İnşallah seninde dediğin gibi içimizdeki bu islam nuru daima parlaklığını korur.Ramazan ayı içinde kapanmayı çok isterdim fakat çok korkuyorujm yinede onlar başımdaki örtüyü çekip atınca ben geri açılacağım fakat durun bir dakika onlar evden kapalı çıkmama izin vermezler yalnız başka bir şehirde okuduğum için orada yapsam eve almayacakları içimde bir tereddüt Allah razı olsun BAHSETTİĞİN O ADIM İNŞ OKULLAR AÇIKDIKTAN BİR SÜRE SONRA OLACAK SİZLERİ DE HABERDAR EDECEĞİM YAŞADIĞIM HER GELİŞMEDEN
içinde duyduğun korkulardan inşlh tez zamnada emin olursun kardeşim,şuan bir çıkmazdasın anlıyorum,inanki öle çok anlıyorumki seni,yaşın itibari ilede ailenle olma durumun var,okulun var,kararlarından emin değilsin,ama ne güzel düşünceler bahşetmiş rabbim sana hamdolsun.bende yapamamıştım kardeşim,annem benim evimde kapanamazsın demişti,beni hep engellediler,içimdeki yangın hep büyümüştü.evlendim yine nasip olmadı,şimdi üç yıllık evliyim ve rabbime çok şükür üç aydırda kapalıyım,içimde tarifsiz bir huzur.tek dileğim inşlh sen benim kadar yıpranmazsın,beklemezsin,beni evlatlıktan reddetmekle tehdit eden annem şimdi bana başörtüler hediye ediyor,umudunu yitirme kardeşim gerçekten dualarımda olacaksın ve müjdenle bizleri sevindireceksin,sen güçlü ol ve sakın yılma vede kararından vazgeçme olurmu. selametle.....