aynı şeyleri yaşamışız senin adına çok sevindim inş bende senin gibi cesaretli olurum ve kapanırım.bizim sülalede de tek kapalı ben olucam eğer başarabilirsem.Allaha emanet ol..
Allahin izniyle tüm ibdetlerimi yapmaya çalişiyorum.sadece kapali değilim .buda işimden dolayi ama bu sorunu aşacağima inaniyorum.rabbimin ve sizlerin sayesinde.
Kapandiktan sonra işyerinde açmak çok zoruma gidiyor.
merhabalar 1 haftaya kadar bende bu guzel huzuru alamayan biriydim... Şimdi Rabbime çok şükür kapandım bazı engelleri aşarak...
Hadi sizlerde paylaşın burda engellerinizi neden olamadıgını...
Birbirimize yardım edelim konuşalım anlatalım çözümler arayalım...
Birbirimiz için dua edelim çok geç kalmadan bu harika duyguyu yaşamak için...
Katılımlarınızı bekliyorum....
arkadaşlar ben hala kapanamadım![]()
Kapanırsın kardeşim inşaallah.
Ne işle meşgulsünüz?bir angelinizmi var?yaş kaç?
Yoksa sadece nefis engelimi kardeşim.?
yok ev kızıyım ama açıköğretim okuyorum
nefis engeli ya hem istiyorum hem cesrate edemiyorum
yok ev kızıyım ama açıköğretim okuyorum
nefis engeli ya hem istiyorum hem cesrate edemiyorum
Bende senin gibiydim canım ..
ev kızı ve aöf ögrencisiyim ..ama 4 ay önce nefsime tokat atıp kapandım.. şuan cok mutluyum. neden daha önce kapanmadım diye kendime kızıyorum.. eminim kapanan tüm kardeşlerimizde benim gibi düşünüyordur..
haydi sende nefsine bir tokat at.. birgün sec ve o gün dısarıda örtünle dolas.. bakalım kendını nasıl hissedeceksin..
Sakın ama sakın zorla kapatma basını dene bakalım bir gün .. eminim hosnut olacaksındır..
Rabbim yardımcın olsun ..:a45:
Rabbım sizede hayırlı ve mubarek eylesin Nazar kardeşim.
Rabbım nazardan saklasın.:a15:
Allah cc yar ve yardımcınız olsun kardeşim.
selamün aleyküm değerli ablacığım,
hem çalışıp hem de evliliği yürütmek kadınlar için gerçekten de çok zormuş, benim de senin gibi excel tablom var, oruç tuttukça borcumdan düşüyorum ama daha kaza namazlarına başlayamadım, binlerce rekat borcum var, 1-2 sayfa Kuran okuyabildiğim akşamları kendimi çok başarılı hissediyorum :a03:
Rabbim kolaylıklar versin hepimize, borçsuz, kul haksız hesabımızı verelim inşAllah :a36:
öyle güzel konuya değinmişsinizki arkadaşlar Allah sizden razı olsun..
bende bu konuda günahkarım öyle hissediyorum, açığım ve kapanmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyom ama cesaret deki rabbim bize kapanmayı emretmiş günah işlemeyelim diye açıkça buyurmuş kapanmayı amagelin görünki ben nefsime her daim yenik düşüyorum. bile bile günah işlemek saçımızın telini sırf insanlar görsün diye çıkarmak ne kadar yanlış ve günah bunun bilincindeyim ki benim gibi bir çok kız kardeşlerimiz vardır nefis kadar kötü bişey yok inşallah rabbimin ve siz degerli arkadaşlarımın sayesinde kapanma isteğim daha çok artar ve kapanırım inşallah en yakın zamanda..
bi kardeşimn yazdığı bir cümle var vbeni çok etkiledi söylediğim sözlerden biri kendimi hazır hissetmiyorum ama cevabını aldım tşk kardeşim bu bilgin için
Başörtü için kendimi henüz hazır hissetmiyorum
“ÖLÜNCEMİ HAZIR OLACAKSIN
rabbim bizleri af etsin doğru yolu her daim göstersin .........
ÇOĞU YORUMLARA BAKTIM BAZILARINA SEVİNİRKEN BAZILARI ÜZÜCÜ OLDU.ama Rabbim e şükür benim böyle bir sorunum olmadı.küçük yaşlardan beri kursa gidiyordum çünkü.şükür ki ailem de kapalıydı ve bunu istiyordu.bunlar benim için bir şanstı.kardeşlerim .ileri de evlatlarınız olursa hayırlısıyla onları küçük yaştan itibaren kursa yollayın.yatılı olması daha iyi.yurt sayesinde insana hiç de zor gelmiyor çünkü kapanmak.Rabbim açık kapalı ,bu yolda mücadele veren tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun inş.