SelamunAleykum,
ben 21 yasındayım ve 1 aydır kapanma ıstegı geldı ıcıme. yaklasık 2 yıl once namaza basladım Allahın ıznıyle.sımdı ne yapacagımı bılmıyorum,kapandıgım zaman herkes gıbı bır daha acılmak ıstemıyorum.1,5 sene işsiz kalmıstım,ve ıstedıgım gıbı bır ıs bulamamıstım o arada zaten namaza basladım bır arkadasımın vesılesıyle. 6 ay once calıstıgım yerde ıse basladım.ve benm ısteklerımden cok daha ıyı sartları vardı.sabretmemın ve dualarımın karsılıgını aldıgımı dusunuyorum.fakat burdakı calısan ınsanların dını anlamda ınancları cok zayıf yanı ezan sesınden rahatsız olanı bıle var kapalı olanları sevmıyorlar.ama ınsan olarak ıyıler.yanı eger ben kapanırsam ısten ayrılmam gerekıcek bu kesın.ıs hayatım belkide olmucak.kapanırsam hayatımda cok değısıklıkler olucak bunu bılıyorum.bu ımkanları bırakmak aslında bana cok zor gelmıyor ılersı ne olur dıye dusunuyorum.bı nevı ev kızı olucam.sıkılırmıyım yanı bunalırmıyım kafam cok karısık.bır ımtıhan ıcersındeyım suan sanırım.bana bıraz fıkır verırsenız ne yapmam gerekır cok memnun olurum.kafam cok karıstı.sımdıden sağolun.
Ve Aleyküm selam canım kardeşim
Değerli abimiz.değerli ablacığım ve değerli kardeşimiz
Yüreklere hitab eden kıymetli duygu yüklü sözler yazmışlar
Rabbim cümlesinden razı ve hoşnut olsun...
Canım senin yazdıklarını okudum..Bir bebek geldi gözümün önüne..
Hani bebek önce emekler sonra yavaş yavaş adımlarını atar ve en sonunda yürümenin verdiği mutluluk..
Allah Celle Celalühu sana ne kadar güzellikler sunmuş..
Sen minik minik hayır dolu adımlar atmışsın hayatında şimdi sıra huzur dolu büyük adıma gelmiş..
Rabbim ilk önce secde muhabbeti nasib etmiş..Şimdide tesettür muhabettin için senin adım atman gerekiyor..beklemeden hayırlı kutlu adımını at canım..
Senin baharın olsun hayatının en güzel adımı olsun..
Tesettürün tesettür nurun hayırlara vesile olsun..
mirerhan değerli kardeşimiz ne güzel belirtmiş yüreğine sağlık
Neden eve kapanacaksınız ? Dininiz imanınız tesettürünüz için.
Öğrenmek ve Tebliğe biran önce başlamak için.
Siz hiç kuran okurken sıkılan ya da sıkıntı basan birini görmüşmüsünüz.
Sevgili kardeşim Allah celle celalüh ün emirlerini yerine getirinceye kadar şeytan çok askeriyle uğraşır.
Ama bir adım attımı insan Allah celle celalüh onlarca adım yakın olur kuluna.
O Celle celalü yaklaştımı Şeytan artık uğrayabilirmi.
İNSAN HİÇ SIKILIRMI Allemlerin Rabbinin EMrini yerine getirirken.
Hiç sıkılırmı EFENDİMİZİN yapın dediği şeyi yaparken insan.
Sıkıntı verseydi SÜMEYYE annemiz ilk şehitlerden olmazdı
Hiç sıkıldımı canını verirken ANNEMiZ. bize düşen onun kanını döktüğü yeri ezmemek.
Hiç canı sıkılırmı insanın?..
bu güzellikeri yaşarken hiç sıkılmaz can huzur bulur..
canım kardeşim ben çalışıyorum çok şükür Rabbime rızkım için belli bir sorumluluklarım olduğu için çalışıyorum..
Ama yüreğim çalışmamaktan yana evindeki güzel huzur maneviyat dolu yaşamın..
Rabbimin izin verdiği sürece hayırlar içersinde olmak
Öğrenmek ve tebliğe bir an önce başlamak kadar güzeli varmı..
Huzurun olduğu yerde İslamiyetin yaşandığı yerde
Can sıkılırmı..Bu Can bu fıtrat ile yaratılmış..Özüne döndüğünde,özünde kaldığında sıkılırmı
Sıkılmaz canım..
bu nedenle bekleme canım En Sevgilinin Kainatın Ümmetinin Müjdecisi olduğu gibi
Tesettürün için attığın ilk adım tesettür nuruyla nurlandığın günün senin müjden olsun hayatının baharı olsun..
Hayırlı haberlerini en kısa zaman almamız duasıyla
Selametle kal..
Selam ve baki dularımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin
:a07: