Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (2 Kullanıcı)

G

GüLsU_92

selamun aleyküm kardeşim,ne gzüel namazınıda kılman rabbim kabul eylesin,senin adına çok sevindim,banada bu sitedeki kardeşlerimin yardımı olmasaydı bende başaramazdım,faydasını göreceğine eminim,sende ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.....

sagolasin cnm
allaha emanet ol kardesim
slm ve dua ile

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
bende kapanmak istiyorum hatta herkes çok yakıştırıyor ama bi türlü kapanamıyorum ya :d

selamun aleyküm kardeşim,ne güzel seninde isteyin varmış,inşlh isteğine biran önce kavuşursun,bence sen birileri sana çok yakıştyor diye düşünerek heveslenip kapanma,gerçekten bilinçli bir şekilde hakkını vererek ve rabbinin emrini yerine getirmek amacıyla kapan;bol bol dua et rabbine ki içindeki vesvese hayırlarla sonuçlansın,unutmaki bizler ve buradaki bir çok arkadaşımız çok büyük sorunlar yaşayarak örtümüze kavuştuk bu yol çok zorlu bir yol ama sonucundaki huzur öle güzelki......allaha emanet ol.....

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
inş sizlerde kapanırsınız en kısa zamanda.iş bulan gerçekten buluyor yeterki istekli olunsun merak etme arkadaşım.bu arada buluşmak isteyenlere duyuru ben gelemiyorum izin çıkmadı ama buluşmak isteyen arkadaşlar siz buluşun;) ALLAHA EMANET OLUN..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam bende kapanmak istiyorum gercektende benim de bir arkadasim var ona baktikca cok mutlu oluyorum ama bir türllü basaramadim bilmiyorum.... yardimci olurmusunuz bana?

allaha emanet olun

slm ve duayla

canım neden başaramıyorsun birazdaha acarmısın kendin engeliyor yoksa ailenmi biraz anlatırsan sevinirim ona göre yardımcı ol maya çalışırız

G

GüLsU_92

canım neden başaramıyorsun birazdaha acarmısın kendin engeliyor yoksa ailenmi biraz anlatırsan sevinirim ona göre yardımcı ol maya çalışırız

ney biliyim iste simdi ben is ariyorum almanyada yasiyorum ve buradaki is verenler zaten pek iyi degiler türklere karsi vede simdi kapansam geri acmam gererkiyor bir tanidigim arkadas var oda kapaliydi ve oda acildi geri is icin ben ama öyle olmak istemiyorum daha sonra kapanmak istiyorum iste herseyi ögreniyim bu siteden kendimi gelistiriyim sonra

allaha emanet olun
slm ve dua ile
cok mutlu olun

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim,bakıyorumda hiç ses soluk yok ,acaba diyorum dertli olan kardeşlerimiz dertlerine deva buldularmı,arzularına kavuştularmı? fakat kimseden bir yanıt yok,ya hersey yolunda yada değişen bişey yok:) inşlh en kısa zamanda güzel haberler almak nasip olur....bu arada bende örtüme kavuşmamın 20. ci gününü yaşıyorum çok huzur doluyum,birde eşarplarımı ütülerken yakmamayı öğrenebilsem :)))) 20 günde 3 fire vermişim üff eşim duymasın ,bakalım inşlh bunuda öğrenicem......ALLAHA EMANET OLUN.....

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim,bakıyorumda hiç ses soluk yok ,acaba diyorum dertli olan kardeşlerimiz dertlerine deva buldularmı,arzularına kavuştularmı? fakat kimseden bir yanıt yok,ya hersey yolunda yada değişen bişey yok:) inşlh en kısa zamanda güzel haberler almak nasip olur....bu arada bende örtüme kavuşmamın 20. ci gününü yaşıyorum çok huzur doluyum,birde eşarplarımı ütülerken yakmamayı öğrenebilsem :)))) 20 günde 3 fire vermişim üff eşim duymasın ,bakalım inşlh bunuda öğrenicem......ALLAHA EMANET OLUN.....

değişen birşey yok ablacım.yanlız annem bi söz verdi geçen gün.eşarpını ben alıcam dedi yani olumlu şeyler oluyor.fakat ben inanamadım.inş doğrudur ve ben bir an önce kapanırım.yakın bi akrabamızın nikahı var inş orada herkes beni kapalı görür umut ediyorum.sabrediyorum inş herkes için hayırlı olsun.ALLAHA EMANET OL...

betülyky

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşlerim,

bende kapanmayı çok istiyorum. yalnız başımı örttüğüm zaman boğazım sıkılıyor gibi oluyor, kendimi alıştırmaya çalışıyorum fakat bi kaç dk sonra nefes alamıyor gibi oluyorum. böyle şeyler sizlerde de oldumu yada bunu nasıl yenebilirim. yardımınıza ihtiyacım var. lütfen bana dua edin. Allah a emanet olun...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

bende kapanmayı çok istiyorum. yalnız başımı örttüğüm zaman boğazım sıkılıyor gibi oluyor, kendimi alıştırmaya çalışıyorum fakat bi kaç dk sonra nefes alamıyor gibi oluyorum. böyle şeyler sizlerde de oldumu yada bunu nasıl yenebilirim. yardımınıza ihtiyacım var. lütfen bana dua edin. Allah a emanet olun...

Kardeşim öncelikle hoşgeldiniz...
Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah...
"Hayırlı işlerin muzır manileri çok olur." derler...
Şeytan çok uğraşacaktır sizinle...
Hiç yılmadan devam edin inşallah...
Siz de örtünüzle onunla uğraşın ve inat edin inşallah...
Allah CC. yar ve yardımcınız olsun...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

Ve aleykum selam kardeşim şeytanın vesvesidir bu... böyle bir durumda o sıkıntı geldiğinde besmele felak nas okuyun Rabbimize dua edin... Birde kendini rahatlatmak için örtüyü boynunda cengelli iğneyle sıkımadan bol bir şekilde iğneleyebilirsin

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleykümselam kardeşim bu birazda psikolojik olabilir..kardeşim yazın ne yapıcam diye düşünüyodum hani sıcaklarda şeytana uyarmıyım açılırmıyım diye tereddüte girdiğim zamanlar olmuştu ama sana bişee sölim mi kardeşim eskiden kısa kollu giydiğim zaman kollarım falan daha çok terliyodu yapış yapış olurdu kollarım Rabbim sabrını öle bi verioki sıcaklar beni hiç yormadı sıkmadı Rabbime şükürler olsun...başarıcaksın yapabilirim diceksin ve Rabbime dua ediceksin ozaman gör işte Bu nefes alamamalarından eser kalıyomu inşallah Rabbimin izniyle başarıcaksın selametle kal kardeşim...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Benimde en korktugum şeydi bu sıcaklar ilk bu yaz ilk yazım... İçimdeki ses yaz geliyor neyapacaksın deyip duruyordu bende onu Peygamber efendimiz (S.A) zamanında saliha annelerimiz o sıcaklarda nasıl vazgecmediler örtülerinden sen şukadarcacık sıcaklara mı dayanamacaksın diye bastrıyordum çok şükür Rabbime pardusemokadar serini tutuyorki komsumuz sordu (kapanmma cok karşı cıkmıstı ) pişmiyormusun böyle yok dedim siz benden daha cok sıcaktan etkileniyorsunuz Rabbimim verdği bir hikmet buda dedim :)
inanın kolaylığını veriyor benim guzel Mevlam hiç anlamıyorsunuz bile sıcak gibi gelmiyor size dışarısı ...
Rabbim herkese nasip etsin Amin n

berat05

Yönetici
ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Değerli kardeşimiz,

İstek çok önemli...kalben...istek....

Bende açıkken çok sıkılırdım...saat -atkı - kemer gibi aksesuarlar kullanamazdım.Bağlayıcı etken olmasın isterdim..hele başaörtüsünü düşünemezdim..

Rabbim Hidayetini nasip ettiğinde ilk eşarbımı bağladığımda tek derdim eşarp başımdan çıkmasın..açılmasındı...o kadar iğne ile tuttururdumki korkumdan...rezil olmayayım diye..sonra sıcak korkusu başladı.(kasım ayında kapanmıştım bende) Yarabbim dedim...sen bana bunu nasip ettiysen Sabrıda verirsin...beni mahçup etme..dayanma gücü ver...bu 2.yazım....tık bile demiyorum..askılı dolaşanda terliyor ki....yetmiyor daha açılmak....

Rabbim kalplerimize şifa nasip etsin ki..nefse ve şeytana uymayalım....
Biraz güçlenir ve kendinize güvenirseniz başaramayacağınız bir şey kalmaz inşallah

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
değişen birşey yok ablacım.yanlız annem bi söz verdi geçen gün.eşarpını ben alıcam dedi yani olumlu şeyler oluyor.fakat ben inanamadım.inş doğrudur ve ben bir an önce kapanırım.yakın bi akrabamızın nikahı var inş orada herkes beni kapalı görür umut ediyorum.sabrediyorum inş herkes için hayırlı olsun.ALLAHA EMANET OL...

değerli kardeşim selamun aleyküm.....değişen bir şey yok nedemek ;bunu demesi bile annenin büyük bir gelişme,evet benimde ilk eşerbımı bana karşı çıkan,kapanırsan kızım deilsin diyen bunu evimde yapamzsın diyen annecim aldı ona nasip oldu.ben inanıyorum ki annende yumuşayacak,ah neolur üzülmeden kırılmadan engeller çıkmadan güzel isteklerimizi yapabilsek ama olmuyor,inşlh gideceğin o mecliste seni örtünle görürler,hakkında hayırlısı kardeşim ALLAHA EMANET OL......

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM kardeşim hoşgeldin,nekadar güzel bir istek sarmış yüreğini ,ne güzel bir amelle yanıyor yüreğin,inşlh şeytanın vesvesesini yenersin,o hep bizimle uğraşıyor bizi saptırmaya günah işlemeye davet ediyor ,onunla savaşmamız için silahımız duamız,namazımız,imanımız,inşlh bunu yenmeyi başarırsın ve bu başarınla bizlerde canı gönülden sevinç duyarız.bnde yeni kapandım bir ay bile olmadı;sıcaktan sıkılmak değilde hep terlerim kötü olur diye düşünüyordum,rabbim öle güzel mükafatlandırıyorki insanı sıkılmak şöle dursun öf bile dedirtmiyor,rabbime sonsuz şükürler olsun.....inanırmısın fikirlerini paylaşan kardeşlerime katılıyorum,bende açıkken terlerdim ,sıkılırdım,sıcaktan şikayet edrdim,fakat örtüm beni herşeyden koruduğu gibi sıcaktanda koruyor......dularım tüm kardeşlerimiz için inşlh sende bir an önce içindeki vesveseyi atarsın kardeşim ALLAHA EMANET OL......

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı

değerli kardeşimiz,

istek çok önemli...kalben...istek....

Bende açıkken çok sıkılırdım...saat -atkı - kemer gibi aksesuarlar kullanamazdım.bağlayıcı etken olmasın isterdim..hele başaörtüsünü düşünemezdim..

Rabbim hidayetini nasip ettiğinde ilk eşarbımı bağladığımda tek derdim eşarp başımdan çıkmasın..açılmasındı...o kadar iğne ile tuttururdumki korkumdan...rezil olmayayım diye..sonra sıcak korkusu başladı.(kasım ayında kapanmıştım bende) yarabbim dedim...sen bana bunu nasip ettiysen sabrıda verirsin...beni mahçup etme..dayanma gücü ver...bu 2.yazım....tık bile demiyorum..askılı dolaşanda terliyor ki....yetmiyor daha açılmak....

Rabbim kalplerimize şifa nasip etsin ki..nefse ve şeytana uymayalım....
Biraz güçlenir ve kendinize güvenirseniz başaramayacağınız bir şey kalmaz inşallah

selamun aleyküm ablacım;nası güzel demişsin rabbim o hidayeti nasip ettimi önünde karşı koyabilecek hiç bir kuvvet olmuyor,bizler tüm benliğimizle sığındığımız zaman rabbimize veremeyeceği,ihsan edemeyeceği kudret yok,o herşeye kadirdir çok şükür.....benim ilk yaz ayım,karar verdiğimde bende durup düşündüm zorlanırmıyım diye,şimdide bana soroyorlar hiç mi sıkılmıyorsun diye,gerçekten ben örtümle pardesümle öle mutluyum ki insan derisinden,etinden sıkılırmı hiç,siz terlediğinizde derinizimi sıyırıp atmak istiyorsunuz diyorum,tabiki hayır nası bir saçmalık diyorlar bana,evet işte saçmalık değil zaten diyorum çünkü örtüm benim derim........

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam kardeşim şeytanın vesvesidir bu... Böyle bir durumda o sıkıntı geldiğinde besmele felak nas okuyun rabbimize dua edin... Birde kendini rahatlatmak için örtüyü boynunda cengelli iğneyle sıkımadan bol bir şekilde iğneleyebilirsin

selamun aleyküm burcu kardeşim nasılsın iyisindir inşlh,kaç zamandır hiç karşılklı konuşmak nasip olmadı bende vakit bulup pek burada bulunamamıştım,neyse vesile olur inşlh....kendine iyi bak kardeşim allaha emanet ol...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm burcu kardeşim nasılsın iyisindir inşlh,kaç zamandır hiç karşılklı konuşmak nasip olmadı bende vakit bulup pek burada bulunamamıştım,neyse vesile olur inşlh....kendine iyi bak kardeşim allaha emanet ol...

ve aleykum selam canım kardeşim cok şükür Rabbim bugünümüzüde aratmasın ama bugunlerde İmtihanlardan geçiyoruz İnşallah hakkıyla geçebiliyoruzdur Rabbimin imtihanlarından... burda yazdıgın surece takip ediyorum seni cevap veremediklerim oluyor kusuruma bakma biraz kafam yorgun üzgün
Rabbim senden razı olsun canım kardeşim arkadaşlarımıza cok güzel yardımların oluyor Rabbim bu yardımlarının karşılığını sana kat kat versin
sende kendine iyi bak hayırlı günler Rabbime emanatsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt