zaten.. eşini al karşına ben artık bukadar dar şeyleri giyemem hem sana hem kendime haksızlık olur bu de.. rahat edemem hem kapalı olup hem bukadar dar giymem yakışırmı diye sor.. oda anlayacaktır..

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM GİYME eşinede uygun bi dille anlat değiştir hatta beraber gidin.. eşim benim diz altı eteklerimi yadırgamazdı ama anlattım sakince ki çok kıskançtır.. evet bi ferace bi elbise yaza yetiyor.. ben o gösterdiğim elbiseyide aldım ve yazı kapattım fazlasını alamam zaten.. eşini al karşına ben artık bukadar dar şeyleri giyemem hem sana hem kendime haksızlık olur bu de.. rahat edemem hem kapalı olup hem bukadar dar giymem yakışırmı diye sor.. oda anlayacaktır..

sonra gittik değiştirmeye ferace felan yok tu aldığı yerde.bir etek aldım onun yerine....eve geldiğimizde giydim kendiside bu daha güzel miş dedi....aradaki fark.....anlatıyorum söylüyorum ....ama yok..pardesüyü mont yada kaban olarak görüyo...yemek yemeye gidiyoruz.....masaya oturur oturmaz pardesünü çıkarmıcakmısın sen öle rahat değilsin diyo:(ne diyeyim ben daha?

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
eşim kapanmamı aslında en çok isteyen insan pardesü alayım dedim şaşırdı.. ferace almak istiyorum dedim şaşırdı. iş yerinde feracemi çıkarmayım dedim şaşırdı.. anlatıyorum garipsiyor.. anlamaya çalışıyor ama sanki fazlamı diyor.. sonra annem geçen o aldığım elbiseyi giydim üzerine feracemi alacam gerek varmı dedi.. var dedim o benimn dış giyisim.. ama nasıl söylemişsem dahada diyemedi.. alışmak zaman istiyor canım bizde öle değilmiyiz aslında.. alışıyoruz...

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
doğru kardeşim ama DERİNE DALMA lafı beni okadar öfkelendiyor ki ne biliyorum da derin olacak.daha seccadeye alnımız yeni değmiş eimde tasbih görseer hoca kesildin başımıza diyorlar....esmer tenliyim ben ...bide siyah eşarp takmazmı arapar gibi...............:)
hepsini diyorlar bu kardeşine buketim.....babaanne dedirtiyorlar oğluma .....:)
gülüyorum artık uğraşcak gücüm yok..........

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
doğru kardeşim ama DERİNE DALMA lafı beni okadar öfkelendiyor ki ne biliyorum da derin olacak.daha seccadeye alnımız yeni değmiş eimde tasbih görseer hoca kesildin başımıza diyorlar....esmer tenliyim ben ...bide siyah eşarp takmazmı arapar gibi...............:)
hepsini diyorlar bu kardeşine buketim.....babaanne dedirtiyorlar oğluma .....:)
gülüyorum artık uğraşcak gücüm yok..........

amannnn bende gülüyorum ANNEM Yoruldu artık.. geçen biri örtümle ilgili bişey dedi,,,
annem atıldı.. kızım kapandı tam kapandı diye...
abartma.. ya abartmak ne çarşafmı o irade yok zaten bende..
siyah takma kardeşim beyaz tak.. yada tak siyah kimene.. ben şimdilik tam oturtamadım eşarp rengini ama zaten hep koyu ve tek renk taktıklarım... umursamıyorum kimseyi artık yoruldum ç ünkü..
ALLAH SEVSİN BENİDE GERİSİ BOŞ GELİYOR..
Öle ya güzel onlara göre bana değil.. açıl saçıl giy kuşan herkes sana baksın eee sonra...

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
:)canım güldürdün beni allah ta seni güldürsün inşaallah.....eeee sonra ateş seni çağırıyor....:)eşim kendisi beni böyle sevdiğini söylüyo ama dışarı çıkarken şunu şöle bunu böle diyolar demekki kendileri içinde istemiyolar güzel gözükmemizi:)
böyle iyi:a01:

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
amin canım RABBİM hepimizi güldürsün.. evet ateş bizi çağırıyor.. geçmişimiz yetmezmi korkmaya.. nefis işte canım hani yokluyor sanki demi nefis.. bazen diorum ki iki renk iki kıyafet iki boya sanıyoruz ki hayatımızı güzelleştiriyo.. farkında değiliz insan olarak değil kadın olarak görüldüğümüzü.. hangi reklamda erkek var.. hangi afiste hangi klipte.. hep kadınlar.. çünkü hizmet ettiğimiz şeyi bilmiyoruz iki pohpohlanmak hoş geliyo.. dünya bizim sanıyoruz.. ya ahiret.. farkındamıyız acaba...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
buketcim masallah rabbim razi oldugu saliha kullarindan ol insaallah yanliz bana ayni resimler gelmis gule gule giy .....

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
amin canım RABBİM hepimizi güldürsün.. evet ateş bizi çağırıyor.. geçmişimiz yetmezmi korkmaya.. nefis işte canım hani yokluyor sanki demi nefis.. bazen diorum ki iki renk iki kıyafet iki boya sanıyoruz ki hayatımızı güzelleştiriyo.. farkında değiliz insan olarak değil kadın olarak görüldüğümüzü.. hangi reklamda erkek var.. hangi afiste hangi klipte.. hep kadınlar.. çünkü hizmet ettiğimiz şeyi bilmiyoruz iki pohpohlanmak hoş geliyo.. dünya bizim sanıyoruz.. ya ahiret.. farkındamıyız acaba...

değiliz değiliz maleseffff.o kadar cahil iz ki tv başına oturup elim adamarını kadınlarını açık saçık yerlerine bakmayı adet haline getirmişiz....çizgi filmlerimiz bile acayip ...oğlum anne sande yap kayunun annesi gibi diyo düşün artık gerisini....allah sonumuzu hayır etsin....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt