s.a kardeşlerim.bende bu konuda madurdum ki hala madurum ama burdaki olayları yaşananları okudukça kendime güvenim geldi.Allah razı olsun sizlerden.bilmiyorum hala ilgilenen varmı yazdıklarıma cevap gelirmi ama bende kapanmak isteyenlerdedim.fikrimi bi kaç kişiye söyledim çok güzel tepkiler aldım hatta iş yerinden bi ablam kendi eşarplarından bi tane bana getirdi inşallah yakın zamanda güzel haberler vermek dileğiyle Allah'a emanet olun.selametle..
Elhamdülillah Elhamdülillah!Şükürler olsun rabbime ki bu dünyaya müslüman olarak geldik Allah ım bunu bize nasip etti.Bizede bunun gereklerini uygulamak düşer.ne zaman oturup dışarıyı izlesem ve tesettürlü degilde başı açık bi anne görsem içimden derimki "Allah ım sana şükürler olsun ki annem kapalı"bende isterim benim çocuklarımda bana böyle söylesin.Allah c.c" ye layık kul,peygamberimiz s.a.v e layık ümmet,ana babalarımıza hayırlı evlat olmak,hayırlı evlat yetiştirmek duası ile...cuma günü Allah ın izniyle alışverişe çıkıcam ve pardüsemi alıcam.hayırlı haberlerimi vericem.
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah
Elif canım kardeşim öncelikle hoşgeldin:a12:
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
Yazılanları okuyunca çok duygulandım..
değerli ablamız değerli abimiz can kardeşlerimizden Rabbim cümlesinden razı ve hoşnut olsun inşallah
Yazılanların hepsi yüreklere hitabetmekteydi..
Rabbime böyle güzel muhabbeti sunduğu için sonsuz şükürler olsun..
Her kardeşimiz buraya yazdığında hepbirlikte duygulanıyor..Onların sevincine hepbirlite seviniyoruz.
Her yazınlan yüreklere hitap edilen yazıları nefsimize hitaben hepbirlikte okuyoruz..
Elifcim ne güzel sen yüreğinde ilk adımını atmışsın..Sadece kardeşlerinden sesli işitmek istemişsin..
Ne güzel anneciğinde tesettürlü çevrende çalıştığın yer seni tesettürlü görünce hayırlı olsun diyecek ve biz kardeşlerin gibi sevinecek kişiler mevcut etrafında buda senin için şükür sebebi..
senin fiilen adım atman gerekiyor..Bu adımını atacağınıda belirtmişsin Cuma günü..:a15:
Rabbim niyetini tesettür nurunu huzurunu ve mutluluğunu daim etsin..
Tesettürün hayırlı olsun canım..
Rabbim bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmalarını ve tesettürlü kardeşlerimizin hakkıyla tesettürü taşımalarını/mızı nasib etsin inşallah
ben hep diyorum Rabbim daha önce yaşasaydım bu huzuru geç kalmışlığıma üzülüyor,Rabbimin tesettürün tarifsiz huzurunu yaşattığı için şükür ediyorum..sonra bakıyorsun çok geç değil örtünü taktığından itibaren nefsin gereksiz huzursuzluklar verdiğini hepsinin ne kadar boş olduğunu..Rabbimin rızası için Rabbinin lütuf ettiği huzurla her sıkıntının çekilebileceğini ve çekilen sıkıntının aslında tarifsiz bir huzur olduğunu farkedeceksin..Çünkü dışarıdan baktığında sıkıntı gibi gözüküyor ama iç alemde tarifsiz huzur ve şükür sebebi oluyor..
Biliyorsun ki Rabbim beni hiç yoktan yaratan Ve beni sevdiği için Yaratıp Kul olmayı lütufeden Rabbim benimle/bizimle..
Huzur islamiyette islamiyeti yaşayabilmekte..
İslamiyetin güzellikleri bir umman gibi bir damlasını yaşayabilmek bile tarifsiz huzurlar yaşatırken insana ummana doğru yürümek kimbilir neler yaşatır..
Rabbimizin razı olduğu kullardan olabilmemiz duasıyla
Dualarınıza muhtacım/siz kardeşlerime duacıyım..
Selametle kal.
Baki selam muhabbet ve dua ile
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin
:a07: