Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (4 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin inşallah kızlar ya .. Bazen korku sarıyor içimi . Sonra umut.. Kötü bişey sanmıştım ama iyi bişeymiş bu sanırım ..
Emriye aynı duygu bendede var canım ya yetmiyor yetmiyor yetmiyor....

ınsanız ıyıyken ıyı kotuyken neden boyle demeye oyle cok alısmısızkı

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
AH EVET BUKETCIM
gun gectikce dahada batiyoruz sanki yasananlara bakiyorum ne kadar bos ne kadar anlamsiz ALLAH yar ve yardimcimiz olsun insaALLAH

ınsanız ıyıyken ıyı kotuyken neden boyle demeye oyle cok alısmısızkı

hep eksiklikten hep bilmemezlikten...
ALLAHI BİLSEK böle olurmu .. olmaz.. biliriz her kötünün altında bir iyi var...
ah nurayım ah.. dünya batıyor sanki ve garip ki biz gördüğümüz şeylere alışıyoruz..

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
olmaz allah tan korksak böye olmaz....
geriye dönüp bakıyorum vaimiz boş hatta fermuartı bile bozulmuş......dünde konuştuk ayak ayakkabı meselesi...
herkez pişman herkes şikayetçi herkesin keşkeleri varmışşşşş
allah ım neden diyorum bazen bize ne olmuş babam neden kızar olmuş annemin dasdatarına bana........
alllahım bizi kendi yolundan dosdoğru gidenlerden eylesin inş....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
olmaz allah tan korksak böye olmaz....
geriye dönüp bakıyorum vaimiz boş hatta fermuartı bile bozulmuş......dünde konuştuk ayak ayakkabı meselesi...
herkez pişman herkes şikayetçi herkesin keşkeleri varmışşşşş
allah ım neden diyorum bazen bize ne olmuş babam neden kızar olmuş annemin dasdatarına bana........
alllahım bizi kendi yolundan dosdoğru gidenlerden eylesin inş....

aynen kardeşim aynen korkuyorum ne olacak sonumuz bilmiyorum.. allah yardım etsin inşallah.. affetsin bizi.. heybemiz boş görüyorum başka kardeşlerimizi.. utanıyorum kendimden.. utanıyorum yaşadığım herşeyden...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Cehennemın narını unutup olumu unutup doyasıya guldugum gunlerım cennetın varlıgıyla umutlanıp olumu her andıgımda hıckıra hıckıra secdede agladıgım guzel gunlerım

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Geldıgım yollar hep dıkenlıydı dıkenlerı ben ekmıstım cunku bundan sonra yuruyecegım yollarım hep gul olacak guller dıkecegım mıs kokan dıkensız solmayan guller

| Âzâd |

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum ablalarım, yaşıtlarım ve kardeşlerim!
Ben forum.islamiyet ailesine daha yeni üye oldum.
Üye olmadan önce dikkatimi çeken ilk konu bu oldu.

Nasipse en kısa zamanda tesettüre bürünmeyi düşünüyorum.
Duâlarınızı benden esirgemeyin; çünkü benim için çok zor bir dönem olacak.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum ablalarım, yaşıtlarım ve kardeşlerim!
Ben forum.islamiyet ailesine daha yeni üye oldum.
Üye olmadan önce dikkatimi çeken ilk konu bu oldu.

Nasipse en kısa zamanda tesettüre bürünmeyi düşünüyorum.
Duâlarınızı benden esirgemeyin; çünkü benim için çok zor bir dönem olacak.

hoşgeldin kardeşim üyeliğin hayırlara vesile olur inşaallah....

rabbim inşaallah sana da nasip eder kardeşim,rabbim yar ve yardımcın olsun....

berat05

Yönetici
GÜNCELLEME..... İlk adım her zaman en zor olanıdır!!!

GÜNCELLEME..... İlk adım her zaman en zor olanıdır!!!

Hepinize MAAŞALLAH BAREKALLAH diyorum....

İnanın gönlüm neşeleniyor yazılarınızı okudukça...

Bizler yaşadığımız sürece bu olaylarla maruz kalacağız...Yeri gelecek laf söyleyecekler,bağnazsınız diyecekler, belkide hiç olmayacak şeyleri varmışçasına anlatacaklar...

Yürekten iman edebilmek zaten bunlara gülüp geçmektir..
Önemli olan "La Havle vela Kuvvete illa billahil Aliyyil Azim " diyebilmektir.
Önemli olan...başımızdakinin sadece örtüden ibaret olmadığını ,baktıklarında islamı -ALLAH' ı c.c. hatırlattığını unutmamaktır...

Tesettürlü olan tüm hanımlar bilmeli ki ...sabırda bizde, ahlakta bizde ,iman da bizde olmalıdır ki ... örnek olalım....kötü davranışlara karşılık iyilik ve ahlakımızda İSLAMI tanıtalım...sevdirelim...

Unutmayalım ki...her müslümanım diyen İSLAMI bilmiyor...yaşamıyor-yaşayamıyor...

İSLAMI YAŞAMAK VİCDANIN ÖZGÜRLÜĞÜDÜR....BEYNİN ÖZGÜRLÜĞÜDÜR...

Herkese İslamı sevdirmek ve doğru bir şekilde tebliğ yapabilmek için önce kendimizi doğru bir şekilde eğitmeliyiz....

HuzuR İslamdadır ....kardeşlerim...

berat05

Yönetici
SU EDA kardeşimizden.....Paylaşımlarıyla foruma CAN olanlardan sadece biri.....

SU EDA kardeşimizden.....Paylaşımlarıyla foruma CAN olanlardan sadece biri.....

Bu gönülde daha kaç baharçiçekleri yeşerecek .......

Ve Aleyküm selam ve Rahmetullah-Esselamu aelyküm ve Rahmetullah
Bu sayfaya gelince çok duygulanıyorum..
Rabbime sonsuz şükürler olsun..
Rabbim sizleri güzel yürekli iman hakikatlerini anlatmaya gayret gösteren Rabbimin rızasını gözeten değerli abilerimi değerli ablalarımı can kardeşlerimi tanımamı nasip etti..
hepinizin yüreklerine emeklerinize sağlık
Rabbim cümlenizden razı ve hoşnut olsun inşallah
Rabbim bizleri hayırlı paylaşımlarınızdan istifade edenlerden eylesin inşallah
Ramazan_ Şerif'e son 1 gün nasipse yarın ilk sahur..:a15:
yüreklerde dualar tarifsiz bir heyecan..
Ruhumuzun nefes alacağı nefsimizi hesaba çekeceğimiz yüreklerimizi yoklayacağımız Şeytanın zindana kapatılıp..
yeniden soluk alıp hayırlı adımlarımızı rahatlıkla atacağımız.. mübarek günlere kavuştuk çok şükür..
Recep -şaban-Ramazan...Kul olmanın güzelliğini hepbirlikte Ümmeti Muhammed ile birlikte yaşayacağımız mübarek güzel günler..
Her tarafta bir heyecan hepbirlikte cüzler okunacak.. hepbirlikte ezanlar beklenecek...sohbetler dinlenecek..hepbirlikte camiye teravi namazına gitme heyecanı..dudaklarda gönüllerden dökülen dualar yüreklerde Rahman Celle Celalühu 'dan af etmesi istenecek tevbeler edilecek yüreklerden süzülen gözlerde anlam kazanan yaşlar.. ve hayatımızda hayırlı istikamete doğru bizleri yönlendirecek küçük küçük atılan adımlar...
Rabbim bu mübarek günlerde daha fazla hayırlı haberler almamızı nasip etsin
Rabbim Mübarek günlerin feyzi ve bereketinden istifade edenlerden eylesin bizleri..
inşallah
Dualarda Buluşmak duasıyla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz
Ramazan_ı Şerifimiz mübarek olsun
B)​

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
ah mehtabım iki gündür üzerimden çıkaramıyorum desem yeridir.. oturuyor artık herşey şükürler olsun mutluyum.. ALLAHI temsil ediyorum.. siyahı hep sevdim acaba bu yüzdenmiydi.. :)
RÜYAMDA YİNE KALBUN KESİR KARDEŞİM vardı.. benim feracemi düzeltiyordu.. üzerinde çarşafı vardı.. garipti.. kardeşimde çarşaflıydı.. hayırlısı..
RABBİM SANADA NASİP EDECEK İNŞALLAHH.. İste yeterki...

MaşaAllah SubhanaAllah canım.. Rabbim bu huzurunu, mutlululğunu daim eylesin..
Diğer tesettürlü kardeşlerimize de nasip eylesin inşaAllah.. Bunu yürekten istiyorum..
Rüyaların çok güzel de bir de hayata geçirebilsek... Hayırlısı...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
"Ümmetimin son dönemlerinde giyimli fakat çıplak bir takım kadınlar olacak.
Bunların başlarının üstü deve hörgücü gibi bulunacaktır. Onlar cennete giremez, cennetin kokusunu bile alamazlar."

(Ebu Davud Libas 125, Cennet 52.)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
ve ben de bugün pardesü aldım benim ilk pardesümm
ve o kadar uygun fiyata aldım ki fabrika satış mağazıymış 65 liraya ve çok güzel ve çok yakıştı
mağazayı bi görseniz her taraf pardesü kap ferace onlarca
ferace de denedim bu arada o da çok yakıştı ama alamadım ya ona daha vakit var galiba şimdilik sen dur dedim
bir de eşim pek sevmedi feraceyi pardesü daha güzel dedi
ablam da mehtap farketmez diyor pardesü feraceden daha güzel diyor bilemedim ki
ama benim hayalim dedim ferace gelecek sene belki dedim
:) ya öyle çok seviyorum ki örtümü artık
kapandıkça kapanasım geliyor
Allahım sana şükürler olsun
layık olmasam da Rabbimin bu lütuflarına
bugün pardesü denerken güldüm ya dedim ben pardesü alacak insanmıydım kendi kendime şaşırıyorum
ben bana yakışmaz sanıyordum bi de öyle yakıştı ki
mesela uzun etekler giyiyorum artık pantolunu sadece örtümü ( dış örtümü) çıkarmayacaksam giyiniyorum
uzun etek giymek hiç tarzım olan bişey değildi bi 10 ay öncesinde bile ya kapanalı daha 1 senem olmadı bile
kapandığım ilk günler aldığım kapı bi giyeyim dedim giydim yok hayır şimdi sırası değil şimdi giyemem diyerek başlamıştım ben ya
kızlar anlatamıyorum ki içimdekileri 10 ay öncesinde hatta kapanmadan bi gün öncesinde pantolan kısa thisirt giyen ben bugün pardesü aldım....çok çok mutlyum çok şaşkınım kendi kendime bile .. bu kapalı bayan ben miyim başardım mı diyorum çokk şükür binlerce şükür
bundan 3 sene öncesinde Bediüzzaman haz. bana rüyamda ebelene debelene sonunda pınara ulaşacaksıın demişti... pınar acaba bu mu ki diyorum .. Allahım sadece senin rızan için... ne cennet sevdası ne cehennem korkusu Rabbim sadece senin rızan için... affet günahlarımı affet günahlarımızı.. bulunduğumuz doğru yoldan ayırma ..sabır gereken yerde sabrımızı şükür gereken yerde şükrümüzü koru Rabbim... Tüm hanım kardeşlerimize sen tesetürü sevdir allahım... Sana layık kullardan eyle bizleri...

Selamun aleykum.. MaşaAllah SubhanaAllah.. Hayırlısı olsun canım.. Çok sevindim..
Dualarına amiinler olsun...

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
MEHTAP ablammmm BUKET_ZEYNEP ablammmm KALBUN_KESİR ablammmm hepinizi o kadar çok seviyorum ki iyiki varsınız sizin sayenizde ALLAH'a yaklaştım sizin sayenizde ruh sağlığım düzeldi sizin sayenizde fikirlerim değişti. ben okb hastasıyım düzeliyordum sizin sayenizde daha çok düzeldim bu sefer olacak bu sefer düzeleceğim inşallah. Rabbim sizlerle buluşmayı nasip etsin bana

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
anneme ayaklarıma kadar pardesü alacağım dedim kızdı bana aldık kızım zaten dedi o kadar istiyorsan kuran oku dedi. haklı bence. sadece giysiyle olmuyor ki kuran okumak kurana uymak peygamber efendimiz s.a.v. e uymak lazım. ferace giyeceksem veya ayağıma kadar pardesü giyeceksem haketmem lazım değil mi haklı mıyım??? Allah bizi hakkıyla örtünenlerden gözlerini sakınanlardan eylesin. bende bol bi ferace giymek istiyorum ilerde belki.. ama ferace ince olmuyor mu rüzgarda vücut hatları belli olmazmı??

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM DUYGU KARDESIM
gidebildinmi yaptirdinmi esarbini ........
pardesun hayirli olsun gulegule kullan canim.........

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam yarın gidip yaptırıcam Allah'ın izniyle. teşekkür ederim ablacım şimdi dizime kadar işte anneme dedim ayağıma kadar diye o da daha zamanı var dedi annem babam yanımda Rabbime şükürler olsun. renk o kadar önemli değil dimi yani uzun bi eşarp olsa yeter?

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
MEHTAP ablammmm BUKET_ZEYNEP ablammmm KALBUN_KESİR ablammmm hepinizi o kadar çok seviyorum ki iyiki varsınız sizin sayenizde ALLAH'a yaklaştım sizin sayenizde ruh sağlığım düzeldi sizin sayenizde fikirlerim değişti. ben okb hastasıyım düzeliyordum sizin sayenizde daha çok düzeldim bu sefer olacak bu sefer düzeleceğim inşallah. Rabbim sizlerle buluşmayı nasip etsin bana

Geçmiş olsun kardeşim Rabbim hastalığınıza acil şifalar versin inşaallahu teala..Receb-i şerif ayı girdi akşam ezanı okunmadan 11 ihlas oku recebi şerif ayına hürmeten diye de kalbinde niyetini tut ve recep ayı çıkana kadar bunu her gün yap inşaallah çok ama çok sevaplı birşeydir bu..

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
dün ilk kez pardesülü bir şekilde burda dışarıya çıktım (kalbunkesir) dilek ile buluştuk.buluşacağımız yere gidene kadar kendimi çook huzurlu hissettim sanki yıllarca pardesülüydüm,tesettürlüydüm... çok ama çok huzurluydum attığım her adımda sevap işliyordum ibadet ediyordum.etrafıma bakındığımda mini etekli şortlu bayanlar cirit atıyordu,onları gördükçe daha bi dik yürümeye başladığımı hissettim...
tesettürlüyüm her an ibadetteyim çünkü....
9-10 yaşlarında iki erkek çocuk beni görünce ''abla yanmıyormusun bu sıcakta'' diye sordu... gülümsedim;''bu sıcak ne ki cehennem ateşi çooook daha yakıcı çocuklar'' dedim... ''haa doğru diyorsun abla haklısın '' dediler.... :a12:

ne büyük huzurmuş allahım,hakkıyla örtünmeyi nasip etsin hepimize inşaallah...
örtünemeyen kardeşlerimizede en kısa zamanda nasip etsin inşaallah...
ALLAH c.c seni çook seviyorum,sen de beni çook sev... B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt