Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (2 Kullanıcı)

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
KEMALİZM DİNİNE BOYUN EĞMEYEN, YANLIZ ALLAHIN EMRİ BENİM İÇİN ÖNEMLİDİR DİYEREK KEMALİST DÜZENİ HE HABİS KANUNLARINI RED EDEN MUVAHHİD ECE NUR...

İki Defa Sürgün Edilen Ece Nur Özel

Diyarbakır merkez Hamravat İlköğretim Okulu'nda başörtüsü taktığı gerekçesiyle önce sınıf arkadaşlarının gözleri önünde sınıftan çıkarıldı. Neye uğradığını anlayamayan Ece'ye ikinci şok, ikna odalarına alınmak oldu. Yasakçılara taviz vermeyen küçük Ece'ye tutanak imzalatılmak istendi. Bu da olmayınca "zorunlu eğitim ilkesi" ihlal edilerek sürgün edildi. Karara itiraz edilince okul yönetimi Ece Nur'un kaydını yine yenilemek zorunda kaldı. Ece'nin kararlı direnişi karşısında uğradığı ağır yenilgiyi hazmedemeyen okul yönetimi, küçük kızla savaşı sürdürerek, Ece'yi tekrar Vali Nafiz Kayalı Yatılı İlköğretim Bölge Okuluna sürgün etti.

Küçük Ece, sürgün edildiği Vali Nafız Kaya İlköğretim Bölge Okulunda uğruna sürülmeyi göze aldığı başörtüsüyle okuluna devam etmekte.

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN​
[/B]

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Kadın bir mücevherdir..
Siz mücevherinizi açıkta bırakırmısınız?
Onları en güvenli kasalarda saklarsınız..
Başörtümüzde bizi kötülüklerden koruyan bir kasa gibidir.
Örtümüze ve dinimize sahip çıkalım...
Allaha emanetsiniz...

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

keşke her anne-baba sizler gibi düşünse, Rabbim hepimize hidayet nasip etsin inşAllah,

selam ve dua ile, Allah'a cc emanet olun, hayırlı günler

Aleykümselam ismi güzel hanımefendi kardeşim sümeyye;

ALLAH celle celaluh inşaALLAH babacığına en kısa zamanda akıl,fikir,şuur ve basiret nasip,kısmet ihsan eder.

Genelde özele dair bir bilgi paylaşımı benim için hoş değildir kendi adıma,bu güne kadar da bahsetmemek için çok dikkat ettim.

ALLAH celle celalüh nasip,kısmet ederse kısa bir zaman sonra bir kızım olacak inşaALLAH.Mevlam şüphesiz kalplerdekini bilendir,tek düşüncem kızıma imkanlar doğrultusunda ve bu çaba içerisinde azimle dünyalık her engeli ortadan kaldırmak dua'sıyla İslamı hakkı ile öğrenmesini sağlayıp,ALLAH celle celalüh'ün emir ve yasakları ile halis,hakiki bir kul,ümmet,evlat ve müslüman olması için çalışmak çabalamak olacaktır.

Çok istiyorum evladımın Hocahanım olmasını hakikatlerde tebliğ'te bir halka olmasını,ebedi alemde babasından davacı olmamasını,arkamızdan hayırlı işlerde bulunup bizlerinde faydalanması için çabalayıp,mevlanın rızasını hem biz hem evladımın kazanmasını.

Açıkca yazmak istemem ama sanırım okuyanlar burada vermek istediğim mesajı almışlardır dünyalık hangi engel varsa onu ALLAH celle celalüh izni ve yardımı ile aşacağız.İnşaALLAH kızım ve bu yolda daim olup,sabit kalan kardeşlerimiz bu tip gaflet hallerinle muhatap olmayıp,bir noktadan sonra mevlanın emrini hiçe sayıp kul isteğini gözetmez ve sonrasında zararda olmaz ve olmayacaklardır inşaALLAH.

Tabiki ALLAH celle celalüh ne ile imtihan edecek bilemeyiz,belkide daha farklı meseleler ile karşılaşacağız,lakin herşeye sabır ve şükür.Bizim niyetimiz belli mevlam yar ve yardımcımız olsun,hayırlı istek ve dua'larımızı kabul etsin inşaALLAH.

Bu yazdığım sizin babacığınız değil genel anlamda okumak için yapılan gaflete örnekti.Selametle kalınız ismi güzel değerli kardeşim.ALLAH celle celalüh'e emanet olunuz.

Bir müslümanın evladı, ibadet edince, kazandığı sevap kadar, babasına da verilir. Bir kimse, çocuğuna günah öğretirse, bu çocuk ne kadar günah işlerse, o günahı öğreten babasına da o kadar günah yazılır) buyuruldu.

(S. Ebediyye)

İnsan ölünce amel defteri kapanır. Ancak şu üçü bundan müstesnadır: Sadaka-i cariye, faydalı ilim ve kendisine dua eden salih evlat bırakan.

[Buhari]

Öldükten sonra sevabı kesilmeyen iyi işlerden biri de, salih evlat yetiştirmektir. Ana-babası öldükten sonra böyle evladın ettiği dualar, ana-babasına ulaşır.

[Müslim]

Şu yedi şeyi yapan, öldükten sonra da devamlı sevap kazanır:

1- [Dine uygun] ilmi bir eser yazan,
2- Bir çeşme yapan,
3- Bir su kuyusu açan,
4- Bir hurma ağacı diken,
5- Bir mescid bina eden,
6- Bir Mushaf yazan,
7- Öldükten sonra kendisine dua edecek salih bir evlat yetiştiren.)

[Beyheki, Ebu Davud]

mir_erhan

Moderator
Aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatuh

Kapalı olmanıza sevindim ki kapanmak hanımlar için Rabbimizin emirlerinden sadece biridir..
Allah(c.c.) babanıza hidayet etsin lakin o sana masiyet işlemeni tavsiye ediyor ve zorluyor...
Şunu bilmelisin ki Masiyette ana baba olsa dahi kula itaat yoktur...

Şimdi burda kendimizi kandırmayalım kardeşim...Okul kapısına kadar Allah'ın emrine uyuyorsun, okulun kapısına girince Allah'ın emrini bir tarafa koyuyor ,idarecilerin, devletin,düzenin emrine uyuyorsun...

Allah'ın emirleri okulunda içinde geçmiyorsa o zaman bugüne kadar sırf Allah'ın emirlerini çiğnememek için okula gitmeyen bacılarımıza haksızlık etmişiz demek.

Size bir ayet hatırlatacağım inşallah çok düşünüp tefekkür ediniz...

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]'' Yoksa siz, kendinizden önce gelip geçenlerin hali (uğradıkları sıkıntılar) başınıza gelmeden cennete girivereceğinizi mi sandınız? Onlara öyle yoksulluklar, öyle sıkıntılar dokundu ve öyle sarsıldılar ki, hatta peygamber ve beraberinde iman edenler: "Allah'ın yardımı ne zaman?" derlerdi. Bak işte! Gerçekten Allah'ın yardımı yakındır ''(Bakara 214)[/FONT]

Kardeş biz acele ediyoruz, biz herşey güllük gülüstanlık olsun istiyoruz.Bir sinek bile bizi rahatsız etmesin istiyoruz...Vallahi cennet kolay değil. cennet yolu sıkıntı,zorluk,biraz candan biraz maldan feda etme yoludur...

EyvALLAH...
MAŞALLAH..
SÜBHANALLAH...

Ellerine sağlık kardeşim.Allah razı olsun..
Allah c.c. kardeşlerimizin yardımcısı olsun

selam ve dua ile

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Kadın bir mücevherdir..
Siz mücevherinizi açıkta bırakırmısınız?
Onları en güvenli kasalarda saklarsınız..
Başörtümüzde bizi kötülüklerden koruyan bir kasa gibidir.
Örtümüze ve dinimize sahip çıkalım...
Allaha emanetsiniz...
Esselamu Aleyküm canım..
Maşallah Barekallah Subhanallah
Ne kadar güzel ifade etmişsin..
Hisseden yüreğine sağlık
Rahman c.c. bütün kardeşlerimizden razı ve hoşnut olsun..
Rahman c.c. bütün kardeşlerimizin tesettür nuruyla nurlanmalarını
yüreklerimizdeki müceveherleri ihlas ile saliha hanımlar olma gayretiyle parlatabilmemiz duasıyla
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Rahman c.c. emanetsiniz..
B)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam ve Rahmetullah

Ve Aleyküm Selam ve Rahmetullah

Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN​
[/B]

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
yabanguluii9.jpg

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman c.c. bütün kardeşlerimizden razı ve hoşnut olsun

Rahman c.c. bütün kardeşlerimizden razı ve hoşnut olsun

HEP BİRLİKTE

Tebliğ

ve

Desteğe
Devam

İnşallah

şimalrüzgarı

Kayıtlı Kullanıcı
allah kabul etsin kardeşim inşallah bulduğun bu huzuru bende tadarım ibadetlerimi yapıyorum kıyafetlerimede dikkat ediyorum tek eksiğim başörtüm aslında hiçbir engellimde yok sana cevab yazan arkadaşlarında cevablarını okudum aslında çok yoğun bişey yaşıyorum içimde nasıl olacak neden kapanamıyorum onuda bilmiyorum Aslında ailemde kapalı var bu kişiler çok yakımlarım hacı bile eşim bile inşallah bu sen e umre yapacak .inşallah bu vesile ile bende kapanırım sevgilerimle senin adına çok sevindim ALLAH a emanet ol...

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

öncelikle üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşAllah, hoş geldiniz sitemize,

İnşAllah iyi ve hayırlı haberlerinizi alırız kardeşim, MaşAllah ne kadar güzel bir aile ortamı içerisinde bulunuyorsunuz, ne olur kıymetini bilin bu durumun ve şükredin Rabbimize. Tesettürüne kavuşabilmek için ne sıkıntı çekenlerimiz var :a45:

Aslında şu anda sizi oyalayan şeytanın vesveseleri. Ama kırmaya başlamışsınız, diyorsunuz ki, çok yoğun bişey yaşıyorum içimde

Umreyi beklemeyin, 1 dakika sonramızın bile garantisi yok, takın örtünüzü başınıza.

İyi ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruz, bu bayram günümüzde inşAllah bizlere en kısa zamanda bayram yaşatırsınız,

selam ve dua ile, hayırlı günler, hayırlı Cumalar, Allah'a cc emanet olun

allah kabul etsin kardeşim inşallah bulduğun bu huzuru bende tadarım ibadetlerimi yapıyorum kıyafetlerimede dikkat ediyorum tek eksiğim başörtüm aslında hiçbir engellimde yok sana cevab yazan arkadaşlarında cevablarını okudum aslında çok yoğun bişey yaşıyorum içimde nasıl olacak neden kapanamıyorum onuda bilmiyorum Aslında ailemde kapalı var bu kişiler çok yakımlarım hacı bile eşim bile inşallah bu sen e umre yapacak .inşallah bu vesile ile bende kapanırım sevgilerimle senin adına çok sevindim ALLAH a emanet ol...

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm değerli kardeşlerim

esselamün aleyküm değerli kardeşlerim

Değerli kardeşlerimiz,

Burda paylaşımlarını okuduğunuz diğer kardeşlerimizden de
Sizlerin de bir adım atmanız daha kolay olur belkide..
Sizin adınıza çok seviniyoruz...
Yol belli.....
Başımızı kapatmak sadece beğendiğimiz bir örtüyü başa koymak değil...Kalbimizle bunu hissederek yapmak...Örtünmenin güzelliği...durdukça...kapandıkça...ortaya çıkıyor...O bir bez parçası olmaktan öte...başımıza yapışmış bir derimiz oluveriyor...sadece evimizde izin veriyor çıkarmaya....böylesine gönülden bağlı kardeşim..

Kitabımız KUR'AN-I KERİM ve Peygamber Efendimiz (s.a.v.) herşeyi açıklıkla ifade etmiş.

Kime karşı mahrem olduğumuz aşikar.

Bizim yapmamız gereken ellerimiz ve yüzümüz dışında kalan yerleri örtmek
Burda önemli olan şu :
Kısa bir başörtü ile sadece başın 4/3 nü kapatıp arkadan kuyruk gibi sallamak değil ya da KISA BİR MANTO Giyip bele o meşhur kemeri bağlayıp belin inceliğini çıkarmak ,ayaklarına incecik çorap giyip salına salına dolaşmak değil...

Kapanmak doğru bir şekilde olmalı değil mi kardeşlerim???
Önce kalbin tesettürü sonra vücudumuzun

BİZ SİZLER İÇİN DUACIYIZ SİZLERDE BİZE DUA EDİNİZ KARDEŞLERİM

ALLAH c.c. yar ve yardımcımız olsun

Hayırlı cumalar

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu Aleyküm canım..
Maşallah Barekallah Subhanallah
Ne kadar güzel ifade etmişsin..
Hisseden yüreğine sağlık
Rahman c.c. bütün kardeşlerimizden razı ve hoşnut olsun..
Rahman c.c. bütün kardeşlerimizin tesettür nuruyla nurlanmalarını
yüreklerimizdeki müceveherleri ihlas ile saliha hanımlar olma gayretiyle parlatabilmemiz duasıyla
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Rahman c.c. emanetsiniz..
B)

Ve aleykümselam canım benim
Rabbim razı olsun seninde o güzel yüreğine sağlık..
Duana canı gönülden Amin diyorum..İnşaaLLAH bütün kardeşlerimiz o güzel duyguyu tadarlar..
Canım kardeşim sende en güzele Rabbimize emanetsin..
Hayırlı ve bereketli cumalr diliyorum..
selam ve dua ile..

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim razı olsun senden berat ablacığım, öyle güzel yazmışsın ki, başka bi şey söyleyemiyorum ben,

Allah'a cc emanet olun, hayırlı günler, hayırlı Cumalar

Değerli kardeşlerimiz,

Yol belli.....
Başımızı kapatmak sadece beğendiğimiz bir örtüyü başa koymak değil...Kalbimizle bunu hissederek yapmak...Örtünmenin güzelliği...durdukça...kapandıkça...ortaya çıkıyor...O bir bez parçası olmaktan öte...başımıza yapışmış bir derimiz oluveriyor...sadece evimizde izin veriyor çıkarmaya....böylesine gönülden bağlı kardeşim..

Kitabımız KUR'AN-I KERİM ve Peygamber Efendimiz (s.a.v.) herşeyi açıklıkla ifade etmiş.

Burda önemli olan şu :
Kısa bir başörtü ile sadece başın 4/3 nü kapatıp arkadan kuyruk gibi sallamak değil ya da KISA BİR MANTO Giyip bele o meşhur kemeri bağlayıp belin inceliğini çıkarmak ,ayaklarına incecik çorap giyip salına salına dolaşmak değil...

Hayırlı cumalar

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

Burda önemli olan şu :

berat05

Yönetici
vealeykümselamveRahmetullahiveBerakatuhu

vealeykümselamveRahmetullahiveBerakatuhu

Allah c.c. sizlerden de razı olsun değerli kardeşim

Hepimiz aynı yoldayız inşallah

Bu yolda birlikte el eleyiz...gönül gönüleyiz...

Rabbim yolumuzu,ayaklarımızı ve kalbimizi dini üzerine sabit kılsın inşallah

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşlerimiz,

Yol belli.....

Burda önemli olan şu :

Hayırlı cumalar

:a15::a15::a15:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt