siteye üye oluşumun ve kapanmamın Birinci senesine günler sonra girmiş olucam isterdim ki gününde paylaşım bunları sizlerle fakat o gün girememe ihtimalim olabildiğinden şimdiden yazmak istedim...!
15 Aralık 2008 hayatımın dönüm noktasıydı nerdeyim,neden geldim,nereye gideceğim gibi düşüncelerle savaşıyordum zamanında çok hatalar yapmıştım hani insanın kendisiyle yaptığı muhasebeler vardırya belli dönemlerde işte o dönemlerdeydim kapanmayı hep istemiştim ama gerek çevrem gerekse ailemin tepki verebileceğinden adım atmaya korkuyordum.Yine böyle bir günde belki benim gibi binlerce insan vardır düşüncesiyle internette araştırmaya başladım hani biri bana o cesareti verse yapıcam inanıyorum kendime derkenislamiyet.gen.tr tanıştım.Bir vesiledir deyip Bismillahirrahmanirrahim diyerek üye oldum.Aklımdaki korkuları ,endişeleri,kaygıları yazdım meğer benim gibi aynı sıkıntıları yaşayan ne çok kardeşlerim varmış benim sıkıntıma ortak olanlardan Rabbim binlerce kez Razı olsun o gün öyle cesaretlenmiştim ki ertesi günü kapanıcam kararlıyım.
16 Aralık 2008 Salı günü sabah bir heyecanla uyanmıştım ablamın kayınvalideside bizimle aynı binada bizde başörtü yoktu uyandım ablamla eniştem bizdeydi ben kapanıcam dedim ablam hemen yukarı çıkıp başörtü aldı geldi ve taktım içimdeki huzur mutluluk heyecan anlatılamaz herkez iki ay sonra açılırım hevesle yaptığımı düşündüler ama yanıldılar ben başımı örtüm ve o kararlılıkla çarşıya indim ilk dışarı çıkışımdı sanki herkez bana bakıyor gibi geliyordu nasıl huzur nasıl heyecan herkez çok şaşırmıştı kafamı doldurdu birileri sandı halbuki kimse içimdeki vicdanımla savaştığımı anlayamadı Rabbim bizi bu dünyaya neiçin gönderdi kimse bunun bilincinde değildi.Bir arkadaşımız bize en sevdiğimiz ve ihtiyacımız olan hediyeyi aldığında boynuna sarılıp teşekkürederiz değil mi hiç düşündük mü Rabbimiz bir tozu bile sebeplere dayanarak yaratmışken bu güzelliklere hangimiz hakkını vererek teşekkürediyoruz ki...! Hangimiz bir köpekten korktuğumuz kadar cehennem ateşini düşününce titriyoruz Rabbim başımızdaki örtümüzü layıkıyla taşımayı nasip etsin...!(Amin)
Bir bakmışım ki 1sene oluvermiş 1sene daha yaşıcakmıyım bilemem ama iyi ki bu siteyle iyi ki siz canlarımla tanışmışım önce Rabbime sonra sizlere çok teşekkürederim "Hakkınızı helal edin"
ve kapanmayı düşünüpte hala nefislerine karşı koyamayan kardeşlerim ömür bitmek üzere ebedi yolculuğumuzda Yüce Mevlam bizleri cennetine nail eylesin Amin...!
Selam ve dua ile...!
1. Senem hayırlı olsun...
( tepkiler çok oldu ama olumsuzları yazmak istemedim ben doğruyu biliyorum ya o bana yeter)