Her zaman soyle dusunurum:
Dogdugumuz andan itibaren gokte nisanimiz, nikahimiz oluyor. Bir sag yuzuk parmagimizda isaret eksik. Cunku Rabbimiz tercihlerimizi, evvelimizi, ahirmizi biliyor.
Yani kismen nisanli, evliyiz hepimiz. Ask, sevgi ugruna soyleyeceklerimizin gizlice ait oldugu biri var. Ve onu bulana kadar, kimselere degdirmeyecegiz gozlerimizi. Cunku baska bir gozun golgesinde, elin degisinde o insanin gonlu kiriliyor, sadakat yavasca kayboluyor.
Bu bilincle hareket etmeye calisiyorum.
Ve biiznillah, o gun geldiginde, onu buldugumda, en guzel ceyizim hayam, yalnizca ona sqakladigim gozlerimle karsisina cikacagim. Benim alnim ak olacak hem onun kartsisinda hem Rabbimin karsisinda.
Ve bunun icin tesetturumu asla birakmayacagim.
Basimk kesseniz alamayacaksinize iffetimi benden. Sarilari, fosforlu renkleri, makyaji suremeyeceksiniz bedenime.
Sizin gibi olmayacagi ey gafil musluman gencler!
Ben Zeynep,
Ben Fatima,
Ben Hatice,
Ben Meryem,
Ben Nasita olacagim ki...
Bir gun Mus'ab,
Bir gun Zubeyr,
Bir gun Ali, Ebu Bekir,
Osman gelsin..
Tesetturum, gururu olacak olan Omer gelsin !
Gelemezse sinavimdir.
Eyvallah derim.
Dogdugumuz andan itibaren gokte nisanimiz, nikahimiz oluyor. Bir sag yuzuk parmagimizda isaret eksik. Cunku Rabbimiz tercihlerimizi, evvelimizi, ahirmizi biliyor.
Yani kismen nisanli, evliyiz hepimiz. Ask, sevgi ugruna soyleyeceklerimizin gizlice ait oldugu biri var. Ve onu bulana kadar, kimselere degdirmeyecegiz gozlerimizi. Cunku baska bir gozun golgesinde, elin degisinde o insanin gonlu kiriliyor, sadakat yavasca kayboluyor.
Ve biiznillah, o gun geldiginde, onu buldugumda, en guzel ceyizim hayam, yalnizca ona sqakladigim gozlerimle karsisina cikacagim. Benim alnim ak olacak hem onun kartsisinda hem Rabbimin karsisinda.
Basimk kesseniz alamayacaksinize iffetimi benden. Sarilari, fosforlu renkleri, makyaji suremeyeceksiniz bedenime.
Ben Zeynep,
Ben Fatima,
Ben Hatice,
Ben Meryem,
Bir gun Mus'ab,
Bir gun Zubeyr,
Bir gun Ali, Ebu Bekir,
Osman gelsin..
Gelemezse sinavimdir.
Eyvallah derim.
Ben Zeynep,
Ben Fatima,
Ben Hatice,
Ben Meryem,
Bir gun Mus'ab,
Bir gun Zubeyr,
Bir gun Ali, Ebu Bekir,
Osman gelsin..
Gelemezse sinavimdir.
Eyvallah derim.
arkdaşlar ben yeni kapanmştım biilyorsunuz brda pylaştım..tam 2 ay oldu..ve moralim bozukbaşörtüm yüzünden evden ayrılabilirm..babamlada tartştım çok kzdı başörtümü alıp yakarım dedi..tehditler savurdu
ablamda bana destek oldu..kötü bişi ypmadı snçta dedi..babam onada kzdı benim yanımda niye değilsin dedi..hayır onu anlamıyorum niye krdeşini savunuyorsun diyo
(npıcam blmiyorum..duadan bşka bişi gelmio aklıma
![]()
insan inandığı davanın uğruna tüm gücüyle savaşmalıdır sende dayanmalısın bu sıkıntılara
baban bu durumu zamanla kabullenecektir öyle umud ediyorum
rabbim sıkıntıların dan tez vakitte kurtulup feraha ulaştırsın
allah babana da hidayet versin seni anlamasını nasip etsin
allah a emanet ol kardeşim
sabret bunlar da geçecek allah ın izniyle
[ı]kızına nasıl dans edileceğini öğretme, ona nasıl namaz kılınacağını öğret.
Ona nasıl şarkı söyleyeceğini öğretme, ona nasıl kuran okuması gerektiğini öğret.
Onu makyajla güzelleştirme, onu hicab'la güzelleştir.
... ... ...
Oyuncuları, şarkıcıları hayatına rol model almasına, örnek almasına izin verme.ama ona hz. Fatıma (r.a), hz.aişe (r.a) ve rasulullahın s.a.v öbür eşlerinin nasıl temiz olduklarını öğret.onlar, bir "müslüman"ın taklit etmesi gereken en güzel örneklerdir.
çocuğuna öğrettiğin her şeyden hesap günü, kiyamet günü sorgulanacaksın!
[/ı]
arkdaşlar ben yeni kapanmştım biilyorsunuz brda pylaştım..tam 2 ay oldu..ve moralim bozukbaşörtüm yüzünden evden ayrılabilirm..babamlada tartştım çok kzdı başörtümü alıp yakarım dedi..tehditler savurdu
ablamda bana destek oldu..kötü bişi ypmadı snçta dedi..babam onada kzdı benim yanımda niye değilsin dedi..hayır onu anlamıyorum niye krdeşini savunuyorsun diyo
![]()
Allah'tan umidi kesme ey ablam...
Sonucta senin babana o rizki veren de O'dur. Evden ayrilman gerekiyorsa da, Rabbim bir yol gosterir. Dualarim seninle insaAllah.
![]()