Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim.bende bu konuda madurdum ki hala madurum ama burdaki olayları yaşananları okudukça kendime güvenim geldi.Allah razı olsun sizlerden.bilmiyorum hala ilgilenen varmı yazdıklarıma cevap gelirmi ama bende kapanmak isteyenlerdedim.fikrimi bi kaç kişiye söyledim çok güzel tepkiler aldım hatta iş yerinden bi ablam kendi eşarplarından bi tane bana getirdi inşallah yakın zamanda güzel haberler vermek dileğiyle Allah'a emanet olun.selametle..

Elhamdülillah Elhamdülillah!Şükürler olsun rabbime ki bu dünyaya müslüman olarak geldik Allah ım bunu bize nasip etti.Bizede bunun gereklerini uygulamak düşer.ne zaman oturup dışarıyı izlesem ve tesettürlü degilde başı açık bi anne görsem içimden derimki "Allah ım sana şükürler olsun ki annem kapalı"bende isterim benim çocuklarımda bana böyle söylesin.Allah c.c" ye layık kul,peygamberimiz s.a.v e layık ümmet,ana babalarımıza hayırlı evlat olmak,hayırlı evlat yetiştirmek duası ile...cuma günü Allah ın izniyle alışverişe çıkıcam ve pardüsemi alıcam.hayırlı haberlerimi vericem.

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah
Elif canım kardeşim öncelikle hoşgeldin:a12:
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
Yazılanları okuyunca çok duygulandım..
değerli ablamız değerli abimiz can kardeşlerimizden Rabbim cümlesinden razı ve hoşnut olsun inşallah
Yazılanların hepsi yüreklere hitabetmekteydi..
Rabbime böyle güzel muhabbeti sunduğu için sonsuz şükürler olsun..
Her kardeşimiz buraya yazdığında hepbirlikte duygulanıyor..Onların sevincine hepbirlite seviniyoruz.
Her yazınlan yüreklere hitap edilen yazıları nefsimize hitaben hepbirlikte okuyoruz..
Elifcim ne güzel sen yüreğinde ilk adımını atmışsın..Sadece kardeşlerinden sesli işitmek istemişsin..
Ne güzel anneciğinde tesettürlü çevrende çalıştığın yer seni tesettürlü görünce hayırlı olsun diyecek ve biz kardeşlerin gibi sevinecek kişiler mevcut etrafında buda senin için şükür sebebi..
senin fiilen adım atman gerekiyor..Bu adımını atacağınıda belirtmişsin Cuma günü..:a15:
Rabbim niyetini tesettür nurunu huzurunu ve mutluluğunu daim etsin..
Tesettürün hayırlı olsun canım..
Rabbim bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmalarını ve tesettürlü kardeşlerimizin hakkıyla tesettürü taşımalarını/mızı nasib etsin inşallah
ben hep diyorum Rabbim daha önce yaşasaydım bu huzuru geç kalmışlığıma üzülüyor,Rabbimin tesettürün tarifsiz huzurunu yaşattığı için şükür ediyorum..sonra bakıyorsun çok geç değil örtünü taktığından itibaren nefsin gereksiz huzursuzluklar verdiğini hepsinin ne kadar boş olduğunu..Rabbimin rızası için Rabbinin lütuf ettiği huzurla her sıkıntının çekilebileceğini ve çekilen sıkıntının aslında tarifsiz bir huzur olduğunu farkedeceksin..Çünkü dışarıdan baktığında sıkıntı gibi gözüküyor ama iç alemde tarifsiz huzur ve şükür sebebi oluyor..
Biliyorsun ki Rabbim beni hiç yoktan yaratan Ve beni sevdiği için Yaratıp Kul olmayı lütufeden Rabbim benimle/bizimle..
Huzur islamiyette islamiyeti yaşayabilmekte..
İslamiyetin güzellikleri bir umman gibi bir damlasını yaşayabilmek bile tarifsiz huzurlar yaşatırken insana ummana doğru yürümek kimbilir neler yaşatır..
Rabbimizin razı olduğu kullardan olabilmemiz duasıyla
Dualarınıza muhtacım/siz kardeşlerime duacıyım..
Selametle kal.
Baki selam muhabbet ve dua ile
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin
:a07:

berat05

Yönetici
Elhamdülillah Elhamdülillah!Şükürler olsun rabbime ki bu dünyaya müslüman olarak geldik Allah ım bunu bize nasip etti.Bizede bunun gereklerini uygulamak düşer.ne zaman oturup dışarıyı izlesem ve tesettürlü degilde başı açık bi anne görsem içimden derimki "Allah ım sana şükürler olsun ki annem kapalı"bende isterim benim çocuklarımda bana böyle söylesin.Allah c.c" ye layık kul,peygamberimiz s.a.v e layık ümmet,ana babalarımıza hayırlı evlat olmak,hayırlı evlat yetiştirmek duası ile...cuma günü Allah ın izniyle alışverişe çıkıcam ve pardüsemi alıcam.hayırlı haberlerimi vericem.

Maaşallah Değerli kardeşim...

Haberleri burdan bekliyorum....

İnşallah müjdeli haberlerle gelecek....bizleri sevindireceksiniz....

Ve TEBLİĞİMİZE sizlerle devam edeceğiz...

berat ablacığım,

Rabbim razı olsun sizden, 1 saattir defalarca okuyorum yazınızı, hepsinde de ayrı ayrı duygular yaşattınız bana, inanıyorum ki okuyan diğer kardeşlerimiz de aynı hisleri yaşamıştır/yaşayacaktır. B) B) B)

Rabbim tesettürümüzü daim eylesin, onu hakkıyla taşıyanlardan olmamızı nasip etsin inşAllah

Selam ve dua ile, Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı günler

Güzel kardeşim.....Allah Celle Celaluhu sizlerden razı olsun inşallah...sizler de güzel örnek oluyorsunuz kardeşlerimize...
Hep birlikte...
daha nice kardeşlerimize
yardımcı olacağız Rabbimiz izin verdiği müddetçe inşallah....
Bizler birbirimize vesile oluyoruz
inşallah....

TEBLİĞ ve DESTEĞE
devam

ALLAHÜ EKBER!

mir_erhan

Moderator
Sevgili Elif kardeşimiz.
İnşllah Adınızdaki ELİF gibi bu konudaki duruşunuzda dimdik olur.
Allah celle celalüh sizleri bu yolda hidayetine ve başarıya ulaştırdıklarından eylesin. amin.

Maşallah ne kadr güzel bir haber. hekes gibi bende yazmadan geçmek istemedim.
kim sevinmezki böyle güzel bir habere böyle güzel bir müjdeye
Meleklerin tebbessümü, Bu nuru kanları ve kılıçlarıyla bizlere ulaştıran ASHABIN tebessümü
Kanıyla ilk Onurlu Duruşu sergileyen Hz. Sümeyye Annemiz (r.a) in dökülen kanını ezmeyen bir bacımız kardeşimiz daha...
kimler sevinmezki Elif kardeşim.

Ne güzel bir yaş ne ONURLU bir duruş
Ne güzel bi telaş İman ile var oluş.

Hazreti ASiYE annemiz geldi aklıma. belki hepimiz okumuşuz hayatını
Ben ilahların da üstünüyüm diyen Firavunun karısı
Kafası Taşlarla ezilen Asiye
ferasetli ve cesur Âsiye,
Firavun'un kendisi gibi günün birinde zeval bulup yokluğa karışacak olan sarayında görünüşte görkemli, gerçekte ise zelil ve aşağılık bir müreffeh hayat sürdürmektense Allah Tealâ'nın indindekine rıza göstermeyi, kalıcı ve sonsuz olan ilâhî rızayı geçici ve iğrenç olan nefsânî rahata tercih etmeyi yeğ buldu.
Bu yolda her şeyi göze almış; canı pahasına da olsa Rabbine itaat yolunda zalim Firavun'a âsi olmaya azmetmişti…
Âsiye'yi inancından vazgeçiremeyeceğini anlayan Firavun, sonunda onun çarmıha gerilmesini emretti. Âsiye'yi çarmıha gerdikten sonra başını büyük bir taşla ezerek öldürdüler…
Âsiye'nin can verişi çok feci oldu…
Ne var ki, cellatlarının gözünün önünde işkenceyle can verirken Allah'a yalvarıyor, O'nu zikrediyordu. Kur'an-ı Kerim, onun işkence sırasındaki o dayanılmaz durumuna işaretle şöyle buyurur:

"Allah, imanı tam olanlara Firavun'un karısını örnek verir; hani o demişti ki: "Rabbim! Bana kendi katında, cennette bir ev yap, beni Firavun ve işkencesinden ve onun zalimlerinin elinden kurtar!…"[tahrim suresi 11]

Allah celle celalüh sizleri her türlü sıkıntılardan korusun
Dua eder dua beklerim
selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator

Hayat hep sorular ve cevapları aramakla geçer.....
Geçerkende nasıl geçtiğini anlayamayız...
Ha bugün ha yarın derken kendimizi mutlu etmediğimizi asıl çevre için yaşadığımızı anlamış oluruz.İş işten geçer....

Allah'ı Celle Celaluhu tanımak herşeyden önce ibadeti güzelleştirir..
Daha çok ibadet yapmayı,ibadet yaparken huşu içinde olmayı özendirir.
Başkaları için değil ALLAHÜTEALA için yaşamayı öğretir.
Sevdikçe daha çok araştırır,araştırdıkça daha çok severiz.
Rabbimiz bizim O' na yürümemize karşılık koşarak karşılık verir...
Gönlümüz sıkıntıdan kurtulur...
Herkese bu yolun ne kadar güzel olduğunu anlatır....
Bu bazen örtümüzle olur...
Bazense iman edenin nuruyla belli olur....

"Allah Celle Celaluhu nurunu tamamlayacaktır."
KOLAY MI SANIYORSUNUZ ?

Allah celle c elalüh razı olsun
Ellerinize sağlık ablam .maşallah okudukça okumak istiyor insan.

selam ve dua ile

berat05

Yönetici
Esselamunaleyküm

Esselamunaleyküm

Allah celle c elalüh razı olsun
Ellerinize sağlık ablam .maşallah okudukça okumak istiyor insan.

selam ve dua ile

Sizden Rabbim razı olsun inşallah...Verdiğiniz bu örnekle bir kez daha ürperdik....
Rabbim yolundan ayırmasın inşallah bizleri

"Allah, imanı tam olanlara Firavun'un karısını örnek verir; hani o demişti ki: "Rabbim! Bana kendi katında, cennette bir ev yap, beni Firavun ve işkencesinden ve onun zalimlerinin elinden kurtar!…"[tahrim suresi 11]

E

elif.m

S.a kardeşlerimben acaba bi ümit yazıma cevap gelirmi derken s,z,n bu yazdıklarınızı okuyunca o kadar duygulandımki anlatamam Allah hepinizden razı olsun sizin gibi kardeşlerim olduğu için böyle güzel ve hoş bi muhabbette ortamda olduğum için Allah (c.c)ye binlerce kez şükürler olsun.Allah(C.C) hepimizden razı olsun inşallah.çok mutlu ettiniz beni kelimelerle tarif etmenin mümkünatı yok çok değerli insanlarsınız şükür ki sizleri tanıdım.Allah a emanet olun hayırlı haberler vermek dileğiyle.selametle...

E

elif.m

ayrıca acizanegünahkar ekrem abicim çok özür dilerim yanlış bi kelime telaffuz ettiğim için bi anlık heycanıma verin.Hakkınızı helal edin.

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşimiz, Rabbim cümlemizden razı olsun inşAllah, hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz inşAllah. Selam ve dua ile, Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı akşamlar

S.a kardeşlerimben acaba bi ümit yazıma cevap gelirmi derken s,z,n bu yazdıklarınızı okuyunca o kadar duygulandımki anlatamam Allah hepinizden razı olsun sizin gibi kardeşlerim olduğu için böyle güzel ve hoş bi muhabbette ortamda olduğum için Allah (c.c)ye binlerce kez şükürler olsun.Allah(C.C) hepimizden razı olsun inşallah.çok mutlu ettiniz beni kelimelerle tarif etmenin mümkünatı yok çok değerli insanlarsınız şükür ki sizleri tanıdım.Allah a emanet olun hayırlı haberler vermek dileğiyle.selametle...

E

elif.m

Cenab-ı Hak buyuruyor:
"Ey Ademoğulları! Size avret yerlerinizi örtecek bir elbise, bir de giyinip süsleneceğniz elbise indirdik. Takva elbisesi ise, o hepsinden daha hayırlıdır. Bu Allah'ın ayetlerindendir. Ta ki iyice düşünsünler."
(Araf Suresi 26)

"Şeytan Adem ile Havvanın avret yerlerini açmak için onlara vesvese verdi ve dedi ki: Rabbinizin size bu ağaca yaklaşmanızı yasaklamış olması yalnızca sizin iki melek olmanız ve ebedi yaşayanlardan bulunmamanız içindir ve "Gerçekten ben size öğüt verenlerdenim "diye yemin etti. Böylece onları aldattı, ağaca tattıkları anda ise avret yerleri kendilerine beliriverdi ve üstlerine cennet yapraklarından yamalar örtmeye başladılar. Rableri seslendi: "Bensizi bu ağaçtan menetmemişmiydim? Ve şeytanın da size düşmanınız olduğunu söylememişmiydim?" Dediler ki "Rabbimiz, biz nefislerimize zulmettik, eğer bizi bağışlamazsan ve bize merhamet etmezsen gerçekten hüsrana uğrayanlardan olacağız."
(Araf Suresi20-23)

"Ey Adem Oğulları! şeytan ana ve babanızı, avret yerlerini kendilerine göstermek için, elbiselerini soyarak nasıl cennetden çıkardıysa, sakın size de bir fitne (tuzak) kurmasın. Çünkü o da, kabilesinden olanlar da sizi, sizin kendilerini görmeyeceğiniz yerlerden muhakkak görürler. Biz şeytanları, iman etmeyenlerin dostları yaptık"

EHL-İ BEYT

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim,

Sizin de üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşAllah, aramıza hoşgeldiniz. B) B) B)

Rabbim geleneklerimizi/göreneklerimizi yerine getirirken ibadet etmenin bilincini ve sevabını versin inşAllah hepimize, Rabbim tesettürümüzü daim eylesin ve bizleri onu hakkıyla taşımamızı nasip etsin inşAllah,

Allah'a Celle Celalühu emanet olun, selam ve dua ile, hayırlı sabahlar

Allah razı olsun kardeşim.
Teşekkür ederim.
Aimn ecmain...

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü

selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü

berat ablamızın okumaktan 1 saniye olsun sıkılmadığımız değerli yazısı, devamlı güncelleyelim inşAllah

Allah Celle Celalühu binlerce kez razı olsun inşAllah :a03:

Hayat hep sorular ve cevapları aramakla geçer.....
Geçerkende nasıl geçtiğini anlayamayız...
Ha bugün ha yarın derken kendimizi mutlu etmediğimizi asıl çevre için yaşadığımızı anlamış oluruz.İş işten geçer....

Allah'ı Celle Celaluhu tanımak herşeyden önce ibadeti güzelleştirir..
Daha çok ibadet yapmayı,ibadet yaparken huşu içinde olmayı özendirir.
Başkaları için değil ALLAHÜTEALA için yaşamayı öğretir.
Sevdikçe daha çok araştırır,araştırdıkça daha çok severiz.
Rabbimiz bizim O' na yürümemize karşılık koşarak karşılık verir...
Gönlümüz sıkıntıdan kurtulur...
Herkese bu yolun ne kadar güzel olduğunu anlatır....
Bu bazen örtümüzle olur...
Bazense iman edenin nuruyla belli olur....

"Allah Celle Celaluhu nurunu tamamlayacaktır."

Rabbim bu yolda ayaklarımızı,
kalbimizi sabit kılsın,şaşırtmasın ...
Hidayette olup sapıtanlardan-saptıranlardan değil,
hidayete vesile olanlardan eylesin inşallah

KAPANMAK İSTEYEN TÜM KARDEŞLERİM

Zaman öylesine çabuk geçiyor ki
Siz sorularınıza cevap ararken....
Kapanmak isteğinizi her bir an ertelerken
Zamanın geçtiğini görmüyor musunuz

Eğer nefs ve şeytan olmasaydı insanlar nasıl imtihana tabi tutulacaktı???

İşte bizimde bu dünyada imtihanlarımızdan birisi bu...
Sizler okul,iş,kariyer diye düşünmeye devam ederseniz bir bakmışsınız bu huzursuzlukla yaşamınız devam etmiş gençliğiniz uçup gitmiş..
Bize verilmiş olan görevleri yapmak için ne kadar zaman verilmiş biliyor muyuz?

Ölümün Ne Zaman Geleceğini Biliyor musunuz?

ÖLÜM VARMIŞ diyebilmek için
Musalla Taşınımı Bekleyeceğiz?

ÖLMEDEN ÖNCE
Tüm korkularınızı yenin....
ÖLÜM ZATEN BİR KIYAMET

AHİRETE NASIL HAZIRLANACAĞIZ?

Vicdanınıza bir kulak verin bakalım....
İyice dinleyin...
Kalbiniz A L L A H C.C derken
...hala örtünmeyi bu kadar mı düşünür oldunuz ????

ALLAH'a C.C. tam tevekkülle gidin...
Tam bir teslimiyetle...
Bırakın korkularınızı....
Sadece Bir ADIM ATIN BAKALIM....
Bizi korkularımızla başbaşa bırakacakta
EMİN kılacakta Yalnız Rabbimiz değil mi?

İyice Düşünelim?
Bize bahşedilenlerin karşılığında
AHİRETİ KAZANMAK.......

AHİRETİ KAZANMAK
KOLAY MI SANIYORSUNUZ ?

berat05

Yönetici
Esselamualeyküm ve rahmetullahive berakatuhu

Esselamualeyküm ve rahmetullahive berakatuhu

Sueda kardeşimizin kapanma yazısı...

"Kardeşlerimize vesile olur inşallah"

Bu siteyi ve konuyu açan kardeşlerimizden Allah razı olsun Hayırlara vesile oluyorlar...Canım Kardeşim İnanki seni çok iyi anlıyorum.Benim ailemdede hiç kapalı yok...Ve ben ilk kapandığımda çevremdekiler niye kapandın diye sordular...Herkese Kuran'da yazıyor ve Bu Allah'ın bir emri ve ben bu emri yerine getirmek istiyorum dedim...Canım kardeşim herşeyi yavaş yavaş öğrendim veöğrenmeye çalışıyorum öğrendiklerim karşısında kendimi çok cahil hissettim ..Ve nekadar boş yaşadığımı... Hep şunu sordum kendime Elhamdülilah müslümanım Allah'ı ve Peygamberimi(SAV) seviyorum..Ama Allah için ne yapıyorum...O'nun hoşnutluğunu kazanmak için Rızası için ne yapıyorum...Bu soruların cevabı hep beni üzücü şekilde oldu.
Allah kullarını bu kadar çok severken Peygamberimiz(SAV) ümmetine bu kadar düşkünken
Allah'ım ve Peygamberimin(SAV) benim bu hallerimi gördüğünde ne kadar üzüldüğü geldi aklıma ... ve sonra Hepimiz bu dünyaya yalnız geldik ve yalnız gideceğiz...Hesap günündede hepimiz hesaplarımızı yalnız vereceğiz ne anne ne baba ne kardeş ne eş ne dost aslında hepimiz tek başınayız...Allah'tan başka kimsemiz yok canım..Güzel kardeşim inanki şu dünya hayatında zaman kavramımız yok...Çevremizde herkes daha erken olgun yaşa geldiğinde kapanırsın olgun yaşa gelinir yaşlanınca kapanırsın Ama bizim bu hayatta ne kadar kalacağımızın garantisi yok ...İnaki Rıza Allah Rızası olunca Allah yardımcı oluyor canım kardeşim...İlk kapandığımda ailem çevremdekiler garipsedi ama anlayışla karşıladılar...geçen günde pardesü aldım kendime Allah'ın yardımı ve kardeşlerimin dualarıyla pardesümüde ailem anlayışla karşıladı belki pardesü hakkındada sorular sorulacak...ama Allah'ın izniyle bu zamanlarıda atlatacağız..
seninde çevrende çok soru soranlar olacak belki hiç olmayacak ama Allah'ın izniyle inşallah atlatacaksın...Ve çevrendekiler buna alışacak ve diyeceksinki Rabbim ben bunu niye daha erken yapmadım bu huzura geç vardım İnanki bu huzuru yaşamak herşeye değer kardeşim...Rabbim bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmasını nasip etsin hepimizin hakkıyla tesettürümüzü taşıyabilmemizi nasip etsin...Dualarımdasın kardeşim İnşallah hayırlı haberlerini alırız... Selametle kal...
Allah'a emanet ol

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
Sueda kardeşimizin kapanma yazısı...

"Kardeşlerimize vesile olur inşallah"

Bu siteyi ve konuyu açan kardeşlerimizden Allah razı olsun Hayırlara vesile oluyorlar...Canım Kardeşim İnanki seni çok iyi anlıyorum.Benim ailemdede hiç kapalı yok...Ve ben ilk kapandığımda çevremdekiler niye kapandın diye sordular...Herkese Kuran'da yazıyor ve Bu Allah'ın bir emri ve ben bu emri yerine getirmek istiyorum dedim...Canım kardeşim herşeyi yavaş yavaş öğrendim veöğrenmeye çalışıyorum öğrendiklerim karşısında kendimi çok cahil hissettim ..Ve nekadar boş yaşadığımı... Hep şunu sordum kendime Elhamdülilah müslümanım Allah'ı ve Peygamberimi(SAV) seviyorum..Ama Allah için ne yapıyorum...O'nun hoşnutluğunu kazanmak için Rızası için ne yapıyorum...Bu soruların cevabı hep beni üzücü şekilde oldu.
Allah kullarını bu kadar çok severken Peygamberimiz(SAV) ümmetine bu kadar düşkünken
Allah'ım ve Peygamberimin(SAV) benim bu hallerimi gördüğünde ne kadar üzüldüğü geldi aklıma ... ve sonra Hepimiz bu dünyaya yalnız geldik ve yalnız gideceğiz...Hesap günündede hepimiz hesaplarımızı yalnız vereceğiz ne anne ne baba ne kardeş ne eş ne dost aslında hepimiz tek başınayız...Allah'tan başka kimsemiz yok canım..Güzel kardeşim inanki şu dünya hayatında zaman kavramımız yok...Çevremizde herkes daha erken olgun yaşa geldiğinde kapanırsın olgun yaşa gelinir yaşlanınca kapanırsın Ama bizim bu hayatta ne kadar kalacağımızın garantisi yok ...İnaki Rıza Allah Rızası olunca Allah yardımcı oluyor canım kardeşim...İlk kapandığımda ailem çevremdekiler garipsedi ama anlayışla karşıladılar...geçen günde pardesü aldım kendime Allah'ın yardımı ve kardeşlerimin dualarıyla pardesümüde ailem anlayışla karşıladı belki pardesü hakkındada sorular sorulacak...ama Allah'ın izniyle bu zamanlarıda atlatacağız..
seninde çevrende çok soru soranlar olacak belki hiç olmayacak ama Allah'ın izniyle inşallah atlatacaksın...Ve çevrendekiler buna alışacak ve diyeceksinki Rabbim ben bunu niye daha erken yapmadım bu huzura geç vardım İnanki bu huzuru yaşamak herşeye değer kardeşim...Rabbim bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmasını nasip etsin hepimizin hakkıyla tesettürümüzü taşıyabilmemizi nasip etsin...Dualarımdasın kardeşim İnşallah hayırlı haberlerini alırız... Selametle kal...
Allah'a emanet ol

Dualarımız sizlerle Kardeşim,
RABBİM sizleri artırsın,
Desteğimiz sizlerle Kardeşim,
RABBİM nuruyla nurlandırsın sizleri,
selametle.

berat05

Yönetici
Esselamunaleyküm ve Rahmetullahi ve

Esselamunaleyküm ve Rahmetullahi ve

Dualarımız sizlerle Kardeşim,
RABBİM sizleri artırsın,
Desteğimiz sizlerle Kardeşim,
RABBİM nuruyla nurlandırsın sizleri,
selametle.

Allah Celle Celaluhu razı olsun sizlerden de kardeşim

Desteğinizle kardeşlerimize örnek oluyorsunuz

Hepbirlikte TEBLİĞE devam inşallah

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli ablacığım Rabbim sizden razı ve hoşnut olsun inşallah yazılanlar hayra vesile olur..
Çok duygulandım..tevafuk..Yürekten bu güzel muhabetti sunan Rabbimize sonsuz şükürler olsun.. tesettürüme kavuştuğum ay nisan ayı..
Nisan ayı bende ayrı bir hüzün ve sevinç nasıl En Sevgili Dünyaya gelişi gelişiyle dünyamızı hayatımızı şereflendirişi bizim baharımız oldu..gönülere rahmet oldu..asırlar öncesi asırlar sonrasına Ümmetine müjde oldu..
Bu gün buradada nisan yağmurları başladı..Rahmet Rahmet..binlerce meleklerle yeryüzüne rahmet yağıyor..
tesettürümde benim hayatımın baharı oldu..Her zaman diyorum kendi kendime hangi kardeşimin duasıyla
Rabbim lütfuyla tesettürün tarifsiz huzurunu yaşattı ve yaşatıyor..
Yazdıklarımı okurken yaşadıklarımın yanında kelimelerin ne kadar yetersiz olduğunu farkettim..
Yüreğin dili olsada konuşsa..hisedilenleri ifade edebilse..
dilim sükut halinde yüreğimdekileri ifade edemiyorum..
Rabbim örtümüzü hakkıyla taşıyanlardan eylesin bize verilen emaneti hakkıyla taşıyanlardan hayra vesile olanlardan eylesin..
Rabbim bütün kardeşlerimizin tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin inşallah..
Selametle kalınız
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz
B)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Elif kardeşimiz.
İnşllah Adınızdaki ELİF gibi bu konudaki duruşunuzda dimdik olur.
Allah celle celalüh sizleri bu yolda hidayetine ve başarıya ulaştırdıklarından eylesin. amin.

Maşallah ne kadr güzel bir haber. hekes gibi bende yazmadan geçmek istemedim.
kim sevinmezki böyle güzel bir habere böyle güzel bir müjdeye
Meleklerin tebbessümü, Bu nuru kanları ve kılıçlarıyla bizlere ulaştıran ASHABIN tebessümü
Kanıyla ilk Onurlu Duruşu sergileyen Hz. Sümeyye Annemiz (r.a) in dökülen kanını ezmeyen bir bacımız kardeşimiz daha...
kimler sevinmezki Elif kardeşim.

Ne güzel bir yaş ne ONURLU bir duruş
Ne güzel bi telaş İman ile var oluş.

Hazreti ASiYE annemiz geldi aklıma. belki hepimiz okumuşuz hayatını
Ben ilahların da üstünüyüm diyen Firavunun karısı
Kafası Taşlarla ezilen Asiye
ferasetli ve cesur Âsiye,
Firavun'un kendisi gibi günün birinde zeval bulup yokluğa karışacak olan sarayında görünüşte görkemli, gerçekte ise zelil ve aşağılık bir müreffeh hayat sürdürmektense Allah Tealâ'nın indindekine rıza göstermeyi, kalıcı ve sonsuz olan ilâhî rızayı geçici ve iğrenç olan nefsânî rahata tercih etmeyi yeğ buldu.
Bu yolda her şeyi göze almış; canı pahasına da olsa Rabbine itaat yolunda zalim Firavun'a âsi olmaya azmetmişti…
Âsiye'yi inancından vazgeçiremeyeceğini anlayan Firavun, sonunda onun çarmıha gerilmesini emretti. Âsiye'yi çarmıha gerdikten sonra başını büyük bir taşla ezerek öldürdüler…
Âsiye'nin can verişi çok feci oldu…
Ne var ki, cellatlarının gözünün önünde işkenceyle can verirken Allah'a yalvarıyor, O'nu zikrediyordu. Kur'an-ı Kerim, onun işkence sırasındaki o dayanılmaz durumuna işaretle şöyle buyurur:

Allah celle celalüh sizleri her türlü sıkıntılardan korusun
Dua eder dua beklerim
selam ve dua ile

Esselamu Aleyküm değerli kardeşim..
elif kardeşimize yazmışsınız burada yazılanlardan Rabbimin izniyle bizlerde nasiplenmekteyiz..
insan okudukça tekrar okuyor nefsim daha iyi duysun diye ..tekrarlara çok ihtiyaç duyuyor
Maşallah Barekallah Subhanallah
Nefsimize nasihat edip yüreklerimizi aydınlatan kıymetli örnekler..
Rabbim sizden razı ve hoşnut olsun inşallah
emeğinize ve hisseden yüreğinize sağlık..
Selametle kalın
Baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz​

mir_erhan

Moderator
Değerli ablacığım Rabbim sizden razı ve hoşnut olsun inşallah yazılanlar hayra vesile olur..
Çok duygulandım..tevafuk..Yürekten bu güzel muhabetti sunan Rabbimize sonsuz şükürler olsun.. tesettürüme kavuştuğum ay nisan ayı..
Nisan ayı bende ayrı bir hüzün ve sevinç nasıl En Sevgili Dünyaya gelişi gelişiyle dünyamızı hayatımızı şereflendirişi bizim baharımız oldu..gönülere rahmet oldu..asırlar öncesi asırlar sonrasına Ümmetine müjde oldu..
Bu gün buradada nisan yağmurları başladı..Rahmet Rahmet..binlerce meleklerle yeryüzüne rahmet yağıyor..
tesettürümde benim hayatımın baharı oldu..Her zaman diyorum kendi kendime hangi kardeşimin duasıyla
Rabbim lütfuyla tesettürün tarifsiz huzurunu yaşattı ve yaşatıyor..
Yazdıklarımı okurken yaşadıklarımın yanında kelimelerin ne kadar yetersiz olduğunu farkettim..
Yüreğin dili olsada konuşsa..hisedilenleri ifade edebilse..
dilim sükut halinde yüreğimdekileri ifade edemiyorum..
Rabbim örtümüzü hakkıyla taşıyanlardan eylesin bize verilen emaneti hakkıyla taşıyanlardan hayra vesile olanlardan eylesin..
Rabbim bütün kardeşlerimizin tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin inşallah..
Selametle kalınız
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz
B)

Esselamü Aleyküm ve Rahmetüllahi ve Berakatüh.

Maşallah...
Ne güzel yazmışsınız. duygu dolu
Siz çok güzel ifade ediyorsunuzki bizler ektilenebiliyoruz.
O kadar hoşuma gittiki yazdıklarınız çok da duygulandırdı Ellerinize yüreğinize sağlık diyemeden geçemedim.
Rabbimiz yaşamayan yaşayamayan Kardeşlerimize de nasip eylesin.
Sevgili kardeşim Duaların geri çevirilmediği anlardan biriside YAĞMUR YAĞARKEN
inşallah bütün kardeşlerimize ve bizlere duanızı esirgemezsiniz

selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt