Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (6 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
yaparsın yaparsın ben sana güveniyorum...benim de tayin çıktı istemeden başka bi birime dua edin gitmeyi istemiyorum...
canım benim inşallah bugün dışarı çıktım ilçedeki iherkes ne garip bakıyo bir bilsen bense başım dik yürüdüm hiç bir kötü bakış hissetmeden şükürler olsun sonsuz kere... canım hakkında hayırlısı inşallah
selamunaleykum arkadaşlar yeni üyeyim dün bende araştırırken buldum bu siteyi içimdekileri anlatmak istiyorum yoksa patlayacağım bende kapanmak istiyorum ama eşim müsaade vermiyor aslında beklemem hata biliyorum küçükte değilim artık 30 yaşındayım ve eşim bilinçsiz değil hacca gitti geldi neden istemiyor anlayamıyorum ya beni rahatsız edersde diyor aileden çekiniyor çünkü ailede kapalı kimse yok annesi ümreye gitti geldi ama kapanmadı kendimden önce onlar için dua ediyorum bu durum beni çok üzüyor mutsuzum daha önce böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi geçen yaz nasıl mayo alsam diye düşünüyordum şimdi o zamanları hiç yaaşamasaydım diyorum bana bir akıl verin sürekli konuşuyorum eşimle huzurla onun onayı ile olsun istiyorum herşey bana sormadan sakın yapma d,iyor nasıl davransam şaşırmış durumdayım

inanın okurken gözlerim doldu beklediğim cevap bu aslında sorduğum kişiler hep bekle başta kendi annem ve ananem ikiside kapalı halbuki ama huzursuzluk olmasın diye ama beklemek istemiyorum zaten eşim hacdayken ben kıyafetler aldım kendime etek şal hazırlandım ki döndüğünde kapalı olayım ama yinede ona sorayım dedim bekle dedi keşke beklemeseymişim eşimi mutlu etmeyi düşünürken Rabbimin istediğini hiçe saymak oluyor haşa bu yüzden çok huzursuzum daha 2 gün önce anneme dedim buda bir sınav benim için ve ben sınavı geçemiyorum bekliyorum çünkü benim için dua edin eşimi hayırlısıyla ikna edebileyim inşallah cevaplarınız için ALLAH sizden razı olsun inşallah tez vakitte hayırlı haberler veririm sizlere

çok güzel söylemişsin çok doğru geçen bi arkadaşlara gittik eşi başörtülü onlarla konuşmuştum ben sağolsunlar eşimi çekip konuştular çevresinde görmediği için zor geliyormuş ya ilerde bana batarsa başörtüsü dedi arkadaşımızda ben eşimi açık düşünemiyorum bi kapansın keşke daha önce kapansaydı diyeceksin dedi ailesinde sülalede hiç yok muhakkak laf söyleyecekler çünkü bilmiyorlar bu konularda cahiller malesef sürekli Rabbime dua ediyorum kendimden çok onlar için hidayet nasip eyle diye

canım arkadaşım ÖRTÜ öle birşey ki ben 18 yaşındaydım bu aşka ilk düştüğümde ailem istemedi nasıl tepkiler hak helal etmemeler eşim hep istedi biliyordum ama olmadı yenemedim nefsimi yazıktırki örtünmeden bir kaç ay önce kendi düğünümde bile kısa kol giymemişken kardeşimin düğününde giydim utanmamıştım bide sonra öle kötü birşey yaşadımki ölümle burun buruna geldim ve yeter dedim bu siteyi buldum araştırırken ve başladım okumaya sayfa sayfa tektek bitmeden kapanmıştım allah tüm arkadaşlarımdan razı olsun. ailem istemedi önce bakışlar falan ama eşim ALLAH razı olsun şükür namazları kıldı... bense yetmiyordum kendime geçen gün kendime pardesü aldım herşeyden nefsimden vazgeçtim öle ya ilk örtü emri geldiğinde kadınlar eteklerini kesip başlarına örtü almışlardı.... sadece iki tel saçı örtmek değildi örtü... cinsiyeti örtüp şahsiyeti ortaya çıkarmaktı müslüman olduğunun kanıtıydı ve özel olmaktı özgür olmaktı herşeydi herşey... kaynım kaç ay sürecek demişti ben hala örtümü elime alınca titriyorum odama her gittiğimde pardesümü seviyorum dokunmak bile ne büyük güzellik...
peki bi de şunu düşün eşini seviyorsun ve onu mutlu etmek için rızasını almak istiyorsun peki ya Allahın rızası o örtünmeni istiyorken sen ona sevgini hürmetini nasıl göstereceksin....
canım benim öleceğiz ama ne zaman benim ömrümden 10 sene örtüsüz ve boşuna gitti...
karşı çıkan annem bugün pardesümün bana nekadar yakıştığını söyledi babam çok beğendi beni... ki başörtüsüne çok karşıydılar eşinle konuş kesin ve net evet sana yine çok güzel olacam ama artık sadece sana özel benim güzelliğimi başkalarının görmesine gerek yok de rahatsızlığını belirt ve bekleme sakın bekleme çünkü bekledikçe kaybediyor insan uzaklaşıyor zamanımız olmayabilir unutma hadi
güzel haberler ver bize

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Kalabalık içindeyken de yalnızken de...kalbimizin isteklerini görmezden gelemiyoruz...

Yalnızlığımız sadece isteklerimizi öne çıkarıveriyor.. Vicdan denilen o duygu bizden hiç kopmayan , alarmı kurulmuş bir saat gibi her an içimizde...Dilediğimizce kalkıp kapatamıyoruz..

Çünkü vicdan en son nokta...ötesi yok...Hayatta her konuda böyle...Tesettürde de...

Eşinizin ,annenizin ,dostunuzun istemediği bir şeyi yapmak - ki bu ALLAH c.c. emir ve farzı ile alakalı- kişisel bir uygulama ise mutlaka ki kimseden izin alınmadan yapılması gerekiyor.

Rızasını almak istediğimiz kim ? A L L A H Celle Celaluhu

Eşinizi ve ailenizi memnun ederken yaratıcımızı RAHMAN c.c. memnun edebiliyor muyuz? Hangisi kurtaracak bizi ?

Hele ki kutsal toprakları görüp -kalbe sevgisi - yerleşmiş kişilerin bu tepkisi - imtihan - olmasın...

Hem sizin - hem ailenizin imtihanı....

Sizin kalbinizdeki bu sevgiyi çoğaltmak , İmtihanı kazanmak istemez misiniz ?

Eşiniz neden bu görevi yaptı ? Neden kutsal topraklara gitti ? Ya anneniz ? Amaçları neydi ? Neyi kazanmak istediler...

Sizden izin aldılar mı ? Size sordular mı ? KİMİN RIZASINI DİLEDİLER ???

Kalbinize gelen,ruhunuzu saran bu güzel duyguyu başkalarının özel isteklerini -izinlerini bekleyerek - bu sürenin imtihan olduğunu unutup yok mu edeceksiniz ?

Nefs ve şeytan bize çok yakınlar...her bir an ayağımıza çelme takmak ,kafamıza işlemek için durmadan çalışırlar...amaçları Rabbe bağlanmayı engellemek,ibadeti önemsiz göstermektir....Sonralar vardır onlar için !!!

Siz içinizdeki-kalbinizi saran duygulara kulak verin....Euzubesmele ve dualarla başlayın ,kolları iyice sıvayın ki...şeytan yaklaşamasın sizin şahlanışınızdan...

Korksun..sizin EMİN olmanızdan...Rabbe TEVEKKÜL etmenizden...bu konuda TAVİZ vermemenizden....

Düşünün .....Ölüm öyle yakın ki....Öylesine.....

Bize güzel haberler verin...
.

ABLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA çok saol pardesüme en büyük katkı sensin şükürler olsun kimbilir belki bir gün senin gibi benimde bir feracem olur ha;)
aldığım pardesünün kemeri vardı ilk gördüğümde aklıma yazdıkların geldi sizde kalsın kemer ben onu takmam dedim giydim pardesümü dışarı çıkarken gözlerimde yaş vardı biliyordum ki allah rızası için nefsimden geçmiştim....
sana ve bu yolda bana yardım eden herkese çok teşekkürler dualarınıızı eksik etmeyin

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm, hayırlı sabahlar kardeşim....
Allah c.c. razı olsun kardeşim böyle güzel bir günde güzel haberlerle bizleri sevindirdiginiz için...
çok sevindim kardeşim senin adına. çok şükür rabbimize hamdolsun...
rabbim hakkıyla kapananlardan eylesin. inşallah..
hayırlı olsun kardeşim...
selam ve dua ile..
kardelem güzelim çok saol sizlerle oluuyor sizden cesaret alıyorum sizleri allah rızası için çok seviyorum

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
İyi ki böyle bi site var sizleri çok seviyorum kapanmak kadar güzel bişey olamaz bir kadın için. ama ben lisede okuduğum için 2 sene sonra kapanıcam o zaman daha rahat olur. tedavim olduğu için kapanmak istemiyorum.

Ferace nasıl bi örtü

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Allahımın rızasıyla sizlerin güzel desteğiyle konuşnucam eşimle inşallah bana dua edin Allah bin kere razı olsun

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim

Kadınların dışarıda ferace giymeleri caizdir. Ferace, Osmanlı’ya özgü uzun kollu, yakasız, bol ve siyah renkte bir dış, üst giysisidir.

Ferace, cilbab, çarşaf ve car gibi kadının bütün bedenini, kesintisiz olarak baştan aşağı örten bir elbisedir.

Gerçi günümüzde bu giysi de modaya uydurulmak amacıyla aslını kaybetmeye başlamıştır.

Kadının giymiş olduğu elbisenin İslâm adabına uygun, İslâmî bir giyiniş olabilmesi için şöyle olması gerekir:

1- Kadının giymiş olduğu elbise, avret mahallinin tamamını örtmüş olmalıdır.

2- Kadının giymiş olduğu elbise, altındakini gösterecek kadar incecik, şeffaf olmamalıdır.

3- Kadının giydiği elbise, geniş olup vücud azalarının şeklini dışarıya vermemelidir.

4- Kadının giymiş olduğu elbise, tesettür yani örtünmek için olmalı, süs için olmamalı ve elbiseye koku sürmemelidir.

5- Kadının giydiği elbise erkek elbisesine benzememelidir.

6- Kadının giydiği elbise Yahudi, Hıristiyan ve diğer gayrimüslimlerin elbisesine benzememelidir.

Hanım kardeşlerimiz! Lütfen giyindiğiniz kıyafetleri bu ölçülere göre sorgulayınız. Ölçümüz, sokaklar ve başkaları olmamalıdır. İşte dinin emrettiği tesettür kıstasları, ölçüleri bunlardır. Bu ölçülere uygun olmayan bir kıyafet ile dışarılarda bulunmaktan korkalım. Örtülü çıplaklardan olmaktan korkalım.

Ebu Hureyre (R.A.)dan rivayete göre Hz.Peygamber (S.A.V.) Efendimiz:

“Örtülü, fakat çıplak, kendisine erkekleri meylettirici ve harama veya erkeğe meyledici, başları deve hörgücü gibi sağa-sola meyleden kadınlar” için cennete giremeyecek ve cennetin kokusunu bile alamayacak cehennem ehli iki sınıftan biri oldukları ikazını yapmışlardır.1
alıntıdır

mir_erhan

Moderator
.....................
....... sadece iki tel saçı örtmek değildi örtü... cinsiyeti örtüp şahsiyeti ortaya çıkarmaktı müslüman olduğunun kanıtıydı ve özel olmaktı özgür olmaktı herşeydi herşey... kaynım kaç ay sürecek demişti ben hala örtümü elime alınca titriyorum odama her gittiğimde pardesümü seviyorum dokunmak bile ne büyük güzellik...
............

Selamün Aleyküm...
Maşallah.. kardeşim.. Ellerinize yüreğinize sağlık... çok güzel özetlenmiş... Allah c.c. sizden razı olsun..
Bu yoldu daim ve devamlı kılsın sizleri.. amin...

''...sadece iki tel saçı örtmek değildi örtü... cinsiyeti örtüp şahsiyeti ortaya çıkarmaktı müslüman olduğunun kanıtıydı ve özel olmaktı özgür olmaktı herşeydi herşey... ''........

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm...
Maşallah.. kardeşim.. Ellerinize yüreğinize sağlık... çok güzel özetlenmiş... Allah c.c. sizden razı olsun..
Bu yoldu daim ve devamlı kılsın sizleri.. amin...

''...sadece iki tel saçı örtmek değildi örtü... cinsiyeti örtüp şahsiyeti ortaya çıkarmaktı müslüman olduğunun kanıtıydı ve özel olmaktı özgür olmaktı herşeydi herşey... ''........
sagolasın abi ALLAHIM hepinizden ben kere razı olsun öle mutluyumki öle içten RABBİM herkese nasip etsin sizlerin hepimizin desteğiyle daha çok yol alacaz inşallah

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
1 ocak mekke' nin fethi mübarek olsun....
Inşallah biz de islam yolunda nice fetihler yapabiliriz.

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
interneti yeni açtım... bi kaç arkadaş yeni yıl kutlamalrındaki fotoğrafları koymuşlar nete..
arkadaşlar içimden öyle duygular var ki şuan paylaşmak istedim sizlerle çünkü siz beni anlıyorsunuz..
açık seçik elbiseler giymişler... ağır makyajlar...kadın erkek karışık oynamalar, kocaları yanında şuursuzca...
tiksindim... aynı zamanda üzüldüm onlar için bu gidişleri nereye.. edep, terbiye bu kutlamaların neresinde...
kimleri örnek alıyorlar kendilerine.... ya bilmiyorum anlatamıyorum da insanların amaçlarını..
bazen sıkılıyorum bu zamandan. bu çağda olmak yaşamak istemezdim.. çünkü heryer günah kokuyor...
kendini kaybetmiş bir sürü insan ....
onlar ölümden hiç mi kork muyorlar...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
mehtabım canım aynen insanlara bakıyorum nerdeler bunlar diyorum dün eltim bizdeydi konuştuk onla baya pardesümü giydi başını örttü baktı aslında her kadın istiyor ama nefis ağır basıyor demekki dedim çok etkilenmiş benim değişimimden ama benim şimdilik niyetim yok dedi eşim yenge ya ölüm dedi eltim öle kala kaldı belki onunda müjdeli haberini veririm sizlere....
biz değiştik örtümüz kalkanımız oldu şükürler olsun mutluyum ben ya öle abuk sabuk davranmadığım için evet düzeltmemiz gereken bir şeyler var hala ama olacak inşallah.. ben en çok kapalılara şaşırıyorum altlarında uçuk renklerde daracık pantolanlar pantolonların içlerine sıkıştırıldığı çizmeler kısacık montlar ve kocaman başların altındaki makyajlı yüzler ALLAHIM korkuyorum nefsimden sonra sen artık ALLAH yolundasın diyorum şükürler olsun sonsuz şükürler

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
kardelem güzelim çok saol sizlerle oluuyor sizden cesaret alıyorum sizleri allah rızası için çok seviyorum
Allah razı olsun canım kardeşim.
Yüreklerimiz aynı duygularla çarpıyor.
Görmeden birbirimizi seviyoruz.
Dua ediyoruz.
Rabbim yolumuzu açık etsin.
Selametle kalın inşaallah.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun canım kardeşim.
Yüreklerimiz aynı duygularla çarpıyor.
Görmeden birbirimizi seviyoruz.
Dua ediyoruz.
Rabbim yolumuzu açık etsin.
Selametle kalın inşaallah.

Amin canım kardeşim amin dualarla ilerliyoruz inşallah ALLAHA EMANETSİN

ukknhan

Yasaklı Kullanıcı
Giảm thâm quầng, xoá vết nhăn vá»›i bút lăn mắt Hoxiquan trị giá 100.000 VNÄ￾ nay chỉ còn 55.000 VNÄ￾.

Bút lăn mắt Hoxiqan lÃ* giải pháp hữu hiệu giúp bạn sở hữu đôi mắt khá»￾e đẹp.
Chứa tinh chất collagen giúp xóa nếp nhăn vùng mắt.
Chống lão hóa da, tan mỡ bầu mắt.
Thể tÃ*ch: 15ml.
Bút thiết kế nhá»￾ gá»￾n, tiện dụng mang theo bất cứ khi nÃ*o.
Bút có 3 mÃ*u: hồng - xoá nhăn, xanh - xoá thâm, tÃ*m - trị mụn mắt.

Thị trưá»￾ng: 1.000.000 VNÄ￾
Giá bán: 60.000 VNÄ￾
Thấp hÆ¡n 94%, tiết kiệm 940.000 VNÄ￾

Xem hÃ*ng vÃ* mua hÃ*ng tại địa chỉ: 02 BÃ*nh Văn Trân Phưá»￾ng 6 Quáº*n Tân Bình Tp.HCM
Mở cá»*a từ 8h - 22h
Hoặc click vÃ*o đây để xem thêm chi tiết: Giảm thâm quầng mắt

Ä￾ôi mắt lÃ* cá»*a sổ tâm hồn cá»§a ngưá»￾i phụ nữ, luôn thu hút má»￾i ánh nhìn cá»§a má»￾i ngưá»￾i. Nhưng do tuổi tác, sá»± căng thẳng hay thức khuya lÃ*m vùng da quanh mắt cá»§a bạn bị thâm quầng vÃ* xuất hiện nếp nhăn. Moxdeals xin gá»*i đến Bạn bút lăn Hoxiquan lÃ*m giảm thâm quầng vÃ* xoá vết nhăn Ä‘em đến hiệu quả bất ngá»￾.
1.jpg

Bút lăn Hoxiquan có chứa collagen, được sản xuất trên công nghệ hiện đại, có tác dụng chống thâm quầng mắt, loại bá»￾ nếp nhăn lÃ*m vùng da mắt sáng, tan mỡ bầu mắt, mang lại cho bạn đôi mắt khá»￾e đẹp.
2.jpg

Bút thiết kế tiện dụng, dá»… mang theo vÃ* dùng bất cứ khi nÃ*o bạn cảm thấy má»￾i mắt. Cách sá»* dụng bút lăn chống thâm vÃ* nhăn vùng mắt Hoxiqan:
1. Rá»*a mặt sạch.
2. Lăn bút lăn sáng da vùng mắt theo hình vòng tròn xung quanh mắt.
3. Dùng ngón tay nhẹ nhÃ*ng thoa Ä‘á»￾u dưỡng chất còn lại sau khi lăn.
3.jpg

Lặp lại các bước trên má»—i khi mắt bạn cảm thấy mệt má»￾i, buồn ngá»§ hoặc sau khi xem tivi, nhìn mÃ*n hình máy vi tÃ*nh, Ä‘á»￾c sách quá lâu vÃ* trước khi ngá»§. Có thể được sá»* dụng vÃ*o má»—i buổi sáng, tối vÃ* bất kì lúc nÃ*o mắt bạn cảm thấy mệt má»￾i. Chất liệu kem trong suốt vÃ* thẩm thấu nhanh nên có thể trang Ä‘iểm ngay sau khi dùng.
4.jpg

Bút có 3 loại : hồng, xanh, tÃ*m vá»›i 3 tÃ*nh năng khác nhau. Bạn hãy lá»±a cho mình má»™t mẫu phù hợp vá»›i đôi mắt cá»§a bạn.
MÃ*u hồng : giúp bạn xoá nhăn má»™t cách nhanh chóng.
MÃ*u xanh : xoá thâm quầng vÃ* bá»￾ng mắt.
MÃ*u tÃ*m: giúp bạn loại bá»￾ những mụn mắt vÃ* xoá các vết nhăn.

Khuyến mãi khác:

çaresizim :(

Kayıtlı Kullanıcı
Ne olur sev beni Allah'ım Ne olur sev beni!…

Sevginle dağıt bedenimi Tekrar sevginle bir araya getir!
Sevginle çıkayım kabirden
Sana koşayım yüreğimdeki sevginle!
Mahşerde sevginin gölgesinde bekleyeyim Seni!
Sevginle hesaba çek beni! Sevgi terazinde ölç sevgimi!
Sahteyse sevgim yak beni!
Küçücük de olsa eğer sevgim gerçekse; Sen de sev beni!..
Geçeyim sırat köprüsünden sevginle!
Sevginle dilimde isminle cennetine koy beni!
Yüreğimdeki aşkınla yüreğine al beni
Nurunla yak Cezbenle erit Ruhuna kat beni!
Ne olur sev beni Allah'ım Ne olur sev beni!…
Nasıl ki kuş kanatsız uçamazsa
ruhum da sevgin olmadan uçamaz
Sevgin kanadımdır benim!
Nasıl ki beden cansız yaşayamazsa
ruhum da aşkın olmadan yaşayamaz
Aşkın canımdır benim!
Nasıl ki insan sevmeden sevilmeden yapamaz bir canan ister
Ben de sensiz yaşayamam Ca*******msın benim!
Nasıl ki bir ülke sultansız olmazsa ruhum da sensiz olmaz
Sultanımsın benim!..
Kanadımsın Canımsın Ca*******msın Sultanımsın yarab!
Nasıl ki kelebekler sevdalıysa ateşe
ve yanacaklarını bile bile nasıl dönerlerse ateşin etrafında
Nasıl kanat çırparlarsa Sevgili’ye doğru
Ben de senin nurunun etrafında öylece
tıpkı kelebekler gibi dönmek
Kanatlarımı senin aşkınla çırpmak
Ve nurunun beni yakacağını bile bile sana kavuşmak istiyorum.
Bu garip bu sevdalı kelebeği nuruna kavuşturur musun yarab!
Bana verdiğin onca nimetin kadrini bilemedim
Sana karşı o kadar mahcubum ki yarab!
Beni affet Beni bağışla ne olursun!
Affını ve aşkını benden mahrum etme ne olursun!..
Yüreğim günahlarla o kadar kirlendi ki Rabbim!
Senin için döktüğüm gözyaşlarımla yıkasam
arınır mı acaba yüreğim?
Dünya müminin zindanıymış
Bunaldım bu zindandan Allah’ım!
Yüreğimdeki sevgini öyle büyüt öyle büyüt ki
Yüreğim artık bu dünyaya sığmaz olsun..
Aşkım miracım olsun Allah’ım Aşkım miracım olsun!
Kalbim bir Burağa dönüşsün ve beni alıp sana getirsin.
Yedi kat göğü aşkınla aşıp huzuruna varayım
Huzurunda başımı secdeye koyayım
sonsuza dek hep öyle kalayım yarab!
Öyleyken bir kere nazar et
Bir kere “Kulum!” de kendimden geçeyim yarab!..
Ey Azrail! Sen ne güzel bir meleksin!..
Beni vuslatıma erdirir misin?
Sevgili’ye götürür müsün beni?
Kurtarır mısın beni bu dünya zindanından?..
Ey bizleri yoktan aşkıyla vareden şanı yüce Allah’ım!
Beni aşkınla varettiğin gibi aşkınla yaşat ve aşkınla yanına al!
Ya Fettah! Gönül kapılarımı sevgine aç!
Ya Latif! Bana sevgini mağfiretini
bana cennetini cemalini lutfet!
Sevdiklerini sevmeyi nasip et Allah’ım!
Ya Vedud! Ey sevgiyi vareden sevgiyle vareden!
Ey aşkı yaratan!
Aşkın kaynağı Aşkın merkezi Aşkın ve aşıkların kıblesi!
Ey en çok seven ve en çok sevilen
Ve sevilmeye en çok layık olan Allah’ım!
Ey En Büyük Sevgili! Bana sevgini bahşet!.
Ya Veli! Dostların en iyisi en yücesi
Dostların en güzeli en mükemmeli!
Ey en büyük dost!
Beni kendine kendini bana dost kıl!
Ya Semi! Ey her şeyi duyan Allah’ım!
Sana söylediğim bu sevgi sözcüklerini duyuyorsun. Sen de sesini
bana duyur Allah’ım!.
Ne olur bana da söyle “Ey mutmain nefs! Razı olmuş ve razı
olunmuş olarak gel!” diye…
Ya Basir! Ey herşeyi gören Allah’ım!
Garipliğimi aczimi
kusurlarımı günahlarımı görüyorsun yarab!
Huzurunda bükülen boynumu secdeye varmış başımı
Pişmanlıkla ve aşkınla döktüğüm gözyaşlarımı
yüreğimdeki sevgini görüyorsun!
Sana layık olmasa da Allah’ım
Ettiğim secdeler hakkı için
Döktüğüm gözyaşları hakkı için
Yüreğimdeki aşkın hakkı için beni bağışla ve cennetine al!
Al ki; senin beni gördüğün gibi ben de seni göreyim
Cennetinde cemalini seyredeyim
Cemalinle kendimden geçeyim yarab!
Ya Hay Ya Muhyi! Alem seninle hayat bulur.
Seni bilmeyenler seni sevmeyenler birer ölüdür.
Aşkından mahrum edip de beni öldürme!
Bana aşkınla hayat ver yarab!
Ya Hak! Ezelden ebede vlan tek gerçek sensin Allah’ım!
Beni bu yalan dünyadan kurtar!
Beni sevgi ülkesine mutluluk ülkesine beni cennetine al yarab!
Ya Vekil! Dua secde ve gözyaşıyla sana yöneldim
Sana tevekkül ettim Sana güvendim! Vekilim yalnızca sensin! Sen
ne güzel bir vekilsin yarab!
Sen bana yetersin aşkın bana yeter yarab!
Ya Zahir! Ey varlığı apaçık deliller ile aşikar olan Allah’ım!
Alemdeki her zerre seni haykırıyor!
Ruhum varlığını yüreğim aşkını haykırıyor Allah’ım!
Ya Batın! Ey varlığı gözle görülemeyecek gizli hazine!
Nuru binlerce perdenin ardından bile yakıp kavuran
Bu fani gözlerin görmeye dayanamayacağı güzellikte olan Allah’ım!
Zahirimi de batınımı da nurunla nurlandır
aşkınla güzelleştir yarab!
Ya Vahid! Şirke düşmeme izin verme!
Yüreğime sevmediklerinin sevgisini yerleştirme!
Ya Hamid! Ey övülmeye layık olan Allah’ım!
Seni hakkıyla övmekten acizim
Kelimeler yetersiz kalıyor seni övmeye!
Yüreğim sevginin diliyle övüyor seni yarab!
Ya Şehid!
İlim ve kudretiyle ezelden ebede herşeye şahid olan Allah’ım!
Aşkıma şahit ol!
Aşkıma şahit ol!
Aşkıma şahit ol!
Yüreğimdeki sevginle şehid olarak ruhumu al
Huzuruna senin için dökülen kanlarımla geleyim yarab!
Ya Hakim! Ey herşeye hükmeden Allahım! Kalbime hükmet!
Ey hakla batılın arasını ayıran!
Benimle yalan dünyanın arasını ayır!
Ey hüküm ve hikmet sahibi
hükmüne herkesi boyun eğdiği Mevlam!
Yüreğimdeki sevginle sana boyun eğiyorum
teslimiyetimi kabul et!
Ya Alim! Ey herşeyi bilen Allah’ım! Bana kendini bildir!
Seni sevdiğimi biliyorsun bana da beni sevdiğini bildir yarab!
Ya Melik! Ey herşeyin sahibi olan Allah’ım!
Bedenimin ruhumun yüreğimin sahibi olan Allah’ım!
Ey sevgimin sahibi olan Mevla’m! Beni sevginin sahibi kıl!
Ya Kerim! Ey keremi bol olan
ve karşılık beklemeden ihsanda bulunan Allah’ım!
Sevginin sağnak yağmurları altında sırılsıklam ıslat beni!.
Ya Selam! Ey kullarını kurtuluşa erdiren Allah’ım!
Selamın ve sevgin her an üzerime olsun!
Sevginle selamınla kurtuluşa erdir beni!
Ya Rezzak! Ey herşeye rızkını veren Allah’ım!
Ruhumun yüreğimin rızkı aşkındır! Aşkınla rızıklandır beni!
Ya Hafiz! Ey her şeyi koruyan Allah’ım!
Beni; yüreğimdeki aşkının düşmanı olan şeytandan
ve onun yoldaşlarından koru!
Ey hiçbir şeyi unutmayan Mevla!
Seni unutan senin de unuttuğun kullarından eyleme beni!
Ya Tevvab! Ey tövbeleri kabul eden!
Yapmış olduğum tövbeleri kabul et!
Bir daha yapmamak için bana güç ver!
Ya Rahman Ya Rahim Ya Gaffar!
Ey affetmeyi seven Allah’ım!
Ne olur ne olur affet beni!..
Sevgimin hatrına bağışla beni yarab!
Ya Kahhar! Ey kahredici Allah’ım!
Sevginden mahrum ederek kahretme beni!
Ya Aziz! Beni sevginden yoksun bırakıp da zillete düşürme!
Sevginle aziz kıl beni!
Ya Meyyit! Ey öldüren Allah’ım! Aşkınla öldür beni!
Ya Bais! Ey dirilten Mevlam! Aşkınla dirilt beni!
Ya Hasib! Ey kullarını hesaba çekici olan Allah’ım!
Aşkınla hesaba çek beni!
Ya Kadir! Ey kuvvet ve kudret sahibi!
Bana emanetini ve sevgini taşıyabilme gücü ver!
Ey herşeyi kendine boyun eğdiren!
Kudretinin karşısında boyun büktüm acizim.
Ben sensiz ben bir hiçim aşkınla varet beni yarab!
Ya Samed! Ey kimseye muhtaç olmayan her şeyin kendisine muhtaç
olduğu Rabbim!
Sana muhtacım! Nuruna muhtacım! Aşkına muhtacım!
Beni senden ayırma! Beni Aşkından ayırma!
Ya Rafi! Ey hak edenleri yücelten Allah’ım!
Aşkınla kendine yücelt beni!
Ya Hadi! Ey hidayete doğru yola erdiren Allah’ım!
Yoluna erdir beni! Aşkına erdir yüreğimi!
Ya Gani Ya Muğni! Ey zengin olan zengin eden Allah’ım!
Asıl zenginlik sevgine sahip olmaktır! Sevginin zengini kıl beni!
Aşkının zengini kıl beni!
Ya Nur! Alemleri ve gönülleri aydınlatan
nur üstüne nur olan Allah’ım!
Nurunla nurlandır yüzümü
Nurunla nurlandır bedenimi
Nurunla nurlandır yüreğimi…
Ya Sultan! Kendine esir et beni!
Ya Canan! Kendine meftun et beni!
Ya Allah!
Ya Allah!
Ya Allah!
Ey En Büyük Sevgili!
Ben seni çok seviyorum yarabbi ne olur sen de sev beni!
Varsın hiç kimse bilmesin beni
Varsın hiç kimse sevmesin beni
Yeter ki sen sev beni Allah’ım yeter ki sen sev beni!...

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
günaydın buketçim....inşallah yengenin de hayırlı haberlerini duyarız....
kendimde de düzeltmem gereken o kadar çok şey var ki..
mesela şu uyku sorununu halletmem lazım.. sanki değerli vakitlerim elimden gidiyor gibi geliyor.hafta sonları için.
sonra namazlarımı daha bi hakkıyla kılmak isterdim..
kuranı kerimi daha çok okuyabilmek istedim. akşam işten gelince yemek vs derken çok zaman ayıramıyorum..
ya düzeltmem gereken çok şey var... kendimi offf çok kötü bi insan olarak görüyorum..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ah mehtabım ah okadar yoruluyorum ki inan bazen hiç birşeye vaktim kalmıyor ama bu bile bişey acaba demek imanı kuvvetlendirirmiş daha çok düzeltmeyi sağlarmış kuran öğrenmeye başlıyorum bende utanarak söylüyorumki bilmiyordum:( ama meal okuyorum sonsuz nuru okumaya başladım babamada imam gazalinin kalplerin keşfi kitabını aldım umarım faydası olacak... bakalım umarım hayırlı haberler veririm ama ilk gelişmeler annemde oluyo allahın izniyle... dua edelim canım birbirimize günahsız ağızlarla allahım kabul eder inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt