Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm.hayırlı cumalar :) burcu ablam hoşgeldin tekrardan mesajını geç gördüm kusura bakma o yüzden şimdi yazabildim.sıkıntılarından kurtulmana çok ama çok sevindim..rabbim yuvandan huzuru eksik etmesin..her derdine derman olsun inşallah..senin için çok dua ettim bende diğer kardeşlerimiz gibi..selametle

nisan21 kapanmanıza o kadar çok sevindimki..rabbim daim etsin..inşallah bi ömür boyu bu huzuru yaşarsınız.allahım bütün kardeşlerimize nasip etsin.insan kapandıktan sonra anlıyor baş örtüsünün ne demek olduğunu..onun kıymetini..yada onu taşırken dikkatli davranılması gerektiğini..ve en önemliside onun verdiği manevi huzuru...inşallah siz baş örtünüzü hiç ama hiç bırakmazsınız..selametle :)

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm.hayırlı cumalar :) burcu ablam hoşgeldin tekrardan mesajını geç gördüm kusura bakma o yüzden şimdi yazabildim.sıkıntılarından kurtulmana çok ama çok sevindim..rabbim yuvandan huzuru eksik etmesin..her derdine derman olsun inşallah..senin için çok dua ettim bende diğer kardeşlerimiz gibi..selametle

nisan21 kapanmanıza o kadar çok sevindimki..rabbim daim etsin..inşallah bi ömür boyu bu huzuru yaşarsınız.allahım bütün kardeşlerimize nasip etsin.insan kapandıktan sonra anlıyor baş örtüsünün ne demek olduğunu..onun kıymetini..yada onu taşırken dikkatli davranılması gerektiğini..ve en önemliside onun verdiği manevi huzuru...inşallah siz baş örtünüzü hiç ama hiç bırakmazsınız..selametle :)

Aminnnn... ALLAH razı olsun kardeşim... İnşallah bırakmam bir daha...

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
sizdende allah razı olsun.ne zaman sıkıntıya düşerseniz biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.bende daha önce kapanıp açılmış biri olarak korkularınızı çok iyi anlıyorum.ama tekrar denemekle iyi yapmışsınız.inşallah rabbimin izniyle bidaha hiç çıkmaz başörtünüz.8 aydır bende kapalıyım çok şükür.bu site vesile oldu kapanmama ve hiç pişman olmadım..keşke daha önce burdaki kardeşlermizle tanışsaydım.onların manevi desteği kapanmamda çok etkili oldu.allah razı olsun hepsinden.:)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleykum selam canımm benim Rabbim razı olsun senden Rabbim benim için ettğin duanın karşılıgını sana kagt kat versin yüreeekten kocamanin bir amin diyorum Rabbim hastalıgına şifa versin işlerinde kolaylıklar versin canımsın hiç bir zaman unutma olurmu Rabbimize emanetsin selam ve dua ile

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Benim için söylediğin herşeye gönülden teşekkür ediyorum. ALLAH cümlenizden razı olsun. Dün itibari ile kapandım, sabah namazına kalktığımda düşündüm; ya tekrar kapanmadan ölürsem! ALLAH' ın huzuruna nasıl gideceğim. Neyi bekliyorum hala, neden şimdi değil diye... Ve başımı kapattım... Daha önceki kapanmam da şubat ayında olmuştu, yine şubattayız. Tekrar açılmaktan korkuyorum, şimdi sizler varsınız ve ben o zamana göre daha çok şeyler biliyorum, öğreniyorum ( hala bilmediğim çok şey var ) lütfen benden dualarınızı eksik etmeyin, tekrar açılmak istemiyorum... ALLAH örtümü daim eylesin... ALLAH hepinizin yar ve yardımcısı olsun... Selametle kalınız..

Ve aleyküm selam canım kardeşim...
çok çok sevindim. hayırlı ve ugurlu olsun inşallah...
canım benim bende bu sitedeki arkadaşlar sayesinde kapandım çok şükür 2 seneye yaklaşıyor. çok mutluyum. iyiki kapanmışım diye....
rabbim bu huzuru, bu mutlulugu bütün kardeşlerimize yaşatsın inşllah...
canım kardeşim korkmana gerek yok inşallah allahın izniyle bir ömür boyu eşarpımızı çıkarmayız...
amin canım benim. rabbim yar ve yardımcımız olsun her daim inşallah...
allaha emanet ol. inşalah..
selam ve dua ile kalasın..

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim.
ben çoktandır kapalıyım elhemdülillah.
ama liseye gidiyorum ve okul için mecburen başımı açmak zorunda kalıyorum.
bu gerçekten beni çok üzüyor.
üniversiteye de gitmek istemiyorum artık.çünkü başımı açmak zorundayım.
olmazsa dışarıdan bitiririm diye düşündüm...ve bugün babama bu düşüncelerimi aktardım.bana şimdiye kadar hiç kızmamamış olan babam buna çok tepki gösterdi kızdı.olmaz ,okuyacaksın dedi.analatıyorum anlatıyorum anlamıyor.ben senin evladın olduğum için sen benden de sorumlusun diyorum.anlatıyorum anltıyorum...dinlemek istemediği için lafı kestirip atıyor zaten.illa tutturmuş okuyacaksın diyor.
ahirette babama değil Allah a cevap vereceğimi biliyorum. ama şimdi ona mecburum .aynı ortamda, aynı yerde yaşıyoruz.büyük değilim ki kendi ayaklarım üzerinde durabileceğimi bilip de istediğimi yapabilsem.okumayacağım desem,o kızsa da bu yoldan dönmesem.ama dediğim gibi daha o kadar büyük olmadığım için sözümü dinletemiyorum.
karşı çıkıyorum ama nereye kadar karşı çıkabilirim ki.ona bağımlıyım sonuçta.
ne yapmalıyım kardeşlerim..
ne olur bana bir çıkış yolu gösterin.Allah babama da bana da hidayet versin.
ne olur dualarınızı eksik etmeyin kardeşlerim,ablalarım..

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı

olmazsa dışarıdan bitiririm diye düşündüm...ve bugün babama bu düşüncelerimi aktardım.bana şimdiye kadar hiç kızmamamış olan babam buna çok tepki gösterdi kızdı.olmaz ,okuyacaksın dedi.analatıyorum anlatıyorum anlamıyor.ben senin evladın olduğum için sen benden de sorumlusun diyorum.anlatıyorum anltıyorum...dinlemek istemediği için lafı kestirip atıyor zaten.illa tutturmuş okuyacaksın diyor.
ahirette babama değil Allah a cevap vereceğimi biliyorum. ama şimdi ona mecburum .aynı ortamda, aynı yerde yaşıyoruz.büyük değilim ki kendi ayaklarım üzerinde durabileceğimi bilip de istediğimi yapabilsem.okumayacağım desem,o kızsa da bu yoldan dönmesem.ama dediğim gibi daha o kadar büyük olmadığım için sözümü dinletemiyorum.

ALLAH yar ve yardımcın olsun...Dualarımdasın İNŞALLAH....

basak

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kapanma konusunu gorunce bı seyler yazmadan gecemedım calıstıgım ıcın sıteyı cok fazla takıp edemıyorum zaman zaman bakıyorm ıste...cok sukur RABBIMe benım de tam 5 yıl oldu kapandıgıma cevrem ve arkadasların kapanmaya cok karsılardı ozellıkle cok samımı oldugum arkadaslar ıste bu sunu soyleyecek hakkımda soyle dusuncek dıye dusununce olmuyor kapanmayı ılk once RABBIM emır ettı bızde buna uymak zorundayız dıye dusundugumde tamamen hersey bıttı ve kapanma cesaretı buluyorsun ALLAH yardım edıyor bana halen daha arkadasların soruyor hadı cok oldu acılsana dıye ne zaman acılacagımı beklıyorlar oyle bısey oluyorkı acılmak aklına dahi gelmıyor acık cıkamam dıyorsun bellı bı zaman sonra gercekten cok huzur ve mutluluk verıcı bı olay RABBIM kapanmak ısteyıpte kapanamayan herkese yardım etsın...selam ve duayala..

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kapanma konusunu gorunce bı seyler yazmadan gecemedım calıstıgım ıcın sıteyı cok fazla takıp edemıyorum zaman zaman bakıyorm ıste...cok sukur RABBIMe benım de tam 5 yıl oldu kapandıgıma cevrem ve arkadasların kapanmaya cok karsılardı ozellıkle cok samımı oldugum arkadaslar ıste bu sunu soyleyecek hakkımda soyle dusuncek dıye dusununce olmuyor kapanmayı ılk once RABBIM emır ettı bızde buna uymak zorundayız dıye dusundugumde tamamen hersey bıttı ve kapanma cesaretı buluyorsun ALLAH yardım edıyor bana halen daha arkadasların soruyor hadı cok oldu acılsana dıye ne zaman acılacagımı beklıyorlar oyle bısey oluyorkı acılmak aklına dahi gelmıyor acık cıkamam dıyorsun bellı bı zaman sonra gercekten cok huzur ve mutluluk verıcı bı olay RABBIM kapanmak ısteyıpte kapanamayan herkese yardım etsın...selam ve duayala..
ve aleyküm selam....amin...ALLAH razı olsun ...selametle

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
Bana yorum yazan arkadaşlardan ALLAH razı olsun... Yazdıklarınızı okudukça çok mutlu oluyorum... ALLAH hepinizin gönlüne göre versin. Rabbim hiçbir zaman darda bırakmasın sizleri...

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı

salam aleykum...kardeşim ben sizi univ ogrencisi sanıyordum..Allah yardımcınız olsun...ve hakkını helal et ben sui zan etmiştim samimi olmadığınızı düşünüyordum bu konuda..inşallah Allah sana bir çıkış yolu gösterir kardeşim...

ve bir konuda nesiti ablaya dige yazmıştım sizi çıkarmıştım o ablaların içinden..

http://www.endir.az/uploads/alamazlar___man__m__.mp3

buyur kardeşim bu da sana...Allah yardımcın olsun...hakkını helal et..inşallah guzelce örünmeyi ve başını açmamayı nasip eder Allah sana...ve tum kardeşlere

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı

Ben liseye başladığım yıl evlendiğim için okumamıştım. Ama sonradan lise diploması aldım ve üniversite sınavınada girdim ve 2 yıllık dışardan halkla ilişkiler kazandım. ilk yıl okudum ama sonra bazı nedenlerden dolayı okuyamadım ve bu arada örtünmemde o zamana denk geldi... 2 gün üst üste sınavım vardı; ilk gün girdim başım kapalı olarak sorun çıkmadı ama sonraki gün başımı açmamı yoksa sınava giremeyeceğimi söylediler. Açtım ama çok üzülmüştüm. Dışardan okuyuncada sınavlarda açtırıyorlar malesef... ALLAH yardımcın olsun, işin zor gerçekten...​

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykümselam ismi güzel hanımefendi kardeşim sümeyye;

ALLAH celle celaluh inşaALLAH babacığına en kısa zamanda akıl,fikir,şuur ve basiret nasip,kısmet ihsan eder.

Genelde özele dair bir bilgi paylaşımı benim için hoş değildir kendi adıma,bu güne kadar da bahsetmemek için çok dikkat ettim.

ALLAH celle celalüh nasip,kısmet ederse kısa bir zaman sonra bir kızım olacak inşaALLAH.Mevlam şüphesiz kalplerdekini bilendir,tek düşüncem kızıma imkanlar doğrultusunda ve bu çaba içerisinde azimle dünyalık her engeli ortadan kaldırmak dua'sıyla İslamı hakkı ile öğrenmesini sağlayıp,ALLAH celle celalüh'ün emir ve yasakları ile halis,hakiki bir kul,ümmet,evlat ve müslüman olması için çalışmak çabalamak olacaktır.

Çok istiyorum evladımın Hocahanım olmasını hakikatlerde tebliğ'te bir halka olmasını,ebedi alemde babasından davacı olmamasını,arkamızdan hayırlı işlerde bulunup bizlerinde faydalanması için çabalayıp,mevlanın rızasını hem biz hem evladımın kazanmasını.

Açıkca yazmak istemem ama sanırım okuyanlar burada vermek istediğim mesajı almışlardır dünyalık hangi engel varsa onu ALLAH celle celalüh izni ve yardımı ile aşacağız.İnşaALLAH kızım ve bu yolda daim olup,sabit kalan kardeşlerimiz bu tip gaflet hallerinle muhatap olmayıp,bir noktadan sonra mevlanın emrini hiçe sayıp kul isteğini gözetmez ve sonrasında zararda olmaz ve olmayacaklardır inşaALLAH.

Tabiki ALLAH celle celalüh ne ile imtihan edecek bilemeyiz,belkide daha farklı meseleler ile karşılaşacağız,lakin herşeye sabır ve şükür.Bizim niyetimiz belli mevlam yar ve yardımcımız olsun,hayırlı istek ve dua'larımızı kabul etsin inşaALLAH.

Bu yazdığım sizin babacığınız değil genel anlamda okumak için yapılan gaflete örnekti.Selametle kalınız ismi güzel değerli kardeşim.ALLAH celle celalüh'e emanet olunuz.

Bir müslümanın evladı, ibadet edince, kazandığı sevap kadar, babasına da verilir. Bir kimse, çocuğuna günah öğretirse, bu çocuk ne kadar günah işlerse, o günahı öğreten babasına da o kadar günah yazılır) buyuruldu.

(S. Ebediyye)

İnsan ölünce amel defteri kapanır. Ancak şu üçü bundan müstesnadır: Sadaka-i cariye, faydalı ilim ve kendisine dua eden salih evlat bırakan.

[Buhari]

Öldükten sonra sevabı kesilmeyen iyi işlerden biri de, salih evlat yetiştirmektir. Ana-babası öldükten sonra böyle evladın ettiği dualar, ana-babasına ulaşır.

[Müslim]

Şu yedi şeyi yapan, öldükten sonra da devamlı sevap kazanır:

1- [Dine uygun] ilmi bir eser yazan,
2- Bir çeşme yapan,
3- Bir su kuyusu açan,
4- Bir hurma ağacı diken,
5- Bir mescid bina eden,
6- Bir Mushaf yazan,
7- Öldükten sonra kendisine dua edecek salih bir evlat yetiştiren.)

[Beyheki, Ebu Davud]

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
salam aleykum...kardeşim ben sizi univ ogrencisi sanıyordum..Allah yardımcınız olsun...ve hakkını helal et ben sui zan etmiştim samimi olmadığınızı düşünüyordum bu konuda..inşallah Allah sana bir çıkış yolu gösterir kardeşim...

ve bir konuda nesiti ablaya dige yazmıştım sizi çıkarmıştım o ablaların içinden..

http://www.endir.az/uploads/alamazlar___man__m__.mp3

buyur kardeşim bu da sana...Allah yardımcın olsun...hakkını helal et..inşallah guzelce örünmeyi ve başını açmamayı nasip eder Allah sana...ve tum kardeşlere
vealeyküm selam.
varsa hakkım helal olsun.ve sizde helal edin.ben buraya niye yapmadığım birşeyi yazayım ki.Allah a şükür bunun yalana gireceğini biliyorum.o sözü söylediğiniz gün gerçekten çok üzüldüm.o gün ne kadar çok ağladığımı ben biliyorum.ağladım ama iyi ki de ağlamışım.kırılmıştım ama iyi ki de kırılmış kalbim.o zamana kadar üni ye gitmemeyi düşünmüştüm.ama kapalı öğretmenlerimizi görmem beni bu fikrimden caydırmıştı.ne de olsa onlarda kapalıydı.hem de hepsi çok iyi bir müslümandı.okulda açıp ,çıkışta kapatıyorlardı.onlar bile böyle yaptığına göre millete faydalı olmak için açınca birşey olmuyor demekki diye düşünmeye başladım.
ama o gün sizin o yazdıklarınız karşısında kendimi tekrar sorguya çektim ve.o çemberin dışında kalacaktım gerçekten de üni.ye gidersem.bu yolda cihat böyle olmazdı.o gün o söz beni çok kırıdı ve bugün o söz sayesinde böyle düşünebiliyorum.bu yüzden Allah razı olsun..

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
vealeyküm selam.
varsa hakkım helal olsun.ve sizde helal edin.ben buraya niye yapmadığım birşeyi yazayım ki.Allah a şükür bunun yalana gireceğini biliyorum.o sözü söylediğiniz gün gerçekten çok üzüldüm.o gün ne kadar çok ağladığımı ben biliyorum.ağladım ama iyi ki de ağlamışım.kırılmıştım ama iyi ki de kırılmış kalbim.o zamana kadar üni ye gitmemeyi düşünmüştüm.ama kapalı öğretmenlerimizi görmem beni bu fikrimden caydırmıştı.ne de olsa onlarda kapalıydı.hem de hepsi çok iyi bir müslümandı.okulda açıp ,çıkışta kapatıyorlardı.onlar bile böyle yaptığına göre millete faydalı olmak için açınca birşey olmuyor demekki diye düşünmeye başladım.
ama o gün sizin o yazdıklarınız karşısında kendimi tekrar sorguya çektim ve.o çemberin dışında kalacaktım gerçekten de üni.ye gidersem.bu yolda cihat böyle olmazdı.o gün o söz beni çok kırıdı ve bugün o söz sayesinde böyle düşünebiliyorum.bu yüzden Allah razı olsun..

Allah beni aff etsin..inşallah hiç bir muslumanın kalbini kırmam daha...Allah razı olsun kardeşim..Allah yardımcın olsun...

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam ismi güzel hanımefendi kardeşim sümeyye;

ALLAH celle celaluh inşaALLAH babacığına en kısa zamanda akıl,fikir,şuur ve basiret nasip,kısmet ihsan eder.

Genelde özele dair bir bilgi paylaşımı benim için hoş değildir kendi adıma,bu güne kadar da bahsetmemek için çok dikkat ettim.

ALLAH celle celalüh nasip,kısmet ederse kısa bir zaman sonra bir kızım olacak inşaALLAH.Mevlam şüphesiz kalplerdekini bilendir,tek düşüncem kızıma imkanlar doğrultusunda ve bu çaba içerisinde azimle dünyalık her engeli ortadan kaldırmak dua'sıyla İslamı hakkı ile öğrenmesini sağlayıp,ALLAH celle celalüh'ün emir ve yasakları ile halis,hakiki bir kul,ümmet,evlat ve müslüman olması için çalışmak çabalamak olacaktır.

Çok istiyorum evladımın Hocahanım olmasını hakikatlerde tebliğ'te bir halka olmasını,ebedi alemde babasından davacı olmamasını,arkamızdan hayırlı işlerde bulunup bizlerinde faydalanması için çabalayıp,mevlanın rızasını hem biz hem evladımın kazanmasını.

Açıkca yazmak istemem ama sanırım okuyanlar burada vermek istediğim mesajı almışlardır dünyalık hangi engel varsa onu ALLAH celle celalüh izni ve yardımı ile aşacağız.İnşaALLAH kızım ve bu yolda daim olup,sabit kalan kardeşlerimiz bu tip gaflet hallerinle muhatap olmayıp,bir noktadan sonra mevlanın emrini hiçe sayıp kul isteğini gözetmez ve sonrasında zararda olmaz ve olmayacaklardır inşaALLAH.

Tabiki ALLAH celle celalüh ne ile imtihan edecek bilemeyiz,belkide daha farklı meseleler ile karşılaşacağız,lakin herşeye sabır ve şükür.Bizim niyetimiz belli mevlam yar ve yardımcımız olsun,hayırlı istek ve dua'larımızı kabul etsin inşaALLAH.

Bu yazdığım sizin babacığınız değil genel anlamda okumak için yapılan gaflete örnekti.Selametle kalınız ismi güzel değerli kardeşim.ALLAH celle celalüh'e emanet olunuz.

Bir müslümanın evladı, ibadet edince, kazandığı sevap kadar, babasına da verilir. Bir kimse, çocuğuna günah öğretirse, bu çocuk ne kadar günah işlerse, o günahı öğreten babasına da o kadar günah yazılır) buyuruldu.

(S. Ebediyye)

İnsan ölünce amel defteri kapanır. Ancak şu üçü bundan müstesnadır: Sadaka-i cariye, faydalı ilim ve kendisine dua eden salih evlat bırakan.

[Buhari]

Öldükten sonra sevabı kesilmeyen iyi işlerden biri de, salih evlat yetiştirmektir. Ana-babası öldükten sonra böyle evladın ettiği dualar, ana-babasına ulaşır.

[Müslim]

Şu yedi şeyi yapan, öldükten sonra da devamlı sevap kazanır:

1- [Dine uygun] ilmi bir eser yazan,
2- Bir çeşme yapan,
3- Bir su kuyusu açan,
4- Bir hurma ağacı diken,
5- Bir mescid bina eden,
6- Bir Mushaf yazan,
7- Öldükten sonra kendisine dua edecek salih bir evlat yetiştiren.)

[Beyheki, Ebu Davud]
abi evladınızı inşallah en güzel şekilde yetiştirirsiniz.onun önüne dünya engelleri çıkmaz ve değerli hanım kardeşlerimizden ,hocalarımızdan olur o da.Allah sizi ,eşinizi ve evladınız hayır yoldan ayırmasın ve bu yolda cihat ehlinden olmayı nasip etsin inşallah..
çocukken tek istediğim ileri de bir hoca hanım olmamdı.ve hayırlı bir eşe,yuvaya sahip olup birlikte Allah'ın dinini yayamaya çalışmak.kendimi hep sohbet verirken hayal ederdim.
ama sonraları yok okuld,yok dersti derken amacım hedefim değişmeye başladı.ama artık hedefimi kesin olarak belirledim inşallah.oruç tututp ,namaz kılmakla cennete gidemeyeceğimi bu yolda acı çekmem gerektiğini anladım.Allah yolunda cihat başka çünkü.malıyla,canıyla...o kadar sevinmiştim ki en azından Allah ım dan uzaklaşmış olmayacaktım başımı açarak.ama bugün bababm beni gerçekten çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.babam önceden daha iyiydi sanki bu yönde.ama artık sürekli iş ,iş iş.başarı..onun için değer sırasında başta gelen değerler arkalara doğru kaymaya başladı sanırım.Allah bir an önce onu hidayete ulaştırsın inşallah.
dediğim dediğim gibi ona bu konuda birşeyler söylüyorum ,o da bunları biliyor zaten ama ...maalesef...
neyse kusura bakamyın çok uzattım galiba.bu sıkıntılarımı biriyle paylaşmak istiyorum ama lisede de doğru insan bulamadığım için,bunları bu kadar anlattım sanırım.
Hakkınızı helal edin abi.

çünkü insan bu buhranlı dönemde bi destek arıyor.gerçekte bulamadığım bu desteği sanalda arıyorum sanırım bende...
selametle..
Allah sizden razı olsun.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Allah beni aff etsin..inşallah hiç bir muslumanın kalbini kırmam daha...Allah razı olsun kardeşim..Allah yardımcın olsun...
yok yanlış anlamayın.o gün iyi ki kırılmışım.üzülmüşüm.yoksa şimdi böyle düşünüyor olacağımı sanmıyorum.Allah razı olsun.sizi cihat ehlinden aylesin inşallah abi.
selametle..

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı

Aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatuh

Kapalı olmanıza sevindim ki kapanmak hanımlar için Rabbimizin emirlerinden sadece biridir..
Allah(c.c.) babanıza hidayet etsin lakin o sana masiyet işlemeni tavsiye ediyor ve zorluyor...
Şunu bilmelisin ki Masiyette ana baba olsa dahi kula itaat yoktur...

Şimdi burda kendimizi kandırmayalım kardeşim...Okul kapısına kadar Allah'ın emrine uyuyorsun, okulun kapısına girince Allah'ın emrini bir tarafa koyuyor ,idarecilerin, devletin,düzenin emrine uyuyorsun...

Allah'ın emirleri okulunda içinde geçmiyorsa o zaman bugüne kadar sırf Allah'ın emirlerini çiğnememek için okula gitmeyen bacılarımıza haksızlık etmişiz demek.

Size bir ayet hatırlatacağım inşallah çok düşünüp tefekkür ediniz...

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]'' Yoksa siz, kendinizden önce gelip geçenlerin hali (uğradıkları sıkıntılar) başınıza gelmeden cennete girivereceğinizi mi sandınız? Onlara öyle yoksulluklar, öyle sıkıntılar dokundu ve öyle sarsıldılar ki, hatta peygamber ve beraberinde iman edenler: "Allah'ın yardımı ne zaman?" derlerdi. Bak işte! Gerçekten Allah'ın yardımı yakındır ''(Bakara 214)[/FONT]

Kardeş biz acele ediyoruz, biz herşey güllük gülüstanlık olsun istiyoruz.Bir sinek bile bizi rahatsız etmesin istiyoruz...Vallahi cennet kolay değil. cennet yolu sıkıntı,zorluk,biraz candan biraz maldan feda etme yoludur...

berat05

Yönetici
esselamünaleykümverahmetullahiveberakatuhu

esselamünaleykümverahmetullahiveberakatuhu

Kardeş biz acele ediyoruz, biz herşey güllük gülüstanlık olsun istiyoruz.Bir sinek bile bizi rahatsız etmesin istiyoruz...Vallahi cennet kolay değil. cennet yolu sıkıntı,zorluk,biraz candan biraz maldan feda etme yoludur...[/QUOTE]

Ne güzel yazılmış bir hakikat...ALLAH celle celaluhu razı olsun...

Kiminin evinde huzuru yok....Rabbim bununla imtihan eder..

Kimisine dışarda kötü gözle bakarlar....tesettüründen dolayı....

Bazen üzerine mahsus birşeyler atarlar....çöp misali...

Rabbim neyle imtihan eder bilinmez

Sabır ve tevekkül....ne güzeldir....isteyene

Rabbi için bekleyene...hamd edene..

Selam olsun...Tesettürü için sabr edenlere

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt