evet karstayım canım ama ilçesinde karsa gidip gelme durumum pek yok... sen yinede öğren çok istiyorum ki isteyenlerde çok olmazsa haftada birgün ilçemize davet ederiz çok iyi olur
hangi ilçesi canım belki ilçede de vardır ona göre sorayım ben..
evet karstayım canım ama ilçesinde karsa gidip gelme durumum pek yok... sen yinede öğren çok istiyorum ki isteyenlerde çok olmazsa haftada birgün ilçemize davet ederiz çok iyi olur
hangi ilçesi canım belki ilçede de vardır ona göre sorayım ben..
Arkadaşlar artık ben de kapalı bir kızım =)
Bugün kapandım ve dışarı çıktım.İlk çok yabancı geldim kendime, sanki herkes bana bakıyormuş gibiydi.
Şükürler olsun bugünleri de gördüm..
susuz canım benim
ben sordum yarın bana haber verecekler karsta mutlaka vardır dedi ama inşallah ilçede de vardır..
çooooooooooook saol canım benim inşallah vardır.. inşallah çünkü tek başına zor bi yolda yürümek..destek almak istiyor insan bilen birilerinden
çok sevindim kardeşim
Rabbim daim etsin inşallah..
bundan sonra dikkatli olacaksın
kılığınla,kıyafetinle Rabbimi hatırlatıcaksın..davranışların ve sözlerinle islamiyeti en güzel şekilde anlatıcaksın...
belki sen de başkalarının kapanmasına vesile olacaksın..
Allah c.c. yardımcın olsun
selametle kal...
Kardeşim sen kaçıncı sınıfa gidiyorsun? Seni gerçekten tebrik ve takdir ediyorum. Bu yaşta bu kadar dinine bağlı olman mükemmel bir şey. Allah hepimize senin gibi evlatlar nasip etsin. Nasıl başladı içindeki bu Allah aşkı?
7. Sınıfa gidiyorum. Ocak ayında namaz kılmaya başladım ama hala şımarık kötü kalpli biriydim. Sonradan dinimi araştırdım, araştıra araştıra düzeldim. Sonradan kapanmaya karar verdim, her ne kadar ailem engellemeye çalışsa da ben inanıyorum, inandığım şeyde kimseyi dinlemem.
Çok sevindim kardeşimArkadaşlar artık ben de kapalı bir kızım =)
Bugün kapandım ve dışarı çıktım.İlk çok yabancı geldim kendime, sanki herkes bana bakıyormuş gibiydi.
Arkadaşlar artık ben de kapalı bir kızım =)
MaşaAllah SubhanaAllah.. Rabbimize şükürler olsun..
Rabbim mübarek eylesin, hayırlı olsun canım..
Çok sevindim. Harika bir haber bu..
Allah celle celaluhu senden razı olsun.. Rızasından ayırmasın..
Rabbim hakkıyla O'na (celle celaluhu) layık kul olanlardan eylesin..
Çok sevindim kardeşim
Hayırlı olsun:![]()
çooooooooooook saol canım benim inşallah vardır.. inşallah çünkü tek başına zor bi yolda yürümek..destek almak istiyor insan bilen birilerinden