beklerim beklerim beklerim güzel haberlerini Allah'ın izniyle.. profilimde mail adresim var bana ordan da ulaşabilirsin seve seve yardımcı olurum. bende istanbul'da yaşıyorum.. bu şehirde daha kolay ama zor olsa kaç yazar?
bende ilk zamanlar hiç yapamıyordum ya 1saat harcıyordum aynada.. sonra alıştım ne bilim elim alıştı galiba. burdan sana nasıl anlatılır bilmiyorum ama ütü çok önemli ve çene altındaki iğne sonrası rahat oluyor.. yardımcı olamadım ama
hakkını helal et
Olsun yazıma yorum yapman bile sevndirdi beni..iğne kullanıyorum..onda sorn yokta..snrasını beceremiyorum..iğne aşağı dğru kayıyor..tam cenemi kapatsın istiyorum beceremedm bi türlü..onun dışında bir sorun yok.
günaydın
buketçim kapalı çalışabiliyo musun artık...
çok saçma
ben de çok sevinmiştim halbuki
ben de hala iğne takamıyorum
ya da
takıyorum çenemi kımıldatsam çıkıyor yaramaz
kaç ay geçti hala iğnesiz yapıyorum
ama yaz geliyor artık
benim de boğaz boyun kısmımın rahat etmesi için iğneyle tutturmam serbest bırakmam gerek
halledecem artık bi şekilde
bakalım yaz nasıl geçecek allah izin verirse
alışmıltık kısa kollara terliklere
inşallah rabbim sabrını ve kolaylığını verecektir
Es selamu aleykum canım..
Yazdıklrını zamanında ben de yaşadım.. Çok geride kaldı ama sizlerin yazdıklarını okudukça ben de o günlere dalıp gidiyorum..
Ailem, çevrem, akrabalarım arasında tesettürlü yok ve aşırı tepkiliydiler..
Tarikata mı girdin? diyenler.. Neler neler...
Mücadele etmek zordu.. EN güzeli de, o zamanlar Rabbime en yakın olduğum zamanlardı.. Rabbim ve ben..
Kimse beni kurtarmayacaktı.. Rabbimin kelamının üzerine söz mü vardı ki?
Rabbim tüm kardeşlerime nasip etsin.. Acele etsinler.. Korkmasınlar.. Biraz cesaret..
Rabbim yar ve yardımcımız olsun..
en çok da tarikat konusunda şüpheleniyorlarşimdi gülüyorum artık.. şuan zorluk yaşayanlarda cesaret edemeyenlerde yada tepki alanlarda gün gelecek benim gibi gülecekler..
Allah herkesin yardımcısı olsun
her gün onlardan haber var mı diye açıyorum siteyi.. Rabbim büyük inşallah inşallah onların haberlerini de alacağız Allah'ın izniyle..