Sonunda Paradisee abla
Allah daim etsin.
Bende cok sevindim, masaAllah bu ne coskudur![]()
Arkadaşlar artık ben de kapalı bir kızım =)
Bugün kapandım ve dışarı çıktım.İlk çok yabancı geldim kendime, sanki herkes bana bakıyormuş gibiydi.
Şükürler olsun bugünleri de gördüm..
Ablacım bugün sağolsun arkadaşım destek oldu çıktık dolaştık camide namaz kıldık.. İlk tuhaf geldi ama sonra alıştım.Yarın da okula gideceğim =) Artık kapandım açmam doğru olmaz =)
kapanalı 11 gün oldu rahatım şükürler olsun alışıyorum hergün daha iyi olmaya çalışıyorum... babamdan beklediğim tepki gelmemişti şükürler olsun ama bu sabah hazırlanmış çıkacaktım ki babam geldi kızımın yanına bana baktı şu başının haline bak dedi hiç bişey demedim diyemedim... üzüldüm kırıldım çok kırıldım oysaki onun yanında onun desteği ile kapanmak isterdim. olmadı şimdide kırıldım arada kafası karışıyor biliyorum geçen gün anneme buketin yeşil eteğinin üstüne yeşil şal alalım diyen adam bu sabah... neyse ya mutluyum ben yeni halime alışıyorum yadırgamıyorum artık aynadaki yüzümü.... ŞÜKÜRLER OLSUN DİYORUM HER SEFERİNDE ŞÜKÜRLER OLSUN[/QUOTE
inşalllah daha çok alışacaksın başörtüsüne buketçim. bişeyi merak ettim annenlerle beraber mi kalıyorsunuz yani evleriniz aynı mı..??
kapanalı 11 gün oldu rahatım şükürler olsun alışıyorum hergün daha iyi olmaya çalışıyorum... babamdan beklediğim tepki gelmemişti şükürler olsun ama bu sabah hazırlanmış çıkacaktım ki babam geldi kızımın yanına bana baktı şu başının haline bak dedi hiç bişey demedim diyemedim... üzüldüm kırıldım çok kırıldım oysaki onun yanında onun desteği ile kapanmak isterdim. olmadı şimdide kırıldım arada kafası karışıyor biliyorum geçen gün anneme buketin yeşil eteğinin üstüne yeşil şal alalım diyen adam bu sabah... neyse ya mutluyum ben yeni halime alışıyorum yadırgamıyorum artık aynadaki yüzümü.... ŞÜKÜRLER OLSUN DİYORUM HER SEFERİNDE ŞÜKÜRLER OLSUN[/QUOTE
inşalllah daha çok alışacaksın başörtüsüne buketçim. bişeyi merak ettim annenlerle beraber mi kalıyorsunuz yani evleriniz aynı mı..??
YOK CANIM BENİM ÇOK YAKINIZ VE KIZIMA ONLAR BAKIYO... EŞİM GECE NOBETTE OLUNCA SABAH BENİM ÇIKIŞIMA YETİŞEMİYO ÖLE OLUNCADA SABAHTAN EŞİM GELENE KADAR BABAM VE YA ANNEM GELİYO AMA GENELDE BABAM
kapanalı 11 gün oldu rahatım şükürler olsun alışıyorum hergün daha iyi olmaya çalışıyorum... babamdan beklediğim tepki gelmemişti şükürler olsun ama bu sabah hazırlanmış çıkacaktım ki babam geldi kızımın yanına bana baktı şu başının haline bak dedi hiç bişey demedim diyemedim... üzüldüm kırıldım çok kırıldım oysaki onun yanında onun desteği ile kapanmak isterdim. olmadı şimdide kırıldım arada kafası karışıyor biliyorum geçen gün anneme buketin yeşil eteğinin üstüne yeşil şal alalım diyen adam bu sabah... neyse ya mutluyum ben yeni halime alışıyorum yadırgamıyorum artık aynadaki yüzümü.... ŞÜKÜRLER OLSUN DİYORUM HER SEFERİNDE ŞÜKÜRLER OLSUN
Selamün Aleyküm...
Sevgili kardeşimiz ve bütün kardeşlerimize...
En Önde gidenlerden... hayatlarını okudukça her birimizin her birinden bir parça olduğumuzdan şüphe etmeyeceğimiz
Efendimizin Şanlı SAHABESİNDEN
SAD bin EBİ VAKKAS;
Cennetle Müjdelenen on kişiden biri...defalarca malını yarısından fazlasını zekat olarak veren,
Efendimizin Kendisine '' Anam babam sana feda olsun Ey SAD dediği...
Annesine düşkünlüğüyle bilinirdi... Ona hizmet etmeyi herşeyin üstünde görürdü...
Müslüman olmakla şereflendiğinden annesi onu vazgeçirmek için her yolu denedi olmadı..
Hassasiyetini bildiği için bu kez vazgeçirmek için ÖLÜM orucunu tuttu...
Günler geçti ve açlıktan bayıldığını haber verdiler...
Sad R.A Annesine gelerek ;
'' Anne senin bin tane canın olsa ve herbirini tektek versende ben DİNİMDEN dönmem dedi...
bu kararlığını gören Annesi artık Yeminlerinden vazgeçti...
Bunu üzerine RABBİMİZ LOKMAN SURESİNİN şu ayetini indirdi...
'' Eğer onlar seni, hakkında bilgin olmayan bir şeyi (körü körüne) bana ortak koşman için zorlarlarsa, onlara itaat etme. Onlarla dünyada iyi geçin. Bana yönelenlerin yoluna uy. Sonunda dönüşünüz ancak banadır. O zaman size, yapmış olduklarınızı haber veririm.'' ( LOKMAN 15)
Dünyada onlarla iyi geçinin diyor Rabbimiz ama Dininizden taviz vermeyin...
Kararlı olursak Karşımızda ordular bile dursa Allahın izniyle dağılırlar...
MELİSSA kardeşimizin Belirttiği gibi..(Allah c.c. ondan razı olsun)
Tesettürle emrine girdiğin Korumasına girdiğin ALLAH'tır c.c
BAŞINIZ DiK TUTUN kararlı olduğunuzu tavizsiz sergileyin...
Beni Her okuyuşumda etkisinden saatlerce düşünmeye daldığım Şu Ayeti de Paylaşmak istiyorum...
'' Ey İnsanlar! Rabbinize karşı gelmekten sakının. Ne babanın evlâdı, ne evlâdın babası nâmına bir şey ödeyemeyeceği günden çekinin. Bilin ki, Allah'ın verdiği söz gerçektir. Sakın dünya hayatı sizi aldatmasın ve şeytan, Allah'ın affına güvendirerek sizi kandırmasın. '' (Lokman 33)
Selam ve dua ile
YOK CANIM BENİM ÇOK YAKINIZ VE KIZIMA ONLAR BAKIYO... EŞİM GECE NOBETTE OLUNCA SABAH BENİM ÇIKIŞIMA YETİŞEMİYO ÖLE OLUNCADA SABAHTAN EŞİM GELENE KADAR BABAM VE YA ANNEM GELİYO AMA GENELDE BABAM
anladım canımm..o zaman senin başörtüne sabah akşam karışamazlar. biliyo musun artık çevremdeki açık bayanlar için çok üzülüyorum.. keşke onlar da bilseler kapanmanın çok güzel bişer şey olduğunu zor olmadığını.. 5 vakit namazlarını kılıyorlar ama işte başörtüsü takamıyorlar.. şeytan başörtüsünü çok zor bişey olarak gösteriyor. keşke onlar için bişeyler yapabilsek bu mutluluğu anlatabilsek. biraz biraz anlatmaya çalışıyorum ama işte onaylıyorlar sadece... gerisi yok çok umursamıyorlar sanki... ne yapsam bilemiyorum açık arkadaşlarıma karşı nasıl bir yol izlesem...
La ilahe illallah.....
Değerli kardeşim....Maaşallah ve barekallah diyorum...
Şeytanın kulağını çekmiş Nefsini nakavt etmişsin bile Maaşallah...
Ancakkk
Şimdi başlıyor..Onlar azarlamayla gidecek değiller....Seni her an çelmeye çalışacaklar...
Kulağına kimbilir neler fısıldarlar...Aman sakın uyma -duyma - dinleme
Sadece RABBİNE BIRAK KENDİNİ...
Öyle tevekkül et ki....
Dışarı çıkmadan daha KALBİN tesettüre girsin....
İbadetlerine önem ver....Çünkü Rabbimin emirleri bir bütündür..Birini yapıp diğerini bırakmak ALLAH c.c. korusun....
Hayırlısı olsun inşallah diyelim..ve hep güzel haberlerinizi duyalım.
ne güzel yok benim öle bi şansım.. o yüzden okulu çok özlüyorum ne güzel günlerdi işte yok şimdi![]()