Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
İsmi güzel kardeşim Sümeyye;

ALLAH celle celaluh annenden ve babandan sonrada senden razı olsun,yazdıklarına katılmamak mümkün değil.Selam ve yürekten samimi dua'larımla.Hep ilerle ve yerinde sayma inşaALLAH.

Öğrendiklerini uygulayan ve ailesine çevresine hidayette vesile olan bu yolda hizmet aşkı ile çalışıp çabalayanlardan olursun inşaALLAH.

Selametle kal kardeşim.
amin abimiz.dualarınız için çok teşekkür ederim.yazdıklarınız beni çok sevindirdi.Allah a emanet olun

berat05

Yönetici
Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
konumun buraya daha uygun olduğunu düşünerek açtığım başlıktaki yazımı buraya taşıyorum :)

Hayırlı günler hatırlayanınız varmı beni bilmiyorum ilk geldiğimde kapanmak istiyorum ama olmuyor demiştim dinimi layıkıyla yaşamak istiyorum başlığıyla açmıştım konuyu dert ortagım olmuştunuz akıl vermiştiniz yanımda olmuştunuz hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun üzerimde etkiniz çok fazla şimdide sevincimi paylaşmaya geldim sizlerle başardım nefsimi şeytanı ailemi herkesi yendim ve kapandım evet kapandım ayaklarım yere basmıyor sanki o kadar mutluyum ki o kadar huzurluyum ki zor oldu ailem karşı çıktı farklı tavırlar alındı şeytan amaaan bunca sene açıktın noldu ki dedi nefsim ayrı sebepler sundu ama hiç bir şey bana köstek olamadı ve şimdi tam 10 gündür kapalıyım Rabbim bana öyle bi rüya gösterdi ki aksini yapmam imkansızdı sizlerle de paylaşmak istiyorum rüyamı
uyumadan önce her zaman yaptığım gibi anneannemin öğrettiği bi kaç duayı ettim ve sonuna Rabbim nolur bana kapanmayı nasip et dedim ve uyudum sabah ezanına uyandım ama uykuma yenik düşüp tekrar uyudum ve o rüya Allah'a ne kadar şükretsem azdır rüyamda kir pas içinde yıkık dökük farelerin cirit attığı bi yerdeydim oradan çıktım 5 10 kişi olduk hacca gidecektik toplandık kafile halinde yürüdük kafile başkanı gözlerinizi kapatın ve ben açın dediğim ana kadar sakın açmayın gözlerinizi dedi yürüdük sonra durunca başkanımız açın gözlerinizi dedi Rabbim karşımda kabe duruyordu o nasıl bir nur o nasıl bir huzur o nasıl bir kalabalık Allahım kafilemizde bayılanlar ağlayanlar bende bembeyaz mermerden yapılı merdivenlerin basamaklarının üzerine çöktüm ve o nur karşısında ağlamaya başladım nasıl ağlıyorum ciğerlerim yerinden çıkacak gibi sanki hem aglıyorum hemde yalvarıyorum Allah'a affet bizi diye ilerledik tavafımızı yaptık sonra içimizden 3 5 kişi seçtiler kabenin içinde namaz kılmaya kabenin merdivenlerine yöneldim duvarına yaslandım ve tekrar aglamaya başladım içeriden öyle güzel bir koku geliyordu ki burnuma şimdiye kadar hiç o kokuya rastlamamıştım içeriye girdim ağlaya ağlaya o anda ezan okundu seccadeye kapandım ağlaya ağlaya allahım affet bizi diye diye namaz kıldım uyandığımda hala ağlıyordum gözyaşlarımdan yastığım ıslanmıştı hala anlatırken tüylerim diken diken oluyor hala gözlerim doluyor düşündüm allahım ben nasıl bir kulum ki bana böyle bir rüyayı görmeyi nasip ettin bunca günahla ve karar aldım bir daha asla namazı ne olursa olsun bırakmayacam ve hayatımın dönüm noktası kapandım ve şimdi daha fazlasını yapmak istiyorum Allahım senin için ne yapabilirim sana layık olabilmek için ne yapmalıyım diyorum
kafanızı şişirdim gözlerinizi yordum sevincime mutluluğuma hevesime verin nolur ve bişey daha gerçek hayatta hacca gitmedim gerçekten merdivenlerlemi inilir kabeye ulaşmak için merdivenler beyaz mermerdenmidir kabenin içi açıkmıdır açıksa içine girmeye izin verirlirmi namaz kılınırmı hiç bişey bilmiyorum

Esselamu Aleyküm canım
Bu güzellikleri yaşatan sonsuz lütuflar sunan
Yüceler Yücesi Rabbimize c.c. sonsuz şükürler olsun
Maşallah Barekallah Subhanallah:a15:
Bizlere verdiğin bayram sevinci tadında hayırlı haberin maneviyat dolu anlattığın rüyanla bizlere hisettirdiğin maneviyat dolu mutluluğun karşında kelimelerle anlatılamayan duygular gözlerden süzülen yaşlarla yüreklerin tercümanı oluyor.....
Seni canı gönülden kucaklıyorum
Tesettürün hayırlı tesettür nurun ve yaşadığın huzur ve mutluluk daim olsun inşallah...
Allah c.c. bütün kardeşlerime bu huzuru tesettür nurunu tatırıp onları örtüleriyle taçlandırsın inşallah...
canım selametle kal
Dualarında yer almak dualarda buluşmak duasıyla
Rahman c.c. emanetsin...:a07:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Selam olsun;
selam olsun ;
böylesi yüce duygulari yüreğinde taşiyanlara.....
çok duygulandim.
Rabbim banada nasip eder inşallah .
Allaha emanet olun.selametle kalin.

Esselamu Aleyküm canım
Rahman c.c. en kısa zamanda bu huzuru tesettür nurunu yaşamanı nasib eder inşallah..
Rahman c.c. rızası olunca bütün engeller yaşanılan herşeyde tarif edilmeyecek huzurlar yaşanıyor...
Bütün kardeşlerimle birlikte Allah c.c. izniyle dualarımdasın
En kısa zamanda hayırlı haberlerini alabilmemiz duasıyla
selametle kal...
Dualarında yer almak ve dualarda buluşmak duasıyla
Rahman c.c. emanetsin:a07:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ben hala kapanamadım:(

yok ev kızıyım ama açıköğretim okuyorum
nefis engeli ya hem istiyorum hem cesrate edemiyorum

Esselamu Aleyküm canım
ne kadar güzel ne yapmak istediğinin ve niye yapamadığının farkındasın...
bende açıköğretim okuyorum ve nice üniversitede okuyan kardeşlerimiz var
Hayatımızda hiçbirşey Rahman c.c. bize emri kadar önemli değil ve bizim bu emri yerine getirmemize engel değil...
Kapalı olunca Allah c.c. izniyle okuyabiliyorsun,çalışabiliyorsun...
İnanki Sen yüreğinden Yüceler Yücesi Rahman c.c. rızasını isteyince O'nun rızası için adım atınca Rabbimiz c.c. yar ve yardımcımız oluyor..
Bazen Nefsine zor gelecek sana engelmiş sıkıntıymış gibi gösterdiği bir takım olaylar yaşayabilir veya hiç yaşamayabilirsin, amayaşarsan eğer bu yaşadıkların huzura dönüşüyor...En çok neye üzülüyorsun biliyormusun kendi adıma niye daha erken adım atmadım bu huzur herşeye değer çünkü beni Yoktan var eden beni benden Çok seven Rabbim c.c. emrini niye daha erken yerine getirmedim diye ve çevrendekilerin tavırlarına karşı ise üzüntün sözleri olmuyor bu huzuru onlarında yaşamadığına üzülüyor ve bu huzuru yaşamaları içinçok dua ediyorsun...
Hakikki sevgi Rahman c.c. sevgisi...
Sen O'nun için sevgisi rızası için adım atıyorsan Zaten Rabbimiz c.c.
“Ben ona bir arşın yaklaşırım,” ama eğer “o Bana bir karış yaklaşırsa.”

“Ben ona bir kulaç yaklaşırım,” ama “o Bana bir arşın yaklaşırsa.”

“Ben ona koşarak giderim,” ama “o Bana yürüyerek gelirse.”

diyor...Biz kullarına Sadece ilk adımı atmak bize sunulan lütuflar,hisedilen tarifsiz huzur için şükür etmek düşüyor..
En kısa zamanda hayatında atacağın en hayırlı adımını atman
bu güzel huzur yaşaman ve mutluluğunu hepbirlikte paylaşmamız duasıyla...
Selametle kal
Dualarında yer almak duasıyla

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
öyle güzel konuya değinmişsinizki arkadaşlar Allah sizden razı olsun..
bende bu konuda günahkarım öyle hissediyorum, açığım ve kapanmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyom ama cesaret deki rabbim bize kapanmayı emretmiş günah işlemeyelim diye açıkça buyurmuş kapanmayı amagelin görünki ben nefsime her daim yenik düşüyorum. bile bile günah işlemek saçımızın telini sırf insanlar görsün diye çıkarmak ne kadar yanlış ve günah bunun bilincindeyim ki benim gibi bir çok kız kardeşlerimiz vardır nefis kadar kötü bişey yok inşallah rabbimin ve siz degerli arkadaşlarımın sayesinde kapanma isteğim daha çok artar ve kapanırım inşallah en yakın zamanda..
bi kardeşimn yazdığı bir cümle var vbeni çok etkiledi söylediğim sözlerden biri kendimi hazır hissetmiyorum ama cevabını aldım tşk kardeşim bu bilgin için

Başörtü için kendimi henüz hazır hissetmiyorum
“ÖLÜNCEMİ HAZIR OLACAKSIN

rabbim bizleri af etsin doğru yolu her daim göstersin .........

Esselamu Aleyküm canım
Dualarına canı gönülden Amin...
Maşallah Barekallah
herşeyin bilincindesin,yazdıkların karşısında kendi sorularını kendin çok güzel bir şekilde cevaplamışsın
canım günahımızı ve sevabımızı Allah c.c.'dan başkası bilemez
Hepimizin nefsi var ve günahları vardır...
Ama biz biliyoruz ki günahlarımızın farkında olup tövbe edip hayırlı bir adım attığımızda bize koşarak gelecek bizi bizden çok seven Merhametli Rabbimiz c.c. var Bu nedenle beklemek anlamsız Şimdi ilk adımı atma zamanı
En sevgili c.c. ''en büyük cihad nefisle yapılan cihattır'' diye buyuruyor...
İnşallah sende en kısa zamanda nefisini yenip hayatındaki en hayırlı ilk adımı atar bu tarifsiz huzuru yaşar
ve tesettür nuruyla nurlanırsın...inşallah..
Bütün kardeşlerimizden aldığımız hayırlı haberler okadar çok sevindirip duygulandırıyorki kelimelerle ifadesi yok
en kısa zamanda bu sevinci hepbirlikte yaşayabilmemiz duasıyla
selametle kal
dualarında yer alamk ve dualarda buluşmak duasıyla
Rahman c.c. emanetsin
:a07:​

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman c.c. razı olsun inşallah

Rahman c.c. razı olsun inşallah

ben yüregimi kapattım tüm sözlere...

kınayan gözlere acıtan sözlere...

ben yüregimi kapattım...tüm yanlışlara tüm yalanlara...

ben yüregimi kapattım canımı acıtmaya çalışanlara...

yüregimi kapattım rabbimin emrini yok sayanlara...

yüregimi kapattım beni bir obje gibi görenlere...

yüregimi kapattım başörtümü kirli agızlarına alanlara...

yüregimi kapattım gözümden yaşlar akıtanlara...

yüregimi kapattım rabbimin emrini kendilerine göre uyarlamaya çalışanlara...

yüreğimi kapattım müslümanım diye geçinenlere...

yüregimi kapattım tesettürüme dokunanlara...

ben yüregimi açtım rabbime efendime...

ben yüregimi açtım kuranıma namazıma...

ben yüreğimi açtım dinime helalime...

sadece RABBİMİN EMİRLERİNE AÇTIM YÜREGİMİ..

kapan kalbim o arsız bakışlara..

kapan kalbim o imansız yüreklere...

kapan kalbim sen hör gören herkese..

tesettür bir bütündür sadece saçı kapatmak yetmez..bedeninide hakkı ile kapatacaksın..ruhunuda..hayatınıda..konuşmanı bakışını oturuşunu duruşunu...

sokaklarda gülenlerden olmayacaksın..
gözleri heryeri kesenlerdende olmayacaksın..
boyanıp cıkmayacaksın...
sen yürüken haya hemen yanıbaşında olacak...
iman duygusunu baktıgın her yürek hissedecek..

selam vereceksin hiç tanımadıgın bir yürege tebbessüm edeceksin minicik bir yavruya..
ellerim sımsıcak ısıtcak yanındakileri..
sen parmakla gösterilecek mukaddes bir hanım olacaksın..

o başında ki örtü taçın olacak derin olacak kalbin olacak hayatının en kıymetli hali yaşam biçimin olacak..

haydi kardeşlerim kapanmaya tesettür emrini uygulamaya...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman c.c. Razı olsun

Rahman c.c. Razı olsun

ka Pa Na ma yan....tüm kardeşlerime;;;;;;;

"Kapanmak özümüzle birdir...kalbimizle...ruhumuzla...
önceden düşündüğümüz tüm olumsuzlukları alır gider birden....
kendi içimizde yaşadığımız korkularımızın ne kadar da boş olduğunu gösterir bize....

hayat gibi...aynı...

yaşamımızı ne kadar içten yaşarsak...
islamı severek isteyerek öğreterek yaşarsak o kadar içten geçirmiş oluruz bu hayatı...yüzümüz gülen taraf olurken vicdanımızda rahatlayan taraf olur...

zorluklarla mücadelemi zor gelmiştir bizlere yoksa birkaç kişinin söylediği anlamsız cümleler mi????

başınızdaki eşarp içinmi dir bu korku..yüreğinize yerleşen islamı yaşama sevinci.....ya diğerlerinin korkusu.....

kendinize fırsat vermeden
soranlara güzelliği göstermeden bu kaçmak niye?

KENDİNİZE FIRSAT VERMEDEN...SONRASINI BİLMEDEN DENEMEMEK NİYE???

Biz bir EMİR den konuşuyoruz...FARZ olandan bahsediyoruz..yani..zevkimize kalmış,korkumuza kalmış,dillerin söylediklerine kalmış birşey değil bu..

ÇOK ÖNEMLİ...

1 adım atmadan
hiç karşımızdakine fırsat vermeden bu kaçış niye.??????

Allah c.c. siz hiç bir yapmadan bunca hayatı bahşederken......bu kaçış niye?
soruyorum tüm kardeşlerime.....

herkes bir düşünsün bakalım"

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı...

Tebliğ
ve
Desteğe
Devam

Öğrenmeye
ve
Öğretmeye devam
İnşallah

berat05

Yönetici
Esselamünaleyküm değerli kardeşim

Esselamünaleyküm değerli kardeşim

Maaşallah Barekallah Subhanallah diyorum

O tek tek cevap yazan ellerinize, aşkla gönlü atıp tüm kardeşlerimize destek veren yüreğinize sağlık...

Allah celle celaluhû yardımlarınızdan ve katkılarınızdan dolayı kat kat karşılığını nasip eylesin inşallah..hem bu dünyada hem ahirette ....

Gönlü güzel kardeşim....

İçten teşekkür ediyorum tüm desteğiniz için

Selam ve baki dualarımla Rahman c.c. a emanet olunuz

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Maaşallah Barekallah Subhanallah diyorum

O tek tek cevap yazan ellerinize, aşkla gönlü atıp tüm kardeşlerimize destek veren yüreğinize sağlık...

Allah celle celaluhû yardımlarınızdan ve katkılarınızdan dolayı kat kat karşılığını nasip eylesin inşallah..hem bu dünyada hem ahirette ....

Gönlü güzel kardeşim....

İçten teşekkür ediyorum tüm desteğiniz için

Selam ve baki dualarımla Rahman c.c. a emanet olunuz

Ve Aleyküm Selam canım ablacığım
Yazdıklarınızı okurken nekadar duygulandığımı kelimelerle ifade edemiyorum
Güzel yüreğinizle ettiğiniz dualara cümlemiz için canı gönülden Amin diyorum
Rabbi Rahim c.c. sizden ebeden razı olsun İnşallah
Siz yürekleri Allah c.c. aşkı için atan gönül erleri Allah c.c. rızası için hizmet eden değerli ablalarım abilerim ve kardeşlerimin vesilesiyle Rahman c.c. izniyle hayra vesile olabiliyorsam Yüceler Yücesi Rabbim'ec.c. sunduğu güzellikler için sonsuz şükürler olsun...
Rabbim c.c. herdaim hizmetinizi daim eylesin her iki dünyada çok güzel mükafatlar nasib etsin hayr ve sevabınızı artırsın Yolundan ayırmasın inşallah
Yazdıklarınız inci tanesi kadar değerli yüreklerimize dokunuyor yüreklerimizi aydınlatıp manevi huzur veriyor,canım ablacığım sizin desteğiniz güzel yüreğinizden hissettirdiğiniz samimi içten ablalığınız için sonsuz teşekkürler...B)
Selam ve Baki dualarımla En Güzele Yüceler Yücesi Rahman c.c. emanetsiniz:a07:

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
"Esselamunaleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu"

siteye üye oluşumun ve kapanmamın Birinci senesine günler sonra girmiş olucam isterdim ki gününde paylaşım bunları sizlerle fakat o gün girememe ihtimalim olabildiğinden şimdiden yazmak istedim...!

15 Aralık 2008 hayatımın dönüm noktasıydı nerdeyim,neden geldim,nereye gideceğim gibi düşüncelerle savaşıyordum zamanında çok hatalar yapmıştım hani insanın kendisiyle yaptığı muhasebeler vardırya belli dönemlerde işte o dönemlerdeydim kapanmayı hep istemiştim ama gerek çevrem gerekse ailemin tepki verebileceğinden adım atmaya korkuyordum.Yine böyle bir günde belki benim gibi binlerce insan vardır düşüncesiyle internette araştırmaya başladım hani biri bana o cesareti verse yapıcam inanıyorum kendime derkenislamiyet.gen.tr tanıştım.Bir vesiledir deyip Bismillahirrahmanirrahim diyerek üye oldum.Aklımdaki korkuları ,endişeleri,kaygıları yazdım meğer benim gibi aynı sıkıntıları yaşayan ne çok kardeşlerim varmış benim sıkıntıma ortak olanlardan Rabbim binlerce kez Razı olsun o gün öyle cesaretlenmiştim ki ertesi günü kapanıcam kararlıyım.

16 Aralık 2008 Salı günü sabah bir heyecanla uyanmıştım ablamın kayınvalideside bizimle aynı binada bizde başörtü yoktu uyandım ablamla eniştem bizdeydi ben kapanıcam dedim ablam hemen yukarı çıkıp başörtü aldı geldi ve taktım içimdeki huzur mutluluk heyecan anlatılamaz herkez iki ay sonra açılırım hevesle yaptığımı düşündüler ama yanıldılar ben başımı örtüm ve o kararlılıkla çarşıya indim ilk dışarı çıkışımdı sanki herkez bana bakıyor gibi geliyordu nasıl huzur nasıl heyecan herkez çok şaşırmıştı kafamı doldurdu birileri sandı halbuki kimse içimdeki vicdanımla savaştığımı anlayamadı Rabbim bizi bu dünyaya neiçin gönderdi kimse bunun bilincinde değildi.Bir arkadaşımız bize en sevdiğimiz ve ihtiyacımız olan hediyeyi aldığında boynuna sarılıp teşekkürederiz değil mi hiç düşündük mü Rabbimiz bir tozu bile sebeplere dayanarak yaratmışken bu güzelliklere hangimiz hakkını vererek teşekkürediyoruz ki...! Hangimiz bir köpekten korktuğumuz kadar cehennem ateşini düşününce titriyoruz Rabbim başımızdaki örtümüzü layıkıyla taşımayı nasip etsin...!(Amin)

Bir bakmışım ki 1sene oluvermiş 1sene daha yaşıcakmıyım bilemem ama iyi ki bu siteyle iyi ki siz canlarımla tanışmışım önce Rabbime sonra sizlere çok teşekkürederim "Hakkınızı helal edin"
ve kapanmayı düşünüpte hala nefislerine karşı koyamayan kardeşlerim ömür bitmek üzere ebedi yolculuğumuzda Yüce Mevlam bizleri cennetine nail eylesin Amin...!

Selam ve dua ile...!

1. Senem hayırlı olsun...:)

( tepkiler çok oldu ama olumsuzları yazmak istemedim ben doğruyu biliyorum ya o bana yeter)

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı

siteye üye oluşumun ve kapanmamın Birinci senesine günler sonra girmiş olucam isterdim ki gününde paylaşım bunları sizlerle fakat o gün girememe ihtimalim olabildiğinden şimdiden yazmak istedim...!

15 Aralık 2008 hayatımın dönüm noktasıydı nerdeyim,neden geldim,nereye gideceğim gibi düşüncelerle savaşıyordum zamanında çok hatalar yapmıştım hani insanın kendisiyle yaptığı muhasebeler vardırya belli dönemlerde işte o dönemlerdeydim kapanmayı hep istemiştim ama gerek çevrem gerekse ailemin tepki verebileceğinden adım atmaya korkuyordum.Yine böyle bir günde belki benim gibi binlerce insan vardır düşüncesiyle internette araştırmaya başladım hani biri bana o cesareti verse yapıcam inanıyorum kendime derkenislamiyet.gen.tr tanıştım.Bir vesiledir deyip Bismillahirrahmanirrahim diyerek üye oldum.Aklımdaki korkuları ,endişeleri,kaygıları yazdım meğer benim gibi aynı sıkıntıları yaşayan ne çok kardeşlerim varmış benim sıkıntıma ortak olanlardan Rabbim binlerce kez Razı olsun o gün öyle cesaretlenmiştim ki ertesi günü kapanıcam kararlıyım.

16 Aralık 2008 Salı günü sabah bir heyecanla uyanmıştım ablamın kayınvalideside bizimle aynı binada bizde başörtü yoktu uyandım ablamla eniştem bizdeydi ben kapanıcam dedim ablam hemen yukarı çıkıp başörtü aldı geldi ve taktım içimdeki huzur mutluluk heyecan anlatılamaz herkez iki ay sonra açılırım hevesle yaptığımı düşündüler ama yanıldılar ben başımı örtüm ve o kararlılıkla çarşıya indim ilk dışarı çıkışımdı sanki herkez bana bakıyor gibi geliyordu nasıl huzur nasıl heyecan herkez çok şaşırmıştı kafamı doldurdu birileri sandı halbuki kimse içimdeki vicdanımla savaştığımı anlayamadı Rabbim bizi bu dünyaya neiçin gönderdi kimse bunun bilincinde değildi.Bir arkadaşımız bize en sevdiğimiz ve ihtiyacımız olan hediyeyi aldığında boynuna sarılıp teşekkürederiz değil mi hiç düşündük mü Rabbimiz bir tozu bile sebeplere dayanarak yaratmışken bu güzelliklere hangimiz hakkını vererek teşekkürediyoruz ki...! Hangimiz bir köpekten korktuğumuz kadar cehennem ateşini düşününce titriyoruz Rabbim başımızdaki örtümüzü layıkıyla taşımayı nasip etsin...!(Amin)

Bir bakmışım ki 1sene oluvermiş 1sene daha yaşıcakmıyım bilemem ama iyi ki bu siteyle iyi ki siz canlarımla tanışmışım önce Rabbime sonra sizlere çok teşekkürederim "Hakkınızı helal edin"
ve kapanmayı düşünüpte hala nefislerine karşı koyamayan kardeşlerim ömür bitmek üzere ebedi yolculuğumuzda Yüce Mevlam bizleri cennetine nail eylesin Amin...!

Selam ve dua ile...!

( tepkiler çok oldu ama olumsuzları yazmak istemedim ben doğruyu biliyorum ya o bana yeter)

Es-selamunaleyküm kardeşim..
1. senen hayırlı olsun inşallah rabbim ömür boyu örtüyü taşımayı nasip etsin ..
İbrethane bir kapanma öykün varmış. seninle aynı zorlukları yaşayan diğer bacılarımıza da örnek olacak cinsten..
inşallah diger kardeşlerimizde senin gibi nefis mucadelesini kazanırda bir an önce gül kokulu örtüsüne kavuşur..
Darısı diğer kardeşlerimizin başına inşallah..
Rabbim senden razı olsun ..
Selam ve dua ile..:a45:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Selam ve dua ile...!

Maşallah Barekallah ne kadar güzel ifade etmişsin çok doğru önemli değil insanın yaşadığı huzur herşeye değer...

Ve Aleyküm Selam canım....
Maşallah Barekallah Subhanallah:a15:
Duygularını ne kadar güzel anlatmışsın...
Rahman c.c. ebeden razı olsun
Bu güzellikleri bu tarifsiz huzuru yaşatan Rahman c.c. sonsuz şükürler olsun...
Manevi huzurla tesettür nuruna kavuştuğun örtünle taçlandığın gün Hayırlı olsun canım
Yazdıklarınla nice kardeşlerimiz için hayırlara vesile olman duasıyla...
Dualarına canı gönülden Amin...
Dualarında yer almak ve dualarda buluşmak duasıyla

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN

berat05

Yönetici
VealeykümselamveRahmetullahiveBerakatuhu

VealeykümselamveRahmetullahiveBerakatuhu

Selam ve dua ile...!

Hayat hep sorular ve cevapları aramakla geçer.....
Geçerkende nasıl geçtiğini anlayamayız...
Ha bugün ha yarın derken kendimizi mutlu etmediğimizi asıl çevre için yaşadığımızı anlamış oluruz.İş işten geçer....

Allah' c.c. ı tanımak herşeyden önce ibadeti güzelleştirir..
Daha çok ibadet yapmayı,ibadet yaparken huşu içinde olmayı özendirir.
Başkaları için değil ALLAH c.c. için yaşamayı öğretir.
Sevdikçe daha çok araştırır,araştırdıkça daha çok severiz.
Allah c.c. bizim O' na c.c. yürümemize karşılık koşarak karşılık verir...
Gönlümüz sıkıntıdan kurtulur...
Herkese bu yolun ne kadar güzel olduğunu anlatır....
Bu bazen örtümüzle olur...
Bazense iman edenin nuruyla belli olur....

Allah c.c. nurunu her yönüyle tamamlayacaktır.

Rabbim bu yolda ayaklarımızı,kalbimizi sabit kılsın,şaşırtmasın ...
Hidayette olup sapıtanlardan-saptıranlardan değil,hidayete vesile olanlardan eylesin inşallah

Değerli kardeşim

1.yılınız hayırlı olsun.Rabbim son nefesinize kadar tesettürü yaşanlardan ve vesile olanlardan eylesin sizi inşallah

Desteğiniz ve Tebliğinizle Örnek olasınız burdaki kardeşlerimize

Selam ve baki dualarımla Rabbime emanet olunuz

Hayrın,Bereketin,Huzurun ancak İSLAMI yaşamakla olduğunu bir kez daha belirtmek isterim

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı

Selam ve dua ile...!

aleyküm selam ayça kardeşim.

rabbim güzelliklerle dolu,huzur mutlulukla birlikte rızasında sabit kıldığı bir çok seneyi nasip etsin ömrünüze.

geçecek daha çok sene inşa-ALLAH.her geçen sene bir öncekinden mantıklı,olumlu ve güzel olacaktır..

geçmişin ezikliğini tövbe kapılarında aşındıralım inşa-ALLAH.kapanmak,hakkını vermek büyük büyük erdem,mutluluk,huzur...

karşımızda duranlar sadece kapalılığa karşı olanlar değil karşımızda kapalılıgın hakkının sadece ve sadece çarşaf olduğunu savunanlarda var.
keşkeler bitmiyor..keşkeler bitmeyecek ama inşa-ALLAH rabbim bizi tesettür emrini layıkı ile yerine getirdi diye görür..

rabbim amellerimizi zayi etmez.

inşa-ALLAH sizde bizde tüm hanım kardeşlerimizde her geçen saniye tesettür emrinin bilincine varıp hakkı ile taşıyanlardan oluruz.

hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim.

bereketli günler dilerim.

selam ve dua ile.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
kapan kalbim o arsız bakışlara..

kapan kalbim o imansız yüreklere...

kapan kalbim sen hör gören herkese..

tesettür bir bütündür sadece saçı kapatmak yetmez..bedeninide hakkı ile kapatacaksın..ruhunuda..hayatınıda..konuşmanı bakışını oturuşunu duruşunu...

sokaklarda gülenlerden olmayacaksın..
gözleri heryeri kesenlerdende olmayacaksın..
boyanıp cıkmayacaksın...
sen yürüken haya hemen yanıbaşında olacak...
iman duygusunu baktıgın her yürek hissedecek..
selam vereceksin hiç tanımadıgın bir yürege tebbessüm edeceksin minicik bir yavruya..
ellerim sımsıcak ısıtcak yanındakileri..
sen parmakla gösterilecek mukaddes bir hanım olacaksın..

o başında ki örtü taçın olacak derin olacak kalbin olacak hayatının en kıymetli hali yaşam biçimin olacak..

haydi kardeşlerim kapanmaya tesettür emrini uygulamaya...

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

Ayçacim yasadigin duygulari ayni sekilde bende yasadim, Hamdolsun bugün kapanali tam 1 yil oldu ; 10 aralik 2008 tarihindeydi, ne kadar sükretsem azdir, Burcu ablam bu konuyu açarak çok iyi yapti çünkü cesaretemi toplamama yardimci oldu, diger kardeslerim yazilari okuyarak bende cesaretimi toplayip kapandim, ALLAH c.c. razi olsun sizlerden, Burcu ablamdan, hakkinizi helal edin...

Kapanmayi ayni sekilde bende hep istemisimdir, üstelik benim ailem hiç bir zaman karsi çikmamisti, ama hep geciktirmistim, kapandigimda neden daha önce kapanmamisim diye kendime kizdim.

Kapanamayan kardeslerim cesaretiniz toplayin ve uzatmadan kapanin, yarin yasayacagimiza hiç birimizin garantisi yok,
bu güzel emri hakkiyla yerine getirenlerden oluruz hep insALLAH...

Ayçacim, sen ve benim gibi daha nice kardeslerimizin bu güzel tesettür emrini uyguladigini duyariz insALLAH...amin

ALLAH a emanet olun, hayirli geceler
:a14:

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canlarım eşim bilgisayarı alarak seminer verdiği ildeydi yoktum aranızda
2 gun izinli kavustum sizlere
oy bitaneciklerimin yıl dönümleriymiş canlarım sizi cok seviyorum ilk göz agrımız ilk mutluluklarımız konumuzun nazar boncukları sizler sayesinde yardım edebilmenin mutluluguu yaşadım Rabbime binlerce şükürle olsun sizleri karşımıza cıkardı yoksa bu guzel insanları nerede bulabilirdimki oy canlarım inanın gözlerim dolu dolu okudum yazdıgınız her kelimeyi Rabbim sizlerden kat kat razı olsun Rabbim 1 sene önce attıgınız bu adamıda her hegecen dakikada kat kat sevabını versin
Sizlerş cok seviyorum
berat ablam suedam aylinim sizleride okadar cok seviyorum canlarımsınız hepiniz
nazar57 kardeşim seninde yerin ayrı benim için :)
hayırlı aksamlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt