buket_zeynep
Kayıtlı Kullanıcı
inşallah inşallah inşallah.. hepimize hayırlı evlatlar inşallah durun maillerinizi gönderiyorum...
yolladım...........
vvalla mı kız ç ok salak çıkmışım size yollamak için çektirdim sabah eşime sabahın şişi.. yamuk yumuk çıktım...
amin canım hepimizin evadını korusun inşaallah.ya üstünde görünce daha bi alasım geldiiii...nasip bakalım inşaallah.biliyosun ben pardesüyü 6 ayda zor aldım...kuzum utandım varya yok canım nur kim biz kim... ama bak şunu söylrim feracem çok rahat o sana resmini gösterdiğim varya işte o..
alabilirsen al.. bintane pardesüye değişmem... kızımıda isteyen çokkk bilemedim babamıza sormamız lazım... ALLAHIM SENİN YAVRUNUDA BAĞIŞLASIN CANIM.. amacımız ALLAH yolu artık.. nasıl huzurluyum varya hiç çıkarmadım üzerimden feracemi..
amin canım hepimizin evadını korusun inşaallah.ya üstünde görünce daha bi alasım geldiiii...nasip bakalım inşaallah.biliyosun ben pardesüyü 6 ayda zor aldım...ama yazlık kıyafet yok hiç o kadar şey almaktansa 1 ferace yeter.ama dün kötü bişey oldu buketim....
eşim anneler günü ve bi yakınımızın düğünü var diye bana hediye almış....kıyafet.....ama görsen dapdarbenim yüzüm ne şekle girdiyse artık beğenmedin falan diye kızdı küstü. ne var dar olsun dedi ya düşünebiliyomusun?moralim bozuk
CANIM GİYME eşinede uygun bi dille anlat değiştir hatta beraber gidin.. eşim benim diz altı eteklerimi yadırgamazdı ama anlattım sakince ki çok kıskançtır.. evet bi ferace bi elbise yaza yetiyor.. ben o gösterdiğim elbiseyide aldım ve yazı kapattım fazlasını alamam zaten.. eşini al karşına ben artık bukadar dar şeyleri giyemem hem sana hem kendime haksızlık olur bu de.. rahat edemem hem kapalı olup hem bukadar dar giymem yakışırmı diye sor.. oda anlayacaktır..
doğru kardeşim ama DERİNE DALMA lafı beni okadar öfkelendiyor ki ne biliyorum da derin olacak.daha seccadeye alnımız yeni değmiş eimde tasbih görseer hoca kesildin başımıza diyorlar....esmer tenliyim ben ...bide siyah eşarp takmazmı arapar gibi...............
hepsini diyorlar bu kardeşine buketim.....babaanne dedirtiyorlar oğluma .....
gülüyorum artık uğraşcak gücüm yok..........
amin canım RABBİM hepimizi güldürsün.. evet ateş bizi çağırıyor.. geçmişimiz yetmezmi korkmaya.. nefis işte canım hani yokluyor sanki demi nefis.. bazen diorum ki iki renk iki kıyafet iki boya sanıyoruz ki hayatımızı güzelleştiriyo.. farkında değiliz insan olarak değil kadın olarak görüldüğümüzü.. hangi reklamda erkek var.. hangi afiste hangi klipte.. hep kadınlar.. çünkü hizmet ettiğimiz şeyi bilmiyoruz iki pohpohlanmak hoş geliyo.. dünya bizim sanıyoruz.. ya ahiret.. farkındamıyız acaba...