Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (11 Kullanıcı)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

Kapanan ablalarimiza bir sorum olacak..

Tesetturlenme hikayenizi, her seyin basladigi andan itibaren, ayrintili ve abartisiz bir sekilde benimle paylasmak ister misiniz?

Ve bu paylasimimizin bir kitap olmasini ?

Sizi yazmami ?

Eger "evet" diyorsaniz bana burdan ulasin, mail adresimi gondereyim.

Bu aslinda da bir mujde .. :)

TESETTUR ICIN BIR ROMAN YAZMAYA BASLADIM !!

Ve iclerinde sizler de varsiniz.

DEGERLI MIR_ERHAN AGABEYIMIN ISMINI KITABIMDA GORUNCE (KI INSAALLAH CIKAR) COK SASIRACAKSINIZ :)

Kalbun Kesir ablamin, Berat_05 ablamin ve kardele ablamin gercek isimlerini bilmedigim icin kullanamadim. Ama "Kalbun Kesir " ve "kardele"yi iyi betimledim diyebilirim.

Eger anlatirsaniz, "yazsan roman olur" diyorsaniz, BEN BURDAYIM.

Allah'a emanet olun. :)
[/QUOTE
sana nasıl göndereceğiz...

berat05

Yönetici
Katrem...

Konu hakkında benim düşünmem lazım...Sana destek olacağım ama...hiç açılıma girmemiştim.. :) bu benim için zor bir iş... bakalım..nasipse

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Ay inanamıyorum, Allah dualarımı kabul etti. Bayramda kapanacağım ve hep kapalı olacağım! :)

Hala rüya mı görüyorum diye düşünüyorum ama hayır, eşarp ve hırka filan aldım, akşam iftardan sonra hep beraber dışarıya çıkıp etek,bone gibi şeyler bakacağız. Hepsi de sade olacak, süslenmeyeceğim... :)

Yuuuuuppppppppiiiiiiiiii!!! :a15: :a15: :a15:

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Birkac sayfada ozetlediginiz tesettur vr hayat hikayenizi bana yazip gonderin, mucadelemizde sizin hikayenizde olsun.
Kahramanim, siz olun.

Katilim ve istek bekliyorum.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

Kapanan ablalarimiza bir sorum olacak..

Tesetturlenme hikayenizi, her seyin basladigi andan itibaren, ayrintili ve abartisiz bir sekilde benimle paylasmak ister misiniz?

Ve bu paylasimimizin bir kitap olmasini ?

Sizi yazmami ?

Eger "evet" diyorsaniz bana burdan ulasin, mail adresimi gondereyim.

Bu aslinda da bir mujde .. :)

TESETTUR ICIN BIR ROMAN YAZMAYA BASLADIM !!

Ve iclerinde sizler de varsiniz.

DEGERLI MIR_ERHAN AGABEYIMIN ISMINI KITABIMDA GORUNCE (KI INSAALLAH CIKAR) COK SASIRACAKSINIZ :)

Kalbun Kesir ablamin, Berat_05 ablamin ve kardele ablamin gercek isimlerini bilmedigim icin kullanamadim. Ama "Kalbun Kesir " ve "kardele"yi iyi betimledim diyebilirim.

Eger anlatirsaniz, "yazsan roman olur" diyorsaniz, BEN BURDAYIM.

Allah'a emanet olun. :)
[/QUOTE
sana nasıl göndereceğiz...

E mail adresinizi yazacaksiniz bende size kendi mail adresimle ulasacagim. Boylelikle iletisimi saglamis olacagiz.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Katrem...

Konu hakkında benim düşünmem lazım...Sana destek olacağım ama...hiç açılıma girmemiştim.. :) bu benim için zor bir iş... bakalım..nasipse

Allah'im ben yanlis mi goruyorum yoksa ardimda kocaman bir dag mi yukseldi?

Cok isterim sizi yazmayi..
Yani gercekten buyurun oncelik sizin..
Dusunun ve kararinizi verin.
E mail adresinizi bana yazarsiniz size ulasirim insaAllah.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Birkac sayfada ozetlediginiz tesettur vr hayat hikayenizi bana yazip gonderin, mucadelemizde sizin hikayenizde olsun.
Kahramanim, siz olun.

Katilim ve istek bekliyorum.

Es selamu aleykum Katre'cim..
Çok güzel bir şey düşünmüşsün..
Hayırlısı olsun..
Benimkisi başlıbaşına bir roman olabilir denilecek türden..
Fakat anlatılması zor..
Katılım göstecek olan kardeşlerimiz çıkacaktır, güncel tutalım konuyu..
Bir de baş sayfalarda ayrıntılı örtünme hikayelerini anlatan kardeşlerimizin yazdıkları sana yardımcı olabilir..

berat05

Yönetici
Allah'im ben yanlis mi goruyorum yoksa ardimda kocaman bir dag mi yukseldi?

Cok isterim sizi yazmayi..
Yani gercekten buyurun oncelik sizin..
Dusunun ve kararinizi verin.
E mail adresinizi bana yazarsiniz size ulasirim insaAllah.

Güzel kardeşim

Estağfurullah...
Ben bir damla olabilmek adına burdayım...
Gönüle düşen...sonra buharlaşan...yok olan...
Kulum neticede...
Eğer birşey yapabiliyorsam RABBİM dilemiştir..Ben kimim ki...

Önde ortada en geride olmak önemsiz benim için...
Eğer amaca uygunsa iyi bir iş olur...TEBLİĞ bizim amacımız... AMACIMIZ BİR...

Senin yazmaktaki heyacanını hissediyorum....
Bu his öylesine coşku katıyor ki insana....bununla tebliğ amacına katkıda olacağını ve o dar çevreyi genişleteceğini düşündüğüne eminim....ben böyle hissediyorum...

Mesaj gelecektir kardeşim...bekle

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum arkadasim,
yazini okudum fakat anca cvp yazabiliyorum. Bende 20 temmuzdan beri kapaliyim, kapanmadan önce bende cok süslü giyinmeyi seviyordum, daha dogrusu bir moda esaretidir gidiyor... ama kapandiginda farkli oluyor otomatikmen. Kapalilik bana bakma demek böylelikle alisverisindede buna dikkat ediyorsun. ben suan her rengi giyiyorum ama asiri dikkat cekmek istemedigimden dengeliyorum, mesela siyah etek üzerine az kirmizisi olan gömlek ile. Annemlerin tr den getirdigi mercan rengi bir etegim var simdi ve inan ütülüyorum hazir ediyorum ama bir türlü o kadar cap canli bir rengi giymek icimden gelmiyor, yani hem kapanip hem dikkat cekmek istemiyorum, bu muhakkak kapandigin taktirde sendede olacaktir. Ama bende kesinlikle sadece koyu renk giyinecek birisi degilim, sanirim önemli olan dengelemek ve sunada dikkat cekmek istiyorum ki acik bir insan kapanip birden bire hem pardesü veya ferace giyinip ayni zamandada koyu renkleri tercih etmeye calisirsa belki bu nevsine birden bire agir gelebilir. Ve herkesin maddi durumu elbise dolabini yenilemek icinde müsait degil. Yani ilk önce kapan, inaniyorum ki gerisi gelecektir. Ben mesela suan pardesü hic düsünemiyorum diyordum ama Katrepare kardesimizin pardesüsuna imrendim dogrusu, bulabilseydim bende alacaktim.
Önemli olan ilk adim gerisi Allahin izniyle gelecektir...

:) Keske ayni ulkede olsaydikta alip ilk pardesunu ben sana hediye etseydim..
Ama ablam bulman mumkun.
Sana verdigim sefamervecom'da bulabilir ve Turkiye'ye siparis verirsin. Onlarda kapida oderler. Sende onlardan alirsin.
Ben oyle yaptil cunku :)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel kardeşim

Estağfurullah...
Ben bir damla olabilmek adına burdayım...
Gönüle düşen...sonra buharlaşan...yok olan...
Kulum neticede...
Eğer birşey yapabiliyorsam RABBİM dilemiştir..Ben kimim ki...

Önde ortada en geride olmak önemsiz benim için...
Eğer amaca uygunsa iyi bir iş olur...TEBLİĞ bizim amacımız... AMACIMIZ BİR...

Senin yazmaktaki heyacanını hissediyorum....
Bu his öylesine coşku katıyor ki insana....bununla tebliğ amacına katkıda olacağını ve o dar çevreyi genişleteceğini düşündüğüne eminim....ben böyle hissediyorum...

Mesaj gelecektir kardeşim...bekle

Bekleyecegim...
Bu bekleyis omrumu alsa da.
Her seyimle bekleyecegim.
Rabbimin bana verdiklerini, yine O'nun yolunda kullanacagim.
Dusun ve bana kararini bildir lutfen.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum Katre'cim..
Çok güzel bir şey düşünmüşsün..
Hayırlısı olsun..
Benimkisi başlıbaşına bir roman olabilir denilecek türden..
Fakat anlatılması zor..
Katılım göstecek olan kardeşlerimiz çıkacaktır, güncel tutalım konuyu..
Bir de baş sayfalarda ayrıntılı örtünme hikayelerini anlatan kardeşlerimizin yazdıkları sana yardımcı olabilir..

O kardeslierimizin yazdiklari yardimci olabilir ama onlarin rizasini almak isterim, simdi onlari sitede etkin goremedigim icin yazmak istemedim.
Eger anlatmak istersen, ben de yazmak isterim.
Sen beklenmeye layik bir insansin.
Beklerim :)

Gülayyyyyyyy

Kayıtlı Kullanıcı
Selam arkadaşlar ben kapanmayı düşünüyorum ama bu sene okulumdan mezun olacağım önümde kpss var kazanırsam memur olacağım inş özel veya devlet işinde başörtüsü dert olur mu acaba kapanmayı çok istiyorum ama bu konu beni muallakta bırakıyor ne yapmalıyım kapanırsam başımı açtırırlarsa günaha girer miyim kapalı olup açılırsam yoksa açık kalıp ta çalışıyım kapanmam gerektiğini de biliyorum bana yardmcı olur musunuz iyi bayramlar

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Selam arkadaşlar ben kapanmayı düşünüyorum ama bu sene okulumdan mezun olacağım önümde kpss var kazanırsam memur olacağım inş özel veya devlet işinde başörtüsü dert olur mu acaba kapanmayı çok istiyorum ama bu konu beni muallakta bırakıyor ne yapmalıyım kapanırsam başımı açtırırlarsa günaha girer miyim kapalı olup açılırsam yoksa açık kalıp ta çalışıyım kapanmam gerektiğini de biliyorum bana yardmcı olur musunuz iyi bayramlar

Ve aleykum selam,
Isiniz dolayisiyla basinizi acmaniz gerekirse ve sizde acarsaniz, isinizde kazanmis (!) Allah'in indinde bu konu icin kaybetmis olursunuz.
Her yer izin veriyor yada hic kimse izin vermiyor diye bir sey yok.
Kapanmaniz gerek, evet :)
Bence kapanin, sinaviniza da girin, memurda olun.
Ama basortunuze dokundurtmayin.
Ben simdilik cekiyorum liselerdeki basortu yasagini.
Ve gunahiyla eziliyorum.
Siz ezilmeyin.
Bende ezilmeyecegim insa'Allah.
Allah buyuktur.

Guzel haberlerinizi bekliyoruz insa'Allah.
Hayirli bayramlar.

NOT : Bayram, bu niyet icin hos bir zamandir :)

dreamer8

Kayıtlı Kullanıcı
Not: Sokakta daracık, açık saçık giyinen kızlarımız bir erkek olarak benim kul hakkıma giriyorlar.Zihnimi bulandırıp psikolojimi bozuyorlar.İhlasımı hançerliyorlar.İçime şeytanın nüfuz etmesine fırsat veren bu teşhirci kızlarımıza hakkımı helal etmiyorum.Ahirette onların suçlarına şehadet edeceğim.Ayrıca esas suçlu bu kızlar değil.Onlar hiçbirşey bilmiyorlar.Anne babaları ve düzen esas suçlu.Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum.Benim gökyüzüme, benim memeleketimin sokaklarına, ortak kullanım alanlarımıza bu şekilde yarı çıplak çıkanlara hakkım haramdır.Tesettür çok güzel bişey.Biz erkekler için inanılmaz bir nimet.Tüm kızlarımıza Allah tesettürü nasip etsin.

değişim

Kayıtlı Kullanıcı
Çok doğru söylüyosun canım teşekkür ediyorum güzel yorumun için
Ben istiyorum ki herşey bir anda olup bitsin ama dediğin gibi bu pek mümkün değil
Senin adınada çok sevindim eminim ki kapanmanın tadı ve lezzeti bambaşkadır
Bir gün olucak inanıyorum başarıcam bunu :)
Sohbet grubu var oraya katılıcam orda çok şey öğrenceğime inanıyorum
İnşAllah kapanmamada vesile olur

Bana göre tesettürde kıyafet adım adım gerçekleşek bir şey. ben kendimi öyle hazırladım. Tesettür kosunda en önemli şey gönülden istemek. bunu yapınca Rabb'im o kadar kolaylık veriyor ki inanamazsın.
Sen istiyorsan eğer hiç öyle kendimi hazırlıyım diye kendini oyalama bence. hemen harekete geç, çünkü zaman kimseyi beklemeden geçip gidiyor.

Ülkü87

Kayıtlı Kullanıcı
:) Keske ayni ulkede olsaydikta alip ilk pardesunu ben sana hediye etseydim..
Ama ablam bulman mumkun.
Sana verdigim sefamervecom'da bulabilir ve Turkiye'ye siparis verirsin. Onlarda kapida oderler. Sende onlardan alirsin.
Ben oyle yaptil cunku :)

Allah razi olsun yüregi güzel kardesim,
icimde büyük bir heves var fakat haftasonu denedigim pardesülar hic hosuma gitmedi. Senin siparislerin insallah gelsin beden olarak nasil söylersin artik ona göre. benim tr dekilere yollamam onlara bir nevi masraf demek ilk etapta onlara yollamam gerek parayi. bakalim nasip

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
katRE cim sefamerve sitesi çok pahalı ve üstelik 7 tl de kargo alıyosun internet üzerinden alışveriş i pek iyi bakmıyorum herşyi üsütünde denemk daha güzel ve ordakiler ÇOK ABARTILI:a12::a12:

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Buket kardesim ben bu markanin urunlerini magazadakilerle paralel buldum.
100 t ve uzeri alisveriste kargo ucreti yok (biz odemedik ordan biliyorum)
Internet uzerinden alisverisi yapmak zorunda kaldim ve sorun olmadi bu kadar taninan bir markayla.
Herseyi ustunde denemek cok daha guzel ama mecbur kaldiysan mubah :)
Sadece orda degil tum tesettur magazalarinda abartililar var, sen secmeyi bilirsen sorun cikmaz.

(Ki ben hayli sade bir insanimdir)

Buyur bak, bunlar benim sectiklerim..
Ben bunlari bile biraz abartili bulmama ragmen mecbur en sadeleri oldugundan sectim.

Yorumu sabirsizlikla bekliyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt