selamu aleykum. ben de kapanalı 3 hafta kadar oldu. Rabbim kapanmak isteyen herkese bu ameli nasip etsin ve kapalı kardeşlerime de hakkıyla amellerini devam ettirmesini nasip etsin. benim ne yakın çevremde ne de ailemde bir tek kapalı bile yok. ancak son bir senedir elhamdulillah Rabbim dinimi öğrenmemi ve Onun emrettiği şekilde yaşamamı sağladı. özellikle kapanmadan önceki bir ay işkence gibiydi. her gün ağlıyordum yapacak mıyım yapamayacak mıyım diye... sonra açık ve kapalı tüm arkadaşlarımdan dua istedim. bana yardım edin bir türlü karar veremiyorum, benim için dua edin dedim. Allah hepsinden razı olsun hem onların hem de kendi dualarımın sonunda elhamdulillah kapandım. ve çok şükür kimseden kırıcı bir söz ve davranış görmedim, işitmedim. en ufak bir ihtiyacımda sanki evren iş birliği yapmış bana yardım ediyor.. kendimi eskisinden daha kadın, daha namuslu ve güçlü hissediyorum. çünkü elhamdulillah başımızda taşıdığımız sadece bir örtü değil, Allah Azimuşşan'ın yüce kitabındaki ayetidir kardeşlerim.
maşallah subanallah.. rabbim daim eylesin ...nefse karşı yapılan cihat cihatların en büyüyüdür kapanırken hepimiz veriyoruz bu sınavı allah sonucunu daim etsin