Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
ben kırşehirdeyim ve inanki burası paris gibi yemin ederim pazarda bile fiyatlar ateş pahası ve burası markaların çatıştığı bir şehir bulsam çok alırım pardesü ama çok pahalı....siparişle gelceğini bilsem aldığın yerden sipariş ederim vallaha
suan afyonda olsam yollardım ınanın
hiç üşenmezdim. ama yapabileceğim birşey yok :( antalyadayım şimdi

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM DÜŞÜNMEM YETER....firmanın internet adresi filan varmı acaba

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
nasılllllllllllllllllll siliyim inş görüşürz

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
kalbimi nurlandır abla biraz orası karışık tesadüfen giriştim ben en iyisi islamiyet gen tr de kalıyım ikisini bi kaldıramam gibi zaten farketttimde sizin msj lar ve paylaşımlarınız burda daha fazla

allaha emanet ol

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
aslında ben pardesü istiyorum çünkü mümin kadına en çok yakışan o diye tahmin ediyorum. Dışardan bakıldığında dediğin gibi kardeşim tam tesettür duruyor.
Dua edin inşallah benim için okunan ezanlar hürmetine rabbim en hayırlsını ve güzelini nasip etsin. Birazdan çıkıyoruz.. Akşam görüşmek üzere gelişmelerden haberdar ederim inşallah sizi...:a15:
Allah a emanet olun...

inşallah canım rabbim hakkında en güzelini ve en hayırlısını nasip eylesin ,biran önce gönlünden gecenlere kavuşursun inşlh.işin rast gitsin ,rabbim aksiliklerden korusun.allah'a emanet ol kardeşim haberlerini bekliyorum....

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..
Maşallah kardeşlerim yazılanları okudum aslında çok onurlandım
ne kadar çoğalıyoruz ne kadar bilnçleniyoruz. Ne kadar güzel.
Dün daha habersizken biraz daha öğrendik.
Bugün biraz daha biliyoruz inşallah yarın daha güzel öğrenik pekiştireceğiz..
Ve öğrendikçe güzelleşeceğiz...

Ben hep namazlarımı kılarken abdest alırken konuşurken yemek yerken o kadar özen gözteririm ki. Hani olurda örnek olarak biri beni süzüyor olabilr..
Eğer o an yanlış bir şey yapsam itici gelirim yada güzel bir ahlak sergilesem belki ne kadar güzel deyip birilerinin aklına bir takım sorgulamalara sebepolabilirm:
Tabi bunların en güzeli de..
Allahın kuran ahlakıyla ahlaklandırdığı efendmizi örnek almak.
Sonra sahabelerin hayatını okuyup onlar gibi yaşamak elimizden geldiğince...

Ben de sizin bir kardeşiniz olarak sizden bir şey isteyeeğim...
Biliyorum havalar sıcak biliyorum karşılaştığınız tepkiler bazen çok ağır oluyor...
Ama ne olursa olsun bizler hamd olsun hidayeti isteyenleriz ve bunun için gereken neyse elimizden geldiğince yapalım...
Ve en güzel şekilde giyinin ki örnek alanlarımız çok...
Ne olur bu bayrağı sancağı şerefi taşırken bilincinde olup bize meleklerin gülümsediğini
bizim temsil ettiğimiz dinin sahibi alemlerin rabbinin bizi gördüğünü
üstlendiğimiz görevin ne pahasına olursa olsun taviz vermeden hakkını vermemiz gerektiğini örnek olmamız gerektiğini unutmayalım..
Yolda yürürken onurlandırın bizi...allah da sizi onurlandırsın inşallah

allah hepinizin yardımcısı olsun dualarımız sizinle.
Selam ve dua ile

hakkınız helal edin.beni bir kardeşiniz olarak görün..kusur ettimse af edin.

selamun aleyküm mir-erhan kardeşim,ne güzel demişsin evet gerçekten hep bişiler öğreniyoruz,siler gibi kardeşlerimiz sayesinde bilinçleniyoruz başkalarını bilmem ama bana tesettürüm konusunda bu sitenin,sizlerin çok faydası oldu.baştan doğru adım atmak çok önemli,bende şimdi tüm kapanmak isteyen arkadaslarımıda cevremde bilgilendirmek için elimden gelenin en doğrusunu yapmaya çalışyorum.bizler en iyisi olursak örnek olarak sebep olduğumuz kardeşlerimizde en iyisi olur diye düşünüyorum.yazın çok güzel kardeşim çok faydalı,allah razı olsun.....

kalbiminurlandır

kalbimi nurlandır abla biraz orası karışık tesadüfen giriştim ben en iyisi islamiyet gen tr de kalıyım ikisini bi kaldıramam gibi zaten farketttimde sizin msj lar ve paylaşımlarınız burda daha fazla

allaha emanet ol

evet canım benim
karışık gibi ve orda üye sayısı az. yani burdaki gibi yoğun değil.
bana özel mesaj atman için üye olman lazım.
ben seni üyesin sanmıştım.
ben oraya yeni uye oldum sayılır. daha 3 ay oldu. ama burda 1 yıllık bi geçmişim var :a12:

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
linke baktım kardeşim ama pardesüleri göstertmiyor ve siparişi yok ...ismim burçin

kalbiminurlandır

ben incelemedim netim yavaş o yüzden.
inşALLAH afyona gittiğim zaman yardımcı olabilirim.
şimdi cıkıyorum yemek hazırlamam lazım
selam ve dua ile...:H

bu arada yasin suresi ile ilgili yazmıştım okudunuz mu?

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..
maşallah kardeşlerim yazılanları okudum aslında çok onurlandım
ne kadar çoğalıyoruz ne kadar bilnçleniyoruz. ne kadar güzel.
dün daha habersizken biraz daha öğrendik.
bugün biraz daha biliyoruz inşallah yarın daha güzel öğrenik pekiştireceğiz..
ve öğrendikçe güzelleşeceğiz...

ben hep namazlarımı kılarken abdest alırken konuşurken yemek yerken o kadar özen gözteririm ki. hani olurda örnek olarak biri beni süzüyor olabilr..
eğer o an yanlış bir şey yapsam itici gelirim yada güzel bir ahlak sergilesem belki ne kadar güzel deyip birilerinin aklına bir takım sorgulamalara sebepolabilirm:
tabi bunların en güzeli de..
Allahın Kuran Ahlakıyla ahlaklandırdığı Efendmizi örnek almak.
sonra sahabelerin hayatını okuyup onlar gibi yaşamak elimizden geldiğince...

ben de sizin bir kardeşiniz olarak sizden bir şey isteyeeğim...
biliyorum havalar sıcak biliyorum karşılaştığınız tepkiler bazen çok ağır oluyor...
ama ne olursa olsun bizler hamd olsun hidayeti isteyenleriz ve bunun için gereken neyse elimizden geldiğince yapalım...
ve en güzel şekilde giyinin ki örnek alanlarımız çok...
ne olur bu bayrağı sancağı şerefi taşırken bilincinde olup bize meleklerin gülümsediğini
bizim temsil ettiğimiz dinin sahibi Alemlerin Rabbinin bizi gördüğünü
üstlendiğimiz görevin ne pahasına olursa olsun taviz vermeden hakkını vermemiz gerektiğini örnek olmamız gerektiğini unutmayalım..
yolda yürürken onurlandırın bizi...allah da sizi onurlandırsın inşallah

Allah hepinizin yardımcısı olsun dualarımız sizinle.
selam ve dua ile

hakkınız helal edin.beni bir kardeşiniz olarak görün..kusur ettimse af edin.

ve aleykumselam erhan kardesim, ne güzel yazmissin, ne kusuru ; tersine bizleri tesvik ediyorsun ; sende hakkini helal, ALLAH c.c. senden razi olsun, sikintilarindan feraha çikarsin insALLAH...
çok haklisin ; Rabbim bizleri örnek kullarindan eylesin;
insALLAH bende çok istiyorum tam anlamiyla tesettürlü olmayi; Rabbim bana ve isteyen bütün kardeslerimin yardimcisi olsun...

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
-SeNaToR_ Allah razı olsun..ben engellerimi aştım rabbim bütün kardeşlerimizin yardımcısı olsun..Söylediğiniz gibi eğer bi insan gerçekten rabbine daha yakın olmak onun rızasını kazanmak isterse önünde hiç bi engel duramaz..aksine her işi daha da kolaylaşır..o kişiyi de kimse kolay kolay yoldan çıkaramaz.çünkü o kendisi istemiştir kapanmayı..herşey kendi rızasıyla olduğu için onun gözünde engel diye bişey yoktur..sizin kardeşiniz için dua edeceğim..inşALLAH en kısa zamanda kardeşinizde bu güzel huzuru yaşayanlar arasında olur..selam ve dua ile...

nur nisa sağol canım kardeşim..evet çok haycanlıydım çarşıda..arkdaş soruyo bu nasıl güzelmi alalımmı diye ben hepsine güzel diyorum..benim gözümde hepsi güzel..rabbimin isteğini yerine geitiryorum bundan güzel mutluluk olabilirmiki..giydiğim kıyafetin güzel veya çirkin olması önemli değil..dinimize uygun olması yeterli..bugün başörtümle gurur duydum..her defasında şükrettim..Allahıma binlerce kez şükürler olsun..rabbim herkese nasip etsin..

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
canım hoşgeldin nasılsın bende seni merak ediyordum düngece senin içinde dua ettim Rabbim kabul eylesin inşallah

Selamın aleyküm, Allah razı olsun kardeşim, uzun zamandır sadece yazılanları takip etmekten başka bir şey yapmıyorum. Hayat bu aralar zor geçiyor benim için, ama hep hayırlısını istediğimiz için, olan olaylara da hayırlısı buymuş ki olmuş demekten başka sözüm yok. İnşallah daha iyi olacak. Henüz kapanmadım ama, bu aralar Kuran'ımı ilerletip, tecvidli okumaya çalışıyorum. Pazartesi - Perşembe günleri haftada 2 gün oruç tutuyorum, kaza namazlarına başlayacağım en kısa zamanda.

Her olay bir imtihan bizim için, allahın iziyle bu girdaptan çıkacağım inşallah.

Allaha emanet olun

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah canım rabbim hakkında en güzelini ve en hayırlısını nasip eylesin ,biran önce gönlünden gecenlere kavuşursun inşlh.işin rast gitsin ,rabbim aksiliklerden korusun.allah'a emanet ol kardeşim haberlerini bekliyorum....

selamunaleykum kardeşim... dün sonunda elhamdülillah gönlüme yatan tarzıma uyan ve en önemlisi hatlarımı belli etmeyen yeterli uzunlukta bir üst aldım.. yarın da eşarp bakacağız inşallah ama artık eşarp bakmaya açık gitmem diye umut ediyorum.. dualarınızı eksik etmeyin.. hayırlı haberler vermek duasıyla Allah a emanet olasınız...

mir_erhan

Moderator
selamun aleyküm mir-erhan kardeşim,ne güzel demişsin evet gerçekten hep bişiler öğreniyoruz,siler gibi kardeşlerimiz sayesinde bilinçleniyoruz başkalarını bilmem ama bana tesettürüm konusunda bu sitenin,sizlerin çok faydası oldu.baştan doğru adım atmak çok önemli,bende şimdi tüm kapanmak isteyen arkadaslarımıda cevremde bilgilendirmek için elimden gelenin en doğrusunu yapmaya çalışyorum.bizler en iyisi olursak örnek olarak sebep olduğumuz kardeşlerimizde en iyisi olur diye düşünüyorum.yazın çok güzel kardeşim çok faydalı,allah razı olsun.....

ve aleyküm selam nur nisa kardeşim...
inşallah birbirimize faydamız dokunuyorsa ne mutlu bizlere...
bizler inşallah burdaki kardeşlerimizden ve birbirmizden güzel ve faideli bilgiler edinip çevremizle paylaşacağız..
hepizde biliyoruz bir çok kardeşimiz var ki bir kitap alma imkanı bile yok kaldı birde bizler gibi nete gelip burdan bilgiler edinsin..
inşallah gerek duruşumuz hal ve hareketlerimiz gerekse edindiğimiz bilgilerle inşallah örnek olup elimizden geldiğince tebliğ de bir taşın harcıda bizler oluruz...

Allah celle celalüh sizin hem nefisle hem şeytanla hemde çirkef bakanlar ile mücadelenizde sizleri muzaffer kılsın inşallah..

......!! İnanıyorsanız üstün olan sizlersiniz...!!

Allah mücadelemizde en üstün yerlere laştırsın bizleri inşallah

selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt