Esselamu Aleykum, hosgeldin. Yazdıklarını okudum, sende benim gibi gurbetciymissin

Müslümanim ama cok eksigim var demissin. Bu eksikleri görmen bile o kadar güzel ki. Bunu farketmen cok güzel birsey. Allah'a CC hamd olsun ki görmeni saglamis. Simdi sıra sende kardesim, bu eksikleri gidermeye calısmalısın. Inan bana namaz kıldıgın zaman daha huzurlu bir insan olacaksın. Rabb'imizin istedigi bir seyi yapmıs olmanın huzurunu yasayacaksın. Zaman cok cabuk geciyor, ibadetler ertelenmeye gelmez. Bir bakarsınki ömür gecmis, yaslanmıssın. Gencken yapılan ibadetin yerini hic bir sey tutmaz. Seytana fırsat verme, onun seni yenmesine izin verme. O bize apacık bir düsmandır. Ben sana inanıyorum, gercekten bunu yapabilecegine inanıyorum, cünkü sende o istek var. Elhamdülillah isteklisin. Allah'a CC bunun icin cok sükretmemiz gerekiyor, icimizde dinimizi yasamamıza dair istegimiz var, bu cok güzel birsey. Allah CC icinde o istegi bulamayanlarada dinimizi güzelce yasamaya dair istek versin. Nerden baslamalıyım bilmiyorum demissin. Allah'a CC hamd olsun sana kimse engel olmuyor kardesim, bak esin yanında, isyerinde cok müsait

Bence tam sırası örtünmenin tam sırası. Bak bende yurtdısında yasıyorum ve alıs verisime basladım bile. Ramazan baslamadan kapanmayı düsünüyorum insaAllah. InsaAllah bütün müslümanlar Ramazana erisir ve o güzel aydan faydalanırlar. Seytana uyma, seytan hep ertelememizi ister, hep bunun icin ugrasır. Kapanıp acılmaktan Allah'a CC sıgın kardesim. insaAllah acılmazsın. InsaAllah Rabbim icinde ki örtünme sevgisini daim eyler. Kendine güvenmelisin. Basarabilirsin! Icinin huzursuz olmasını anlıyorum gercekten, bendede oluyor bazen. Ama sonra namaz kıldıgımda o sıkıntı gidiyor. Herseyin ilacını dinde ara kardesim, islamda ara, bak göreceksin sıkıntında kalmayacak, ic huzursuzlugunda kalmayacak. Ben birde ''La Havle Vela Kuvvete illa Billah'' diyorum huzursuz oldugum zaman, veya sıkıldıgım zaman, inan cok faydasını görüyorum. InsaAllah Rabbim yardımcın olur, insaAllah namazına baslar ve örtünürsün. Allah CC seni ve bütün müslüman kardeslerimi, ve beni seytana uymaktan korusun. Kendine güven yapabilirsin, ortamında cok müsait, sakın korkma acılacagım diye. Allah CC yardımcın olacaktır insaAllah. Rabbim kulunu darda bırakmaz.
Allah'a CC emanet olun.[/
öncelikle yazina gec cevap verdigim icin kusuruma bakma. senin tüm amimiyetinle yazdigin yazini bir kac defa okudum ve her seferinde okuduklarima, beni tanimamana ragmen senin o samimiyetine hayran kaldim!
Cevap yazamamistim cünkü kendimle yüzlesiyordum diyebilirim...
bugün ben ilk defa kapanmak icin alisverise ciktim! inanilmaz bir huzurla dolastim magaza magaza, aldigim bir kac parca fakat alirken bile neden hemen simdi kapali degilim diye cok düsündüm. bilemiyorum bu adimin devami ne zaman gelecek ama yavas yavas kapanma yolunda ilerliyorum sanirim...