Canım benim ALLAH razı olsun senden dediklerini yapıyorum sesli olarak kuran okuyorum ilahiler dinliyorum seviyor ilahi dinlemesini kendiside söylüyor bazen sevdim seni mabuduma ilahisini çok seviyor. Bir kaç kere abdest aldı benimle beraber yanımda namaza durdu beni taklit etti ama çabuk sıkıldı bende ısrar etmedim yavaş yavaş olacak herhalde... onun yaşına uygun kitaplar almayı düşünüyorum inşallah Rabb'im istediği gibi yetiştirebilirim kızımı...
Estagufurullah ablacigim, asil senden razi olsun ki boyle bir annesin. Ben de dua edecegim sizin icin. InsaALLAH benim gibi degilde, benden daha iyi bir genc kiz olur ilerde... Cabuk bunalmasini engellemek icin ona "Allah'in karsisndasin" psikolijisini vermeniz gerek.. Ornegin namaza hazirlanirken cok ozenli giyinin, kokular surunun, sevincli olun. Sonra "Rabbinize hazirlandiginizi" soyleyin onun duyabilecegi sekilde... Bikmadan ve usanmadan...
Kesinlikle etki edecektir. Cunku eger simdi onu bos birakir, israr etmezseniz (hosguruyle) ilerde daha zor olur. Insallah kitaplar guzel bir vesile... Guzel ortamlarda bulunmasi icin camilere, hocalarin, sohbetlerin bulundugu yerlere goturun. Haberlerini bekliyorum yine