Selamun aleykum arkadasim,
yazini okudum fakat anca cvp yazabiliyorum. Bende 20 temmuzdan beri kapaliyim, kapanmadan önce bende cok süslü giyinmeyi seviyordum, daha dogrusu bir moda esaretidir gidiyor... ama kapandiginda farkli oluyor otomatikmen. Kapalilik bana bakma demek böylelikle alisverisindede buna dikkat ediyorsun. ben suan her rengi giyiyorum ama asiri dikkat cekmek istemedigimden dengeliyorum, mesela siyah etek üzerine az kirmizisi olan gömlek ile. Annemlerin tr den getirdigi mercan rengi bir etegim var simdi ve inan ütülüyorum hazir ediyorum ama bir türlü o kadar cap canli bir rengi giymek icimden gelmiyor, yani hem kapanip hem dikkat cekmek istemiyorum, bu muhakkak kapandigin taktirde sendede olacaktir. Ama bende kesinlikle sadece koyu renk giyinecek birisi degilim, sanirim önemli olan dengelemek ve sunada dikkat cekmek istiyorum ki acik bir insan kapanip birden bire hem pardesü veya ferace giyinip ayni zamandada koyu renkleri tercih etmeye calisirsa belki bu nevsine birden bire agir gelebilir. Ve herkesin maddi durumu elbise dolabini yenilemek icinde müsait degil. Yani ilk önce kapan, inaniyorum ki gerisi gelecektir. Ben mesela suan pardesü hic düsünemiyorum diyordum ama Katrepare kardesimizin pardesüsuna imrendim dogrusu, bulabilseydim bende alacaktim.
Önemli olan ilk adim gerisi Allahin izniyle gelecektir...