bende kapanmak istiyorum
Kalbun Kesir ablamın da söylediği gibi önemli olan tek şey gerçekten isteyebilmek..istemeyi bilmek..bende kapanmak istiyorum
Hiçbir koca, hanımına dine aykırı emir veremez. (İçki içeceksin, namaz kılmayacaksın, açık gezeceksin) diyemez. Derse, yapılmaz. Peygamber efendimiz, (Halıka isyan olan işte, kula itaat edilmez) buyuruyor. (Hakim)keşke benim eşimde izin verse de bende kapanabilsem ikna olmuyor bir türlü
bende kapanmak istiyorum
Bismillahirrahmanirrahim ..
Selamun aleykum, bu fakir KatrePare'dir yazan.
Ne guzel , istemek basarmanin yarisidir sevgili Aslihan ablacigim...
Hosgeldin oncelikle. 3 cocuk annesi saliha bir Musluman olarak, sana bu yakasir. Artik tesettursuz kaldigin, kendine zulmettigin yeter, oyle degil mi? Ne zaman Rabbimize kavusacagimizi da bilmiyoruz.
Istedigin ibadeti yap, imanli ol...
Tesetturun olmadiginda, bir yanin eksik olacaktir, biliyorum ki farkindasin.
Cunku Allah'in NUR'unda belirttigi biricik emrini yok saymis, reddetmis oluyorsun. Bu asla degismez, HAKKIYLA tesetturlenmedigin surece.
Bu dusunceyi beynine ve gonlune yazdiginda, zaten buyuk bir huzunle ve istekle gonul gonule olmus oluyorsun.
Rabbim cok merhametlidir, Rahman isminin de anlattigiyla...
Yuce ALLAH, size ve tum yarim (!) tesetturlulure HAKKIYLA, EMROLUNDUGUMUZ gibi ortunmeyi nasip etsin insaAllah.
Guzel haberlerinizi, en kisa zamanda bekliyorum.
Elhamdulillahi rabbil alemin vessalatu vesselamu ala rasulina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain.
..
rabbim biliyor hergün açıyorum aynı konuyu hayır asla diyor 3 çocuğum var huzursuzluk olsun da istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım
İnşaALLAH olur kardeşim. Bol bol dua et, edelim.
Eşini de sen tanıyorsun. Yaklaşım biçimini olumlu yönde kullanarak anlatmaya çalış kendini..
Rabbim hyar ve yardımcın olsun.. Rabbim eşinizin gönlüne, aklına, fikrine de hayırlar versin..
Amin ablacigim, ne zamandir konusamiyoruz seninle, nasilsin ? Taze gelinsin, mutlu musun? En son birkac problem vardi oyle hatirliyorum.
İyiyim canım sağol.. Sen nasılsın? Sıkıntılı görüyorum bu aralar seni..
MaşaAllah Elhamdülillah çok ama çok mutluyum..
Rabbim herkese nasip etsin inşaAllah..
Problem eşimle aramızda olmadığı için sorun yok..
Ailesiyle görüşmüyorum o kadar. Uzak şehirlerdeyiz zaten.
Sen bir kitap çıkaracaktın canım o ne durumda?
Selamun aleyküm.
Allahın izniyle bugün örtündüm arkadaşlar..
Rabbim daim eder inşAllah dualarınızı bekliyorum.Allah hepinizden razı olsun![]()
keşke benim eşimde izin verse de bende kapanabilsem ikna olmuyor bir türlü