Aman ne hocası değerli kardeşim
Sizin de gözlerinize yüreğinize sağlık olsun inşallah
hayırlı geceler değerli kardeşim
moderatörsünüz hocamızsınız:a12:
Aman ne hocası değerli kardeşim
Sizin de gözlerinize yüreğinize sağlık olsun inşallah
hayırlı geceler değerli kardeşim
moderatörsünüz hocamızsınız:a12:
ben geldimRabbime binlerce şükür gelebildim aranıza 12 gun ayrılık sonunda.... ve yoklugumda neler yazılmıs diye bakarken bm7884 arkadaşımızında kapandıgını duydum cok sevindim konuyu ilk açtıgım zamanlardan beri bm 7884 arkadaşımız surekli takip ediyordu bizleri ve emindim ondan böyle bir haber alacağımıza
Rabbim sizlerdende razı olsun konuyla ilgilendiğiniz için hayırlı gunler
- guzel yürekli kardeşim
örtün hayırlı olsun Rabbim bu nurlu yolda ilerlemyi nasip etsin annenin ve babanın tepkileri olacaktır onları kırmadan yaptıgın bu guzel işin dogrulugunu anlat sabırla Rabbimin yardımıyla onlarda anlayacaklardır dogruyu
canım kardeşim mutlulugun daim olsun
canım benim hoşgeldin şükür kavuşturanaallah razı olsun çok sağol herşey için Rabbime şükürler olsun ben çok mutluyum kapandığım için isteyen herkesede nasip olur inşallah..annemin tepkisi devam ediyor bu konuyla ilgili hiç konuşmuyor ve beni daha kapalı görmedi
dua ediyorum onun için Rabbim kalbine yumuşaklık verir onunda kalbine sindirir inşallah benim kapanmamı diye
Allah'a emanet ol kardeşim desteğine çok ihtiyacım var![]()
annem ctesi günü geldi pazar hiç dışarı çıkmadım dunde işten geldiğimde kardeşim açtı kapıyı bende hemen odaya gittim görmedi benikonuyla ilgili hiç konuşmuyor zaten tepkisi kapanmam değil biliyorum nışanlım ve ailesi tarafından baskı yapıldığını düşünüyo ne desemde inanmıyacak tepkileri zaten göze aldım kim ne derse desin Rabbimin emri onun rızası için yaptım ben doğru olanı yaptım inşallah oda anlıyacak bı gun beni sabretmem gerekiyor
![]()
ben geldimRabbime binlerce şükür gelebildim aranıza 12 gun ayrılık sonunda.... ve yoklugumda neler yazılmıs diye bakarken bm7884 arkadaşımızında kapandıgını duydum cok sevindim konuyu ilk açtıgım zamanlardan beri bm 7884 arkadaşımız surekli takip ediyordu bizleri ve emindim ondan böyle bir haber alacağımıza
Rabbim sizlerdende razı olsun konuyla ilgilendiğiniz için hayırlı gunler
- guzel yürekli kardeşim
örtün hayırlı olsun Rabbim bu nurlu yolda ilerlemyi nasip etsin annenin ve babanın tepkileri olacaktır onları kırmadan yaptıgın bu guzel işin dogrulugunu anlat sabırla Rabbimin yardımıyla onlarda anlayacaklardır dogruyu
canım kardeşim mutlulugun daim olsun
Öncelikle burcu kardeş hoşgeldinnnnnnVallahi çok özlettin kendini, her foruma girdiğimde acaba geldi mi diye bakıyordum, çok şükür.
bm7884, benim durumum da sizden bi farkı yok, her şeyi nişanlım ve ailesinden biliyorlar, tek fark ben hala kararımı uygulayamadım
Ekim ayında nikahım var inşallah, ancak ailem hiçbir akrabayı çağırmayacaklarını söylüyorlar, varsın böyle olsun..
Ramazan-ı Şerif'in ilk günü, mübarek Cuma günü kapanmam için dua edin arkadaşlar,
Not: Bazı kişiler niye yapamadığımızın sıkıntısını anlayamayabilir, kendinizi değerli hissetmiyor musunuz diye de sorabilir; ancak söz konusu aile, kendi annen, baban olunca hemen onlara karşı asi olamıyorsun, her şeyi kestirip atamıyorsun bi anda)
Selam ve dua ile,
inşallah başarabilirsin sende kardeşim ben şimdilik sabrediyorum dua ediyorum annemle yine iyi olacağımız günler gelicek oda beni anlıyacak birgünekimde nikahın varmış bak nekadar güzel bizimkiler hala bişey olur ayrılırlar diye bakıyolar aileler biraraya bile gelmiyolar
oyuzden tarıhde belırleyemıyoruz
Rabbim herşeyin hayırlısını versin..ailelerimizede doğru yolu göstersin inşallah...selam ve dua ile..
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM...seni çok iyi anlıyorum ,doğru sölüyorsun mevzu aile olduğu vakit fikirlerini özgürce uygulayamıyorsun.onlar seni düşünmeseler bile insan dediğin gibi asi olamıyor.dualarımdasın kardeşim,inşlh rabbimin izni ile cuma günü huzura kavuşur yüreğin,ALLAH'A EMANET OL
inşallah başarabilirsin sende kardeşim ben şimdilik sabrediyorum dua ediyorum annemle yine iyi olacağımız günler gelicek oda beni anlıyacak birgünekimde nikahın varmış bak nekadar güzel bizimkiler hala bişey olur ayrılırlar diye bakıyolar aileler biraraya bile gelmiyolar
oyuzden tarıhde belırleyemıyoruz
Rabbim herşeyin hayırlısını versin..ailelerimizede doğru yolu göstersin inşallah...selam ve dua ile..
Öncelikle burcu kardeş hoşgeldinnnnnnVallahi çok özlettin kendini, her foruma girdiğimde acaba geldi mi diye bakıyordum, çok şükür.
bm7884, benim durumum da sizden bi farkı yok, her şeyi nişanlım ve ailesinden biliyorlar, tek fark ben hala kararımı uygulayamadım
Ekim ayında nikahım var inşallah, ancak ailem hiçbir akrabayı çağırmayacaklarını söylüyorlar, varsın böyle olsun..
Ramazan-ı Şerif'in ilk günü, mübarek Cuma günü kapanmam için dua edin arkadaşlar,
Not: Bazı kişiler niye yapamadığımızın sıkıntısını anlayamayabilir, kendinizi değerli hissetmiyor musunuz diye de sorabilir; ancak söz konusu aile, kendi annen, baban olunca hemen onlara karşı asi olamıyorsun, her şeyi kestirip atamıyorsun bi anda)
Selam ve dua ile,
amiin kardeşim amiinn inşallah Allah razı olsun..