Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
BENDE SENİ SEVİYORUM DEĞERLİ KARDEŞİM BURCUM...
hem SENİ
hem TÜM KARDEŞLERİMİ ALLAH c.c. rızası için
seviyorum

Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
"Esselamunaleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu"

siteye üye oluşumun ve kapanmamın Birinci senesine günler sonra girmiş olucam isterdim ki gününde paylaşım bunları sizlerle fakat o gün girememe ihtimalim olabildiğinden şimdiden yazmak istedim...!

15 Aralık 2008 hayatımın dönüm noktasıydı nerdeyim,neden geldim,nereye gideceğim gibi düşüncelerle savaşıyordum zamanında çok hatalar yapmıştım hani insanın kendisiyle yaptığı muhasebeler vardırya belli dönemlerde işte o dönemlerdeydim kapanmayı hep istemiştim ama gerek çevrem gerekse ailemin tepki verebileceğinden adım atmaya korkuyordum.Yine böyle bir günde belki benim gibi binlerce insan vardır düşüncesiyle internette araştırmaya başladım hani biri bana o cesareti verse yapıcam inanıyorum kendime derkenislamiyet.gen.tr tanıştım.Bir vesiledir deyip Bismillahirrahmanirrahim diyerek üye oldum.Aklımdaki korkuları ,endişeleri,kaygıları yazdım meğer benim gibi aynı sıkıntıları yaşayan ne çok kardeşlerim varmış benim sıkıntıma ortak olanlardan Rabbim binlerce kez Razı olsun o gün öyle cesaretlenmiştim ki ertesi günü kapanıcam kararlıyım.

16 Aralık 2008 Salı günü sabah bir heyecanla uyanmıştım ablamın kayınvalideside bizimle aynı binada bizde başörtü yoktu uyandım ablamla eniştem bizdeydi ben kapanıcam dedim ablam hemen yukarı çıkıp başörtü aldı geldi ve taktım içimdeki huzur mutluluk heyecan anlatılamaz herkez iki ay sonra açılırım hevesle yaptığımı düşündüler ama yanıldılar ben başımı örtüm ve o kararlılıkla çarşıya indim ilk dışarı çıkışımdı sanki herkez bana bakıyor gibi geliyordu nasıl huzur nasıl heyecan herkez çok şaşırmıştı kafamı doldurdu birileri sandı halbuki kimse içimdeki vicdanımla savaştığımı anlayamadı Rabbim bizi bu dünyaya neiçin gönderdi kimse bunun bilincinde değildi.Bir arkadaşımız bize en sevdiğimiz ve ihtiyacımız olan hediyeyi aldığında boynuna sarılıp teşekkürederiz değil mi hiç düşündük mü Rabbimiz bir tozu bile sebeplere dayanarak yaratmışken bu güzelliklere hangimiz hakkını vererek teşekkürediyoruz ki...! Hangimiz bir köpekten korktuğumuz kadar cehennem ateşini düşününce titriyoruz Rabbim başımızdaki örtümüzü layıkıyla taşımayı nasip etsin...!(Amin)

Bir bakmışım ki 1sene oluvermiş 1sene daha yaşıcakmıyım bilemem ama iyi ki bu siteyle iyi ki siz canlarımla tanışmışım önce Rabbime sonra sizlere çok teşekkürederim "Hakkınızı helal edin"
ve kapanmayı düşünüpte hala nefislerine karşı koyamayan kardeşlerim ömür bitmek üzere ebedi yolculuğumuzda Yüce Mevlam bizleri cennetine nail eylesin Amin...!

Selam ve dua ile...!

1. Senem hayırlı olsun...:)

( tepkiler çok oldu ama olumsuzları yazmak istemedim ben doğruyu biliyorum ya o bana yeter)

amin cnm hepimizin.ne güzel ifade etmişsin hiçbirimizin yarın yaşacağı belli değil hiçbirşeyi ertelememek gerekiyor tabi engeller olmasa...inş güzel dualarını rabbim duyar cnm.1.senen hayırlı olsun inş hep beraber bu beraberliğimizi burada sürdürürüz.Allaha emanet ol.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı

Hayat hep sorular ve cevapları aramakla geçer.....
Geçerkende nasıl geçtiğini anlayamayız...
Ha bugün ha yarın derken kendimizi mutlu etmediğimizi asıl çevre için yaşadığımızı anlamış oluruz.İş işten geçer....

Allah' c.c. ı tanımak herşeyden önce ibadeti güzelleştirir..
Daha çok ibadet yapmayı,ibadet yaparken huşu içinde olmayı özendirir.
Başkaları için değil ALLAH c.c. için yaşamayı öğretir.
Sevdikçe daha çok araştırır,araştırdıkça daha çok severiz.
Allah c.c. bizim O' na c.c. yürümemize karşılık koşarak karşılık verir...
Gönlümüz sıkıntıdan kurtulur...
Herkese bu yolun ne kadar güzel olduğunu anlatır....
Bu bazen örtümüzle olur...
Bazense iman edenin nuruyla belli olur....

Allah c.c. nurunu her yönüyle tamamlayacaktır.

Rabbim bu yolda ayaklarımızı,kalbimizi sabit kılsın,şaşırtmasın ...
Hidayette olup sapıtanlardan-saptıranlardan değil,hidayete vesile olanlardan eylesin inşallah

Değerli kardeşim

1.yılınız hayırlı olsun.Rabbim son nefesinize kadar tesettürü yaşanlardan ve vesile olanlardan eylesin sizi inşallah

Desteğiniz ve Tebliğinizle Örnek olasınız burdaki kardeşlerimize

Selam ve baki dualarımla Rabbime emanet olunuz

Hayrın,Bereketin,Huzurun ancak İSLAMI yaşamakla olduğunu bir kez daha belirtmek isterim

amin inş hepimizin.Allaha emanet olun.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
canlarım eşim bilgisayarı alarak seminer verdiği ildeydi yoktum aranızda
2 gun izinli kavustum sizlere
oy bitaneciklerimin yıl dönümleriymiş canlarım sizi cok seviyorum ilk göz agrımız ilk mutluluklarımız konumuzun nazar boncukları sizler sayesinde yardım edebilmenin mutluluguu yaşadım Rabbime binlerce şükürle olsun sizleri karşımıza cıkardı yoksa bu guzel insanları nerede bulabilirdimki oy canlarım inanın gözlerim dolu dolu okudum yazdıgınız her kelimeyi Rabbim sizlerden kat kat razı olsun Rabbim 1 sene önce attıgınız bu adamıda her hegecen dakikada kat kat sevabını versin
Sizlerş cok seviyorum
berat ablam suedam aylinim sizleride okadar cok seviyorum canlarımsınız hepiniz
nazar57 kardeşim seninde yerin ayrı benim için :)
hayırlı aksamlar
Ve Aleyküm Selam canım
Dualarına cümlemiz adına canı gönülden Amin....
Rahman c.c. senden ebeden razı olsun hayırlara vesile olmaktasın...
Rahman c.c. iki dünya saadetti nasib etsin sana çok güzel mükafatlar nasib etsin...
Rahman c.c. için sizleri bütün kardeşlerimi çok seviyorum canım..
Güzel yüreğindeki duyguların karışıllıklı
Rahman c.c. siz değerli yüreği güzel kardeşlerimizle gönül bağlarımızı ve muhabbetimizi daim etsin inşallah...
Selam ve baki dualarımla
Her daim Muhabbetle ve En sevgiliyle Muhammed'le sav kalman
Her daim Allah c.c. için sevip sevielnlerden olabilmemiz duasıyla
Hayırlı ve Bereketli günler
Rahman c.c. emanetsin:a07:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel söylemiş mevlana:) eline sağlık cnm.Allaha emanet ol.

Ve Aleyküm Selam canım
Maşallah Barekallah evet canım Hz mevlana ne kadar güzel söylemiş..
Allah c.c. izniyle bizlerde her daim ruhumuzla sevip sevilenlerden oluruz inşallah
Okuyan gözlerine hisseden yüreğine sağlık
Selametle kal
Selam ve duaylaB)
Rahman c.c. emanetsin:a07:

zenan

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü aleykum ve rahmetullah cümleten hayırlı Cuma lar....

arkadaşlar yaşadığınız zorlukları okudum ve çok üzüldüm...Rabbim yar ve yardımcınız olsun....En kısa sürede kapanmayı bizlerede nasip etsin..Kapanan arkadaşlar adınada çok sevindim inş daim sürsün..Bende kapanmayı çooooooooooooooookkkk isteyipte kapanamayanlardanım..Aile sorunum yok çok şükür..çünkü zaten kapalı bir aile çevrem var ....sadece kendi nefsimden kaynaklanan bahaneler......bugün yarın derken zaman geçiyor...biliyorum bir dakka sonrasının teminatı yok...ama pis şeytanın oyunlarına geliyor ve hep erteliyorum...ALLAHıma çok şükür namazımı kılmaya çalışıyorum(Rabbim kabul eder inş)..Kur an ımı okuyorum..ibadetlerimi tam olmasada yerine getirmeye çalışıyorum..açığım ama sadece başımaçık..uzun eteğimi giyiyorum,uzun kollu giyiniyorum..zaten ailemde çok açık giyinmeme izin vermezler..çünkü yetişme tarzları kapalı..bende açık giyinmeyi sevmiyorum zaten..kapansam eminim onlarda çok sevinecekler..babam zaten diyor..namazını kılıyorsun bari başınıda kapat diye ama olmuyor bir türlü olmuyor...

Lütfen benim içinde dua edin..inş en kısa zamanda kapanırım..bu mutluluğa bende erişirim...dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun..her ne verirse hayırlısını versin...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü aleykum ve rahmetullah cümleten hayırlı Cuma lar....

arkadaşlar yaşadığınız zorlukları okudum ve çok üzüldüm...Rabbim yar ve yardımcınız olsun....En kısa sürede kapanmayı bizlerede nasip etsin..Kapanan arkadaşlar adınada çok sevindim inş daim sürsün..Bende kapanmayı çooooooooooooooookkkk isteyipte kapanamayanlardanım..Aile sorunum yok çok şükür..çünkü zaten kapalı bir aile çevrem var ....sadece kendi nefsimden kaynaklanan bahaneler......bugün yarın derken zaman geçiyor...biliyorum bir dakka sonrasının teminatı yok...ama pis şeytanın oyunlarına geliyor ve hep erteliyorum...ALLAHıma çok şükür namazımı kılmaya çalışıyorum(Rabbim kabul eder inş)..Kur an ımı okuyorum..ibadetlerimi tam olmasada yerine getirmeye çalışıyorum..açığım ama sadece başımaçık..uzun eteğimi giyiyorum,uzun kollu giyiniyorum..zaten ailemde çok açık giyinmeme izin vermezler..çünkü yetişme tarzları kapalı..bende açık giyinmeyi sevmiyorum zaten..kapansam eminim onlarda çok sevinecekler..babam zaten diyor..namazını kılıyorsun bari başınıda kapat diye ama olmuyor bir türlü olmuyor...

Lütfen benim içinde dua edin..inş en kısa zamanda kapanırım..bu mutluluğa bende erişirim...dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun..her ne verirse hayırlısını versin...

Ve Aleyküm Selam ve Rahmetullah
Hayırlı Cuma'larB)
Maşallah Barekallah Subhanallah
Duygularını çok güzel ifade etmişsin..
Yaşadığın aile hayatın yaşadığın ortam şükür kaynağı
Hiç bekleme canım
hayırlı adımını hemen at ve baş örtünle taçlanan
Bu tarifsiz huzuru ve mutluluğu yaşa
Seninle birlite biz kardeşlerinde bayram sevinci tadında sevinç ve mutluluk yaşayalım :a12:
inşallah
Rahman c.c. seninle birlikte bütün kardeşlerimin tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin...
selametle kal
Selam ve duayla
Rahman c.c. emanetsin...:a07:​

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman c.c. razı olsun...Kalben hissedenlerden olabilmemiz duasıyla

Rahman c.c. razı olsun...Kalben hissedenlerden olabilmemiz duasıyla

ka Pa Na ma yan....tüm kardeşlerime;;;;;;;

"Kapanmak özümüzle birdir...kalbimizle...ruhumuzla...
önceden düşündüğümüz tüm olumsuzlukları alır gider birden....
kendi içimizde yaşadığımız korkularımızın ne kadar da boş olduğunu gösterir bize....

hayat gibi...aynı...

yaşamımızı ne kadar içten yaşarsak...
islamı severek isteyerek öğreterek yaşarsak o kadar içten geçirmiş oluruz bu hayatı...yüzümüz gülen taraf olurken vicdanımızda rahatlayan taraf olur...

zorluklarla mücadelemi zor gelmiştir bizlere yoksa birkaç kişinin söylediği anlamsız cümleler mi????

başınızdaki eşarp içinmi dir bu korku..yüreğinize yerleşen islamı yaşama sevinci.....ya diğerlerinin korkusu.....

kendinize fırsat vermeden
soranlara güzelliği göstermeden bu kaçmak niye?

KENDİNİZE FIRSAT VERMEDEN...SONRASINI BİLMEDEN DENEMEMEK NİYE???

Biz bir EMİR den konuşuyoruz...FARZ olandan bahsediyoruz..yani..zevkimize kalmış,korkumuza kalmış,dillerin söylediklerine kalmış birşey değil bu..

ÇOK ÖNEMLİ...

1 adım atmadan
hiç karşımızdakine fırsat vermeden bu kaçış niye.??????

Allah c.c. siz hiç bir yapmadan bunca hayatı bahşederken......bu kaçış niye?
soruyorum tüm kardeşlerime.....

herkes bir düşünsün bakalım"

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı...

Tebliğ
ve
Desteğe
Devam

Öğrenmeye
ve
Öğretmeye devam
İnşallah

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman c.c. razı olsun Tesettürü hakkıyla taşıyanlardan olabilmemiz duasıyla

Rahman c.c. razı olsun Tesettürü hakkıyla taşıyanlardan olabilmemiz duasıyla

ben yüregimi kapattım tüm sözlere...

kınayan gözlere acıtan sözlere...

ben yüregimi kapattım...tüm yanlışlara tüm yalanlara...

ben yüregimi kapattım canımı acıtmaya çalışanlara...

yüregimi kapattım rabbimin emrini yok sayanlara...

yüregimi kapattım beni bir obje gibi görenlere...

yüregimi kapattım başörtümü kirli agızlarına alanlara...

yüregimi kapattım gözümden yaşlar akıtanlara...

yüregimi kapattım rabbimin emrini kendilerine göre uyarlamaya çalışanlara...

yüreğimi kapattım müslümanım diye geçinenlere...

yüregimi kapattım tesettürüme dokunanlara...

ben yüregimi açtım rabbime efendime...

ben yüregimi açtım kuranıma namazıma...

ben yüreğimi açtım dinime helalime...

sadece RABBİMİN EMİRLERİNE AÇTIM YÜREGİMİ..

kapan kalbim o arsız bakışlara..

kapan kalbim o imansız yüreklere...

kapan kalbim sen hör gören herkese..

tesettür bir bütündür sadece saçı kapatmak yetmez..bedeninide hakkı ile kapatacaksın..ruhunuda..hayatınıda..konuşmanı bakışını oturuşunu duruşunu...

sokaklarda gülenlerden olmayacaksın..
gözleri heryeri kesenlerdende olmayacaksın..
boyanıp cıkmayacaksın...
sen yürüken haya hemen yanıbaşında olacak...
iman duygusunu baktıgın her yürek hissedecek..

selam vereceksin hiç tanımadıgın bir yürege tebbessüm edeceksin minicik bir yavruya..
ellerim sımsıcak ısıtcak yanındakileri..
sen parmakla gösterilecek mukaddes bir hanım olacaksın..

o başında ki örtü taçın olacak derin olacak kalbin olacak hayatının en kıymetli hali yaşam biçimin olacak..

haydi kardeşlerim kapanmaya tesettür emrini uygulamaya...

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
arkdaşlar allah hepinizden razı olsun çok güzel yazılar

GULSEN BOZDEMIR

Kayıtlı Kullanıcı
Sizin msjlarinizi okuduktan sonra oyle utandimki kendimden kapanmak istiyorum diyorum ama ben namazda kilmiyorum din hakkindada pek bilgim yok icimde istek var ama olmuyor bana yardim edecek arkadas varmi

berat05

Yönetici
" Su-Eda kardeşim size ne diyebilirim ki can kardeşim

Maaşallah Barekallah SÜbhanallah...."

Tebliğ
ve
Desteğe
Devam

Öğrenmeye
ve
Öğretmeye devam

İnşallah

berat05

Yönetici
esselamüaleykümverahmetullahiveberakatuhu

esselamüaleykümverahmetullahiveberakatuhu

Sizin msjlarinizi okuduktan sonra oyle utandimki kendimden kapanmak istiyorum diyorum ama ben namazda kilmiyorum din hakkindada pek bilgim yok icimde istek var ama olmuyor bana yardim edecek arkadas varmi

Vicdanınız kapınızı çalmaya kalbiniz de sizi sıkıştırmaya başlamış..

İmtihan anınız.....

Ne kadar düşünürseniz o kadar geç kalmış olursunuz.....

Düşünmek yerine ....abdest alıp kalbinizdeki kör kuyuya ufak bir ışık açmakla başlayın.....

Euzubillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim deyin....derken kulaklarınız ağzınız ve kalbiniz birlikte çalışsın...tüm damarlarınız Rabbimizin adıyla dolsun....

Rahman ve Rahim olan ALLAH'ın adıyla.....kocaman bir adım attınız...

ELinize KUR'AN-I KERİM alın....gözlerinize şifa....kalbinize şifa....vücudunuza ruhunuza şifa oluversin....

Namaz kılın...
Her secdeye varıştı...Allah'a c.c. secde etmenin...hamd etmenin....sadece O'na c.c. kulluk etmenin huzurunu yaşayın..

Kalbinizdeki aydınlığın arttığını....göreceksiniz.....

Tüm bunları yaparken......Başımızdaki TACI' n örtümüzün güzelliğini unutmayın......

TAC sadece BAŞTA kalmıyor....kişinin derisi..teni...kalbi..gözü...aydınlığı oluyor.....

HAYAT BU DEĞERLİ KARDEŞİM...

HAYAT İSLAMI YAŞAYINCA BAŞLIYOR

Vesselam

GULSEN BOZDEMIR

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razi olsun boyle guzel seyler yazdiniz icin insallah sabah kalktimda cok guzel duygularla uyanirim sayenizde kapanmak nasip olur insallah rabbimden tez zamanda kalbimi din aski ile doldurmasini istiyorum

berat05

Yönetici
Esselamüaleykümverahmetullahiveberakatuhu

Esselamüaleykümverahmetullahiveberakatuhu

Allah hepinizden razi olsun boyle guzel seyler yazdiniz icin insallah sabah kalktimda cok guzel duygularla uyanirim sayenizde kapanmak nasip olur insallah rabbimden tez zamanda kalbimi din aski ile doldurmasini istiyorum

İnşallah değerli kardeşim

Hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Korkmayın..

Sadece uygulayın.....Göreceksiniz Mevla nasıl yardım edecek

Selametle

nazlıece

Kayıtlı Kullanıcı
bende kapanmak çok istiyorum ve dini sohbetlere katılmak istiyorum.bana yardımcı olursanız tesekkur ederım.kendime imanlı arkadaşlar edinmek istiyorum.

sema şahin

Kayıtlı Kullanıcı
Su Eada arkadaşım yazdıklarına gönülden katılıyorul Allah herkes senin söylediğin gibi kapanma nasip etsin Allah razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt