Ey Ademoğulları! Size çirkin yerlerinizi örtecek bir giysi, bir de giyip süsleneceğiniz bir giysi indirdik. Takva örtüsü ise daha hayırlıdır."
(el-A'raf, 26)
MasaAllah 5 kisiydik burda simdi onlar olmus teblig yapan![]()
hemen hemen bir cok kitaptada bu "cirkin yerlerinizi" lafini okuyorum. Anlayamadigim neden baska kelime kullanilmiyor? Yani cirkin derken ayip, haya anlamindami söyleniyor? Demek istedigim Allah´in yarattigi birsey cirkin olamaz ki. NEden "cirkin" yerler denilmis?
kapandım arkadaşlarHayirli ve guzel haberlerini bekliyorum ins sende hakkıyla kapanalardan olursun aminya Rabb'i sen bütün kardeşlerime kapanmayı nasip et hakkıyla kapananlardan eyle amin amin amin
![]()
kapandım arkadaşlaranlatamam size şuan nasıl heyecanlı ve mutlu olduğumu..yazarken bile ellerim titriyor,gözyaşlarım da cabası..Allah'ım nasıl bi mutluluktur bu yıllardır içimdeki boşluğu doldurdum sanki..
Rabbime binlerce şükürler olsun bu günü nasip etti bana ve arkadaşlar sizlerden de Allah razı olsun günlerdir okuyorum yazılanları hemen herşeyi okudum burda,beklememin bişey kazandırmadığını hatta kaybettirdiğini anladım ve hemen dedim şuan yapmalıyım..
ve inşallah Rabbimin istediği gibi bir kul olurum bundan sonra ve inşallah geçmiş günahlarımı,günahlarımızı bağışlar...Amin.
hemen hemen bir cok kitaptada bu "cirkin yerlerinizi" lafini okuyorum. Anlayamadigim neden baska kelime kullanilmiyor? Yani cirkin derken ayip, haya anlamindami söyleniyor? Demek istedigim Allah´in yarattigi birsey cirkin olamaz ki. NEden "cirkin" yerler denilmis?
kapandım arkadaşlaranlatamam size şuan nasıl heyecanlı ve mutlu olduğumu..yazarken bile ellerim titriyor,gözyaşlarım da cabası..Allah'ım nasıl bi mutluluktur bu yıllardır içimdeki boşluğu doldurdum sanki..
Rabbime binlerce şükürler olsun bu günü nasip etti bana ve arkadaşlar sizlerden de Allah razı olsun günlerdir okuyorum yazılanları hemen herşeyi okudum burda,beklememin bişey kazandırmadığını hatta kaybettirdiğini anladım ve hemen dedim şuan yapmalıyım..
ve inşallah Rabbimin istediği gibi bir kul olurum bundan sonra ve inşallah geçmiş günahlarımı,günahlarımızı bağışlar...Amin.
teşekkürler.. inşallah tüm kardeşlerimize,arkadaşlarımıza nasip etsin Rabbim..bu site sayesinde birçok soruma cevap buldum..aklıma takılan düşünceler,vesveseler burası sayesinde silindi..şeytanın peşimi bırakmayacağına,çevremin çok eleştireceğine eminim bundan sonra hem çevreme örnek olmak hem de layıkıyla yaşayabilmek için daha fazla aranızda olucam
Maşallah...
Ne güzel...ne Mutlu sana Kardeşim...
Günlerdir biriken heyecanımızın ardından Gönlümüzde ki tebessümün yüzümüze sunana Hamd olsun...
Hamd olsun...Şükürler olsun....
Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....
Tebrikler kardeşim..
Rabbimiz isteyen tüm kardeşlerimize nasip eylesin.. amin..
Yüreklere birlikte dokunmak dileğiyle...Sabır ve Kararlılıkla yürümeyi nasip eylesin Rabbim.
selam ve dua ile
Bende ilk defa dün tesettürlü çıktım dışarı
Kıyafetlerimi alalı baya oldu ama dışarı çıkma fırsatım olmamıştı
Çok çok güzel bir duyguydu anlatılmaz tarif edilmez
Biraz tuaf hissettim tabi sanki o insan ben değildim gibi geldi ama bunlar olur zamanla aşarız bunlarıda
Yanına gittiğim ablalar çok beğendi beniYanlış anlaşılmasın Rabbimin beğenmesini tercih ederim ama kimseden kötü bir tepki almadım
Annem ben gidene kadar arkadamdan izledi o kadar seviniyo ki
teşekkürler,inşallah...cmrtesiyi bekliyordum herkes asıl ozaman görecekti beni güzel tepkiler tabi ki aldım ama en yakınlarımdan öyle sözler duydum ki çok üzüldüm..elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama artık gün sonunda okadar yorulmuştum ki cvp bile vermedimHAyirli ugurlu olsun canim benim inan okuyunca cok sevindim! Insallah Rabbim daim eyler, ilk adim aslinda sanilandan daha kolay asil simdi devamini getirmek lazim. Insallah her daim bu yolun yolcusu olursun