Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (9 Kullanıcı)

Ülkü87

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum ve rahmetullah..

Ben girmeyeli bircok mujde gelmis, uzaktanda olsa izleyip icten ice sevindim. Allah daim etsin. Cok mutlu oldum. Allah hakkiyla tesetturlenenlerden eylesin. Vallahi vallahi vallahi tek kurtulsu yolu Rahman'in yoludur ve bu yolun yolcusu olmakta tesetturle hostur.

Ulku ablam,
Siparis ettigim pardesuler geldi. Cok kaliteli ve hos urunler gercekten. Bedenleri olcmus gibi oturdu. Ben memnun kaldim. Allah sanada nasip etsin insaAllah. Haber etmemi istemistin, haberini vereyim dedim. Benim okul donemim basladigindan cokca giremeyebilirim siteye. Ama firsat buldukca sizinle selamlasmaya gelirim.

Allah'a emanet olun, dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
Cunku cok ihtiyacim var, selam ve duayla..

Canim benim sagol cevabin icin, güle güle hayirli günlerde kullanirsin insallah ve umarim banada nasip olur. DUaya cok ihtiyacim var demissin, okulun yüzündenmi? Insallah Rabbim hepimizin sykintisini giderir bunun birinci yoluda duadir. Dualarimdasin canim Allaha emanet ol

smyrna35

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarımız seninle...
Allah c.c. seninle...

Sevgili kardeşim... her zaman şunu düşün...
Birkişiye daha nasıl vesile olabilirim.. birinin yüreğine daha nasıl dokunabilirim...
Allah inşallah Ellerinizle vesilenizle Daha nice kardeşlerimize bilinçli yol gösterecek...
Artık bilinçli bir Tesettür...
Tepeden tırnağa Ayet... tepeden tırnağa NUR...
Sen konuşmasanda Durşun Zaten konuşur.
Çünkü Yolun O c.c Nun Yoludur...
Allah yollarınızı açık eylesin...İlminizi artırsın
Bu yolda sizi muvaffak kılsın.. amin...

selam ve dua ile

çok teşekkür ederim inşallah..ben de hep onu düşündüm konuşurken,biliyodum bunların olacağını ve korkmuştum ya cvp veremezsem diye ama Allahın hikmeti işte hani derler ya çalıştığım yerlerden çıktı sanki bütün sorular :) hepsine tabi elimden geldiğince cvp verip anlattım çok ikna oldular denemez ama en azından konuşmak için tekrar bir araya gelicez çünkü bu dediğim insanlar kapalı insanlarla görüşmeyi,onların evlerine girip çıkmasını bile istemeyen kişiler.zaten bi ara öyle bi noktaya geldik ki tamam teyzecim benimle de görüşmezsiniz o zaman dedim..neyse ki beni çok seviyolar :) Allah onlara da herkese güçlü bir iman nasip etsin.. amin

selam ve dua ile..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜMSELAMVERAHMETULLAHİ VE BERAKATUHU

ALLAH celle celaluhu tüm kardeşlerimizden razı olsun inşallah

Yolundan hidayetinden ayırmasın bizleri

berat05

Yönetici

Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN

HEP BİRLİKTE
Tebliğ

ve
Desteğe
Devam

İnşAllah

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
LA İLAHE İLLALLAH

O' ndan BAŞKA İLAH YOKTUR....TÜM HERŞEYİMİZ RABBİMİZİN ELİNDEDİR.

takva ile kendinizi O'na bırakın..göreceksiniz...her şey yoluna girecektir

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve Rahmetullah uzun süredir yoktum.işten çıktım evdede internet omadığı için hiç giriş yapamadım.. Kalben Rabbim izin verdiği sürece dualarımdasınız.özledim siz kıymetli kardeşlerimi... Bu siteyi ve konuyu açan kardeşlerimizden Allah razı olsun Hayırlara vesile oluyorlar...Canım Kardeşim İnanki seni çok iyi anlıyorum.Benim ailemdede hiç kapalı yok...Ve ben ilk kapandığımda çevremdekiler niye kapandın diye sordular...Herkese Kuran'da yazıyor ve Bu Allah'ın bir emri ve ben bu emri yerine getirmek istiyorum dedim...Canım kardeşim herşeyi yavaş yavaş öğrendim veöğrenmeye çalışıyorum öğrendiklerim karşısında kendimi çok cahil hissettim ..Ve nekadar boş yaşadığımı... Hep şunu sordum kendime Elhamdülilah müslümanım Allah'ı ve Peygamberimi(SAV) seviyorum..Ama Allah için ne yapıyorum...O'nun hoşnutluğunu kazanmak için Rızası için ne yapıyorum...Bu soruların cevabı hep beni üzücü şekilde oldu. Allah kullarını bu kadar çok severken Peygamberimiz(SAV) ümmetine bu kadar düşkünken Allah'ım ve Peygamberimin(SAV) benim bu hallerimi gördüğünde ne kadar üzüldüğü geldi aklıma ... ve sonra Hepimiz bu dünyaya yalnız geldik ve yalnız gideceğiz...Hesap günündede hepimiz hesaplarımızı yalnız vereceğiz ne anne ne baba ne kardeş ne eş ne dost aslında hepimiz tek başınayız...Allah'tan başka kimsemiz yok canım..Güzel kardeşim inanki şu dünya hayatında zaman kavramımız yok...Çevremizde herkes daha erken olgun yaşa geldiğinde kapanırsın olgun yaşa gelinir yaşlanınca kapanırsın Ama bizim bu hayatta ne kadar kalacağımızın garantisi yok ...İnaki Rıza Allah Rızası olunca Allah yardımcı oluyor canım kardeşim...İlk kapandığımda ailem çevremdekiler garipsedi ama anlayışla karşıladılar...geçen günde pardesü aldım kendime Allah'ın yardımı ve kardeşlerimin dualarıyla pardesümüde ailem anlayışla karşıladı belki pardesü hakkındada sorular sorulacak...ama Allah'ın izniyle bu zamanlarıda atlatacağız.. seninde çevrende çok soru soranlar olacak belki hiç olmayacak ama Allah'ın izniyle inşallah atlatacaksın...Ve çevrendekiler buna alışacak ve diyeceksinki Rabbim ben bunu niye daha erken yapmadım bu huzura geç vardım İnanki bu huzuru yaşamak herşeye değer kardeşim...Rabbim bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmasını nasip etsin hepimizin hakkıyla tesettürümüzü taşıyabilmemizi nasip etsin...Dualarımdasın kardeşim İnşallah hayırlı haberlerini alırız... Selametle kal... Allah'a emanet ol

yukarıdaki renkli yazı bu sitedeki bu bölümdeki ilk yazılarımdan okuyunca çok duygulandım..Rabbim ne güzellikler nasip etti..
bu sene maşallah barekallah altın yılımız oldu..manen anneciğim Kuran kursuna gitti. tevcittini ilerletti nerdeyse bir sene olacak tesettür nuruyla nurlandı...kıymetli kardeşlerim dualarınızı eksik etmeyiniz..biz birlikte sevindik yeri geldik birlikte üzüldük..bu güzel haberi sizlerle paylaşmak..dualarınızda yer almak istedim
baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Allah (c.c.) emanetsiniz:a15:​

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Selam olsun

SELAM OLSUN

HEP BİRLİKTE
Tebliğ

ve
Desteğe
Devam

İnşAllah

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı

Selam olsun

SELAM OLSUN

HEP BİRLİKTE
Tebliğ

ve
Desteğe
Devam

İnşAllah

Allah(c.c) hepinizden razı olsun Yar ve Yardımcınız olsun (AMİN)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm ve rahmetullah uzun süredir yoktum.işten çıktım evdede internet omadığı için hiç giriş yapamadım.. Kalben rabbim izin verdiği sürece dualarımdasınız.özledim siz kıymetli kardeşlerimi... bu siteyi ve konuyu açan kardeşlerimizden allah razı olsun hayırlara vesile oluyorlar...canım kardeşim inanki seni çok iyi anlıyorum.benim ailemdede hiç kapalı yok...ve ben ilk kapandığımda çevremdekiler niye kapandın diye sordular...herkese kuran'da yazıyor ve bu allah'ın bir emri ve ben bu emri yerine getirmek istiyorum dedim...canım kardeşim herşeyi yavaş yavaş öğrendim veöğrenmeye çalışıyorum öğrendiklerim karşısında kendimi çok cahil hissettim ..ve nekadar boş yaşadığımı... Hep şunu sordum kendime elhamdülilah müslümanım allah'ı ve peygamberimi(sav) seviyorum..ama allah için ne yapıyorum...o'nun hoşnutluğunu kazanmak için rızası için ne yapıyorum...bu soruların cevabı hep beni üzücü şekilde oldu. Allah kullarını bu kadar çok severken peygamberimiz(sav) ümmetine bu kadar düşkünken allah'ım ve peygamberimin(sav) benim bu hallerimi gördüğünde ne kadar üzüldüğü geldi aklıma ... Ve sonra hepimiz bu dünyaya yalnız geldik ve yalnız gideceğiz...hesap günündede hepimiz hesaplarımızı yalnız vereceğiz ne anne ne baba ne kardeş ne eş ne dost aslında hepimiz tek başınayız...allah'tan başka kimsemiz yok canım..güzel kardeşim inanki şu dünya hayatında zaman kavramımız yok...çevremizde herkes daha erken olgun yaşa geldiğinde kapanırsın olgun yaşa gelinir yaşlanınca kapanırsın ama bizim bu hayatta ne kadar kalacağımızın garantisi yok ...inaki rıza allah rızası olunca allah yardımcı oluyor canım kardeşim...ilk kapandığımda ailem çevremdekiler garipsedi ama anlayışla karşıladılar...geçen günde pardesü aldım kendime allah'ın yardımı ve kardeşlerimin dualarıyla pardesümüde ailem anlayışla karşıladı belki pardesü hakkındada sorular sorulacak...ama allah'ın izniyle bu zamanlarıda atlatacağız.. Seninde çevrende çok soru soranlar olacak belki hiç olmayacak ama allah'ın izniyle inşallah atlatacaksın...ve çevrendekiler buna alışacak ve diyeceksinki rabbim ben bunu niye daha erken yapmadım bu huzura geç vardım inanki bu huzuru yaşamak herşeye değer kardeşim...rabbim bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmasını nasip etsin hepimizin hakkıyla tesettürümüzü taşıyabilmemizi nasip etsin...dualarımdasın kardeşim inşallah hayırlı haberlerini alırız... Selametle kal... Allah'a emanet ol

yukarıdaki renkli yazı bu sitedeki bu bölümdeki ilk yazılarımdan okuyunca çok duygulandım..rabbim ne güzellikler nasip etti..
Bu sene maşallah barekallah altın yılımız oldu..manen anneciğim kuran kursuna gitti. Tevcittini ilerletti nerdeyse bir sene olacak tesettür nuruyla nurlandı...kıymetli kardeşlerim dualarınızı eksik etmeyiniz..biz birlikte sevindik yeri geldik birlikte üzüldük..bu güzel haberi sizlerle paylaşmak..dualarınızda yer almak istedim
baki selam ve dualarımla
en güzel'e allah (c.c.) emanetsiniz:a15:​

çok değerli kardeşim.
Uzun zamandır görüşemedik ama hep gönlümde dualarımda oldunuz.
Tabiki biz bir aileyiz.böylesi hayırlı gelişmelerin olması tabiki bizleri sevindiriyor.
Rabbim birlikteliğimizi bozmasın inşaallah.
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamünaleykum...
"Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve mü'minlerin hanımlarına söyle, evlerinden çıktıklarında dış örtülerini üzerlerine alsınlar."

(Ahzâb Sûresi: 33:59.)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve Rahmetullah uzun süredir yoktum.işten çıktım evdede internet omadığı için hiç giriş yapamadım.. Kalben Rabbim izin verdiği sürece dualarımdasınız.özledim siz kıymetli kardeşlerimi... Bu siteyi ve konuyu açan kardeşlerimizden Allah razı olsun Hayırlara vesile oluyorlar...Canım Kardeşim İnanki seni çok iyi anlıyorum.Benim ailemdede hiç kapalı yok...Ve ben ilk kapandığımda çevremdekiler niye kapandın diye sordular...Herkese Kuran'da yazıyor ve Bu Allah'ın bir emri ve ben bu emri yerine getirmek istiyorum dedim...Canım kardeşim herşeyi yavaş yavaş öğrendim veöğrenmeye çalışıyorum öğrendiklerim karşısında kendimi çok cahil hissettim ..Ve nekadar boş yaşadığımı... Hep şunu sordum kendime Elhamdülilah müslümanım Allah'ı ve Peygamberimi(SAV) seviyorum..Ama Allah için ne yapıyorum...O'nun hoşnutluğunu kazanmak için Rızası için ne yapıyorum...Bu soruların cevabı hep beni üzücü şekilde oldu. Allah kullarını bu kadar çok severken Peygamberimiz(SAV) ümmetine bu kadar düşkünken Allah'ım ve Peygamberimin(SAV) benim bu hallerimi gördüğünde ne kadar üzüldüğü geldi aklıma ... ve sonra Hepimiz bu dünyaya yalnız geldik ve yalnız gideceğiz...Hesap günündede hepimiz hesaplarımızı yalnız vereceğiz ne anne ne baba ne kardeş ne eş ne dost aslında hepimiz tek başınayız...Allah'tan başka kimsemiz yok canım..Güzel kardeşim inanki şu dünya hayatında zaman kavramımız yok...Çevremizde herkes daha erken olgun yaşa geldiğinde kapanırsın olgun yaşa gelinir yaşlanınca kapanırsın Ama bizim bu hayatta ne kadar kalacağımızın garantisi yok ...İnaki Rıza Allah Rızası olunca Allah yardımcı oluyor canım kardeşim...İlk kapandığımda ailem çevremdekiler garipsedi ama anlayışla karşıladılar...geçen günde pardesü aldım kendime Allah'ın yardımı ve kardeşlerimin dualarıyla pardesümüde ailem anlayışla karşıladı belki pardesü hakkındada sorular sorulacak...ama Allah'ın izniyle bu zamanlarıda atlatacağız.. seninde çevrende çok soru soranlar olacak belki hiç olmayacak ama Allah'ın izniyle inşallah atlatacaksın...Ve çevrendekiler buna alışacak ve diyeceksinki Rabbim ben bunu niye daha erken yapmadım bu huzura geç vardım İnanki bu huzuru yaşamak herşeye değer kardeşim...Rabbim bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmasını nasip etsin hepimizin hakkıyla tesettürümüzü taşıyabilmemizi nasip etsin...Dualarımdasın kardeşim İnşallah hayırlı haberlerini alırız... Selametle kal... Allah'a emanet ol

yukarıdaki renkli yazı bu sitedeki bu bölümdeki ilk yazılarımdan okuyunca çok duygulandım..Rabbim ne güzellikler nasip etti..
bu sene maşallah barekallah altın yılımız oldu..manen anneciğim Kuran kursuna gitti. tevcittini ilerletti nerdeyse bir sene olacak tesettür nuruyla nurlandı...kıymetli kardeşlerim dualarınızı eksik etmeyiniz..biz birlikte sevindik yeri geldik birlikte üzüldük..bu güzel haberi sizlerle paylaşmak..dualarınızda yer almak istedim
baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Allah (c.c.) emanetsiniz:a15:​

Es Selamu aleykum Su eda kardeşim..
Çook uzun bir aradan sonra seni yeniden burada görmek gerçekten beni çok mutlu etti..
Yeniden aramıza hoş geldin..
Annen için de maşAllah SubhanaAllah.. Rabbim mübarek eylesin.. Hayırlı olsun..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam canım..
Bahsettiğin yerden daha aşağıda olmalı..
Uzatabildiğin kadar aşağıya uzatmalı.. İnşaAllah..

berat05

Yönetici
Su-eda kardeşim...

Hoş geldiniz tekrar....yokluğunuz öylesine belli oluyor ki...

İyi haberler almak çok güzel..Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah....

Daima burda görmek duasıyla

firdevs-i gam

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ailem şuanlık kapanmama izin vermiyor okul var diye ama evlenince kapanacağım inşallah. Bunu canı yürekten istiyorum. Artık en azından uzun kollu giyip makyaj yapmamaya karar verdim kapanana dek. Peki kapanmak nasıl olmalı? Renk fark eder mi? Örnek birkaç resim koyabilir misiniz internetten.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ailem şuanlık kapanmama izin vermiyor okul var diye ama evlenince kapanacağım inşallah. Bunu canı yürekten istiyorum. Artık en azından uzun kollu giyip makyaj yapmamaya karar verdim kapanana dek. Peki kapanmak nasıl olmalı? Renk fark eder mi? Örnek birkaç resim koyabilir misiniz internetten.

394600_396691990389191_742574003_n.jpg

Okul derken lisemi üniversitemi ?
Üniversiteler bildiğim kadarıyla hemen hepsinde serbest.

renk olarak ta renk "ben burdayıııııım" diye bağırmayacak :) tabi birde manevi kısmı var :)
ALLAH hakkını verenlerden eylesin :)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Niçin örtündün?

Saçlarıma şiirler yazılmasını istemedim.. İstedim ki insanlar beni sevecekse, dışımdan ötürü olmasın..

RABBİM razı olsun diye örtündüm..

Ülkü87

Kayıtlı Kullanıcı
Yarabbi sen yardim et..
Kapandigimdan bu yana 60 gün gecmis :)
Allaha hamd olsun ki ben gayet memnunum!
Kapandigimdan beri yasadiklarim..
öyle oluyor ki bazi insanlar benim gectigim yolda kenara cekilip bana yol verenler oldu, tranvaylarda tek kisilik koltuklar bana ayrildi, is yerindeki arab aileler masallah süphanallah dediler, (Allah razi olsun onlardan), hic farkinda olmadan beni Allahin selami ile karsilayan kardeslerim bana güc verdiler.
Ve tabi olumsuzluklarda var...
Evlendikten sonra kapandigim icin esimi yargiladilar,
hala kapali mi diye soranlar oldu,
yada kapaliyim diye yolda üstüme üstüme gelenlerde oldu..
ama en cokta canimi yakan ve gücümü azaltan carsafli ablalarimiz oldu. Onlar öyle bakiyorlar ki bana dilimde hemencecik selam verecegim fakat ansizin kafalarini cevirip geciveriyorlar yanimdan. Galiba onlara göre yanlis kapaliyim, bilemiyorum. Demekki böyle böyle
ayrimcilik basliyor diyorum kendimce ve Allahin selami dilimin ucunda kala kaliyor.
Evet tesettür ilk adima bakar hemen kapani verirsin ama devamini getirmekte kolay degilmis.

Yarabbi sen bu yolda yürüyenlere ve yürümekte cesaret edemeyenlere yardim et.

Amin..

smyrna35

Kayıtlı Kullanıcı
Yarabbi sen yardim et..
Kapandigimdan bu yana 60 gün gecmis :)
Allaha hamd olsun ki ben gayet memnunum!
Kapandigimdan beri yasadiklarim..
öyle oluyor ki bazi insanlar benim gectigim yolda kenara cekilip bana yol verenler oldu, tranvaylarda tek kisilik koltuklar bana ayrildi, is yerindeki arab aileler masallah süphanallah dediler, (Allah razi olsun onlardan), hic farkinda olmadan beni Allahin selami ile karsilayan kardeslerim bana güc verdiler.
Ve tabi olumsuzluklarda var...
Evlendikten sonra kapandigim icin esimi yargiladilar,
hala kapali mi diye soranlar oldu,
yada kapaliyim diye yolda üstüme üstüme gelenlerde oldu..
ama en cokta canimi yakan ve gücümü azaltan carsafli ablalarimiz oldu. Onlar öyle bakiyorlar ki bana dilimde hemencecik selam verecegim fakat ansizin kafalarini cevirip geciveriyorlar yanimdan. Galiba onlara göre yanlis kapaliyim, bilemiyorum. Demekki böyle böyle
ayrimcilik basliyor diyorum kendimce ve Allahin selami dilimin ucunda kala kaliyor.
Evet tesettür ilk adima bakar hemen kapani verirsin ama devamini getirmekte kolay degilmis.

Yarabbi sen bu yolda yürüyenlere ve yürümekte cesaret edemeyenlere yardim et.

Amin..
Amin..
Benim daha o kadar da olmadı ama zorluklar çıkıyo tabi benimde karşıma ama biliyor musun daha çok hoşuma gidiyo zorlukların çıkması kolay olsa imtihan olmuyormuş gibi geliyor bana..Mevlana'nın bir sözü vardı 'zor diyorsun ; zor olacak ki imtihan olsun '
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

selam ve dua ile..

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Kapandığım için çok memnunum ama babam bana çok sıkıntı veriyor.

Babamla artık gezemiyoruz, sadece yandaki markete götürüyor beni. Neymiş ''kapalısın artık uzak yerlere gidemezsin''. Benimle gezmeye utanıyor artık. Bana lise bitmeden önce yasaktır dedi, kapanmamı da hiç istemiyor. Hiç de bu halimi sevmiyor. Ama etrafım çok sevindi buna...

Ne bileyim babam yanımda olduğu için onun dedikleri beni etkiliyor, kapandığıma pişman ettiriyor... Ne yapsam ?

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Kapandığım için çok memnunum ama babam bana çok sıkıntı veriyor.

Babamla artık gezemiyoruz, sadece yandaki markete götürüyor beni. Neymiş ''kapalısın artık uzak yerlere gidemezsin''. Benimle gezmeye utanıyor artık. Bana lise bitmeden önce yasaktır dedi, kapanmamı da hiç istemiyor. Hiç de bu halimi sevmiyor. Ama etrafım çok sevindi buna...

Ne bileyim babam yanımda olduğu için onun dedikleri beni etkiliyor, kapandığıma pişman ettiriyor... Ne yapsam ?

selamun aleyküm güzel kardeşim
maşallah barekallah en güzel yaşta tesettür nuruyla nurlanmışsın...
Kim bilir Rabbimiz ne kadar hoşnut olmuştur...
Bu hoşnutluk herşeye değer...Rabbim inşallah babacığınında gönlünü yumuşatacaktır...
Babanda senin sınavın..tesettür aşamasında sen sakin..hoş sözlü olunca baban bakacakki kızı aynı sadece kıyafet stili değişti...
ama en önemlisi senin sabır ve dua ile beklemen...
Rabbimizin bize Olan sevgisini anlatan güzel bir söz paylaşmak istiyorum
Allah celle celalühu Arş'ı Yarattı Levham demedi...Cennet'ti Yarattı Cennetim demedi...Ateşi yarattı Ateşim demedi
Ama Asi kullarına bile Kullarım dedi bu övünç olarak bize yeter...
selametle kal güzel kardeşim
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin:a12:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt