Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim bende uzun zamandır kapanmak istiyordum beni tanıyanlar bilir bu sitede rabbime şükür 2 ay oldu kapananı çok huzurluyum benimde ailem benim kapanmama karşıydılar 4 ay oldu evleneni 2 ay sonrada kapandım ALLAH'ın izniyle.RABBİM tüm örtünmek isteyen kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun.

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,

bize şimdiden bayram müjdesini verdiniz, :a15:

darısı diğer kardeşlerimizin başına inşAllah :a03:

aynısını ben de yaşadım, ailem karşıydı, evlendiğimizin 1. günü tesettürüme kavuştum Allah'a (CC) çok şükür

kardeşlerim bende uzun zamandır kapanmak istiyordum beni tanıyanlar bilir bu sitede rabbime şükür 2 ay oldu kapananı çok huzurluyum benimde ailem benim kapanmama karşıydılar 4 ay oldu evleneni 2 ay sonrada kapandım ALLAH'ın izniyle.RABBİM tüm örtünmek isteyen kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun.

deniz hışır

Kayıtlı Kullanıcı
kapanmak çok zor hakikkaten. inançlı bir ailenin çocuğu olarak ben de çok zorlandım. sonra farkettim ki bu zorlanmamımn sebebi arkadaş çevrem ve onların düşüncelerei. bu nedenle arakadşlarımı değiştirdim. onlardan tamamen kopmadım ama onlarla takılmadım daha sonra alıştım. kiz çocuklarıının kapanmasını istemeyen ailelerin çocuklarının işi daha zor. allah kolaylık ve sabır versin. ne demişler sabır otu ilk önce acı gelir bu çok doğru ama sonrdan tatlanıp bal oluyor. sabrın tadına varabilmek ümidiyle.....:a16:

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm, ne güzel yazmışsınız, Allah (CC) razı olsun, en içten aminnn

ne demişler sabır otu ilk önce acı gelir bu çok doğru ama sonrdan tatlanıp bal oluyor. sabrın tadına varabilmek ümidiyle.....

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm gökçeciğim,

nasılsın? inan devamlı aklımdasın canım
Allah razı olsun cnm,a.s.eksik olma iyiyim Allaha şükür sen naslsın? bu ara annemle uğraşıyorum yine aynı şekilde beni vazgeçirmeye çalışıyor ve araya akrabaları sokuyor.artık bilmeyen kalmadı anlayacağın.erkek arkadaşımdan dolayı böyle düşündüğümü sanıyor ve ona karşı hiç iyi şeyler düşünmüyor.halbuki o bana annemden daha çok destek oluyor her an yanımda ve üzülmeme hiç dayanamıyor.
herşeyi zamana bıraktım zamanla düzelicek inş sabredersem senin gibi mutlu olacağıma inanıyorum.bu belki evlendikten sonra olucak ama onada razıyım.türbanlı gelinmi olucaksın diye soruyor akrabalar.buna cevabım tabiki isteğim öyle oluyor ve tepkileri alıyorum.tek mesele ailede türbanlı olmayışı annem bunu dile getiriyor devamlı.
Allah herkese hidayet versin..

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Konu biraz derinleşse Atatürkün yaptıklarından konuşuluyor.Atatürk türbanı kaldırmış,modern giyinmemizi sağlamış.ben Atatürke düşman değilim sadece Allahın emrini yerine getirmek istiyorum..

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
bu kadar da aynı mı olur yaşadıklarımız :(

bizim atatürke bi düşmanlığımız yok ki, iyisiye kötüsüyle yaşadı hayatını, mükafatını da cezasını da görecek öbür dünyada her kul gibi. ölünün arkasından konuşmak bize yakışmaz

bizimkiler de evde atatürk resmini eşimin ailesi geleceği zaman ortaya koyuyorlardı, en komiği ise resmi bayramlarda kocaman bayrağı asarlardı, birileri rahatsız olacaktır kesin diyerek? ben türklüğüme bi laf söylemiyorum ki
:(

küçük oyunlarla seni bezdirmeye çalışıyorlar, sakın pes etme. ama gerçekten işin zor, benim sinirlerim daha toparlanmadı, neredeyse 2 ay olacak evleneni.

akrabaları, tanıdıkları, komşuları, hatta senin arkadaşlarını araya sokacaklar, seninle dertleşiyormuş gibi gözüküp hem ağzından laf almaya çalışacaklar (daha sonra söylediklerini sana karşı kullanacaklar) hem de seni ikna etmeye çalışacaklar, aynısını yaşadımmmm

inşAllah en kısa zamanda hayırlısıyla evlenirsin, nişan filan olsaydı hiç olmazsa belki biraz daha kendini savunabilirdin

bi sohbette şöyle demişlerdi, insan ailesinin evinde 20-25 yıl geçirirken kocasının evinde 50 yıl geçirir, evlendikten sonraki hayatın daha da önemli, hayat arkadaşını seçiyorsun çünkü. ya tersi olsaydı, sen kapalı olup da erkek arkadaşının ailesi açılmanı isteseydi :( Rabbime şükür ki eşin destekliyor, bak biz de varız, dualarımdasın her zaman,

inşAllah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız değerli kardeşim inşAllah. Allah'a (CC) emanet ol B) B)

Konu biraz derinleşse Atatürkün yaptıklarından konuşuluyor.Atatürk türbanı kaldırmış,modern giyinmemizi sağlamış.ben Atatürke düşman değilim sadece Allahın emrini yerine getirmek istiyorum..

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
ayrıca inşAllah bu yaşadıkların arkadaşınla aranı yıpratmaz, bi yerden sonra insanoğlu işte, bi yere kadar sabredebiliyor, tatsız şeyler, kavgalar yaşanabiliyor :( Rabbim göstermesin sana inşAllah

Allah razı olsun cnm,a.s.eksik olma iyiyim Allaha şükür sen naslsın? bu ara annemle uğraşıyorum yine aynı şekilde beni vazgeçirmeye çalışıyor ve araya akrabaları sokuyor.artık bilmeyen kalmadı anlayacağın.erkek arkadaşımdan dolayı böyle düşündüğümü sanıyor ve ona karşı hiç iyi şeyler düşünmüyor.halbuki o bana annemden daha çok destek oluyor her an yanımda ve üzülmeme hiç dayanamıyor.
herşeyi zamana bıraktım zamanla düzelicek inş sabredersem senin gibi mutlu olacağıma inanıyorum.bu belki evlendikten sonra olucak ama onada razıyım.türbanlı gelinmi olucaksın diye soruyor akrabalar.buna cevabım tabiki isteğim öyle oluyor ve tepkileri alıyorum.tek mesele ailede türbanlı olmayışı annem bunu dile getiriyor devamlı.
Allah herkese hidayet versin..

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
ayrıca inşAllah bu yaşadıkların arkadaşınla aranı yıpratmaz, bi yerden sonra insanoğlu işte, bi yere kadar sabredebiliyor, tatsız şeyler, kavgalar yaşanabiliyor :( Rabbim göstermesin sana inşAllah

en yakın arkadaşımı araya sokmuştu annem ,kısa bir süre oldu.arkadaşımda annemin abartıları karşısında annemi destekledi ama ben aramız bozulmasın diye fazla üstelemedim.şu an aramız iyi Allaha şükür.
inş dediğin gibi tatsız şeyler yaşanmaz..amin.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
bu kadar da aynı mı olur yaşadıklarımız :(

bizim atatürke bi düşmanlığımız yok ki, iyisiye kötüsüyle yaşadı hayatını, mükafatını da cezasını da görecek öbür dünyada her kul gibi. ölünün arkasından konuşmak bize yakışmaz

bizimkiler de evde atatürk resmini eşimin ailesi geleceği zaman ortaya koyuyorlardı, en komiği ise resmi bayramlarda kocaman bayrağı asarlardı, birileri rahatsız olacaktır kesin diyerek? ben türklüğüme bi laf söylemiyorum ki
:(

küçük oyunlarla seni bezdirmeye çalışıyorlar, sakın pes etme. ama gerçekten işin zor, benim sinirlerim daha toparlanmadı, neredeyse 2 ay olacak evleneni.

akrabaları, tanıdıkları, komşuları, hatta senin arkadaşlarını araya sokacaklar, seninle dertleşiyormuş gibi gözüküp hem ağzından laf almaya çalışacaklar (daha sonra söylediklerini sana karşı kullanacaklar) hem de seni ikna etmeye çalışacaklar, aynısını yaşadımmmm

inşAllah en kısa zamanda hayırlısıyla evlenirsin, nişan filan olsaydı hiç olmazsa belki biraz daha kendini savunabilirdin

bi sohbette şöyle demişlerdi, insan ailesinin evinde 20-25 yıl geçirirken kocasının evinde 50 yıl geçirir, evlendikten sonraki hayatın daha da önemli, hayat arkadaşını seçiyorsun çünkü. ya tersi olsaydı, sen kapalı olup da erkek arkadaşının ailesi açılmanı isteseydi :( Rabbime şükür ki eşin destekliyor, bak biz de varız, dualarımdasın her zaman,

inşAllah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız değerli kardeşim inşAllah. Allah'a (CC) emanet ol B) B)

kesinlikle dediklerine katılıyorum cnm.Allah sana eşinle huzur versin inş bundan sonra mutlu olursun onunla.istemeye geldiklerinde bile sorun çıkıcağına inanıyorum ben nişanı düşünemiyorum bile,benim ailemden yana çünkü onun ailesi daha sessiz şuanda tabi evlenince değişebilir.bende kısa zamanda okulumu bitirip bi işe girip evlenmeyi düşünüyorum.annem her ne kadar kapalı iş bulamacağımı düşünse bile..
inş kısa zamanda mutlu haberi veririm cnm.sende Allaha emanet ol..

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...!

güldamla

Kayıtlı Kullanıcı
slm arkadaşlar bn yavaş yavaş mutlu sona gidiyorum sanırım eşim namaz kılmama ses etmemeye başladı hatta evde o ortamı sağlamaya çalışıyor:)çok mutluyum sizlerin dualarınn sayesinde çok teşekkür ederim sabırla herşey oluyomuş ve dua ile dualarınızı eksik etmeyin lütfen ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
slm arkadaşlar bn yavaş yavaş mutlu sona gidiyorum sanırım eşim namaz kılmama ses etmemeye başladı hatta evde o ortamı sağlamaya çalışıyor:)çok mutluyum sizlerin dualarınn sayesinde çok teşekkür ederim sabırla herşey oluyomuş ve dua ile dualarınızı eksik etmeyin lütfen ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ...

canım inan cok sevindim cok guzel bir haber Rabbim eşinin içindeki imanı dahada arttırrsınki tesettürüde onun rızasıyla kavuşabilesin ne mutlu canım sana bitanem bak göreceksin burdan kapandım haberilerinide vereceksin yürekten isterim canım Rabbime emnaet ol hayırlı aksamlar

güldamla

Kayıtlı Kullanıcı
canım inan cok sevindim cok guzel bir haber Rabbim eşinin içindeki imanı dahada arttırrsınki tesettürüde onun rızasıyla kavuşabilesin ne mutlu canım sana bitanem bak göreceksin burdan kapandım haberilerinide vereceksin yürekten isterim canım Rabbime emnaet ol hayırlı aksamlar

İNŞALLAH bende çok sevindim çok teşekkür ederim dua eden tüm arkadaşlarıma amin Yüce RABBİM hepimizin yardımcısı olsun kapandığım gün ilk buraya yazıcam inşallah sizlerde Rabbime emanetsiniz iyi geceler...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
bir daha aileniz böyle birşey söylerce annecim modernlik kadının mahrem yerlerini (yüz el haricindeki yerlerini) başkalarına göstermek mi dersiniz o da düşünür belki.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
haklısın cnm.söylüyorum inş zamanla anlayacak çok istediğimi.Allaha emanet olun.

alisubay

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ın selamı üzerinize olsun. Ben başörtüsüne aşık bir insanım sizin gibiler oldugunu bilmek bana herzaman mutluluk verdi.. ,Sizin gibi arkadaşlarım olsun istedim hep ama ne yazıkki olmanı ama şükürler olsun böyle insanların oldugunu bilmek bile yeterli..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt