Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Kiymetli kardeşim çok haklisin,
zaman çok kisa eyvah demek istemiyorum.....
Selametle kalin.

euzi

Kayıtlı Kullanıcı
aynı şeyleri yaşamışız senin adına çok sevindim inş bende senin gibi cesaretli olurum ve kapanırım.bizim sülalede de tek kapalı ben olucam eğer başarabilirsem.Allaha emanet ol..

İnan bana durma ve kapan. Bana da zor geldi ama insan alışıyor bu duruma.
Yapamam edemem ,elalem ne der,el neder,nasıl o güzel saçlarımı kapatırım dersin.Bu laflar şeytanın fısıltıları.
Rabbini düşün ve buna uy.Ben bu kararı verdiğimde ölümü ve Rabbimi düşündüm.Ve inan gerisi vız geldi.Ve tamda üniversiteye başladım daha bi zor geldi.Ama inanırmısın kardeşim nasıl huzurluyum nasıl.Bu anlatılmaz yaşanır diğer kardeşlerimizin yaşadığı gibi.
Sende Allah'a emanet ol..;)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allahin izniyle tüm ibdetlerimi yapmaya çalişiyorum.sadece kapali değilim .buda işimden dolayi ama bu sorunu aşacağima inaniyorum.rabbimin ve sizlerin sayesinde.

euzi

Kayıtlı Kullanıcı
Allahin izniyle tüm ibdetlerimi yapmaya çalişiyorum.sadece kapali değilim .buda işimden dolayi ama bu sorunu aşacağima inaniyorum.rabbimin ve sizlerin sayesinde.

amin,ecmain.İnşAllah.
İş konusu benide korkutuyor.Mezun olduktan sonra nasıl bir yol izleyeceğim.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Kapandiktan sonra işyerinde açmak çok zoruma gidiyor.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Kapandiktan sonra işyerinde açmak çok zoruma gidiyor.

canım seni şimdi okadar iyi anlıyorumki neden şimdi biliyormusun ben sınıf öğretmeniyim malum kpss 2 sene hazıralndık olmadı bende eve alıştım çalışmayayım dedim herşeyde bir hayır vardırya gecen sene kapandım
şimdi eşim özel eğitimci bulundugu yerde sınıf öğretmenleribölüm değiştirsin diye seminer veriyor 2. sine bende dedim kaydolayım (eşim verecek semineri o sınav yapacak gerçi şimdi düşündümde asla soruları alıp sınava girmezdim sözlüyüde başka hocadan isterdim olmayı)
sonra hemen düşündüm olmayayım ben dedim neden dedi tesettur işareti yaparak başımı gösterdim yani devlette caısırsam başımı acmam gerekecek :( oda dediki senin için hayırlısı buymuş ozaman dedi
tesettürümsüz asla diyorum :a03:
eskiden bu lezzeti almadan önce bilemezdim ben ama şimdi acıköğretim ilahiyat okuyayım dedim baktım öss de actıracaklar acamamki ben nasıl bu candan tenimi kopartabilirimki derimi cıkartabilirim :(
cıkartamam aslada cıkaramam canım

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
merhabalar 1 haftaya kadar bende bu guzel huzuru alamayan biriydim... Şimdi Rabbime çok şükür kapandım bazı engelleri aşarak...
Hadi sizlerde paylaşın burda engellerinizi neden olamadıgını...
Birbirimize yardım edelim konuşalım anlatalım çözümler arayalım...
Birbirimiz için dua edelim çok geç kalmadan bu harika duyguyu yaşamak için...
Katılımlarınızı bekliyorum....

Rabbım hayırlı ve mubarek eylesin kardeşim.
İnanın sizin adınıza çok ama çok sevindim.Rabbımızın bir isteğini daha yerine getirmenin mutluluğunu doya doya yaşayın kardeşim.
İnsanların o vahşice bakışlarından kendinizi korumanın keyfini yaşayın kardeşim.
Kabuğu üzerinde duran bir meyve gibi sahibinin soymasını sabırla bekleyin kardeşim.İçindeki gizli sırları sadece sahibinin okumasına musade edilen bir mektup gibi,sadece sahibinin okumasını büyük bir mutlulukla bekleyin kardeşim.
Rabbım bu mutluluğunuzu bir ömür boyu daim eylesin inşaallah.
Tekrar hayırlı olsun Burcu kardeş.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
yok ev kızıyım ama açıköğretim okuyorum
nefis engeli ya hem istiyorum hem cesrate edemiyorum

Kıymetli kardeşim.
İnsanoğlu dünyaya ne için gönderildi bi düşünün.
Rabbımız bana kulluk etsinler diye yarattım buyuruyor.Kullukta;Allah cc nun yapın dediği şeyleri yapmamızla,yapmayın dediği,yasak kıldığı şeyleride yapmammakla olur.
Örtünmekte;namaz gibi,oruç gibi,zenginsen hac ve zekat gibi,bulüğa ermiş,yetişken bir kıza farzdır kardeşim.Nasıl bu ibadetleri yapmadığın zaman günah işliyorsan,kaybediyorsan,hanene zarar yazılıyorsa,işte örtünmediğin zamanda aynısı kardeşim.
Dünya çok kısa,bir an önce Rabbımıza kulak verin ve kapanın.İnşaallah göreceksinizki hayatınız değişecek,mutlu olacaksınız,Rabbım sizden razı olacainsanlarda razı olacaklar.
Rabbım yar ve yardımcın olsun kardeşim.
Sizi kapalı görmek istiyoruz aramızda inşaallah.

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
yok ev kızıyım ama açıköğretim okuyorum
nefis engeli ya hem istiyorum hem cesrate edemiyorum

Bende senin gibiydim canım ..
ev kızı ve aöf ögrencisiyim ..ama 4 ay önce nefsime tokat atıp kapandım.. şuan cok mutluyum. neden daha önce kapanmadım diye kendime kızıyorum.. eminim kapanan tüm kardeşlerimizde benim gibi düşünüyordur..
haydi sende nefsine bir tokat at.. birgün sec ve o gün dısarıda örtünle dolas.. bakalım kendını nasıl hissedeceksin..
Sakın ama sakın zorla kapatma basını dene bakalım bir gün .. eminim hosnut olacaksındır..
Rabbim yardımcın olsun ..:a45:

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Bende senin gibiydim canım ..
ev kızı ve aöf ögrencisiyim ..ama 4 ay önce nefsime tokat atıp kapandım.. şuan cok mutluyum. neden daha önce kapanmadım diye kendime kızıyorum.. eminim kapanan tüm kardeşlerimizde benim gibi düşünüyordur..
haydi sende nefsine bir tokat at.. birgün sec ve o gün dısarıda örtünle dolas.. bakalım kendını nasıl hissedeceksin..
Sakın ama sakın zorla kapatma basını dene bakalım bir gün .. eminim hosnut olacaksındır..
Rabbim yardımcın olsun ..:a45:

Rabbım sizede hayırlı ve mubarek eylesin Nazar kardeşim.
Rabbım nazardan saklasın.:a15:
Allah cc yar ve yardımcınız olsun kardeşim.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm değerli ablacığım,

hem çalışıp hem de evliliği yürütmek kadınlar için gerçekten de çok zormuş, benim de senin gibi excel tablom var, oruç tuttukça borcumdan düşüyorum ama daha kaza namazlarına başlayamadım, binlerce rekat borcum var, 1-2 sayfa Kuran okuyabildiğim akşamları kendimi çok başarılı hissediyorum :a03:

Rabbim kolaylıklar versin hepimize, borçsuz, kul haksız hesabımızı verelim inşAllah :a36:

amiin inş cnm.bende kazalara başlayamıyorum sizler gibi aynı durumdayım:( inş en kısa zamanda başlamak istiyorum.Allaha emanet olun.

berat05

Yönetici
Bu dava hor, bu dava büyük...

ALLAHÜ EKBER!!!

Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOĞU YORUMLARA BAKTIM BAZILARINA SEVİNİRKEN BAZILARI ÜZÜCÜ OLDU.ama Rabbim e şükür benim böyle bir sorunum olmadı.küçük yaşlardan beri kursa gidiyordum çünkü.şükür ki ailem de kapalıydı ve bunu istiyordu.bunlar benim için bir şanstı.kardeşlerim .ileri de evlatlarınız olursa hayırlısıyla onları küçük yaştan itibaren kursa yollayın.yatılı olması daha iyi.yurt sayesinde insana hiç de zor gelmiyor çünkü kapanmak.Rabbim açık kapalı ,bu yolda mücadele veren tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun inş.

nuuur

Kayıtlı Kullanıcı
öyle güzel konuya değinmişsinizki arkadaşlar Allah sizden razı olsun..
bende bu konuda günahkarım öyle hissediyorum, açığım ve kapanmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyom ama cesaret deki rabbim bize kapanmayı emretmiş günah işlemeyelim diye açıkça buyurmuş kapanmayı amagelin görünki ben nefsime her daim yenik düşüyorum. bile bile günah işlemek saçımızın telini sırf insanlar görsün diye çıkarmak ne kadar yanlış ve günah bunun bilincindeyim ki benim gibi bir çok kız kardeşlerimiz vardır nefis kadar kötü bişey yok inşallah rabbimin ve siz degerli arkadaşlarımın sayesinde kapanma isteğim daha çok artar ve kapanırım inşallah en yakın zamanda..
bi kardeşimn yazdığı bir cümle var vbeni çok etkiledi söylediğim sözlerden biri kendimi hazır hissetmiyorum ama cevabını aldım tşk kardeşim bu bilgin için

Başörtü için kendimi henüz hazır hissetmiyorum
“ÖLÜNCEMİ HAZIR OLACAKSIN

rabbim bizleri af etsin doğru yolu her daim göstersin .........

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
öyle güzel konuya değinmişsinizki arkadaşlar Allah sizden razı olsun..
bende bu konuda günahkarım öyle hissediyorum, açığım ve kapanmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyom ama cesaret deki rabbim bize kapanmayı emretmiş günah işlemeyelim diye açıkça buyurmuş kapanmayı amagelin görünki ben nefsime her daim yenik düşüyorum. bile bile günah işlemek saçımızın telini sırf insanlar görsün diye çıkarmak ne kadar yanlış ve günah bunun bilincindeyim ki benim gibi bir çok kız kardeşlerimiz vardır nefis kadar kötü bişey yok inşallah rabbimin ve siz degerli arkadaşlarımın sayesinde kapanma isteğim daha çok artar ve kapanırım inşallah en yakın zamanda..
bi kardeşimn yazdığı bir cümle var vbeni çok etkiledi söylediğim sözlerden biri kendimi hazır hissetmiyorum ama cevabını aldım tşk kardeşim bu bilgin için

Başörtü için kendimi henüz hazır hissetmiyorum
“ÖLÜNCEMİ HAZIR OLACAKSIN

rabbim bizleri af etsin doğru yolu her daim göstersin .........

kardeşim seni çok iyi anlayabiliyorum.tavsiyem kapalılık kıonusundaki sitemizde yer alan konuların hepsini okuman.eğer beceremiyorsan önce şu nefsini ortadan kaldırman gerekli.bunun için siteyi gez herşeyi güzelce öğren.nefsini yıkmak için neler yapman gerektiğini öğren.namazını asla bırakma.Allah la bağlantını kestiğin an zaten bunu beceremezsin.ve önüne tüm engelleri al.neden kapanmadığını irdele.ailen mi karşı,arkadaşlarına rezil mi olursun.ve tüm bunları sırayla yok etmeye çlış.tek dostun Allah olduğunu unutma.arkadaş çevreni güzelleştirmeye çalış.iman sahibi kişilere yaklaşmaya çalış.ne bileyim yurtlarda ki sohbetlere katıl ki kalbin yumuşasın önece.sonra zaten kendin göreceksin.nasıl kapandığına sen bile şaşacaksın.
kapanmak için engel dediklerin cennete girmene de engel olabilir bunu unutma kardeşim.Rabbim e emanetsin

Kaan Erdem

Yönetici
İsmi güzel kardeşim Sümeyye;

ALLAH celle celaluh annenden ve babandan sonrada senden razı olsun,yazdıklarına katılmamak mümkün değil.Selam ve yürekten samimi dua'larımla.Hep ilerle ve yerinde sayma inşaALLAH.

Öğrendiklerini uygulayan ve ailesine çevresine hidayette vesile olan bu yolda hizmet aşkı ile çalışıp çabalayanlardan olursun inşaALLAH.

Selametle kal kardeşim.

ÇOĞU YORUMLARA BAKTIM BAZILARINA SEVİNİRKEN BAZILARI ÜZÜCÜ OLDU.ama Rabbim e şükür benim böyle bir sorunum olmadı.küçük yaşlardan beri kursa gidiyordum çünkü.şükür ki ailem de kapalıydı ve bunu istiyordu.bunlar benim için bir şanstı.kardeşlerim .ileri de evlatlarınız olursa hayırlısıyla onları küçük yaştan itibaren kursa yollayın.yatılı olması daha iyi.yurt sayesinde insana hiç de zor gelmiyor çünkü kapanmak.Rabbim açık kapalı ,bu yolda mücadele veren tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun inş.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt