ve aleyküm selamAleykum selam ve rahmetullahi ve berakatuh
Kapalı olmanıza sevindim ki kapanmak hanımlar için Rabbimizin emirlerinden sadece biridir..
Allah(c.c.) babanıza hidayet etsin lakin o sana masiyet işlemeni tavsiye ediyor ve zorluyor...
Şunu bilmelisin ki Masiyette ana baba olsa dahi kula itaat yoktur...
Şimdi burda kendimizi kandırmayalım kardeşim...Okul kapısına kadar Allah'ın emrine uyuyorsun, okulun kapısına girince Allah'ın emrini bir tarafa koyuyor ,idarecilerin, devletin,düzenin emrine uyuyorsun...
Allah'ın emirleri okulunda içinde geçmiyorsa o zaman bugüne kadar sırf Allah'ın emirlerini çiğnememek için okula gitmeyen bacılarımıza haksızlık etmişiz demek.
Size bir ayet hatırlatacağım inşallah çok düşünüp tefekkür ediniz...
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]'' Yoksa siz, kendinizden önce gelip geçenlerin hali (uğradıkları sıkıntılar) başınıza gelmeden cennete girivereceğinizi mi sandınız? Onlara öyle yoksulluklar, öyle sıkıntılar dokundu ve öyle sarsıldılar ki, hatta peygamber ve beraberinde iman edenler: "Allah'ın yardımı ne zaman?" derlerdi. Bak işte! Gerçekten Allah'ın yardımı yakındır ''(Bakara 214)[/FONT]
Kardeş biz acele ediyoruz, biz herşey güllük gülüstanlık olsun istiyoruz.Bir sinek bile bizi rahatsız etmesin istiyoruz...Vallahi cennet kolay değil. cennet yolu sıkıntı,zorluk,biraz candan biraz maldan feda etme yoludur...
sağolun kardeşim.
Allah razı olsun .
bunları biliyorum ama ne yapabilirim bu durum da işte.
yukarı da da belirttiğim gibi biraz büyük olsam ,ayaklarımın üzerinde durabilecek olsam düşünmezdim.ama babam ve aynı evde yaşıyoruz.bu tercihi bana yaptırmıyor işte.gerekirse gider benim adıma üni. tercihi yapar...işte ben ne yapabilirim burada...zorla okutmak istiyor bani.ama inşallah o zamana kadar biraz kalbi yumuşar da bana hak verir.izin verir okumamaM KONUSUNDA.AÇINMAMAM konusunda.
selametle...