suan afyonda olsam yollardım ınanınben kırşehirdeyim ve inanki burası paris gibi yemin ederim pazarda bile fiyatlar ateş pahası ve burası markaların çatıştığı bir şehir bulsam çok alırım pardesü ama çok pahalı....siparişle gelceğini bilsem aldığın yerden sipariş ederim vallaha
cnm bnm .nasılllllllllllllllllll siliyim inş görüşürz
aslında ben pardesü istiyorum çünkü mümin kadına en çok yakışan o diye tahmin ediyorum. Dışardan bakıldığında dediğin gibi kardeşim tam tesettür duruyor.
Dua edin inşallah benim için okunan ezanlar hürmetine rabbim en hayırlsını ve güzelini nasip etsin. Birazdan çıkıyoruz.. Akşam görüşmek üzere gelişmelerden haberdar ederim inşallah sizi...:a15:
Allah a emanet olun...
selamün aleyküm..
Maşallah kardeşlerim yazılanları okudum aslında çok onurlandım
ne kadar çoğalıyoruz ne kadar bilnçleniyoruz. Ne kadar güzel.
Dün daha habersizken biraz daha öğrendik.
Bugün biraz daha biliyoruz inşallah yarın daha güzel öğrenik pekiştireceğiz..
Ve öğrendikçe güzelleşeceğiz...
Ben hep namazlarımı kılarken abdest alırken konuşurken yemek yerken o kadar özen gözteririm ki. Hani olurda örnek olarak biri beni süzüyor olabilr..
Eğer o an yanlış bir şey yapsam itici gelirim yada güzel bir ahlak sergilesem belki ne kadar güzel deyip birilerinin aklına bir takım sorgulamalara sebepolabilirm:
Tabi bunların en güzeli de..
Allahın kuran ahlakıyla ahlaklandırdığı efendmizi örnek almak.
Sonra sahabelerin hayatını okuyup onlar gibi yaşamak elimizden geldiğince...
Ben de sizin bir kardeşiniz olarak sizden bir şey isteyeeğim...
Biliyorum havalar sıcak biliyorum karşılaştığınız tepkiler bazen çok ağır oluyor...
Ama ne olursa olsun bizler hamd olsun hidayeti isteyenleriz ve bunun için gereken neyse elimizden geldiğince yapalım...
Ve en güzel şekilde giyinin ki örnek alanlarımız çok...
Ne olur bu bayrağı sancağı şerefi taşırken bilincinde olup bize meleklerin gülümsediğini
bizim temsil ettiğimiz dinin sahibi alemlerin rabbinin bizi gördüğünü
üstlendiğimiz görevin ne pahasına olursa olsun taviz vermeden hakkını vermemiz gerektiğini örnek olmamız gerektiğini unutmayalım..
Yolda yürürken onurlandırın bizi...allah da sizi onurlandırsın inşallah
allah hepinizin yardımcısı olsun dualarımız sizinle.
Selam ve dua ile
hakkınız helal edin.beni bir kardeşiniz olarak görün..kusur ettimse af edin.
kalbimi nurlandır abla biraz orası karışık tesadüfen giriştim ben en iyisi islamiyet gen tr de kalıyım ikisini bi kaldıramam gibi zaten farketttimde sizin msj lar ve paylaşımlarınız burda daha fazla
allaha emanet ol
selamün aleyküm..
maşallah kardeşlerim yazılanları okudum aslında çok onurlandım
ne kadar çoğalıyoruz ne kadar bilnçleniyoruz. ne kadar güzel.
dün daha habersizken biraz daha öğrendik.
bugün biraz daha biliyoruz inşallah yarın daha güzel öğrenik pekiştireceğiz..
ve öğrendikçe güzelleşeceğiz...
ben hep namazlarımı kılarken abdest alırken konuşurken yemek yerken o kadar özen gözteririm ki. hani olurda örnek olarak biri beni süzüyor olabilr..
eğer o an yanlış bir şey yapsam itici gelirim yada güzel bir ahlak sergilesem belki ne kadar güzel deyip birilerinin aklına bir takım sorgulamalara sebepolabilirm:
tabi bunların en güzeli de..
Allahın Kuran Ahlakıyla ahlaklandırdığı Efendmizi örnek almak.
sonra sahabelerin hayatını okuyup onlar gibi yaşamak elimizden geldiğince...
ben de sizin bir kardeşiniz olarak sizden bir şey isteyeeğim...
biliyorum havalar sıcak biliyorum karşılaştığınız tepkiler bazen çok ağır oluyor...
ama ne olursa olsun bizler hamd olsun hidayeti isteyenleriz ve bunun için gereken neyse elimizden geldiğince yapalım...
ve en güzel şekilde giyinin ki örnek alanlarımız çok...
ne olur bu bayrağı sancağı şerefi taşırken bilincinde olup bize meleklerin gülümsediğini
bizim temsil ettiğimiz dinin sahibi Alemlerin Rabbinin bizi gördüğünü
üstlendiğimiz görevin ne pahasına olursa olsun taviz vermeden hakkını vermemiz gerektiğini örnek olmamız gerektiğini unutmayalım..
yolda yürürken onurlandırın bizi...allah da sizi onurlandırsın inşallah
Allah hepinizin yardımcısı olsun dualarımız sizinle.
selam ve dua ile
hakkınız helal edin.beni bir kardeşiniz olarak görün..kusur ettimse af edin.
canım hoşgeldin nasılsın bende seni merak ediyordum düngece senin içinde dua ettim Rabbim kabul eylesin inşallah
inşallah canım rabbim hakkında en güzelini ve en hayırlısını nasip eylesin ,biran önce gönlünden gecenlere kavuşursun inşlh.işin rast gitsin ,rabbim aksiliklerden korusun.allah'a emanet ol kardeşim haberlerini bekliyorum....
selamun aleyküm mir-erhan kardeşim,ne güzel demişsin evet gerçekten hep bişiler öğreniyoruz,siler gibi kardeşlerimiz sayesinde bilinçleniyoruz başkalarını bilmem ama bana tesettürüm konusunda bu sitenin,sizlerin çok faydası oldu.baştan doğru adım atmak çok önemli,bende şimdi tüm kapanmak isteyen arkadaslarımıda cevremde bilgilendirmek için elimden gelenin en doğrusunu yapmaya çalışyorum.bizler en iyisi olursak örnek olarak sebep olduğumuz kardeşlerimizde en iyisi olur diye düşünüyorum.yazın çok güzel kardeşim çok faydalı,allah razı olsun.....