Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (4 Kullanıcı)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Canım benim ALLAH razı olsun senden dediklerini yapıyorum sesli olarak kuran okuyorum ilahiler dinliyorum seviyor ilahi dinlemesini kendiside söylüyor bazen sevdim seni mabuduma ilahisini çok seviyor. Bir kaç kere abdest aldı benimle beraber yanımda namaza durdu beni taklit etti ama çabuk sıkıldı bende ısrar etmedim yavaş yavaş olacak herhalde... onun yaşına uygun kitaplar almayı düşünüyorum inşallah Rabb'im istediği gibi yetiştirebilirim kızımı...

Estagufurullah ablacigim, asil senden razi olsun ki boyle bir annesin. Ben de dua edecegim sizin icin. InsaALLAH benim gibi degilde, benden daha iyi bir genc kiz olur ilerde... Cabuk bunalmasini engellemek icin ona "Allah'in karsisndasin" psikolijisini vermeniz gerek.. Ornegin namaza hazirlanirken cok ozenli giyinin, kokular surunun, sevincli olun. Sonra "Rabbinize hazirlandiginizi" soyleyin onun duyabilecegi sekilde... Bikmadan ve usanmadan...
Kesinlikle etki edecektir. Cunku eger simdi onu bos birakir, israr etmezseniz (hosguruyle) ilerde daha zor olur. Insallah kitaplar guzel bir vesile... Guzel ortamlarda bulunmasi icin camilere, hocalarin, sohbetlerin bulundugu yerlere goturun. Haberlerini bekliyorum yine :)

S

SeNa_

Selamün Aleyküm; ben kapanmak istiyorum ama bir türlü cesaretimi toplayamadım bana yardımcı olur musunuz :( :( çok istiyorum kendime kapanmak için şal aldım ama bir türlü cesaret edip takamıyorum birşeyler engel oluyor :(

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim
İnsan istedikten sonra herşeyi başarabilir ben 13 yaşın da tamamen kendi isteğimle kapandım sırf Allah rızası için
Seninn de asıl amacın kapanmakta Allah rızası için olsun
Benim sana tavsiyem bu gece herkes yataklarına çekildiğin de sen kalk bir abdest al ve namaz kıl ardından gönlünden nasıl gelirse Allah a dua et ve sana yardımcı olmasını iste O ndan başka bize yardım edecek kimse yok senin niyetinde güzel kardeşim sen yeter ki gönülden O na yalvar bak O sana istediğini nasıl verecek
Allah a emanet ol :)

S

SeNa_

çok teşekkür ederim gerçekten çok istiyorum namazlarımı aksatmamaya calışıyorum Allah'a hayırlısını ve kapanmam için bana yardım etmesi için her gün dua ediyorum hayırlısıyla inşallah o güzel duyguyu bende yaşarım.. Birde etrafımda insanların bakış açıları değişecek ve bunlarla savaşabilecekmiyim korkuyorum onlara gereken cevabı verebilecekmiyim tereddütte kalıyorum anlıcanız birşeyler engelliyor beni o engelleri aşmak istiyorum artık :(

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederim gerçekten çok istiyorum namazlarımı aksatmamaya calışıyorum Allah'a hayırlısını ve kapanmam için bana yardım etmesi için her gün dua ediyorum hayırlısıyla inşallah o güzel duyguyu bende yaşarım.. Birde etrafımda insanların bakış açıları değişecek ve bunlarla savaşabilecekmiyim korkuyorum onlara gereken cevabı verebilecekmiyim tereddütte kalıyorum anlıcanız birşeyler engelliyor beni o engelleri aşmak istiyorum artık :(

Sevdası büyük olanın imtihanı da büyük olur sen sırtını Allah adaya gerisi fasafiso Bu güzel niyetin de gecikme derim

“Ey inananlar, eğer Allah’tan sakınırsanız o size doğruyu eğriden ayıracak bir güç verir, suçlarınızı örter ve sizi bağış*lar.” (Enfal 8/29)

“Kulumun, farz kıl*dığım şeylerle bana yaklaşmasından iyisi yoktur. Kulum bana nafilelerle de yaklaşmaya devam eder. Öyle olur ki artık onu severim. Onu sevdim mi işittiği kulağı, gördüğü gözü, tuttuğu eli ve yürüdüğü ayağı olurum. Benden isterse kesinkes veririm. Bana bir sığınsın, onu muhakkak korurum.” (Buhari, Rikâk, 38)

Daha söze hacet var mı kardeşim

S

SeNa_

evet başka söze gerek yok Allah razı olsun.. en kısa zamanda gerçekleştiricem bu isteğimi Allah'ın izniyle İnşallah.

S

SeNa_

şuan işteyim ve başörtüm herşeyim yanımda... galiba suan nefsimi yenemiyorum :(

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Ya ALLAH ( Celle Celaluhu )

İsmine kurban olduğum Allah (Celle Celaluhu) adına yemin ederim ki...kendinizi onun rızasında yaşıyor bulduğunuzda hiç birşey sizi bu kadar memnun etmeyecektir....

Ölümlü olan bu dünyada...giyimlerin ve gösterişlerin önemsizliğine bir bakıverin....

En kötü olayda başımız sıkışınca şeytana ve nefse başvurmuyoruz....

A L L A H Celle Celaluhu diyoruz....

Örtünme...kapanma... basit bir eylem değil ki....."başkası için mi ? " diye kendinizi sorgulayasınız...

Güçlü iradesi olanlar bilirler...Önce neyi istediklerini....

"Ben kendi adıma diyebilirim ki.... "

"Neyi istediğimi bulmak- bilmek için ....derviş gibi ruhumun çöllere düşmesine izin verdim..
düştüm kalktım....yine düştüm..yine kalktım...aradım aradım ....

"Hayatın zevklerinin hiç te önemli olmadığını...bir balon gibi sönüverdiğini...asıl önemli olanın...KALBİNİN...ruhuna akmasını ve hayatın asıl o zaman başladığını gördüm...

BEN GÖRDÜM..."

"RUHUMUN BEZ PARÇASI DEDİKLERİ ŞEYLE doyduğunu...ALLAH ' a Celle Celaluhu yakınlığım artarsa doyumun arttığını,uzaklaşırsa donuklaştığını gördüm..."

"Her giysiyi giysemde asıl giysimin tesettür olduğunu...TESETTÜRÜN ruhumu da giydirdiğini....asıl zevkin bu olduğunu gördüm..."

"Önce kalbim girdi...tesettüre...ALLAH Celle Celaluhu nun adıyla hızlandı....dört nala coştu...tutamadım ruhumu..."

"Bedenim tesettürü böylesine sevdi..
Öylesine sevdi ki ALLAH Celle Celaluhu için örttüm bedeni...Sırf O'na layıklık amacı ile kapandım..Ne eşimin talebini sordum...nede bakışları umursadım....Ben BUYDUM işte....HAYATIM buydu..."

Sizde düşünmeyin....ALLAH Celle Celaluhu içinizdeki samimiyetinize,tevekkülünüze ,sabrınıza karşılığını verecektir.

ŞEYTAN,NEFİS,ARKADAŞLAR,BAKIŞLAR,İSTEMEYENLER,İSTE YENLER den bahsetmiyorum ben...kıyaslama yapmıyorum....

"A L L A H ' TAN " Celle Celaluhu BAHSEDİYORUM.....

ölçülmez ..biçilmez....

YAŞANILIR...........

"YA ALLAH " diyorum...

sizde dileyin...isteyin...ellerimizi uzattık gönül bahçenize....dualarla....

bir müjde bekliyorum sizden...

Bu cuma vakti hürmetine,,,,,

annenizi,,,eşinizi,,,ailenizi sevindirecek ama...

ALLAH Celle Celaluhu nun rızasını kazanmak istemez misiniz??

Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

"Not: Bazı yazıları tekrar ediyorum...
Vesile olabilmesi duasıyla inşaallah"

Berat Ablamızdan Alıntı_
Bu gece cuma gecesi ;)

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün çok sevdiğim yakın bir dostum çok güzel bir haber verdi. Yarından itibaren kapanacağını ve namaza başlayacağını söyledi. Bunun beni nekadar mutlu edeceğini bildiginden sana bir süprizim var dedi. Oysaki bu bana müjde oldu.

Berrineymen

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaslar siteye bu gün üye oldum. Ben de hayatın anlamsızlığını ve mutsuzlugumu yenecek tek bir yol buluyorum , bu da kapanmak ve Allah' a ( c.c ) inancimizi guclendirmek.Çünkü ibadet etmek ve örtünmek fikri, düşüncesi bile beni ve kalbimi huzura erdiriyor.ANCak ailemi tamamen karşıma alacağım, dostlarım şok geçirecek ve sırtını bana donecek.annemler beni reddedecek. Her gece "Allah'ım bana ve aileme iman gücü ver, icimize inançlı olmayı nasip et " diye yalvarıyorum.nasil yapacagım bilmiyorum. Şeytan ve vesveseleri beni rahat bırakmıyor ve hep üzerime miskinlik veriyor..hayatımda ilk kez boyle bir siteye üye oldum hatta üye oldugum ilk site...
Bana destek ve önerileriniz olur mu??

S

SeNa_

Artık bende kapanmak istiyorum nefsimi yenip herşeyi unutup Allah'ın izniyle kapanıcam ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var :(

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaslar siteye bu gün üye oldum. Ben de hayatın anlamsızlığını ve mutsuzlugumu yenecek tek bir yol buluyorum , bu da kapanmak ve Allah' a ( c.c ) inancimizi guclendirmek.Çünkü ibadet etmek ve örtünmek fikri, düşüncesi bile beni ve kalbimi huzura erdiriyor.ANCak ailemi tamamen karşıma alacağım, dostlarım şok geçirecek ve sırtını bana donecek.annemler beni reddedecek. Her gece "Allah'ım bana ve aileme iman gücü ver, icimize inançlı olmayı nasip et " diye yalvarıyorum.nasil yapacagım bilmiyorum. Şeytan ve vesveseleri beni rahat bırakmıyor ve hep üzerime miskinlik veriyor..hayatımda ilk kez boyle bir siteye üye oldum hatta üye oldugum ilk site...

Artık bende kapanmak istiyorum nefsimi yenip herşeyi unutup Allah'ın izniyle kapanıcam ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var :(

İnşallah en kısa zamanda hatta hemen kapanırsınız günler dakikalar çok kıymetli ve 2 saniye sonramızın garantisi yok Rabb'imin rızası her şeyden önemli değil mi kardeşlerim? Karşı çıkacak olanlar mutlaka olacaktır (Rabb'im onlara da hidayet versin) ama siz onlara karşı çıkın siz Yüce Yaradanın emrini yerine getirmenin rahatlığı ile kimsenin itirazını duymayacaksınız inşallah. Bugün can ciğer olduğumuz arkadaşlarımız ve ailemiz ahirette yanımızda olmayacak. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz. Kalkın; Ya ALLAH diyin ve örtülerinizi alın başınıza ve dış seslere kulağınızı kapatıp iç sesinizi dinleyin en güzel cevabı o verecektir... ALLAH C.C. emanet olun...

S

SeNa_

Allah razı olsun sizden En yakın zamanda en güzeli haberi duyacaksınız Allah'ım bu yolda yardımcım olsun İnşallah :(

Berrineymen

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun sizden En yakın zamanda en güzeli haberi duyacaksınız Allah'ım bu yolda yardımcım olsun İnşallah :(

Siz kac yasindasiniz? Ne kadar zamandır örtünmek istiyorsunuz?nasil basa çıkmayı düşünüyorsunuz.ama anladığım kadarıyla namaz kılıyorsunuz, ben kılmıyorum. Cok mutsuzum bu yüzden.:(

S

SeNa_

Siz kac yasindasiniz? Ne kadar zamandır örtünmek istiyorsunuz?nasil basa çıkmayı düşünüyorsunuz.ama anladığım kadarıyla namaz kılıyorsunuz, ben kılmıyorum. Cok mutsuzum bu yüzden.:(

ben 20 yaşındayım 1 aydır felan kapanmayı düşünüyorum. benim karşıma çıkan engel sadece içimdeki nefis nefsimi yenemiyorum ve iş arkadaşlarımın çevremin bakış açıları bu engelleride onları takmayarak insanların bakış açılarına aldırmayarak başa çıkmaya calışacağım.. Evet namazlarını kılmaya çalışıyorum. Aksatmamak için elimden geleni yapıyorum.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı

Ablam oncelikle hosgeldin...
Sana tek bir cumle soyleyecegim : Ya ALLAH SANA ARKASINI DONERSE ?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt