Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (6 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bende.ben şuanda ibadetlerimi yapıyorum RABBİM kabul etsin inşallah ama kapanınca daha başka olacak gibi daha bir aşkla daha bir layıkıyla yapıcam gibi gelıyor.çünku ayet taşıycam ona göre yaşayıp örnek olmam lazım.ayy cok heyecanlıyım yaaa içim kıpır kıpırrrr:):):)inşallah kapanıcam.zaten cocuklugumdan beri istedıgm bir şeydi örtünmek ama işte ünvydı düğündü cocuktu kapıldık bu dünyaya gidiyoduk.RABBİM yolundan ayırmaısn inşallah

bak heyecanın ne güzel eee ne bekliyon... canım bizi hristiyan kadınlarından ayıran ne var örtümüzden başka hiç birşey!!! yan yana durduğumuzda ne ayırır bizi onlardan ÖRTÜMÜZ....
BEKLEME NOLUR BEKLEME hadi akşam ÖRTÜLÜ KARŞILA EŞİNİ...

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
çene altýndaki iðne derken onu kasteddim kaymamasý.. bnde ilk zaman nasýl narin takmaya çalýþýyordum iðneyi anlatamam dedim neden bu kadar kibar davranýorum iðneye? :) o kýsmý çözsen ne bilim yakýnýnda kapalý birine sorsan??

İnşallah bakalm cözeceğim. Olmadı kndi bldiğim yönteme devm edeceğim. ilgin içn teşekkür ederim

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
bak heyecanın ne güzel eee ne bekliyon... canım bizi hristiyan kadınlarından ayıran ne var örtümüzden başka hiç birşey!!! yan yana durduğumuzda ne ayırır bizi onlardan ÖRTÜMÜZ....
BEKLEME NOLUR BEKLEME hadi akşam ÖRTÜLÜ KARŞILA EŞİNİ...

evet benıde en cok etkıleyen seylerden bırıde budur yani onlardan bır farkımızın olmaması.inşallah cnm benım inşallah.bu akşam eşim nöbette ama yarın akşama olur inşallah

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah bakalm cözeceğim. Olmadı kndi bldiğim yönteme devm edeceğim. ilgin içn teşekkür ederim

canım alışırsın ya sıkma canını şal kullan alışana kadar.. sonra devam edersin eşarba ne bileyim bende küçük filketelerle yaptım daha kolay oluyor

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
evet benıde en cok etkıleyen seylerden bırıde budur yani onlardan bır farkımızın olmaması.inşallah cnm benım inşallah.bu akşam eşim nöbette ama yarın akşama olur inşallah

evet aynen öle bide şunu anladım eğer padesümüde geç almaya kalkışsaydım alamazdım eminim vazgeçerdim belki zaman nefsin en büyük dostu...nefsimizi biz besliyoruz... zaman besliyor hadi kalk ört yyarın öle karşıla bak nasıl heyecanlanacaksın nasıl mutlu olacaksın değmezmi bu mutluluğa

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
canım alışırsın ya sıkma canını şal kullan alışana kadar.. sonra devam edersin eşarba ne bileyim bende küçük filketelerle yaptım daha kolay oluyor

Yok ya şal da olmuyor tam kaptmıor. Eşarp daha iyi. İğne kullanıyorm onda sorn yok. Tek sorn devamnda çeneyi ypamaıyorm. Aşağıda kalıyor

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Yok ya şal da olmuyor tam kaptmıor. Eşarp daha iyi. İğne kullanıyorm onda sorn yok. Tek sorn devamnda çeneyi ypamaıyorm. Aşağıda kalıyor

bilmem ben şalla daha kolay yapıyorum, alışkanlık işte alışırsın canım sen yeterki örtmeyi sev ailenle nasıl durumlar sorun olmuyor demi

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
bilmem ben şalla daha kolay yapıyorum, alışkanlık işte alışırsın canım sen yeterki örtmeyi sev ailenle nasıl durumlar sorun olmuyor demi

Ah srma neler çktim. Annem açık bn kapalıym. Gören şaşırıyor. Snra niye kpandn diyorlar. Bri var kesn ondan kapandn diyenler oldu. Konştuğun biri varda o mu dedi kpanmanı dediler.

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
30 Nisanda 1 sene olacak kapanalı.. benim kapanmam çok kötü bşladı buketcim :( anlatsam gerçekten çk kötü..:(

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
kızlar ben de geldim
denizciğim işte bazı insanlar çok tuhaf değil mi
neden kapandın biri var da kapandın
nasıl bir cüret bu
Rabbimizin emri olduğunu o yüzden kapandığını söyleseydin onlara,
anlarlarsa

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
kızlar ben de geldim
nasıl bir cüret bu
anlarlarsa

Hoş geldin mehtapcım.. Söyle seni dinleyen mi var..Bu seferde hadi hadi onun için belli..önceden böyle değildin sonradan böyle oldun diyorlr..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı

ben de şal kullanıyorum eşarp yapamıyorum yakıştıramıyorum
ama ben de senin gibi küçük filketler alacağım
geçen aylarda 4- 5 ay oluyor
yazlık bir pardesü aldım hem de 50 liraya
görenler hiç 50 liralık gibi durmuyor diyor
indirimden almıştım
gene böyle uygun şeyler denk gelir inşallah

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
öle valla canım ama biliyormusun insan doğruyu anca yaşadıkça görüyor.. geçen hira dilek kardeşimizle konuşuyoruz benim pardesü muhabbetini hatırladık ... ben yok giyemem diyordum ama sana yeminle söyleyeyim geçmiş sayfalara bakarsan aralık 15 ten sonra giydim yani 2 ay sonra hemde ilk üzerime tuttuğumda ağlamıştım.. yani zaman... ilk zamanlar diz altı etek giyerdim şimdi asla giymem ama bu zamanla oldu zorla falan değil yanlışlarımı gördükçe düzeldim....
sınırlarımı çizdim, daha iyi oluyorum ALLAHIN İZNİYLE yani iyi düşün canım ama bekleme

Her zaman dediğim gibi Rabbim istememizin şiddeti ölçüsünde nasip ediyor canım..
Ner olmaz, yapamam dediklerimiz oluveriyor zamanla öyle değil mi?
Rabbim öyle büyük ki neler neler çıkarıyor karşımıza şaşırıp kalıyoruz..
Yeter ki isteyelim, O (celle celaluhu) VERİYOR..
Bir kardeşimizi örtünme aşkıyla yanıp tutuşurken gördüğümde, hemen aceleyle örtünmesini öyle çok istiyorum ki..
Hiç bir engel tanımadan.. Beklemeden, ertelemeden.. Önüne set çeken kullar da kim oluyormuş Rabbimizin yanında?
Rabbim bu tesettür aşkını içine verip, nasiplendirmişken..
Biraz cesaret..
Kur'an'ı KERİM veya kitap okumanın da etkisi çok büyük oluyor.. Ayetleri okudukça içimiz ferahlıyor..İdrakler açılıyor..
Bu dünyaya neden geldiğimizi, Rabbimizin bizleri ancak O'na ibadet etmemiz için yaratmış olduğunu (Zariyat Suresi),
bu dünyanın faniliğini ve imtihanlar bütünü olduğunu, asıl ve sonsuz yurdumuzun ahiret yurdu olduğunu kavramamız, idrak etmemiz belki de daha çok kitabımız Kur'an'ı Ker'im'i okumamızla oluyor..
Dua, dua, dua... Dua edelim tüm kardeşlerimi için.. Çook dua edelim..
Hayırlı haberlerinizi bek li yo ruuumm..
Çok yakın bir zamanda..

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Hacca gitmiş birde ümreye de gitmiş annenem benim kapanmamı istemedi..oda karşı çıktı..daha yaşın genç niye kapanıyorsun..sana hiç yakışmıyor..benim yaşıma gelince kapanrsın falan dedi..nyse Allahtan dedem söylendi anneneme karışma torunuma ne istiyorsa yapsın sana ne oluyor dedi..sonra sesi kesti..hala her gördüğünde başörtümü çekştirir başmdan çıkarmaya kalkar..ben engel oluyorum..

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
elin ağzı torba değil ki boşver aldırma

Arkadaşlar keşke bunlar yaşanmasaydı lakıyla kapanabilseydim:( ben kapanmak istediğim için annem kızdı bana baya kavga ettik ben sırf kapanmak için bileklerimi kestim annem ne kadar kararlı olduğumu anlasın görsün diye:( kapanmamın ilk ayı böyle geçti..gerçekten utanıyorum..kşke bunlar olmasaydı ama oldu:(

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
kız yıne yağmur yagar dur yerinde... sileceksende camsilin içine sirke koy bak nasıl temiz oluyor aynalarını hatta heryeri sildiğin suya sirke koy canım bide gazeteyle sil camları ...
valla başka kimseden isteyemem bi tek senden en yakın yerde sen varsın istediğimi yapabilecek

bebeğim hava durumuna baktım yagmur gorunmuo :)) Allah'ın işine karışılmaz ki.. sirkeyi biliyorum tatlım koydum koydum (biraz titizimde) ama kayınvalidem sildi benim evin camlarını ilk olarak yani ben ankara'daydım telle ciflemiş camlarım çizik çizik :D yani eline sağlık silmiş de çizikler batıyor gözüme. :))
canım başım üstüne ne istiyorsun ki? yapabilceğim birşeyse seve seve gönülden yaparım tatlım

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Ah srma neler çktim. Annem açık bn kapalıym. Gören şaşırıyor. Snra niye kpandn diyorlar. Bri var kesn ondan kapandn diyenler oldu. Konştuğun biri varda o mu dedi kpanmanı dediler.

30 Nisanda 1 sene olacak kapanalı.. benim kapanmam çok kötü bşladı buketcim :( anlatsam gerçekten çk kötü..:(
az çok okumuştum yaşadıklarını canım benim ama ne güzel karşı durabilmişsin sen ben yapamadım zamanında... biliyormusun biz çk mutlu oluyoruz bu şekilde çok hemde ALLAH biliyorya onlar öle yaptıkça ybiz ilerliyoruz
kızlar ben de geldim
nasıl bir cüret bu
anlarlarsa

indirimden almıştım
evet keşke uygun olsa ben hiç bulamyorum gerçi bu pardesümü çok uyguna almıştım normalden 170 liraya burda bi tuğbanın bir zührenin mağazası var bakalım istediğim gibi birşey bulurum inşallah siyah veya koyu yeşil istiyorum cafcafsız sade ama yok ya pardesüler bile uçmuş

Her zaman dediğim gibi Rabbim istememizin şiddeti ölçüsünde nasip ediyor canım..
Ner olmaz, yapamam dediklerimiz oluveriyor zamanla öyle değil mi?
Rabbim öyle büyük ki neler neler çıkarıyor karşımıza şaşırıp kalıyoruz..
Yeter ki isteyelim, O (celle celaluhu) VERİYOR..
Bir kardeşimizi örtünme aşkıyla yanıp tutuşurken gördüğümde, hemen aceleyle örtünmesini öyle çok istiyorum ki..
Hiç bir engel tanımadan.. Beklemeden, ertelemeden.. Önüne set çeken kullar da kim oluyormuş Rabbimizin yanında?
Rabbim bu tesettür aşkını içine verip, nasiplendirmişken..
Biraz cesaret..
Kur'an'ı KERİM veya kitap okumanın da etkisi çok büyük oluyor.. Ayetleri okudukça içimiz ferahlıyor..İdrakler açılıyor..
Bu dünyaya neden geldiğimizi, Rabbimizin bizleri ancak O'na ibadet etmemiz için yaratmış olduğunu (Zariyat Suresi),
bu dünyanın faniliğini ve imtihanlar bütünü olduğunu, asıl ve sonsuz yurdumuzun ahiret yurdu olduğunu kavramamız, idrak etmemiz belki de daha çok kitabımız Kur'an'ı Ker'im'i okumamızla oluyor..
Dua, dua, dua... Dua edelim tüm kardeşlerimi için.. Çook dua edelim..
Hayırlı haberlerinizi bek li yo ruuumm..
Çok yakın bir zamanda..
çok haklısın canım benim çok ben kapanana kadar bütün tesettür ayetlerini ezberledim resmen içime işleyene kadar okudum... ALLAH istiyor ve biz bunun idrakına varıp yapamıyoruz çok aciziz ya çok... dualarım hep sizinle ALLAH biliyorya

Hacca gitmiş birde ümreye de gitmiş annenem benim kapanmamı istemedi..oda karşı çıktı..daha yaşın genç niye kapanıyorsun..sana hiç yakışmıyor..benim yaşıma gelince kapanrsın falan dedi..nyse Allahtan dedem söylendi anneneme karışma torunuma ne istiyorsa yapsın sana ne oluyor dedi..sonra sesi kesti..hala her gördüğünde başörtümü çekştirir başmdan çıkarmaya kalkar..ben engel oluyorum..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
hiracım ben cam besi aldım
sade suyla da silebiliyorsun
ben geçen hafta cam beziyle sildim
bir de ersağ ın damla konstresi sıktım
kolay ve tertemiz oluyor
tavsiye ederim

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
indirimden almıştım

evet tesettür giyim pahalı bende katılıyorum ama zamanında almıycan artık indirimlerde güzel şeyler denk geliyor. markaların fiyatlarından bahsetmiyorum bile.. hatta bazı markaları da tesettüre uygun bulmuorum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt