Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
BURCU ABLA NEYİN VAR. HAYIR OLSUN İNŞALLAH.
özel mi sorunların?

canım yok canım cok özel değil aile fertlermizin hastalıkları abimin işten zorla cıkarılması vb gibi durumlar epey yordu üzdü bizi anlayacağın olsun Rabbime binlerce şükür yine Rabbim bugunlerimizi aratmasında
canımsın sen benim

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
anladım ablacım.
Derdi veren Rabbim sabrini da veriyo çaresini de. Rabbim bu sınavı da hayırlısıyla vermenizi nasip etsin inşALLAH.
dualarımda olacaksınız ablacım . hayırlı aksamlar :H

ranagul

Kayıtlı Kullanıcı
eweet..bende geçen sene eylül ayında kapanmıştım o zaman sonbahara giriş olmasına rağmen Malatya çok sıcaktı..ilk başta biraz zorlanmama rağmen yurttaki hocalarımızın da yardımıyla üstesinden geldik biiznillah :a15: lisedeki bazı arkadaşlarımın da bana özenerek kapanması en çok hoşuma giden olaylardan birisiydi:a16: ayrıca herkesin başörtüsünün bana yakıştığını söylemesi unutamicam şeylerden :a14: hakikaten de başörtüsü düşündüğüm gibi yaz aylarında çok da sorun yaratmıyo hatta Rabbimin izniyle daha az sıcaktan etkileniyorumm diyebilirim.:evet
şimdilik benden bu kadaaar
ALLAH'a emanet olunuz..vesselamm..:cool:

tevbe_2010

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı akşamlar herkese, ismim ceylan

yeni üye oldum siteye, internette başörtüsü nasıl bağlanır diye ararken karşılaştım sizlerle.

26 yaşındayım, çalışıyorum, nişanlıyım, Allah izin verirse bu sene evleneceğiz.

genç kızlığımdan beri hiç bir zaman çok açık dolaşmadım, çok sıcak günlerde bile daima pantolon ve tişört (askılı değil) giyiyordum, yazlığa gidersek o da ailemin küçüklükten beri yönlendirmesi ve büyüyünce de yumuşak da olsa zorlaması nedeniyle denize girdim bikiniyle :a36::a03:

lisede, üniversitede kimse de yönlendirmedi beni hiçbir şeye, ateist arkadaşım da vardı, cemaat üyesi de

3 sene önce çalışmaya başladığım şirkette başörtülü personel çalışabiliyor, isterseniz namaz kılmak için de mesai saatlerinde izin alabiliyorsunuz, hatta sizi çok acil arasalar ama ulaşamazlarsa, eğer namazda iseniz bir şey demiyorlar, ama eğer lavabodasanız orda bile sizi bulup çıkartıyorlar :a21:

neyse, ben yaklaşık 2 sene önce namaza başladım, aksatmamaya çalışıyorum, geçen ramazan da kuran okumayı öğrendim, şimdi yasinimi arapçadan okuyabiliyorum rahatça.

ne kadar uzattı diyeceksiniz, hakkınızı helal edin lütfen, ama içimdeki fırtınayı bir türlü dindiremiyorum.

dinimi öğrendikçe cahiliyetimin farkına vardım ve boşa geçirdiğim 26 sene için içim yanıyor, Allaha şükür bu günleri gördüm, farkına vardım bazı şeylerin, ya bunları anlamasaydım benim öbür dünyada halim ne olurdu diye düşünmekten uykularım kaçıyor :a36:

ben kapanmak istiyorum, bunu aileme de açtım, başta annem olmak üzere babam çok sert tepki verdiler, nişanlımın ailesi de kapalı, sen onlar için yapıyorsun dediler, annem "biz seni laik bir kız yetiştirdik, okuttuk, bunun için mi uğraştık, ben seni çok zor doğurdum, ölüyordum seni doğururken, sen böyle bir şeyi nasıl yaparsın, asla kabul etmiyorum, bu eve bone ya da eşarp giremez, bilseydim bunu yapacağını nişanlanmana izin vermezdim, hakkımı helal etmiyorum sana, benim ölümüme sebep olursun...." gibi ve daha çook şeyler söylendi bana son 3 ayda. Artık eve gelmekten hiç mutluluk duymuyorum, şimdi yazlığa gittiler, biraz rahatım, bu sefer de her gün telefonda üzülüyorum

nişanlımla bu konuyu sadece bir kere konuştuk, kapanmak bundan sonraki hayatımı da etkileyeceğinden müstekbal eşimle paylaştım, durumdan haberdar ettim, bana verdiği cevap özetle şu : " ben seni açık beğendim, böyle de kabul ettim, ama kapanırsan da asla karşı çıkmam, hatta çok memnun edesin beni..."

ben bi de evlenince işten ayrılacağım, sadece evimin hanımı olmak ve çocuklarımı hayırlı bir evlat olarak yetiştirmek istiyorum, ailem buna da karşı çıkıyor, 4 yıllık üniversiteyi bitirdin, o kadar çalıştın didindin, şimdi elin parasına mı bakacaksın diye tepki gösteriyorlar

çook bunalıyorumm, bu yazıyı bile neredeyse 1 saatte yazdım ağlamaktan. forumda 100 sayfa var, yaklaşık yarısını okuyabildim, en kısa zamanda sizlerle durumumu paylaşmak için

bu akşam sabaha kadar uyku yok bana yine, yarın nişanlımla dışarı çıkarsak beni kapanmış olarak görecek inşallah.

ama aileme nasıl söyleyeceğim, annemin yaklaşık 2,5 senedir kan rahatsızlığı var, geçici felç geçirdi, ya benim kararım yüzünden hastalığı kansere dönerse üzüntüden ya da daha kötü bi şey olursa :A

hakkınızı helal etsin tekrar lütfen, çok uzun oldu, ama inanın bu yazdıklarım içimden geçenlerin milyonda biri bile etmez

hayırlı geceler

Ablacığım yemin ederim ki gözlerim doldu.Allah senin gibi diğer ablalarımı da iradesine hakim olanlarından eylesin.Sen zaten içini öylesine açmışsın ki;yüreğini Rabbim'e öylesine soluklandır mışsın ki,öylesine hayırlı bir yolculuğa çıkmışsın ki...Sonu muhakkak ki hayır olacaktır unutma bunu!
Kapanma sebebin eğer eşin değil de Rabb'imin korkusu ise Allah'ın izni ile ne o başındakine birşey diyen olur ne de sen bu davadan vaz geçersin.Ama inşaallah eşin değildir,inşaallah eşin sadece vesile olmuştur.

Allah'ın izni ile hiç birşey düşünme.Ahiretini baban da olsa annen de olsa kimsenin almasına izin verme.Allah'ın izni ile doğru yoldasın

es-selamu aleyküm

berat05

Yönetici
ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

selamun aleyküm ablacım;nası güzel demişsin rabbim o hidayeti nasip ettimi önünde karşı koyabilecek hiç bir kuvvet olmuyor,bizler tüm benliğimizle sığındığımız zaman rabbimize veremeyeceği,ihsan edemeyeceği kudret yok,o herşeye kadirdir çok şükür.....benim ilk yaz ayım,karar verdiğimde bende durup düşündüm zorlanırmıyım diye,şimdide bana soroyorlar hiç mi sıkılmıyorsun diye,gerçekten ben örtümle pardesümle öle mutluyum ki insan derisinden,etinden sıkılırmı hiç,siz terlediğinizde derinizimi sıyırıp atmak istiyorsunuz diyorum,tabiki hayır nası bir saçmalık diyorlar bana,evet işte saçmalık değil zaten diyorum çünkü örtüm benim derim........

sağolun kardeşim

Rabbim hidayetinden yolundan ayırmasın bizleri inşallah..

Destekleriniz çok güzel değerli kardeşim...yazmasam da okuyorum..devam inşallah..

Kardeşlerimizin sıkıntılı ve zor anlarında burda olmak,yardımcı olmak çok güzel...

selam ve dua ile
Rabbime emanet olunuz

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleykum arkadaşlar bundan böyle sizler için buraya yazılan mesajlardan alıntılar yapacağım
Şimdi en guzellerinden ve en özellerinden biriyle başlıyorum ....

BERAT ABLAMIZIN YAZISI VE KAPANMA YAZISI
hergün farklı başlıklarla bu tür konular açılıyor..buraya yazmak istememin sebebi ise kapanmak isteyipte kapanamayan kardeşlerimiz içindi.o kadar fazla isteyen var ki...bir adım atmaya korkuyorlar sanki...

Oysa hayat bir saniye gibi geçiyor...daha bugün derken bakıyorsunuz dün oluvermiş..kaybedecek ve keyfe bırakacak bir konu değil bu...
HELE BİR KAPANIN GÖRECEKSİNİZ Kİ ESKİYİ ARAMAYACAKSINIZ yeterki kalbiniziz kapılarını aralayın..korkmayın,düşünmeyin,şeytana ve tanıdıklarınıza söz hakkı vermeyin..sizde tutun paçanızdan ve bırakmayın

ben 10 KASIM 2007 de kapandım...1 sene oldu..KALBİMİN ATIŞINI DUYMALIYDINIZ .....sizi başbaşa bırakıyorum

14-11-2007 tarihli yazım

Ben KAPANDIM ...............................

HERŞEY MÜLK SURESİ İLE BAŞLAMIŞTI.......

O UZUN 2 AY BOYUNCA NELER GEÇMEDİKİ KAFAMDAN...EN ÖNEMLİSİDE KALBİMDEN....

NASILDA NEFSİMLE BOĞUŞTUM....
YERİ GELDİ KAVGA ETTİM KENDİMLE...
SORULARINA NET CEVAPLAR VERDİM...
BAZEN SIKIŞTIRMAYA ÇALIŞTI BENİ....HİÇ UTANMADAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BAZEN RESMEN KAVGA ETTİK...DOĞRU BİLDİKLERİM UĞRUNA...
OYSA NEDEN..BOĞAZINA SARILMIYORUM ŞU NEFSİMİN?...
NEDEN???

KAÇ KİŞİYLE KONUŞTUM....KALBİM GÜNDEN GÜNE SIKIŞTIRIYORDU BENİ
NEFSİMLE KALBİM 2 DÜŞMAN OLDULAR....
OYSA KALBİM HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ DOĞRUYU SÖYLÜYORDU
VE EN ÖNEMLİSİDE BEN BUNU BİLİYORDUM...

SON 2 GECE ÇOK YORGUN DÜŞTÜM...
ALLAH' IM BANA YARDIM ET DEDİM...SANA ÖYLESİNE MUHTACIM VE ÖYLESİNE ZAYIFIMKİ KUL OLARAK....NOLUR BİR YOL GÖSTER....
KURAN HOCAMI DÜŞÜNÜYORDUM...
NEDEN BİLMİYORUM AMA ONU GÖRÜNCE KONUŞUNCA SANKİ BİRŞEYLERE EL UZATACAK MIŞ GİBİ GELİYORDU....

DUALARIMLA DÜZGÜN YOLU ARARKEN BEN...
SİZ KARDEŞLERİMİNDE SÖYLEDİĞİ SÖZLERİ UNUTMADIM...
ÇOK ZORLU BİR YOLDU..
HERKES BU YOKUŞU ÇIKAMAZDI DEĞİL Mİ???
PEKİ ZOR OLAN NEYDİ????

O AKŞAM...
DÜŞÜNCELERİMLE YOLA ÇIKTIM...
ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM ELİ UZATACAK BİRİ ARIYORDUM...
SÖZLERİYLE DESTEK VERECEK BELKİ...NEFSİMİ YENMEME YARDIM EDECEK BİRİ...BÖYLE DÜŞÜNÜRKEN BEN...O ULAŞAMAYACAĞIM KİŞİYE DE YOLDA RASTLADIM...KURAN HOCAMA....
YOLDA BAKIŞTIK....KALAKALDIM....SADECE ...ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN DİYORDUM....BEN SENDEN KAÇ GÜNDÜR YARDIM BEKLİYORUM....HOCAMI DÜŞÜNÜYORUM...HEMDE BU SAATTE BURDA KARŞIMDA..OLANASIZ OLMALIYDI..AMA OLMUŞTU...ELLERİNİ TUTTUM..GÖZLERİM DOLDU...SADECE SİZİ ÇOK ARADIM KALBİMLE DİYEBİLDİM...
O DA ÇOK DUYGULANDI....TEL.ALDIM..MUTLAKA BU AY GİDECEĞİM ONA....
ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN...

BÜYÜK BULUŞMA..KALPLERİMİZİN SESİNİ DİNLEMEKLE BAŞLADI...
ÇOK GZEL ŞEYLER ANLATTI..DİNLEDİM...GÖZLEİRMİZ DOLARAK

ALLAH RAZI OLSUN....

EVE DÖNERKEN..
BEN..
GÖZLERİMİN IŞIL IŞIL PARLADIĞINI HİSSEDİYORDUM..
ALLAH'A BOL BOL ŞÜKREDİYORDUM......

BAŞIMA ÖRTÜNÜN BU KADAR YAKIŞTIĞINI GÖRMEDİM....
BÖYLESİNE GÜZEL OLDUĞUMU...
BÖYLESİNE RAHAT VE KALBİMLE BARIŞIK OLDUĞUMU HİSSETMEDİM....

KALBİM...NEFSİMİ NAKAVT ETMENİN HUZURUNU YAŞIYOR...

ALLAH RAZI OLSUN...
DUA EDENLERDEN,VESİLE OLANLARDAN..
RABBİM ÖLMEDEN BUNU GÖSTERDİĞİN İÇİN SANA ŞÜKÜRLER OLSUN

mir_erhan

Moderator
selmün aleyküm burcu kardeşim
maşallah ne güzel yazılar bunlar ne iyi etmişsin
çok güzel paylaşımlar gözlerim dolarak okudum gerçekten.
ellerine sağlık gerçekten ve o yazıların sahibi kardeşlerimizin de yüreklerine sağlık
iyiki paylaşmışlar ve iyiki sen tekrardan buluşturdun bizlerle
Allah celle celalüh senden ve kardeşlerimden razı olsun

selam ve dua ile

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selmün aleyküm burcu kardeşim
maşallah ne güzel yazılar bunlar ne iyi etmişsin
çok güzel paylaşımlar gözlerim dolarak okudum gerçekten.
ellerine sağlık gerçekten ve o yazıların sahibi kardeşlerimizin de yüreklerine sağlık
iyiki paylaşmışlar ve iyiki sen tekrardan buluşturdun bizlerle
Allah celle celalüh senden ve kardeşlerimden razı olsun

selam ve dua ile

ve Aleykum selam erhan kardeşim beğenildiğine cok sevindim İnşallah devamıda gelecek Bu böyle bir etkinlik berat ablama sözümdü Rabbim ondan ve sizlerden razı olsun
berat ablamızın yazısını ilk okudugumda okadar etkilenmiştimki anlatamam etkilenmemekte mümkün değil berat ablamız nekadar guzel kelimelerle anlatmış Rabbim razı olsun ondan o yazıyı burda paylaşmasaydı haberimiz olmaycaktı böyle muhteşem bir yazıdan
bende diğer kardeşlerimize en guzel örneklerden biryle başladım
İnşallah onlarda feyz alırlar
Rabbim sendende razı olsun inan bu mesajlarınla daha bir teşvik ediyorsun bizleri yeni birşeyler yapmaya herzaman destekcimizsin Rabbimde senin herzaman yanında olsun hayırlı aksamlar

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
burcum çok güsel anlatmış kardeşlerimiz sennde emeğine güsel gönlüne sağlık tekrardan bizlerle paylaştığın için Rabbim binlerce kez razı olsun selam ve dua ile...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
burcum çok güsel anlatmış kardeşlerimiz sennde emeğine güsel gönlüne sağlık tekrardan bizlerle paylaştığın için Rabbim binlerce kez razı olsun selam ve dua ile...

canımın bu Berat ablamızın yazısı sağolsun o yazmıs onun guzel yureğinden dökülen bir yazı Rabbim razı olsun bizimle paylaştığı için

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum arkadaşlar bundan böyle sizler için buraya yazılan mesajlardan alıntılar yapacağım
Şimdi en guzellerinden ve en özellerinden biriyle başlıyorum ....

hergün farklı başlıklarla bu tür konular açılıyor..buraya yazmak istememin sebebi ise kapanmak isteyipte kapanamayan kardeşlerimiz içindi.o kadar fazla isteyen var ki...bir adım atmaya korkuyorlar sanki...

Oysa hayat bir saniye gibi geçiyor...daha bugün derken bakıyorsunuz dün oluvermiş..kaybedecek ve keyfe bırakacak bir konu değil bu...
HELE BİR KAPANIN GÖRECEKSİNİZ Kİ ESKİYİ ARAMAYACAKSINIZ yeterki kalbiniziz kapılarını aralayın..korkmayın,düşünmeyin,şeytana ve tanıdıklarınıza söz hakkı vermeyin..sizde tutun paçanızdan ve bırakmayın

ben 10 KASIM 2007 de kapandım...1 sene oldu..KALBİMİN ATIŞINI DUYMALIYDINIZ .....sizi başbaşa bırakıyorum

14-11-2007 tarihli yazım

NEDEN???

ALLAH' IM BANA YARDIM ET DEDİM...SANA ÖYLESİNE MUHTACIM VE ÖYLESİNE ZAYIFIMKİ KUL OLARAK....NOLUR BİR YOL GÖSTER....
NEDEN BİLMİYORUM AMA ONU GÖRÜNCE KONUŞUNCA SANKİ BİRŞEYLERE EL UZATACAK MIŞ GİBİ GELİYORDU....

ÇOK ZORLU BİR YOLDU..
PEKİ ZOR OLAN NEYDİ????

O AKŞAM...
SÖZLERİYLE DESTEK VERECEK BELKİ...NEFSİMİ YENMEME YARDIM EDECEK BİRİ...BÖYLE DÜŞÜNÜRKEN BEN...O ULAŞAMAYACAĞIM KİŞİYE DE YOLDA RASTLADIM...KURAN HOCAMA....
YOLDA BAKIŞTIK....KALAKALDIM....SADECE ...ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN DİYORDUM....BEN SENDEN KAÇ GÜNDÜR YARDIM BEKLİYORUM....HOCAMI DÜŞÜNÜYORUM...HEMDE BU SAATTE BURDA KARŞIMDA..OLANASIZ OLMALIYDI..AMA OLMUŞTU...ELLERİNİ TUTTUM..GÖZLERİM DOLDU...SADECE SİZİ ÇOK ARADIM KALBİMLE DİYEBİLDİM...

ALLAH RAZI OLSUN....

EVE DÖNERKEN..
BEN..

ALLAH RAZI OLSUN...

berat05

Yönetici
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

ve Aleykum selam erhan kardeşim beğenildiğine cok sevindim İnşallah devamıda gelecek Bu böyle bir etkinlik berat ablama sözümdü Rabbim ondan ve sizlerden razı olsun
berat ablamızın yazısını ilk okudugumda okadar etkilenmiştimki anlatamam etkilenmemekte mümkün değil berat ablamız nekadar guzel kelimelerle anlatmış Rabbim razı olsun ondan o yazıyı burda paylaşmasaydı haberimiz olmaycaktı böyle muhteşem bir yazıdan
bende diğer kardeşlerimize en guzel örneklerden biryle başladım
İnşallah onlarda feyz alırlar
Rabbim sendende razı olsun inan bu mesajlarınla daha bir teşvik ediyorsun bizleri yeni birşeyler yapmaya herzaman destekcimizsin Rabbimde senin herzaman yanında olsun hayırlı aksamlar

sabah sabah gözlerim doldu yine...
o sıkıntılı zamanlarımı hatırladım..sonra ki mutluluğumu..her mülk suresini dinlediğimde şükürler ediyorum....yetmiyor...ölene kadar da ..böyle devam edecek nasipse...

BURCU kardeşim...yazdıkların ne güzel..ben layık değilim ki bunlara...çok güzel bahsetmişsin...ALLAH c.c. Razı olsun bir kez değil bin kez senden...
o duyguları tekrar yaşattğin için...

şimdi buraya gelen kardeşlerimiz gibi bende böyleydim...
ilk mesajım tanışmak için değildi...sadece içimdekileri dökmekti...birden..tanınmadan...bilinmeden paylaşmaktı...ve paylaştım....
HERŞEY MÜLK SURESİ İLE BAŞLADI dedim....okuyan tüm o değerli kardeşlerim var ya her bir kelimeleri beni yüreklendirdi...Yüreğim büyüdükçe büyüdü...öyle bir elimden tutup kaldırdılar ki....şükür bu zamana dek düşmedim...ALLAH'ta c.c. düşürmesin..

Şimdi biz inşallah böyle olacağız ..
Seninle ve diğer kardeşlerimle ellerinden tutacağız..
Yürekleri öylesine büyüyecek ki...hiç bir nefis başa çıkamayacak onlarla...

Çok duygulandırdın beni...ne demeli bilmem...

O güzel Yüreğin hiç acı görmesin..
Rabbim ömrünü bereketli etsin,hayırlı Allah c.c. dostu insanlarla karşılaştırsın,hayırlı insan,hayırlı evlatlar nasip eylesin güzel kardeşim benim...

Hakkınızı helal edin kardeşlerim...Uzattım...

ALLAH'a c.c. emanet olun hepiniz

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

sabah sabah gözlerim doldu yine...
o sıkıntılı zamanlarımı hatırladım..sonra ki mutluluğumu..her mülk suresini dinlediğimde şükürler ediyorum....yetmiyor...ölene kadar da ..böyle devam edecek nasipse...

BURCU kardeşim...yazdıkların ne güzel..ben layık değilim ki bunlara...çok güzel bahsetmişsin...ALLAH c.c. Razı olsun bir kez değil bin kez senden...
o duyguları tekrar yaşattğin için...

şimdi buraya gelen kardeşlerimiz gibi bende böyleydim...
ilk mesajım tanışmak için değildi...sadece içimdekileri dökmekti...birden..tanınmadan...bilinmeden paylaşmaktı...ve paylaştım....
HERŞEY MÜLK SURESİ İLE BAŞLADI dedim....okuyan tüm o değerli kardeşlerim var ya her bir kelimeleri beni yüreklendirdi...Yüreğim büyüdükçe büyüdü...öyle bir elimden tutup kaldırdılar ki....şükür bu zamana dek düşmedim...ALLAH'ta c.c. düşürmesin..

Şimdi biz inşallah böyle olacağız ..
Seninle ve diğer kardeşlerimle ellerinden tutacağız..
Yürekleri öylesine büyüyecek ki...hiç bir nefis başa çıkamayacak onlarla...

Çok duygulandırdın beni...ne demeli bilmem...

O güzel Yüreğin hiç acı görmesin..
Rabbim ömrünü bereketli etsin,hayırlı Allah c.c. dostu insanlarla karşılaştırsın,hayırlı insan,hayırlı evlatlar nasip eylesin güzel kardeşim benim...

Hakkınızı helal edin kardeşlerim...Uzattım...

ALLAH'a c.c. emanet olun hepiniz

ve Aleykum Selam berat ablacım daha neler guzel şeyler yazılmayı hak ediyorsun bu kelimeler seni anlatmak istediklerimin onda biri .......
bu sitede hayran oldugum ve benim için çok özel yeri olan ablalarımdan birisin bu konunun devam etmesi bu kadae cok kişiye ulaşmamız sayende oldu ablacım ben biryerde pes etmiştim şeytanın bu konun ilgili günaha girdiğim hakkında vesvesini kalbime verdiği sıkıntıdan dolayı elim kolum bağlanmştı o sırada sizlere emanet etmiştim Sen başta olmak üzere Mavici abi Ayya Erhan kardeşimiz ve diğer kardeşlerimiz okadar guzel ilgilendinizki bu konu bugunlere gelebildi
Canım ablacım oguzel yureğinle herzaman destek oldun bizlere sana ne kadar teşekkur etsem nekadar dualar etsem azdır
Seni gercekten cok seviyorum Rabbim seni başımızdan hiç eksik etmesin
Rabbime o harika yüreğinle ne dualar ediyorsan hepsini kabul eylesin sitemize yazdıgın her harften sana binlerce kat sevap yazsın ....
Rabbim seni bu yolundan hiçbir zaman ayırmasın Rabbim en guzel makamlarına cıkarsın seni ablacım
Selam ve dua ile

berat05

Yönetici
ve Aleykum Selam berat ablacım daha neler guzel şeyler yazılmayı hak ediyorsun bu kelimeler seni anlatmak istediklerimin onda biri .......
bu sitede hayran oldugum ve benim için çok özel yeri olan ablalarımdan birisin bu konunun devam etmesi bu kadae cok kişiye ulaşmamız sayende oldu ablacım ben biryerde pes etmiştim şeytanın bu konun ilgili günaha girdiğim hakkında vesvesini kalbime verdiği sıkıntıdan dolayı elim kolum bağlanmştı o sırada sizlere emanet etmiştim Sen başta olmak üzere Mavici abi Ayya Erhan kardeşimiz ve diğer kardeşlerimiz okadar guzel ilgilendinizki bu konu bugunlere gelebildi
Canım ablacım oguzel yureğinle herzaman destek oldun bizlere sana ne kadar teşekkur etsem nekadar dualar etsem azdır
Seni gercekten cok seviyorum Rabbim seni başımızdan hiç eksik etmesin
Rabbime o harika yüreğinle ne dualar ediyorsan hepsini kabul eylesin sitemize yazdıgın her harften sana binlerce kat sevap yazsın ....
Rabbim seni bu yolundan hiçbir zaman ayırmasın Rabbim en guzel makamlarına cıkarsın seni ablacım
Selam ve dua ile

BURCUM...

yapma ..beni daha da ağlatma...dualarımız dileklerimiz hep karşılıklı değerli kardeşim benim..Allah c.c. rızası için birbirimizi seviyor ve destekliyoruz.
Rabbim sizin gibi güzel gönüllerden bizleride mahrum bırakmasın.
Kardeşlik ,birlik ve beraberlik duygumuz hiç eksik olmasın inşallah.

canım benim..sağol..varol..

hep dualarımdasınız...inşallah gidebildiği yere kadar...Rabbim nasip ettiği sürece bu konulara devam edeceğim-iz.
Zaman gelip üzülsek te,kırılsakta,nefsin kötü emeline kapılsakta,bizlerden bir el gönüllere mutlaka ulaşacaktır...çünkü ALLAH c.c. rızası için çalışıyoruz.

Kardeşim..
Kardeşim..
Burcum....teşekkür ederim........................................................

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
değerli kardeşim selamun aleyküm.....değişen bir şey yok nedemek ;bunu demesi bile annenin büyük bir gelişme,evet benimde ilk eşerbımı bana karşı çıkan,kapanırsan kızım deilsin diyen bunu evimde yapamzsın diyen annecim aldı ona nasip oldu.ben inanıyorum ki annende yumuşayacak,ah neolur üzülmeden kırılmadan engeller çıkmadan güzel isteklerimizi yapabilsek ama olmuyor,inşlh gideceğin o mecliste seni örtünle görürler,hakkında hayırlısı kardeşim ALLAHA EMANET OL......

desteğin için ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM.ALLAHA EMANET OL....

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
desteğin için ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM.ALLAHA EMANET OL....

selamun aleyküm ;ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN DEMEK KARDEŞİM ...BU ARADA AYNI YAŞTA SAYILIRIZ İKİ YAŞ FARK VAR ARAMIZDA CANIM,SEN BENİM BENDE SENİN KARDEŞİNİM....SENDE ALLAHA EMANET OL DUALRIM HEP SENİNLE....

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum arkadaşlar bundan böyle sizler için buraya yazılan mesajlardan alıntılar yapacağım
Şimdi en guzellerinden ve en özellerinden biriyle başlıyorum ....[/
COLOR]

14-11-2007 tarihli yazım

NEDEN???

ÇOK ZORLU BİR YOLDU..
PEKİ ZOR OLAN NEYDİ????

O AKŞAM...

ALLAH RAZI OLSUN....

EVE DÖNERKEN..
BEN..

ALLAH RAZI OLSUN...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
BURCUM...

yapma ..beni daha da ağlatma...dualarımız dileklerimiz hep karşılıklı değerli kardeşim benim..Allah c.c. rızası için birbirimizi seviyor ve destekliyoruz.
Rabbim sizin gibi güzel gönüllerden bizleride mahrum bırakmasın.
Kardeşlik ,birlik ve beraberlik duygumuz hiç eksik olmasın inşallah.

canım benim..sağol..varol..

hep dualarımdasınız...inşallah gidebildiği yere kadar...Rabbim nasip ettiği sürece bu konulara devam edeceğim-iz.
Zaman gelip üzülsek te,kırılsakta,nefsin kötü emeline kapılsakta,bizlerden bir el gönüllere mutlaka ulaşacaktır...çünkü ALLAH c.c. rızası için çalışıyoruz.

Kardeşim..
Kardeşim..
Burcum....teşekkür ederim........................................................

canımsın ablacım seni cok seviyorum ....seni ve diğer arkadaşlarımızı tanıdıgım için okadar mutluyum ki anlatamam siz gercekten benim bir ailemin parçası oldunuz Rabbim bizleri hiç ayırmasın ablacım
o güzel duaların içinde Rabbim razı olsun Rabbim senin o guzel yureğinden ne duan varsa kabul eylesin ablacım hayırlı gunler

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
süphanALLAH...maşALLAH....

ALLAHın lütfü ne güzel anlatılıyor ne güzel yaşanılıyor..
işte AŞK budur...işte sevgi budur...
hani ararız ya dagda tasda...
yerde gökte...aşk tam baş ucumuzda...
rabbim aşkını ihsan etsin bize inşa-ALLAH...

berat ablam ve burcumun yazılarını okuyunca insan kendini tutaıyor...

içim içime sıgmıyor hamdolsun..böyle güzelliklerin oldugunu bilmek insana huzur veriyor..hamdolsun süphanALLAH...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt