selamun aleykum.... tesettürlü bir arkadaşıma kapanmak istiyorum dedim ama aklımda çok sorular var dedim ve daha saymadan hemen kapan dedi ne kadar düşümürsen şeytan okadar sana yaklaşır fısıldar ve seni etkiler dedi... ertesi gün bi sohbette şartlarını değiştirmeyene Allah cc. yardım etmez cümlesini söylediler.... çok etkilendim.dedimki tamam vakti geldi.. örtümü öyle seviyorumki öyle huzurluyum Rabb ime bin şükür elhamdülillah bu konuda sınavda etmedi beni tek bi kötü laf işitmedim... belime gelince çok ciddi boyutta l4 ve l5 omurlarımda fıtık var ve biri patlamış bi doktor acil ameliyat derken diğeri sabret kilo ver ağrın azalır ameliyata gerek yok dedi.Rabb imin vardır bi bildiği bu bana ciddi bi uyarı oldu yıllardır çok kiloluydum .... artık mecbur verecez inşaAllah..... kapanmak isteyen arkadaşlara diyeceğim şu hayat çok kısa ve engeller her zaman var garanti iç bi zaman yok..... ve ALLAH a güvenmiyormusunuz... siz Onun rızası için bişeyi yapıyorsanız asla hiç kimseden hiç bişeyden korkmayın..... herşeyiin sahibi O.. bide ya Fettah ismini bolca çekin... açan manasında olduğu için yolunuz açılması kolaylaşması açısından..ben çok daraldığımda bolca çekerim ve hemen Rabbim işimi kolaylaştırır.. son söz dua edin çünkü DUA MÜMİNİN SİLAHIDIR