buket_zeynep
Kayıtlı Kullanıcı
canım benim inşallah bugün dışarı çıktım ilçedeki iherkes ne garip bakıyo bir bilsen bense başım dik yürüdüm hiç bir kötü bakış hissetmeden şükürler olsun sonsuz kere... canım hakkında hayırlısı inşallahyaparsın yaparsın ben sana güveniyorum...benim de tayin çıktı istemeden başka bi birime dua edin gitmeyi istemiyorum...
selamunaleykum arkadaşlar yeni üyeyim dün bende araştırırken buldum bu siteyi içimdekileri anlatmak istiyorum yoksa patlayacağım bende kapanmak istiyorum ama eşim müsaade vermiyor aslında beklemem hata biliyorum küçükte değilim artık 30 yaşındayım ve eşim bilinçsiz değil hacca gitti geldi neden istemiyor anlayamıyorum ya beni rahatsız edersde diyor aileden çekiniyor çünkü ailede kapalı kimse yok annesi ümreye gitti geldi ama kapanmadı kendimden önce onlar için dua ediyorum bu durum beni çok üzüyor mutsuzum daha önce böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi geçen yaz nasıl mayo alsam diye düşünüyordum şimdi o zamanları hiç yaaşamasaydım diyorum bana bir akıl verin sürekli konuşuyorum eşimle huzurla onun onayı ile olsun istiyorum herşey bana sormadan sakın yapma d,iyor nasıl davransam şaşırmış durumdayım
inanın okurken gözlerim doldu beklediğim cevap bu aslında sorduğum kişiler hep bekle başta kendi annem ve ananem ikiside kapalı halbuki ama huzursuzluk olmasın diye ama beklemek istemiyorum zaten eşim hacdayken ben kıyafetler aldım kendime etek şal hazırlandım ki döndüğünde kapalı olayım ama yinede ona sorayım dedim bekle dedi keşke beklemeseymişim eşimi mutlu etmeyi düşünürken Rabbimin istediğini hiçe saymak oluyor haşa bu yüzden çok huzursuzum daha 2 gün önce anneme dedim buda bir sınav benim için ve ben sınavı geçemiyorum bekliyorum çünkü benim için dua edin eşimi hayırlısıyla ikna edebileyim inşallah cevaplarınız için ALLAH sizden razı olsun inşallah tez vakitte hayırlı haberler veririm sizlere
çok güzel söylemişsin çok doğru geçen bi arkadaşlara gittik eşi başörtülü onlarla konuşmuştum ben sağolsunlar eşimi çekip konuştular çevresinde görmediği için zor geliyormuş ya ilerde bana batarsa başörtüsü dedi arkadaşımızda ben eşimi açık düşünemiyorum bi kapansın keşke daha önce kapansaydı diyeceksin dedi ailesinde sülalede hiç yok muhakkak laf söyleyecekler çünkü bilmiyorlar bu konularda cahiller malesef sürekli Rabbime dua ediyorum kendimden çok onlar için hidayet nasip eyle diye
canım arkadaşım ÖRTÜ öle birşey ki ben 18 yaşındaydım bu aşka ilk düştüğümde ailem istemedi nasıl tepkiler hak helal etmemeler eşim hep istedi biliyordum ama olmadı yenemedim nefsimi yazıktırki örtünmeden bir kaç ay önce kendi düğünümde bile kısa kol giymemişken kardeşimin düğününde giydim utanmamıştım bide sonra öle kötü birşey yaşadımki ölümle burun buruna geldim ve yeter dedim bu siteyi buldum araştırırken ve başladım okumaya sayfa sayfa tektek bitmeden kapanmıştım allah tüm arkadaşlarımdan razı olsun. ailem istemedi önce bakışlar falan ama eşim ALLAH razı olsun şükür namazları kıldı... bense yetmiyordum kendime geçen gün kendime pardesü aldım herşeyden nefsimden vazgeçtim öle ya ilk örtü emri geldiğinde kadınlar eteklerini kesip başlarına örtü almışlardı.... sadece iki tel saçı örtmek değildi örtü... cinsiyeti örtüp şahsiyeti ortaya çıkarmaktı müslüman olduğunun kanıtıydı ve özel olmaktı özgür olmaktı herşeydi herşey... kaynım kaç ay sürecek demişti ben hala örtümü elime alınca titriyorum odama her gittiğimde pardesümü seviyorum dokunmak bile ne büyük güzellik...
peki bi de şunu düşün eşini seviyorsun ve onu mutlu etmek için rızasını almak istiyorsun peki ya Allahın rızası o örtünmeni istiyorken sen ona sevgini hürmetini nasıl göstereceksin....
canım benim öleceğiz ama ne zaman benim ömrümden 10 sene örtüsüz ve boşuna gitti...
karşı çıkan annem bugün pardesümün bana nekadar yakıştığını söyledi babam çok beğendi beni... ki başörtüsüne çok karşıydılar eşinle konuş kesin ve net evet sana yine çok güzel olacam ama artık sadece sana özel benim güzelliğimi başkalarının görmesine gerek yok de rahatsızlığını belirt ve bekleme sakın bekleme çünkü bekledikçe kaybediyor insan uzaklaşıyor zamanımız olmayabilir unutma hadi
güzel haberler ver bize