Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (2 Kullanıcı)

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
istanbulda olan yokmu arkadaşlar.varsa yazsın 2-3 haftaya istanbulda olanlar buluşucaz.allaha emanet olun...

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
istanbulda olan yokmu arkadaşlar.varsa yazsın 2-3 haftaya istanbulda olanlar buluşucaz.allaha emanet olun...

bende istanbuldayım arkadaşlar;buluşmak ne güzel olur sizlerle burda bile okadar yakımışız gibi geliyorki sanki zaten yıllardır tanışıyormuşuz gibi;benim eşim izin verirmi bilmiyorum,gelemezsem bile yüreğim sizlerle ALLAHA EMANET OLUN......

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
bende istanbuldayım arkadaşlar;buluşmak ne güzel olur sizlerle burda bile okadar yakımışız gibi geliyorki sanki zaten yıllardır tanışıyormuşuz gibi;benim eşim izin verirmi bilmiyorum,gelemezsem bile yüreğim sizlerle ALLAHA EMANET OLUN......

inş eşinde izin verir sende gelirsin:) sende ALLAHA EMANET OL.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
birşey soracağım pantolon giyilipte üstüne uzun bol tunik şeklinde giyilip pardesü olmadan gezilebilirmi?ben pardesüsüz gezmem ama sorayım dedim.başka bi konuya yazmıştım fakat cvp gelmedi.bilgili arkadaşlar cvp yazarsa sevinirim.ALLAHA EMANET OLUN.

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm arkadaşlar bende istanbuldayım eğer uyarsa bi aksilik çıkmazssa gelmeyi çok isterim selam ve dua ile...

tevbe_2010

Kayıtlı Kullanıcı
birşey soracağım pantolon giyilipte üstüne uzun bol tunik şeklinde giyilip pardesü olmadan gezilebilirmi?ben pardesüsüz gezmem ama sorayım dedim.başka bi konuya yazmıştım fakat cvp gelmedi.bilgili arkadaşlar cvp yazarsa sevinirim.ALLAHA EMANET OLUN.

(Kadın elbisesi giyen erkeğe, erkek elbisesi giyen kadına lanet olsun!) [Hakim]

(Erkeğe benzemeye çalışan kadın, kadına benzemeye çalışan erkek bizden değildir.) [İ.Ahmed]

(Kadın gibi davranan erkeğe, erkek gibi davranan kadına lanet olsun!) [Buhari]

(Erkeklere benzeyen kadınlara ve kadınlara benzeyen erkeklere Allah lanet etsin!) [Taberani]

Yanlış anlamayın.Bunu ağır olsun diye örnek vermek istemedim.Benim ablamda uzun tunik giyinip altına pantolon giyiniyor.Üstteki hadislerden ne anladıysak onu gerçekleştirelim.Benzemek niyeti olmasa da, erkeğin boynuna kolye veya kulağına küpe takması kadınlara benzemek olur ve caiz değildir.Benzemek niyeti olmasa bile bence: erkeğin boynuna kolye, koluna bilezik gibi şeyleri takması kadınlara benzemek olur.Kadının da, benzemek niyeti olmasa da,pantolon giyinmesi caiz olmaz.Çünkü Pantolon erkek kıyafetidir.

Selam ve dua ile

berat05

Yönetici
ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh.

sık sık gelip bu foruma kardeşlerimizin düşüncelerin paylaştıklarını okuyorum.
her gelişimde Rabbimizi bereketiyle karşılaştıkça
varlıklar adedince hamd ve şükürler diyorum.

mevlamız en çok sevdiği kuluna sıkıntılar verirmiş.velevki sıkıntılara sabır etsin
imtihanları geçsin ki ebedi cenneti sunsun..
sevgili kardeşlerim ben asrı saadeti her okuyuşumda efendimizin ve her biri bir yıldız olan güzel sahabelerin hayatını okuduğumda gözyaşlarımı tutamıyorum.
onlarki bu güzel dini bu Allah nurunu yaymak için nelerden vazgeçmişler
ne zorluklar Allah ım.
ilk şehid olma şerefi kolay olmasa gerek
ki kolayda olmadı.
Sümeye annemiz Allah celle celal ondan razı olsun.
o kutlu insan ne zorlukla ne işkencelye şehid edildi.
ve işte ogünden başladı mücadele taki bugüne kadar.

şimdi kiminiz anne babası kimisi evladı.oysa hidayet Allah celle celalüh ün dilediğine vermesiyle edinilen bir nimettir.
Arkadaşlar Allah celle celalüh nurunu tamamlayacaktır.bunda bize zerre kadar ihtiyacı da yoktur.
ama bize bir lutüf olarak bu sınav sahasını verdiki kendimizi koruyalım.
kendimizi kurtaralım.

şimdi sıra bizde...onlar kanlarıyla bu nuru bu güne yaydılar
şimdi bu bayrakları dikme sırası bizlerde...
Efendmizi Sallalahü alyhi vesellem in 'kardeşlerim '' diye hitap ettiği kimseler olamamızın vakti.inanın şeytanı yenip Allah yolunu seçen her biri için melekler gülümser sahabeler gülümser.Ve Allah celle celalüh Rahmetiyle muamele eder.

Rabbimiz bu yolda yürümek isteyen emekleyen herkesin yar ve yardımcısı olsun.
Bu şerefi taşıma sırazı bizde...ne duruyoruz öyleyse...

selam ve dua ile

ALLAH C.C. razı olsun değerli kardeşim

Sizin yazılarınız ve desteklerinizle kardeşlerimize manevi olarak güç katıyoruz inşallah.Rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin...

Yolumuzu Sırat-i Mustakimden ayırmasın...

Yolumuz HAK yolu

Yolumuz SIRAT-İ MUSTAKİM

Yolumuz ZOR VE DİKENLİ

Yolumuz ÇETİN

Elele verelim kardeşlerim,,,

Öğretelim doğruyu,,,

Tatsın tüm Kardeşlerim

TESETTÜRDEKİ MUTLULUĞU

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
(kadın elbisesi giyen erkeğe, erkek elbisesi giyen kadına lanet olsun!) [hakim]

(erkeğe benzemeye çalışan kadın, kadına benzemeye çalışan erkek bizden değildir.) [i.ahmed]

(kadın gibi davranan erkeğe, erkek gibi davranan kadına lanet olsun!) [buhari]

(erkeklere benzeyen kadınlara ve kadınlara benzeyen erkeklere allah lanet etsin!) [taberani]

yanlış anlamayın.bunu ağır olsun diye örnek vermek istemedim.benim ablamda uzun tunik giyinip altına pantolon giyiniyor.üstteki hadislerden ne anladıysak onu gerçekleştirelim.benzemek niyeti olmasa da, erkeğin boynuna kolye veya kulağına küpe takması kadınlara benzemek olur ve caiz değildir.benzemek niyeti olmasa bile bence: Erkeğin boynuna kolye, koluna bilezik gibi şeyleri takması kadınlara benzemek olur.kadının da, benzemek niyeti olmasa da,pantolon giyinmesi caiz olmaz.çünkü pantolon erkek kıyafetidir.

Selam ve dua ile

allah razı olsun.ama ben pardesü giyildiği sürece bi sorun olacağını düşünmüyorum.yinede bilgilendirdiğiniz için saolun.allaha emanet.

G

GüLsU_92

aleyküm selam bende kapanmak istiyorum gercektende benim de bir arkadasim var ona baktikca cok mutlu oluyorum ama bir türllü basaramadim bilmiyorum.... yardimci olurmusunuz bana?

allaha emanet olun

slm ve duayla

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
aleyküm selam bende kapanmak istiyorum gercektende benim de bir arkadasim var ona baktikca cok mutlu oluyorum ama bir türllü basaramadim bilmiyorum.... yardimci olurmusunuz bana?

allaha emanet olun

slm ve duayla
BAŞARAMADIM
demişsin kardeşim.
kapandın da mı acıldın yoksa niyet ettin ama olmadı mı

berat05

Yönetici
Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

ALLAHü Ekber

Yarabbelalemin Sen büyüksün
Sen herşeye Kadirsin
SEN bizim Mevlamızsın
Sen bizi yarı yolda bırakma
Sen tesettürümüzü derimiz eyle
sevgilimiz eyle
Yarabbi Sen kardeşlerimizede sevdir
Yarabbi
tüm hamdlar San'a şükürler San'a
Sen çok Rahman ve Rahim C.C. Olansın
Hasbinallahü ve Ni'mel Vekil
Ve Ni'mel Mevla ve Ni'mel Nasir

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam bende kapanmak istiyorum gercektende benim de bir arkadasim var ona baktikca cok mutlu oluyorum ama bir türllü basaramadim bilmiyorum.... Yardimci olurmusunuz bana?

Allaha emanet olun

slm ve duayla

bende aynı durumdayım.tek korkum ailem sırt çeviricek.yoksa düşünmezdim.ama istemeyerek te olsa sabretmem gerekicek.ailenden yana sıkıntın yoksa hiç düşünme bence.allaha emanet ol.

G

GüLsU_92

bende aynı durumdayım.tek korkum ailem sırt çeviricek.yoksa düşünmezdim.ama istemeyerek te olsa sabretmem gerekicek.ailenden yana sıkıntın yoksa hiç düşünme bence.allaha emanet ol.

ailemin nasil karsilayacagini bilmiyorum ama birsey demezler
birde ben almanyada yasiyorum is ariyorum birde o var isveren istemezse oda var :a36:
allaha emanet ol

slm ve dua ile.. güzel kardesim

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
ailemin nasil karsilayacagini bilmiyorum ama birsey demezler
birde ben almanyada yasiyorum is ariyorum birde o var isveren istemezse oda var :a36:
allaha emanet ol

slm ve dua ile.. güzel kardesim

selamun aleyküm kardeşim;inşlah bu güzel isteğini böle genç yaşta temenni edim de huzursuz oluşundan dolayı rabbim kabul eder,hayırlısı ile bu güzelliğie kavuşursun,dualarım tüm kapanmak isteyipte kapanamayan kardeşlerimle,ALLAHA EMANET OL.

G

GüLsU_92

selamun aleyküm kardeşim;inşlah bu güzel isteğini böle genç yaşta temenni edim de huzursuz oluşundan dolayı rabbim kabul eder,hayırlısı ile bu güzelliğie kavuşursun,dualarım tüm kapanmak isteyipte kapanamayan kardeşlerimle,ALLAHA EMANET OL.

aleküm selam kardesim insallah daha yeni namazimi kildim cok huzulu oluyorum namaz kilinca :a32:

ve sizlerle cok yardimci oluyorsunuz bana rabbim razi olsun

allaha emanet olun

slm ve dua ile

eshra

Kayıtlı Kullanıcı
bende kapanmak istiyorum hatta herkes çok yakıştırıyor ama bi türlü kapanamıyorum ya :D

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
aleküm selam kardesim insallah daha yeni namazimi kildim cok huzulu oluyorum namaz kilinca :a32:

ve sizlerle cok yardimci oluyorsunuz bana rabbim razi olsun

allaha emanet olun

slm ve dua ile

selamun aleyküm kardeşim,ne gzüel namazınıda kılman rabbim kabul eylesin,senin adına çok sevindim,banada bu sitedeki kardeşlerimin yardımı olmasaydı bende başaramazdım,faydasını göreceğine eminim,sende ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt