bende yeni kapandım canım okul vesair açılmadığı için pek dışarı çıkmadığım içinde bişey almadım üniye başlıycam rabbimin izniyle bu sene ve artık almak zorundayım
bu tür şeyler almak istiyorum bunlarda güzelmiş aslında en sondaki 
bende yeni kapandım canım okul vesair açılmadığı için pek dışarı çıkmadığım içinde bişey almadım üniye başlıycam rabbimin izniyle bu sene ve artık almak zorundayımbu tür şeyler almak istiyorum bunlarda güzelmiş aslında en sondaki
![]()
bende sdadelikten yanayım canım oldukça koyu renkler nie renkli giymiyosun sıkılmıyomusun diyolar çoğu kişi ama ben böyle çok rahatım dikkat çekmeye hiç niyetim yok![]()
yaa benim oturdugum yerde aslinda var bir kac kapali giyim yerleri ama ya renkleri cok canlis yada cok süslüler ve internette almanyaya satis yapan bir yer bulamiyorum, ya hepsi burda magazalarda satilanlar gibi, ya cok pahali yada kredi karti isteniliyor. bu konuda bilgisi olan bana bir sayfa önerebilecek birisi varsa bekliyorum.
i vallahi bir daha bir daha bakiyorum![]()
Yuuppii!
Kapandım ve de her zaman da kapalı kalacağım.Bütün akrabalarım ''Ne iyi ettin de kapandın.'' ve ''Çok yakışmış, hep böyle kal.'' dediler. Hiç de sorun yaşamadım.![]()
Selamun aleykum arkadaslar, kardeslerim..
bugün sizlerden birsey isteyecegim.
bu sayfa mi yeri yoksa baska konu varmiydi bilemedim, en cok buradan yazistigim sizleri tanidigim icin sizlerden istemek icimden geldi. Burada tanidiklarimdan istesem belkide yapmazlar.
Benim bir ablam var, öyle merhametli bir insan ki anlatamam ama neredeyse son 8 yildir ne yapiyorsa hep olumsuz ilerliyor. Nasil desem sanki birseyler var yada eksik gibi mi desem. Evet dünya eglence, hep mutluluk hep güzellik yeri degil, cok sinavlar var. Lakin ne ise elini atsa hep ters gitmistir isi. Örnegin üniversiteyi bitirdi, sadece babam istiyor diye, is bulamiyor, evlilik desen cok olumsuz seyler yasadi hersey kursaginda kaldi, arkadaslari desen hep bir darbe aldi.
Ablamin gercekten son 8 yildir herseyi olumsuz gidiyor. Öncelikle tavsiye edebileceginiz seyleri ögrenmek isterim, sonrada acaba diyorum hep birlikte ona dualar okusak Allah rizasi icin, olmaz mi?
Değerli kardeşlerimiz,
Burda paylaşımlarını okuduğunuz kardeşlerimiz vesilesiyle
sizlerin bir adım atması daha kolay olur belkide..
Sizin adınıza çok seviniyoruz...
Yol belli.....
Başımızı kapatmak sadece beğendiğimiz bir örtüyü başa koymak değil...
Kalbimizle bunu hissederek yapmak...
Örtünmenin güzelliği...durdukça...kapandıkça...ortaya çıkıyor...
O bir bez parçası olmaktan öte...başımıza yapışmış bir derimiz oluveriyor...sadece evimizde izin veriyor çıkarmaya....
böylesine gönülden bağlı kardeşlerim..
Kitabımız KUR'AN-I KERİM ve Peygamber Efendimiz (s.a.v.) herşeyi açıklıkla ifade etmiş.
Kime karşı mahrem olduğumuz aşikar.
" ALLAH Celle Celaluhu gönülden destek olan vesile olan yorum yapan örnek olan tüm kardeşlerimizden razı olsun...."
Tebliğ
ve
Desteğe
Devam
Öğrenmeye
ve
Öğretmeye devam
İnşAllah
Berat Ablamız'dan alıntı