Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ve Aleykum selam canım arkadaşlarım kusuruma bakmayın tek tek yazamıyorum sizlere abim biz yokken bizde zaman geçirmiş malum ev uçmuş gitmiş :) oyuzden tatilden getirdiklerimizin temizliğ evin temizliğ derken anca girebildimki cok işim var daha cok duramıyacağım :(
bende sizleri özledim sizlere cok alışmışım ben Rabbim hicbirimizi koparmasın bizden biz bir aile olduk burda yazmadan edemeyeceğim gelişimden sonra hosgeldiniin yanlarına eklediğiniz o sözcükler için okadar mutlu oldumki anlatamam Rabbim bana yaşattgınız o mutlulugu sizlerede kat kat versin sizleri cok seviyorum
ben birazdaha evi toparlayayım herkese hayırlı aksamlar

ssibelss_77

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar çok güzel bir konu gerçekten bende kapanmak ve hak yolunda birşeylerle uğraşmayı canı gönülden istiyorum ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum bana da akıl verir misiniz teş ederim :)

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar çok güzel bir konu gerçekten bende kapanmak ve hak yolunda birşeylerle uğraşmayı canı gönülden istiyorum ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum bana da akıl verir misiniz teş ederim :)

a.slm kardeşim hoşgeldin aramıza.. bişeyler yapmak istemen bile çok güzel ben ve burdaki çoğu kardeşimiz bazı zorlukları aşarak bişeyler yapmaya çalışıyoruz..senin sıkıntıların neler paylaşırsan elimizden geldiğince yardımcı olabilriz sana inşallah..

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

ben geldim :) Rabbime binlerce şükür gelebildim aranıza 12 gun ayrılık sonunda.... ve yoklugumda neler yazılmıs diye bakarken bm7884 arkadaşımızında kapandıgını duydum cok sevindim konuyu ilk açtıgım zamanlardan beri bm 7884 arkadaşımız surekli takip ediyordu bizleri ve emindim ondan böyle bir haber alacağımıza
Rabbim sizlerdende razı olsun konuyla ilgilendiğiniz için hayırlı gunler
- guzel yürekli kardeşim
örtün hayırlı olsun Rabbim bu nurlu yolda ilerlemyi nasip etsin annenin ve babanın tepkileri olacaktır onları kırmadan yaptıgın bu guzel işin dogrulugunu anlat sabırla Rabbimin yardımıyla onlarda anlayacaklardır dogruyu
canım kardeşim mutlulugun daim olsun

Hoşgeldin değerli kardeşim

YOKLUĞUN belli oluyordu her daim...

Kardeşlerimizin yazdıkları ne güzel değil mi?

Kimisi kapanma haberi verirken kimisi ne kadar kapanmak istediğini yazıyor

Rabbim yollarını açık daim etsin

Kalpleri kapalı olan ailelerine kalp gözü açıklığı nasip etsin inşallah

Ramazan Ayında inşallah daha nice güzel haberler alacağız kardeşim

Hep burda kardeşlerimizin yanında olacağız inşallah

Hep DESTEK olacağız

DESTEK ,TEBLİĞ , TEŞVİK

SELAM VE DUA İLE

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
Amin ablacığım, allah razı olsun,

Sıkışıp kaldığınız, doğru düzgün düşünemediğiniz anlarda şeytana yenilmeyip, sizler gibi değerli büyüklerimizden destek almak ne kadar önemli bi bilseniz, bunu ancak yaşayan anlar.

allah yar ve yardımcımız olsun,

Hep DESTEK olacağız

DESTEK ,TEBLİĞ , TEŞVİK

SELAM VE DUA İLE

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleykumselam kardeşim.. ben de bu cümleyi ilk kurduğumda bir arkadaşım bana, sen ağaçtaki elmaya uzanmaya çalışıyorsun ama kendin yetişemezsin o yüzden bırak da sana biri yardım etsin demişti.. ben de o günden sonra yardım almaya başladım..ne gzel sen de elmaya ulaşmak için yardım isteyenlerdensin..
biz elbette yardım ederiz nacizane.. ama hangi konuda eksik hissediyorsun kendini neyi düşünüyorsun da bunları gerçekleştiremiyorsun biraz daha ayrıntılı söylersen belki daha güzel yardımcı olabiliriz..
Allah a emanet ol kardeşim..
Selam ve Dua ile
Selamunaleykum.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

Hep DESTEK olacağız

DESTEK ,TEBLİĞ , TEŞVİK

SELAM VE DUA İLE

ablacım hoşbulduk bende sizleri özledim aklım hep burdaydım bir kapandım haberi beni cok mutlu ediyor Rabbim daha nice böyle haberler almayı nasip bizde mutlulugumuza mutluluk katalım
hayırlı gunler ablacım

berat05

Yönetici
Amin ablacığım, allah razı olsun,

Sıkışıp kaldığınız, doğru düzgün düşünemediğiniz anlarda şeytana yenilmeyip, sizler gibi değerli büyüklerimizden destek almak ne kadar önemli bi bilseniz, bunu ancak yaşayan anlar.

allah yar ve yardımcımız olsun,
AMİN
Allah c.c. cümlemizden razı olsun inşallah

Sizler bizler için önemlisiniz

Her birimiz kardeşiz ...unutmayalım

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. kardeşlerim bütün dualarınıza yürekten amin diyorum...
Çok şükür Müslümanız Çok şükür En sevgilinin (sav) Ümmetiyiz ve Çok şükür kardeşiz....
İnşallah Allah'ın izniyle birbirimize yaptığımız dualarla nice hayır kapıları açılır...
güzel hayırlı haberler alırız...İnşallah herzaman birbirimizi destekleyeceğiz...
En güzel yerde Rabbim'in huzurunda dualarda buluşacağız...
Rabbim yolundan ayırmasın...Şu mübarek günlerde tövbelerimizi ve bütün hayırlı dualarımızı kabul etsin...Hakkıyla O'nun rızası doğrultusunda yaşamamızı nasib etsin...
Allah c.c. razı olduğu kullardan eylesin bizi..
Bütün kardeşlerime hayırlı ramazanlar...
Dualarda buluşmak dileğiyle
Selametle kalın...
Allah'a emanet olun...

berat05

Yönetici
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu

S.A. kardeşlerim bütün dualarınıza yürekten amin diyorum...
Çok şükür Müslümanız Çok şükür En sevgilinin (sav) Ümmetiyiz ve Çok şükür kardeşiz....
İnşallah Allah'ın izniyle birbirimize yaptığımız dualarla nice hayır kapıları açılır...
güzel hayırlı haberler alırız...İnşallah herzaman birbirimizi destekleyeceğiz...
En güzel yerde Rabbim'in huzurunda dualarda buluşacağız...
Rabbim yolundan ayırmasın...Şu mübarek günlerde tövbelerimizi ve bütün hayırlı dualarımızı kabul etsin...Hakkıyla O'nun rızası doğrultusunda yaşamamızı nasib etsin...
Allah c.c. razı olduğu kullardan eylesin bizi..
Bütün kardeşlerime hayırlı ramazanlar...
Dualarda buluşmak dileğiyle
Selametle kalın...
Allah'a emanet olun...

Tüm kardeşlerimizin adına AMİİNNN diyorum

Selametle

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı

Hep DESTEK olacağız

DESTEK ,TEBLİĞ , TEŞVİK

SELAM VE DUA İLE
amin amin amin inş.dualarınız kabul olsun inş.Allah razı olsun.iyiki sizin gibi insanlarla tanıştım.insan dahada heyecanlanıyor doğrusu..inş en kısa zamanda benimde güzel haberlerimi alırsınız.Allaha emanet olun..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bütün konularımı sildiriyorum bu konuyu sildirmek istiyorum ama kıyamıyorum siz
en iyisi, yeni bir konu acıp ordan devam edermisiniz

berat05

Yönetici

arkadaşlar bütün konularımı sildiriyorum bu konuyu sildirmek istiyorum ama kıyamıyorum siz
en iyisi, yeni bir konu acıp ordan devam edermisiniz

Değerli kardeşim hayırdır..ne oldu..nasıl birden gidiyorum diye karar veririyor ve konularınızı sildiriyorsunuz...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
en iyisi, yeni bir konu acıp ordan devam edermisiniz[/QUOTE
S.A. canım kardeşim gdiyorum diye yazmışsın ve konuları sildiriyorum diye
lütfen canım kardeşim gitme..
kim seni niye üzdü bilmiyorum..:(
Ama biz kardeşlerini bırakıp gitme...:(
sen canım kardeşim burada hayırlara vesile oluyorsun...
Mesela ben kardeşim...bu siteyi bir konu araştırırken buldum..
Ama ilk olarak bu konu gözüme çarptı...
Ve siz yüreği güzel ardeşlerimin hayırlara vesile olduğunu gördüm..
Bende ozamanlar tesettürlüydüm çok şükür ama
pardesü giymeyi düşünüyordum
ailem nasıl karşılayacağını bilmiyordum..
Allah'ın izni ve Siz değerli kardeşlerimin dualarıyla olumlu karşılandı...Çok şükür
Burada herkese kendinden birşeyler buluyor...
Ve kendi kendine diyorki bir ben yaşamıyorum bu sıkıntıları nice kardeşlerim var beni anlayan benimle aynı sorunları yaşayan aynı duyguları hiseden...
Herşeyi hayıriçin kullanınca Bu bilgisayar ve internet bile hayra dönüşüyor..
Ve Allah c.c. izniyle dünyanın diğer ucundaki
kardeşlerimize bile hayır yönünden vesile olabiliyorsun...
Bu nedenle bu siteden gitmemelisin kardeşim...
Allah c.c. bu siteyi açan nice hayırlı paylaşımlarda bulunan kardeşlerimden ve hayırlara vesile olan bu konuyu açan senden razı olsun...
Allah'ın izniyle nice hayırlı paylaşımlarından istifade ederiz canım kardeşim...
Selam ve duayla...
Allah'a emanet ol...

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
burcu abla lütfen gitme..bi çok kişi sen ve diğer kardeşlerimiz sayesinde örtünmeye karar verdi..üzerimizde emeğiniz çok fazla..sen benle bire bir ilgilendin..hep yardım ettin.allah razı olsun senden.:(

TıLSıM:)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Bende kapanmak istiyorum 1 yıldır canı gönülden fakat ailem aşırı solcu bırakın kapanmama namaz kılmama bile izin vermiyorlar şu mübarek ay benim için çok değerli bu ay sayesinde ailem birazcık daha yaklaşıyorlar ben kapanırsam bana yapacaklarından korkuyorum kapandığım gün beni gördüklerinde başımdan örtüyü çekip atacaklarından korkuyorum ama bunların hiçbiri içimdeki Allah korkusundan öte değil ...
yatılı okulda okuduğum için orada kapanmayı düşünüyorum fakat ne kadar doğru olur bilemiyorum Mus'ab Bin Umeyr(r.a) de hayat hikayesi bana güç veriyor ...Hayırlı günler

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Bende kapanmak istiyorum 1 yıldır canı gönülden fakat ailem aşırı solcu bırakın kapanmama namaz kılmama bile izin vermiyorlar şu mübarek ay benim için çok değerli bu ay sayesinde ailem birazcık daha yaklaşıyorlar ben kapanırsam bana yapacaklarından korkuyorum kapandığım gün beni gördüklerinde başımdan örtüyü çekip atacaklarından korkuyorum ama bunların hiçbiri içimdeki Allah korkusundan öte değil ...
yatılı okulda okuduğum için orada kapanmayı düşünüyorum fakat ne kadar doğru olur bilemiyorum Mus'ab Bin Umeyr(r.a) de hayat hikayesi bana güç veriyor ...Hayırlı günler

Ve Aleyküm Selam kardeşim...
Allah hepimize ailelerimize hidayet nasipetsin...
Allah c.c. yar ve yardımcın olsun...
Belki sıkıntılı günler yaşayacaksın...
Ama Allah rızası doğrultusunda çekilen her sıkıntı
huzur olarak sana geri dönecek inşallah...
Aslında ailen farkında olabilse;
senin gibi Allah rızasını gözeten bir çocukları olduğu için Şükür ederlerdi...
Hep birlikte dua edelim...
Ne olursa olsun İlk başta Allah c.c. rızası
herşeyden önemli anne babadan..
Hepimiz bu dünyaya yalnız geldik ve bu dünyadan Yalnız gideceğiz ...
İnşallah bu güzel huzuru enkısa zamanda yaşarsın..
Allah'ın izniyle canım kardeşim enkısa zamanda hayırlı haberlerini alırız...
Dualarımdasın kardeşim...
Selametle kal...
Selam ve duayla...
Allah'a emanetol...

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşim,öncelikle hoşgeldin,içinde yaşattığın duygular çok güzel rabbim bozmasın.ailelerimiz bizler için çok önemli,onlara asi olmamamız ve karşı gelmememiz emrediliyor öf bile dememeliyiz,fakat konu rabbimin emri olunca işte insan orda öle bir bocalıyorki bende çok ikilemde kaldım kardeşim,fakat çektiğim onca eziyete deydi şimdi türbanımla çok mutluyum,merak etme biliyormusun o çok karşı çıkan ailen bile bir gün gelecek anlayacak seni,sen onların evladısın,ilk başlarda sıkıntısı çekeceksin ama hangi yolda sıkıntı çekmiyoruz ki,rabbim inşlh kolaylığını gösterecektir kardeşim dualarım seninle ,inşlh bu gelen ramazanı şerifin hürmetine rabbim dualarını kabul eylesin ve kolaylıklar ihsan etsin,sen yeterki bir adım at.....​

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam kardeşim...
Allah hepimize ailelerimize hidayet nasipetsin...
Allah c.c. yar ve yardımcın olsun...
Belki sıkıntılı günler yaşayacaksın...
Ama Allah rızası doğrultusunda çekilen her sıkıntı
huzur olarak sana geri dönecek inşallah...
Aslında ailen farkında olabilse;
senin gibi Allah rızasını gözeten bir çocukları olduğu için Şükür ederlerdi...
Hep birlikte dua edelim...
Ne olursa olsun İlk başta Allah c.c. rızası
herşeyden önemli anne babadan..
Hepimiz bu dünyaya yalnız geldik ve bu dünyadan Yalnız gideceğiz ...
İnşallah bu güzel huzuru enkısa zamanda yaşarsın..
Allah'ın izniyle canım kardeşim enkısa zamanda hayırlı haberlerini alırız...
Dualarımdasın kardeşim...
Selametle kal...
Selam ve duayla...
Allah'a emanetol...

Allah razı olsun saolun kapanmaya hala karar verememek çok zor birşey Allah benim gibi herkesin de yardımcısı olsun
Dua etmene çok sevndim sende benim dualarımdasın :)

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim,öncelikle hoşgeldin,içinde yaşattığın duygular çok güzel rabbim bozmasın.ailelerimiz bizler için çok önemli,onlara asi olmamamız ve karşı gelmememiz emrediliyor öf bile dememeliyiz,fakat konu rabbimin emri olunca işte insan orda öle bir bocalıyorki bende çok ikilemde kaldım kardeşim,fakat çektiğim onca eziyete deydi şimdi türbanımla çok mutluyum,merak etme biliyormusun o çok karşı çıkan ailen bile bir gün gelecek anlayacak seni,sen onların evladısın,ilk başlarda sıkıntısı çekeceksin ama hangi yolda sıkıntı çekmiyoruz ki,rabbim inşlh kolaylığını gösterecektir kardeşim dualarım seninle ,inşlh bu gelen ramazanı şerifin hürmetine rabbim dualarını kabul eylesin ve kolaylıklar ihsan etsin,sen yeterki bir adım at.....​

İnşallah seninde dediğin gibi içimizdeki bu islam nuru daima parlaklığını korur.Ramazan ayı içinde kapanmayı çok isterdim fakat çok korkuyorujm yinede onlar başımdaki örtüyü çekip atınca ben geri açılacağım fakat durun bir dakika onlar evden kapalı çıkmama izin vermezler yalnız başka bir şehirde okuduğum için orada yapsam eve almayacakları içimde bir tereddüt Allah razı olsun BAHSETTİĞİN O ADIM İNŞ OKULLAR AÇIKDIKTAN BİR SÜRE SONRA OLACAK SİZLERİ DE HABERDAR EDECEĞİM YAŞADIĞIM HER GELİŞMEDEN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt