Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (12 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
değiliz değiliz maleseffff.o kadar cahil iz ki tv başına oturup elim adamarını kadınlarını açık saçık yerlerine bakmayı adet haline getirmişiz....çizgi filmlerimiz bile acayip ...oğlum anne sande yap kayunun annesi gibi diyo düşün artık gerisini....allah sonumuzu hayır etsin....

kayunun annesi :) :) :) :) :) :) :)

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
isim bile değişik bide gilbert var kedi arada bende gilbert istiyorum diyo.....
oldu bi gilbert eksik diyorum evde...::)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
buketcim masallah rabbim razi oldugu saliha kullarindan ol insaallah yanliz bana ayni resimler gelmis gule gule giy .....
saolll canım benim çok saolll.. rabbim sana daha iyilerini güzellerini nasip etsin...
isim bile değişik bide gilbert var kedi arada bende gilbert istiyorum diyo.....
oldu bi gilbert eksik diyorum evde...::)

birrrrrrrrrrr evde yabancı çizgi film izlemiyoruz ne işse babalar hep evde anneler işte.. babalar yemek yapıyor, kahvaltı hiç yok.. mısır gevreği yiyorlar sandviç istiyorlar.. yok yok bunlar bozuyor bizi.. hatta gerekmedikçe çizgifilm izlemiyoruz... onun yerine hamur pasta kule parmak boya yapıyoruzzzzzzzzzzzzb.... ikiiiiiiiiiiiiiii televizyüonu açmıyoruz genelde ama işte olmuyor.. benim kızım şu ara üçüzlerin reklamına takmış durumda.... anne bende bunlardan istiyorum diyo.. :)
evet bozuluyoruz çok bozuluyoruz alıştık çıplaklığa.. görmeye yaşamaya.. ne olacak sonumuz bilinmez...

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
allah güldürsün canım arkadaşım nuray.....
sanki uzun zamandır sitede hüzünlü hüzünlü dolaşıyodunda, bugün neşelisin gibi gibi oldu:)
belkide bana öle geldi....
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah.....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
allah güldürsün canım arkadaşım nuray.....
sanki uzun zamandır sitede hüzünlü hüzünlü dolaşıyodunda, bugün neşelisin gibi gibi oldu:)
belkide bana öle geldi....
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah.....
evet canim gulmek bile anlamsiz geliyor artik inan sadece tebessum ediyordum
sayende icten guldum uzun zamandir

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
GÜL NURAYIM NOLUR GÜL...
Herşey biz insanlar için... dertte neşede.. RABBİM HAYIRLI ÖMÜR HAYIRLI AMEL NASİP ETSİN...
sıkılınca hiç çekinme hep burdayız biz....

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
evet canim gulmek bile anlamsiz geliyor artik inan sadece tebessum ediyordum
sayende icten guldum uzun zamandir
bir söz vardır:ALDIĞIMIZ NEFESİ BİLE GERİ VERİYORSAK DEMEKKİ HİÇ BİR ŞEYİMİZ YOK DEMEKTİR diye....
ewet bazen gülmek anlamsız geliyor ama çok şükür herşeye....
rabbimden gelen herşeye binlerce kere şükür.....

ufacık bi tebessüm ettirdiysem ne mutlu bana:)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canlar.. İYİKİ VARSINIZ.. Hiç eksik olmayın hayatımdan olurmu...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
GÜL NURAYIM NOLUR GÜL...
Herşey biz insanlar için... dertte neşede.. RABBİM HAYIRLI ÖMÜR HAYIRLI AMEL NASİP ETSİN...
sıkılınca hiç çekinme hep burdayız biz....

bekarken ben cok gulerdim hatta annem nuray gulme kizim bu kadar diye kizardi ablamda anneme kizarda birak anne gulsun icinden gelirken anlamazdim ozamanlar konusulanlari ama simdi anliyorum artik icimden gelmiyor gulmek aksine dusundukce yapamadiklarimi hickira hickira aglamak geliyor agliyorumda rabbim sen beni affet .......

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bekarken ben cok gulerdim hatta annem nuray gulme kizim bu kadar diye kizardi ablamda anneme kizarda birak anne gulsun icinden gelirken anlamazdim ozamanlar konusulanlari ama simdi anliyorum artik icimden gelmiyor gulmek aksine dusundukce yapamadiklarimi hickira hickira aglamak geliyor agliyorumda rabbim sen beni affet .......

aynen geçirdiğim günlere okadar yanıyorum ki canım .. şimdi deseler dön geri silbaştan yaşa ama şimdiki aklınla..
neleri değiştiririm varya nelere karşı koyarım...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
bir söz vardır:ALDIĞIMIZ NEFESİ BİLE GERİ VERİYORSAK DEMEKKİ HİÇ BİR ŞEYİMİZ YOK DEMEKTİR diye....
ewet bazen gülmek anlamsız geliyor ama çok şükür herşeye....
rabbimden gelen herşeye binlerce kere şükür.....

ufacık bi tebessüm ettirdiysem ne mutlu bana:)

evet canim hersey bos hersey anlamsiz bu fani dunyada takilmisiz nefsimizin pesine almisiz yanimizada seytani gidiyoruz hesapsiz olum yokmuscasina cehennem yokmuscasina rabbim affetsin....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
aynen geçirdiğim günlere okadar yanıyorum ki canım .. şimdi deseler dön geri silbaştan yaşa ama şimdiki aklınla..
neleri değiştiririm varya nelere karşı koyarım...

Gecmis asla degistirilemez ama gelecege hep bir umut var canim dogru yolundan ayirmasin bizi rabbim yar ve yardimcimiz olsun ....

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşaallah .....hep bir umut ama buruk birşeyler de var...
hep eksiğim yani ne yapsam bazen yetmiyor gibi...ama umut orda duruyor bakıyoruz umutlanıyoruz....
allah günahlarımızı affetsin inşaallah..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
hep eksiğim yani ne yapsam bazen yetmiyor gibi...ama umut orda duruyor bakıyoruz umutlanıyoruz....

eksiklerimizi rabbim tamamlar insaALLAH canim elimizden geldigince nefesimiz yettigince devam insaALLAH ..........

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Gecmis asla degistirilemez ama gelecege hep bir umut var canim dogru yolundan ayirmasin bizi rabbim yar ve yardimcimiz olsun ....

ne var biliyormusun..
hani bu pişmanlık varya bazen çok iyi oluyor.. kızım için dikkat ediyorum onun pişman olmasını istemiyorum... o yapmasın bizim yaptıklarımıızı diyorum.. onun için korkuyorum.. öle kötü bir dünyaya yetişiyor ki ..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı

eksiklerimizi rabbim tamamlar insaALLAH canim elimizden geldigince nefesimiz yettigince devam insaALLAH ..........

amin amin amin inşallah kızlar ya .. bazen korku sarıyor içimi . sonra umut.. kötü bişey sanmıştım ama iyi bişeymiş bu sanırım ..
emriye aynı duygu bendede var canım ya yetmiyor yetmiyor yetmiyor....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
ne var biliyormusun..
hani bu pişmanlık varya bazen çok iyi oluyor.. kızım için dikkat ediyorum onun pişman olmasını istemiyorum... o yapmasın bizim yaptıklarımıızı diyorum.. onun için korkuyorum.. öle kötü bir dünyaya yetişiyor ki ..

AH EVET BUKETCIM
gun gectikce dahada batiyoruz sanki yasananlara bakiyorum ne kadar bos ne kadar anlamsiz ALLAH yar ve yardimcimiz olsun insaALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt