selamün aleyküm hak dostları..
gecenin nurunda bu sayfaları incelerken bir kaç satır yazmak geldi bu satırları belki bedenim yazacak ama ruhumla hissediyorum..
kapanmak..kimine göre başı kapatmak kimini göre ruhu bedeni aklı kalbi kısacası ALLAH c.c verdigi tüm benligi haramdan men etmek...
ne büyük bir güzellik bahşetmiş yüce yaratan..kadını degerli kılmış özel ve güzel cazibeli kılmış bunuda sadece ve sadece onun rızasında olan nikahlı eşine helal kılmiş 'tek' kılmiş..
hani diyoruz ya acaba yapabilirmiyim acaba annem ne der babam ne der???
aslında farkına bile varmıyoruz o ses şeytanın sesidir?o sorular şeytanın sorularıdır...
hayra giden yola şer olan gül koyar mı:??
kapanmak başlı başına bir hayırdır...
peki ya kapanmak sadece etek giyip sacları kapatmakmıdır?
belkide cogumuz bunun farkında bile degiliz..bir gün sokaga çıktıgınızda daracık pantolon daracık badi giyipde kapanan kardeşlerimizi ve vucüd hatlarını belli etmeyen baş örtüsü omuzlarını kapatan kardeşlerimizi sayın sonucu çogumuz biliyoruz.
bilmiyordur bilse yapar mı hangi anne bile bile evladını yangına atar hangi baba kızının nefsine köle olmuş erkeklerin hayalini süslemesini ister yada ALLAH diyen hangi kalp şeytanı zikreder bedeni ile...
bu forum acıldıgı ilk zaman kalp atışlarım hızlanmıştı kimleri görecez kim bilir kimler tesettür emrini yerine getirecek acaba daha hangi hikayeleri dinleyecez diye düşünmüştüm kezada öyle oldu..
kapandıgım ilk gün ve şu anki halimi gözümün önüne getiriyorum ne büyük farklar var..utanıyorum eski halimi düşününce ama o zamanda kimilerine göre cook kapalıydım..hamdolsun şimdi eşarbımıda hakkı ile örtüyorum(inşa-ALLAH) pardesümüda giyiyorum..
ne kavgalar gecmiş ne sözler duymuştum.o ilk gün aklımdan cıkmıyor..
1 haziran 2006 hayatmın dönüm noktası kapandıgım gün..saati bile aklımda hamdolsun..inşa-ALLAH ömür boyu hep daha ii oluruz.
bakın her insanın farklı hikayesi farklı telaşı var her evin farklı sorunları farklı hayatları var..rabbimizin iradesi hepsini bilmeyi hepsini nizam ve intizam içinde işletmeye yetecek kadar cok...
biz kimin karşısındayız önce bunu bilelim..hesap kime anneye babaya komşuya mı yoksa alemde ki her zerrenin sahibi ve yaratcısı olan ALLAH c.c hazretlerine mi???
iyiki varsınız kardeşlerim iyiki burdasınız...yolunuz nur bahtınız huzur dolsun...
her anınız ALLAH c.c ve resülü ile gecsin...
hakkınızı helal edin okuyan kardeşlerim..
selam ve dua ile
selamun aleyküm kardeşim....asıl sen hakkını helal et ,nasıl güzel olmuş,inan hepimizin aklından geçen şeyler,dile getiremediklerimizi yazmışsın,ellerine sağlık canım....rabbim bu güzel duyguyu yaşamak isteyip,önlerine engel çıkan tüm kardeşlerime nasip eylesin.hayırlı cumalar kardeşim.ALLAH'A EMANET OL....