Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

moderatörsünüz hocamızsınız:a12:

Mod.görevini acizene öğrenip uygulamaya çalışan bir kişiyim..sadece

Hocalığa daha çokkkk var....40 fırın ekmek yesem dahi olamam....

Allah c.c. razı olsun değerli kardeşim

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ben geldim :) Rabbime binlerce şükür gelebildim aranıza 12 gun ayrılık sonunda.... ve yoklugumda neler yazılmıs diye bakarken bm7884 arkadaşımızında kapandıgını duydum cok sevindim konuyu ilk açtıgım zamanlardan beri bm 7884 arkadaşımız surekli takip ediyordu bizleri ve emindim ondan böyle bir haber alacağımıza
Rabbim sizlerdende razı olsun konuyla ilgilendiğiniz için hayırlı gunler
- guzel yürekli kardeşim
örtün hayırlı olsun Rabbim bu nurlu yolda ilerlemyi nasip etsin annenin ve babanın tepkileri olacaktır onları kırmadan yaptıgın bu guzel işin dogrulugunu anlat sabırla Rabbimin yardımıyla onlarda anlayacaklardır dogruyu
canım kardeşim mutlulugun daim olsun

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
ben geldim :) Rabbime binlerce şükür gelebildim aranıza 12 gun ayrılık sonunda.... ve yoklugumda neler yazılmıs diye bakarken bm7884 arkadaşımızında kapandıgını duydum cok sevindim konuyu ilk açtıgım zamanlardan beri bm 7884 arkadaşımız surekli takip ediyordu bizleri ve emindim ondan böyle bir haber alacağımıza
- guzel yürekli kardeşim
örtün hayırlı olsun Rabbim bu nurlu yolda ilerlemyi nasip etsin annenin ve babanın tepkileri olacaktır onları kırmadan yaptıgın bu guzel işin dogrulugunu anlat sabırla Rabbimin yardımıyla onlarda anlayacaklardır dogruyu

canım benim hoşgeldin şükür kavuşturana :)allah razı olsun çok sağol herşey için Rabbime şükürler olsun ben çok mutluyum kapandığım için isteyen herkesede nasip olur inşallah..annemin tepkisi devam ediyor bu konuyla ilgili hiç konuşmuyor ve beni daha kapalı görmedi:( dua ediyorum onun için Rabbim kalbine yumuşaklık verir onunda kalbine sindirir inşallah benim kapanmamı diye:(
Allah'a emanet ol kardeşim desteğine çok ihtiyacım var :(

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim hoşgeldin şükür kavuşturana :)allah razı olsun çok sağol herşey için Rabbime şükürler olsun ben çok mutluyum kapandığım için isteyen herkesede nasip olur inşallah..annemin tepkisi devam ediyor bu konuyla ilgili hiç konuşmuyor ve beni daha kapalı görmedi:( dua ediyorum onun için Rabbim kalbine yumuşaklık verir onunda kalbine sindirir inşallah benim kapanmamı diye:(
Allah'a emanet ol kardeşim desteğine çok ihtiyacım var :(

canım hoşbulduk :) Rabbim sendende razı olsun konumuza en başlarından beri katıldıgın için bizler ne yaptıkkı hem senin yüreğinde böyle birguzellik varmıs zaten ...
canım annen karşı cıktıgı için bu tür tepkileri olacaktır konuyu takip ettiğin için biliyorsun ne tepkiler gördük ne tepkiler okuduk ama ne oldu sonunda hepsi kabullendiler hem telefonda ne kadar konusulursa konusulsun yüzyüze konusmak gibisi yok onlar senin gözleri
ndeki o mutlulugu huzuru görünce ben eminimki tepkileri son bulacaktır hem anne yavrusunun mutlu olmasını istemezmi kıyabilirmi ona asla kıyamaz
ihem canım bu tepkiler örtümüze olan sevgimizi saygmızı iyice pekiştiriyor ben ne kadar kötü tepkiler aldım onlar söyledikce ben örtüme daha cok sarıldım canım cunku biliyordumki ben en dogrusunu yapıyordum
yüzyüze gelince annene guzelce anlat ben böyle cok mutluyum hep dile getir zatwn bak göreceksin Rabbim ne kadar yardımcı olacaktır sana Onun varlıgını hisset zorlandıgın anda Ona sıgın ve Ondan yardım iste Mevlam koşacaktır yardımına

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
annem ctesi günü geldi pazar hiç dışarı çıkmadım dunde işten geldiğimde kardeşim açtı kapıyı bende hemen odaya gittim görmedi beni:(konuyla ilgili hiç konuşmuyor zaten tepkisi kapanmam değil biliyorum nışanlım ve ailesi tarafından baskı yapıldığını düşünüyo ne desemde inanmıyacak tepkileri zaten göze aldım kim ne derse desin Rabbimin emri onun rızası için yaptım ben doğru olanı yaptım inşallah oda anlıyacak bı gun beni sabretmem gerekiyor:(

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
selamunaleykum burcu abla. hoşgeldin. tatlı bir yorgunluk var sanırım tatil sonrası. beni sorarsan iyi olmaya çalışıyorum. bildiğin gibi.
selam ve duayla kal. :a14:

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm burcu,
hoşgeldin canım.

tesettüre giren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum.
maaşALLAH iyice bozulan bir dünyada yaşıyoruz.
böyle güzel bir yola adım attınız
hafta sonu dışarı çıktım,eski oturduğum semte gittim trenle.

Allahım ne kıyafetler,ne insanlar.
çok üzüldüm çok.
Allahım ümmeti koru...
Allahım ümmeti koru...
Allahım ümmeti koru...

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle burcu kardeş hoşgeldinnnnnn :) Vallahi çok özlettin kendini, her foruma girdiğimde acaba geldi mi diye bakıyordum, çok şükür.

bm7884, benim durumum da sizden bi farkı yok, her şeyi nişanlım ve ailesinden biliyorlar, tek fark ben hala kararımı uygulayamadım :(

Ekim ayında nikahım var inşallah, ancak ailem hiçbir akrabayı çağırmayacaklarını söylüyorlar, varsın böyle olsun..

Ramazan-ı Şerif'in ilk günü, mübarek Cuma günü kapanmam için dua edin arkadaşlar,

Not: Bazı kişiler niye yapamadığımızın sıkıntısını anlayamayabilir, kendinizi değerli hissetmiyor musunuz diye de sorabilir; ancak söz konusu aile, kendi annen, baban olunca hemen onlara karşı asi olamıyorsun, her şeyi kestirip atamıyorsun bi anda)

Selam ve dua ile,

annem ctesi günü geldi pazar hiç dışarı çıkmadım dunde işten geldiğimde kardeşim açtı kapıyı bende hemen odaya gittim görmedi beni:(konuyla ilgili hiç konuşmuyor zaten tepkisi kapanmam değil biliyorum nışanlım ve ailesi tarafından baskı yapıldığını düşünüyo ne desemde inanmıyacak tepkileri zaten göze aldım kim ne derse desin Rabbimin emri onun rızası için yaptım ben doğru olanı yaptım inşallah oda anlıyacak bı gun beni sabretmem gerekiyor:(

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
- guzel yürekli kardeşim

selamun aleyküm burcu kardeşim hoşgeldin,özlettin kendini,yokluğun anlaşılıyordu,ALLAH'A EMANET OL KARDEŞİM,SELAMETLE......

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle burcu kardeş hoşgeldinnnnnn :) Vallahi çok özlettin kendini, her foruma girdiğimde acaba geldi mi diye bakıyordum, çok şükür.

bm7884, benim durumum da sizden bi farkı yok, her şeyi nişanlım ve ailesinden biliyorlar, tek fark ben hala kararımı uygulayamadım :(

Ekim ayında nikahım var inşallah, ancak ailem hiçbir akrabayı çağırmayacaklarını söylüyorlar, varsın böyle olsun..

Ramazan-ı Şerif'in ilk günü, mübarek Cuma günü kapanmam için dua edin arkadaşlar,

Not: Bazı kişiler niye yapamadığımızın sıkıntısını anlayamayabilir, kendinizi değerli hissetmiyor musunuz diye de sorabilir; ancak söz konusu aile, kendi annen, baban olunca hemen onlara karşı asi olamıyorsun, her şeyi kestirip atamıyorsun bi anda)

Selam ve dua ile,

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM...seni çok iyi anlıyorum ,doğru sölüyorsun mevzu aile olduğu vakit fikirlerini özgürce uygulayamıyorsun.onlar seni düşünmeseler bile insan dediğin gibi asi olamıyor.dualarımdasın kardeşim,inşlh rabbimin izni ile cuma günü huzura kavuşur yüreğin,ALLAH'A EMANET OL

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah başarabilirsin sende kardeşim ben şimdilik sabrediyorum dua ediyorum annemle yine iyi olacağımız günler gelicek oda beni anlıyacak birgün:( ekimde nikahın varmış bak nekadar güzel bizimkiler hala bişey olur ayrılırlar diye bakıyolar aileler biraraya bile gelmiyolar :( oyuzden tarıhde belırleyemıyoruz:( Rabbim herşeyin hayırlısını versin..ailelerimizede doğru yolu göstersin inşallah...selam ve dua ile..

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
ah ah o ekim tarihini belirlerken saçlarımın yarısı döküldü gitti zaten :a15:

Rabbim hepimize her şeyin hayırlısı versin, dua edelim, unutmayalım birbirimizi..

inşallah başarabilirsin sende kardeşim ben şimdilik sabrediyorum dua ediyorum annemle yine iyi olacağımız günler gelicek oda beni anlıyacak birgün:( ekimde nikahın varmış bak nekadar güzel bizimkiler hala bişey olur ayrılırlar diye bakıyolar aileler biraraya bile gelmiyolar :( oyuzden tarıhde belırleyemıyoruz:( Rabbim herşeyin hayırlısını versin..ailelerimizede doğru yolu göstersin inşallah...selam ve dua ile..

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim,

allah razı olsun, allah razı olsun..

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM...seni çok iyi anlıyorum ,doğru sölüyorsun mevzu aile olduğu vakit fikirlerini özgürce uygulayamıyorsun.onlar seni düşünmeseler bile insan dediğin gibi asi olamıyor.dualarımdasın kardeşim,inşlh rabbimin izni ile cuma günü huzura kavuşur yüreğin,ALLAH'A EMANET OL

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.burcu kardeşim hoşgeldin...:)
yeni üye sayılırım...siz tatildeymişsiniz...İnşallah tatiliniz güzel geçmiştir..
Öncelikle böyle bir konu açtığınız için Allah c.c. siz ve diğer bütün kardeşlerimden razı olsun...dualarda buluşmak dileğiyle Allah'a emanet olun...

S.A. ceylantur kardeşim...İnşallah Cuma günü hayırlı haberlerini alırız..
Şuan içindeki sıkıntı yaşadıkların seni zorluyor olabilir...
Ama inanki Allah c.c. için çektiğin sıkıntılar huzura dönüşüyor...
Anne baba kardeş herşey bize şuan önemli geliyor onlarıda incitmek istemiyorsun..Bu konuda doğru davranıyorsun...Ama şuna inan Allah c.c. rızasını gözettiğin için Allah c.c. çok güzel yardım ediyor...Ve inşallah sen bu huzuru tadınca Tesettür nuruyla nurlandığında diyeceksin Ya rab şükürler Olsun...kendi kendine Ah niye daha önceden bunu yapmamışım...Bu nedenle içini ferah tut.kardeşim...Her sıkıntılı anında ''La ilahe illallah'' ve Peygamber efendimize(sav.) salavat getir...Ve çevrendeki her kim nekadar olumsuz söz söyleselerde sen onların tepkilerine karşı sessiz kalmaya özen göster..Sabırlı ol kardeşim..İnanki her çektiğin sıkıntı inşallah sana huzur olarak geri dönecek...Rabbim her çektiğin sıkıntıda sana güzel mükafaatlar versin...
her sıkıntılı anında Peygamber efendimizin (s.av) çektiği sıkıntıları düşün dünya onun yüzühürmetine yaratılmışken bu kadar çok sıkıntılar çektiyse biz aciz kulların çektiği sıkıntılar bir hiç oluyor canım kardeşim...İnşallah hiç sıkıntı çekmezsin canım kardeşim...
Dualarımdasın Dualarda buluşmak dileğiyle
Allah'a emanet ol...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Yürekten amin diyorum kardeşim... Lütfen :( bu üzgün işaretleri kullanma..
Rabbim O'nun rızası doğrultusunda çektiğin her sıkıntının Mükaffatını nasip etsin...Belki annen kırgın ama içindeki huzur çok farklı değilmi...Şuan aslında senin nekadar güzel bir durum içinde olduğunun farkında olmadıkları ve bu huzuru onlarında tatmasını istediğin için üzülüyorsun...Onlar adına üzülüyorsun..İnşallah çok duaedelim kardeşim Hepimizin bütün sevdikleride bu güzel huzuru tadarlar...Hepimiz İnşallah İslamiyeti hakkıyla yaşarız...
İnşallah canım kardeşim sana ve bütün herkese Rabbim Okadar güzel evlilik nasip etsin...O'nun rızası doğrultusunda ve O'nun hoşnutluğunu kazanabileceğimiz..İslamiyeti Hakkıyla yaşayabileceğimiz..Ve inşallah sonra bu yaşadığın günleri şükür ve tebessümle yad edersin...
Canım kardeşim dualarımdasın..
Dualarda buluşmak dileğiyle...
Allah'a emanet ol..

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
amiin kardeşim amiinn inşallah Allah razı olsun..

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı

Selam ve dua ile,

sizi çok iyi anlıyorum.benim içinde dua edin bende kısa zamanda kapanayım.mübarek ramazanda geliyor.bir an önce istiyorum fakat söz konusu aile olunca çok zor.Allaha emanet

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
amiin kardeşim amiinn inşallah Allah razı olsun..

Ecmain olsun canım kardeşim..
İnşallah Rabbim en kısa zamanda Şu Mübarek aylar yüzühürmetine bütün kardeşlerimin Tesettürnuruyla nurlanmalarıı nasipeder...
Selam ve duayla
Allah'a emanet Olun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt