canım tebrik ederim çok sevindim senin adına...ben de kapanalı 1 ay 2 gün oldu

) günü gününe... zor evet kapanmak kolay değil.. şimdi nefsinle başbaşasın.. ben ilk 1 ay nefsimle o kadar mücadele ettim ki bir bilsen.. ama en büyük cihat kişinin nefsiyle mücadele etmesiymiş. inşallah başarıyorum ben de. nefsimi susturabildim mi hayır henüz değil ama nefsimiz her istediğinde ve biz onu dinlemediğimizde sevabımız kat kat artıyormuş canım... bu hafta kendimi daha iyi ve mutlu hissediyorum.alışıyorum galiba...

)ve şunu farkettim ki hakikaten kapalı insan daha özgür... mesela erkeklerin çirkin bakışlarını üzerinde hissetmiyorsun...erkekler senle tokalaşmak için ellerini uzatmıyor...vs. daha çok.... bir de şunu farkettim yeni yenii kişi saçlarını kapattı mı bu kez diğer yerlerini de kapatma ihtiyacı kendiliğinden oluşuyor.. daha uzun giyiniyorsun .... bol giyiniyorsun....benim çevremde herkes bana destek verdi en başta eşim.....Allah ondan razı olsun her sendelediğimde beni toparladı... kaldırdı... ben sadece nefsimle uğraştım.. ona cevaplar verdim... ama nefsimiz doymaz..
ne yaparsak yapalım nefsimiz hep ister kötü şeyleri.. Halbuki Allah (cc) bizim iyiliğimizi istiyor... illaki dönüş Rabbimize gidecek başka bir yer yok.. ne kadar uzun yaşarsak da yaşayalım yine O' na döndürüleceğiz
... O yüzden el ne der kaygısı ile değil Allah ne der kaygısı içinde olmalıyız..bütün insanlarla iç içe yaşasak da kabre tek gireceğiz tek cevap vereceğiz... Kapandık cennet garanti diye de bişey yok
çünkü en önce kalbimize takva elbisesini geçirmeliyiz. hepimize sınavımızda başarılar.. En güzele emanet....