Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah seninde dediğin gibi içimizdeki bu islam nuru daima parlaklığını korur.Ramazan ayı içinde kapanmayı çok isterdim fakat çok korkuyorujm yinede onlar başımdaki örtüyü çekip atınca ben geri açılacağım fakat durun bir dakika onlar evden kapalı çıkmama izin vermezler yalnız başka bir şehirde okuduğum için orada yapsam eve almayacakları içimde bir tereddüt Allah razı olsun BAHSETTİĞİN O ADIM İNŞ OKULLAR AÇIKDIKTAN BİR SÜRE SONRA OLACAK SİZLERİ DE HABERDAR EDECEĞİM YAŞADIĞIM HER GELİŞMEDEN

içinde duyduğun korkulardan inşlh tez zamnada emin olursun kardeşim,şuan bir çıkmazdasın anlıyorum,inanki öle çok anlıyorumki seni,yaşın itibari ilede ailenle olma durumun var,okulun var,kararlarından emin değilsin,ama ne güzel düşünceler bahşetmiş rabbim sana hamdolsun.bende yapamamıştım kardeşim,annem benim evimde kapanamazsın demişti,beni hep engellediler,içimdeki yangın hep büyümüştü.evlendim yine nasip olmadı,şimdi üç yıllık evliyim ve rabbime çok şükür üç aydırda kapalıyım,içimde tarifsiz bir huzur.tek dileğim inşlh sen benim kadar yıpranmazsın,beklemezsin,beni evlatlıktan reddetmekle tehdit eden annem şimdi bana başörtüler hediye ediyor,umudunu yitirme kardeşim gerçekten dualarımda olacaksın ve müjdenle bizleri sevindireceksin,sen güçlü ol ve sakın yılma vede kararından vazgeçme olurmu. selametle.....

mir_erhan

Moderator
Selamun Aleyküm Bende kapanmak istiyorum 1 yıldır canı gönülden fakat ailem aşırı solcu bırakın kapanmama namaz kılmama bile izin vermiyorlar şu mübarek ay benim için çok değerli bu ay sayesinde ailem birazcık daha yaklaşıyorlar ben kapanırsam bana yapacaklarından korkuyorum kapandığım gün beni gördüklerinde başımdan örtüyü çekip atacaklarından korkuyorum ama bunların hiçbiri içimdeki Allah korkusundan öte değil ...
yatılı okulda okuduğum için orada kapanmayı düşünüyorum fakat ne kadar doğru olur bilemiyorum Mus'ab Bin Umeyr(r.a) de hayat hikayesi bana güç veriyor ...Hayırlı günler

ve aleyküm selam ve rahmetüllahi ve berekatüh.
hoş geldiniz kardeşim..
bu konumuzla en çok ilgilenenlerden olan Burcu kardeşimiz gelene kadar
bu konuda sizin gibi mağdur olan ve örtünmeyi allahın izniyle başarmış kardeşlerimizin yardımıyla dualarımızla ellerinden geleni yapacaklardır.

ben sizlere şöyle bir şey söyleyeceğim.biraz farklı.
eğer Rabbimiz birilerine hidayeti dilerse bir takım sebeplerle bir takım kişilere görevler ihsan eder.

örnek olarak Musab Bin Umeyr (R.A)
onun hayatını okurken hepimizin yüreğinde ne fırtınalar kopar.
maşallah deriz.
Allah celle celalüh medine halkına hidayet nasip edecektir. bunu vesile olacak olanda Musab olacaktır. Efendimiz onu görevlendirmiştir. fazla hayatını ve olayları anlatmaya gerek yoktur. ama ne oluyor o en zayıfından tutun en gaddar olanına kadar hepsine Efendimizin tebliği ettiğini bildiriyor.
yediği laflar gördüğü işkenceler kırılan onuru..

şimdi karşılaştırma yaparsak Musab(R.a) başka bir diyara gitmiş o diyarki kimisinde putlar ne kadar önemli kimisi ne koyu ateist kimisi ne koyu atasının dinine bağlı.ama o sabırla mücadele etti ve ne kadar insana vesilelik yaptı.

inşallah Rabbimiz sizinde ailenize hidayet nasip edecektir. ve bu da sizin mücadele ve tebliğinizle olacaktır. belki inanmak istemeyenler yada katı bir şekilde karşı olanların bile yüreklerine Allah a dair ne tohumlar serpersin inşallah
dualarla sabırla bu mücadele ve tebliğ inşallah sana nasip olacaktır. ve senin vesilenle onlarda hidayeti bulmuş olacaklar.
ama en başta kişiliğimiz ve hareketlerimizle örnek olacağız sonra iyi bir bilgi ile beslenmiş olacağız.
allah celle celalüh senin yardımcın olsun.dualarımız senine.
selam ve dua ile

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH 'a şükürler olsun bende daha 1 aydır kapandım. çevremdeki insanların ne düşündükleri umrumda değil.RABBİM herkese nasip etsin.

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim,bugün ramazanı şerifin ilk günü,bu tüm aylardan daha hayırlı olan ayda rabbim inşlh en kısa zamanda tüm isteği örtünmek olan kardeşlerimi sevindirir,rabbim öle büyük ki hamd olsun,umudunu yitirdiğin anda sana müjdeler verebiliyor,ben örtüme kavuştum ve bu sabah birde müjdeli haberle sevindim rabbim bana bir bebek ihsan etti,dualarım kabul oldu,arkadaşlar sizler dualarımdasınız,neolur şu mübarek günlerde benim içinde dua edin,hayırlı bir evlat olsun,rabbim sağlıkla ona kavuştursun kardeşlerim .....ALLAH'A EMANET OLUN.....

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim,bugün ramazanı şerifin ilk günü,bu tüm aylardan daha hayırlı olan ayda rabbim inşlh en kısa zamanda tüm isteği örtünmek olan kardeşlerimi sevindirir,rabbim öle büyük ki hamd olsun,umudunu yitirdiğin anda sana müjdeler verebiliyor,ben örtüme kavuştum ve bu sabah birde müjdeli haberle sevindim rabbim bana bir bebek ihsan etti,dualarım kabul oldu,arkadaşlar sizler dualarımdasınız,neolur şu mübarek günlerde benim içinde dua edin,hayırlı bir evlat olsun,rabbim sağlıkla ona kavuştursun kardeşlerim .....ALLAH'A EMANET OLUN.....

Ve Aleyküm Selam canım kardeşim...
Duana yürekten amin diyorum...
Hayırlı haberine çok sevindim..:a15:
Allah c.c. O'na layık bir kul Peygamberimize(sav) layık bir ümmet siz anne ve babasına hayırlı evlat eylesin...
Dualarımdasın canım kardeşim...
Hayırlı Ramazanlar....
Selametle kal...
Dualarda buluşmak dileğiyle...
Allah'a emanet ol...

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam canım kardeşim...
Duana yürekten amin diyorum...
Hayırlı haberine çok sevindim..:a15:
Allah c.c. O'na layık bir kul Peygamberimize(sav) layık bir ümmet siz anne ve babasına hayırlı evlat eylesin...
Dualarımdasın canım kardeşim...
Hayırlı Ramazanlar....
Selametle kal...
Dualarda buluşmak dileğiyle...
Allah'a emanet ol...

ALLAH razı olsun kardeşim;duaların için...sanada hayırlı ramazanlar....

TıLSıM:)

Kayıtlı Kullanıcı

ne güzel İnş hayırlı bir evlat olur dualarımdasınız verdiğiniz destek için içten bir teşekkür ve Allah razı olsun cümlesini sizden esirgemek doğru olmazdı.HAyatta belki karşıma daha ne büyük imtihanlar çıkacak ... ama bu benim hayatta alacağım şuana kadar en önemli karar dediğim gibi örtüyü başımdan alıp çekip atarlarsa o günden sonra ne yapacağımı bir tek Allah bilir...
Şu mübarek günlerde oruçluyken bana dua edin Oruçlunun duası red olmaz. bildiğiniz gibi Allah'a emanet olun bu zor günleri atlatayım inş.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun saolun kapanmaya hala karar verememek çok zor birşey Allah benim gibi herkesin de yardımcısı olsun
Dua etmene çok sevndim sende benim dualarımdasın :)
S.A. canım kardeşim...Allah c.c.Razı olsun...
Dualarda buluştuğumuza ve dualarına benide eklemene bende çok sevindim:a35:
Allah'ın izniyle sen hayırlı ilk adımını en kısa zamanda atarsın...
Merhametlilerin Merhametlisi Rabbim okadar merhametliki...
O kadar çok yardım ediyorki..canım kardeşim...Sen yeterki bir adım at

Buyurur ki Resûlullah aleyhissalâtu vesselam: “Ben kulumun zannı üzereyim. Kulum beni andığında, Ben onunla birlikteyimdir. O Beni kendi başına zikrederse, Ben de onu kendim zikrederim. O Beni bir topluluk içinde zikrederse, Ben onu onunkinden daha hayırlı bir topluluk içinde zikrederim. Kulum Bana bir karış yaklaşırsa ben ona bir arşın yaklaşırım. O bana bir arşın yaklaşırsa, ben ona bir kulaç yaklaşırım. O bana yürüyerek gelirse, Ben ona koşarak giderim.”

Ben kulumun zannı üzereyim,” yani “Kulum Benim hakkında nasıl bir zan beslerse, Ben o zan üzere ona muamele ederim.”

“Ben onunla birlikteyimdir,” ama şayet “o Beni anar ise.”

“Ben onu kendim zikrederim,” ama eğer “o Beni kendi başına zikrederse.”

“Ben onu daha hayırlı bir topluluk içinde zikrederim,” ama eğer “o Beni bir topluluk içinde zikrederse.”

“Ben ona bir arşın yaklaşırım,” ama eğer “o Bana bir karış yaklaşırsa.”

“Ben ona bir kulaç yaklaşırım,” ama “o Bana bir arşın yaklaşırsa.”

“Ben ona koşarak giderim,” ama “o Bana yürüyerek gelirse.”

canım kardeşim yeterki O'nun rızasını isteyip O'na sığınalım...
Ve Asla ümidimizi yitirmeyelim...
İnşallah herşey daha güzel olacak canım kardeşim yeterki Allah c.c.'ın rızası olsun..
Selametle kal...
Selam ve Duayla...
Allah'a emanet ol...

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel İnş hayırlı bir evlat olur dualarımdasınız verdiğiniz destek için içten bir teşekkür ve Allah razı olsun cümlesini sizden esirgemek doğru olmazdı.HAyatta belki karşıma daha ne büyük imtihanlar çıkacak ... ama bu benim hayatta alacağım şuana kadar en önemli karar dediğim gibi örtüyü başımdan alıp çekip atarlarsa o günden sonra ne yapacağımı bir tek Allah bilir...
Şu mübarek günlerde oruçluyken bana dua edin Oruçlunun duası red olmaz. bildiğiniz gibi Allah'a emanet olun bu zor günleri atlatayım inş.

selamun aleyküm kardeşim,hayır duaların rabbim razı olsun,inanın şu dönemde dualarınıza ve iyi dileklerinize çok ihtiyacım var...şu mübarek günlerin hürmetine rabbim kolaylıklar ihsan etsin sana ve senin gibi olan kardeşlerime,bana gönderdiği müjde gibi saf ve temiz hayırlı olsun,atlatacaksınkardeşim bu günlerde geçecek,sen yeterki umudunu yitirme ,dualarımdasın....

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH 'a şükürler olsun bende daha 1 aydır kapandım. çevremdeki insanların ne düşündükleri umrumda değil.RABBİM herkese nasip etsin.

Ne güzel kardesim.Hayırlı olsun.Rabbım bu guzel ayımızın yuzu suyu hurmetıne tüm gunahlarımızı affetsın ınsallah.kapanmak ısteyıpte kapanamayan kardeslerımıze bu nefisle mucadelesındekı savaşta yenmeyı nasıp etsın.bu savastan sız de galıp cıkmıssınız ne guzel.:a15:dua edelım bırbırımıze canım kardesıım.bırlık olalım.

dualarımdasınız su eda, tılsım ve diger tum kardeslerım.Hayırlı ramazanlar.

Selametle...

berat05

Yönetici
Kapanmak isteyen KARDEŞLERİM...gelin katılın bizlere....

Kapanmak isteyen KARDEŞLERİM...gelin katılın bizlere....

"huzur islamdadır"
ALLAHü ekber!!!

TıLSıM:)

Kayıtlı Kullanıcı
kendini Allah'a teslim etmekten gayri ne var önemli olan...
16 yaşındaysanız ve anne babanız kjarşıysa kapanırsan eve almayacak bir baban varken inanın şartlar çok zorlaşıyor
Aynı zamanda ayşe seni tebrik ediyorum ne güzel kapanmışın cesaret edemiyorum korkularım rüyalarımda beni buluyor :(

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

16 yaşındaysanız ve anne babanız kjarşıysa kapanırsan eve almayacak bir baban varken inanın şartlar çok zorlaşıyor
Aynı zamanda ayşe seni tebrik ediyorum ne güzel kapanmışın cesaret edemiyorum korkularım rüyalarımda beni buluyor :(

Allah CC. yar ve yardımcın olsun kardeşim...
İnşallah RAbbimiz gönlüne göre, hayırlı ve en güzelini nasip etsin...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Ne güzel kardesim.Hayırlı olsun.Rabbım bu guzel ayımızın yuzu suyu hurmetıne tüm gunahlarımızı affetsın ınsallah.kapanmak ısteyıpte kapanamayan kardeslerımıze bu nefisle mucadelesındekı savaşta yenmeyı nasıp etsın.bu savastan sız de galıp cıkmıssınız ne guzel.:a15:dua edelım bırbırımıze canım kardesıım.bırlık olalım.

dualarımdasınız su eda, tılsım ve diger tum kardeslerım.Hayırlı ramazanlar.

Selametle...

Esselamü Aleyküm ve Rahmetullah
Allah c.c. razı olsun canım kardeşim...
Hayırlı Ramazan'lar...
Dualarına yürekten amin diyorum..
İnşallah kardeşim hep birlik olacağız...
Bütün kardeşlerim Allah'ın izniyle dualarımdasınız...
Her Daim Dualarda buluşmak dileğiyle...
Selametle kal...
Allah'a emanet ol...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamü Aleyküm ve Rahmetullah...
canım kardeşim ne güzel 16 yaşındasın ve Maşallah Barekallah herşeyin farkındasın..Sen Allah c.c. Rızasını istiyorsun...
İnşallah çok dua edelim kardeşim
Rabbim en kısa zamanda bu huzuru sana yaşatsın...Belki şuan herşey zor geliyor...
Ama inanki kendini Allah'a teslim etmekten gayri ne var önemli olan... bundan önemlisi yok..
O c.c'nun rızası olunca zorluklar tatlı sevinçlere huzuru dönüşüyor..
Çektiğin sıkıntılar mana kazanıyor...
Allah c.c. bize Hz. İbrahim (A.S.) teslimiyeti kimi teslimiyet nasib etsin...
Dualarımdasın kardeşim İnşallah bu korkular attığın güzel bir adımla huzura dönüşecek...Sonra bu huzuru tadınca anlayacaksın..
çevrende yapılan bütün olumsuzluklarının ve korkularının ;
ne kadar anlamsız olduğunun...
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım kardeşim..
Selametle kal...
Allah c.c. yar ve yardımcın olsun...
Allah c.c.'a emanet ol..

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı

hooooop üstüme alınıyorum bahsettıgın ayşe yı canım kardesım:)ona gore de konusayım simdi.evet canım kardesım ben de kapanalı 1 ay oldu rabbime sukurler olsun.benım de senın durumunun tersı durum vardı.babama danıstıgım sırada babam mutlu huzurlu oldugun gıbı ol kızım demiştı.cok mutlu olmustum babamın bu bakısına.ama annem oyle olmadı.ınanır mısın canım kardesım,yenı yenı bırlıkte carsıya cıkmaya basladık.kabullenemıyordu.hep okulumdan yenı mezun oldugum ıcın bıraz kafayı bozdugumu dusunuyordu:) (komık de mi)
ama olsun artık kabullendi canım annem.Allahıma cok sukur.alttan aldım,karsı gelmedım,dua ettım,sabrettım bırıcık kardesım.insallah sen de ıstedıgın gıbı,huzurlu mutlu olabılecegın gıbı yasayabılırsın canım kardesım.dualarımda olacaksın ınsallah.sen de cok dua et canım kardesım.

Selametle...

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
...zahmet olmadan rahmet olmazmış bazı zorlukların göze alınması gerekiyor..gerçekten yürekten isteyince Rabbim nasip ediyor..ben kapanalı 20gün oldu çok şükür çok mutluyum..tepkiler tabiki oluyo ama ben sadece iyi olanlara kulak asıyorum gerisi beni ilgilendirmiyor..önemli olan Allah rızası.... kendini ALLAH'a teslim etmekten gayri ne var önemli olan...

Rabbim kapanmak isteyipte kapanamayan kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun..bu huzuru mutluluğu tez vakitte onlarada yaşatsın inşallah...

selam ve dua ile....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt