istanbulda olan yokmu arkadaşlar.varsa yazsın 2-3 haftaya istanbulda olanlar buluşucaz.allaha emanet olun...
bende istanbuldayım arkadaşlar;buluşmak ne güzel olur sizlerle burda bile okadar yakımışız gibi geliyorki sanki zaten yıllardır tanışıyormuşuz gibi;benim eşim izin verirmi bilmiyorum,gelemezsem bile yüreğim sizlerle ALLAHA EMANET OLUN......
birşey soracağım pantolon giyilipte üstüne uzun bol tunik şeklinde giyilip pardesü olmadan gezilebilirmi?ben pardesüsüz gezmem ama sorayım dedim.başka bi konuya yazmıştım fakat cvp gelmedi.bilgili arkadaşlar cvp yazarsa sevinirim.ALLAHA EMANET OLUN.
esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh.
sık sık gelip bu foruma kardeşlerimizin düşüncelerin paylaştıklarını okuyorum.
her gelişimde Rabbimizi bereketiyle karşılaştıkça
varlıklar adedince hamd ve şükürler diyorum.
mevlamız en çok sevdiği kuluna sıkıntılar verirmiş.velevki sıkıntılara sabır etsin
imtihanları geçsin ki ebedi cenneti sunsun..
sevgili kardeşlerim ben asrı saadeti her okuyuşumda efendimizin ve her biri bir yıldız olan güzel sahabelerin hayatını okuduğumda gözyaşlarımı tutamıyorum.
onlarki bu güzel dini bu Allah nurunu yaymak için nelerden vazgeçmişler
ne zorluklar Allah ım.
ilk şehid olma şerefi kolay olmasa gerek
ki kolayda olmadı.
Sümeye annemiz Allah celle celal ondan razı olsun.
o kutlu insan ne zorlukla ne işkencelye şehid edildi.
ve işte ogünden başladı mücadele taki bugüne kadar.
şimdi kiminiz anne babası kimisi evladı.oysa hidayet Allah celle celalüh ün dilediğine vermesiyle edinilen bir nimettir.
Arkadaşlar Allah celle celalüh nurunu tamamlayacaktır.bunda bize zerre kadar ihtiyacı da yoktur.
ama bize bir lutüf olarak bu sınav sahasını verdiki kendimizi koruyalım.
kendimizi kurtaralım.
şimdi sıra bizde...onlar kanlarıyla bu nuru bu güne yaydılar
şimdi bu bayrakları dikme sırası bizlerde...
Efendmizi Sallalahü alyhi vesellem in 'kardeşlerim '' diye hitap ettiği kimseler olamamızın vakti.inanın şeytanı yenip Allah yolunu seçen her biri için melekler gülümser sahabeler gülümser.Ve Allah celle celalüh Rahmetiyle muamele eder.
Rabbimiz bu yolda yürümek isteyen emekleyen herkesin yar ve yardımcısı olsun.
Bu şerefi taşıma sırazı bizde...ne duruyoruz öyleyse...
selam ve dua ile
ALLAH C.C. razı olsun değerli kardeşim
Sizin yazılarınız ve desteklerinizle kardeşlerimize manevi olarak güç katıyoruz inşallah.Rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin...
Yolumuzu Sırat-i Mustakimden ayırmasın...
Yolumuz HAK yolu
Yolumuz SIRAT-İ MUSTAKİM
Yolumuz ZOR VE DİKENLİ
Yolumuz ÇETİN
Elele verelim kardeşlerim,,,
Öğretelim doğruyu,,,
Tatsın tüm Kardeşlerim
TESETTÜRDEKİ MUTLULUĞU
selamunaleyküm arkadaşlar bende istanbuldayım eğer uyarsa bi aksilik çıkmazssa gelmeyi çok isterim selam ve dua ile...
(kadın elbisesi giyen erkeğe, erkek elbisesi giyen kadına lanet olsun!) [hakim]
(erkeğe benzemeye çalışan kadın, kadına benzemeye çalışan erkek bizden değildir.) [i.ahmed]
(kadın gibi davranan erkeğe, erkek gibi davranan kadına lanet olsun!) [buhari]
(erkeklere benzeyen kadınlara ve kadınlara benzeyen erkeklere allah lanet etsin!) [taberani]
yanlış anlamayın.bunu ağır olsun diye örnek vermek istemedim.benim ablamda uzun tunik giyinip altına pantolon giyiniyor.üstteki hadislerden ne anladıysak onu gerçekleştirelim.benzemek niyeti olmasa da, erkeğin boynuna kolye veya kulağına küpe takması kadınlara benzemek olur ve caiz değildir.benzemek niyeti olmasa bile bence: Erkeğin boynuna kolye, koluna bilezik gibi şeyleri takması kadınlara benzemek olur.kadının da, benzemek niyeti olmasa da,pantolon giyinmesi caiz olmaz.çünkü pantolon erkek kıyafetidir.
Selam ve dua ile
BAŞARAMADIMaleyküm selam bende kapanmak istiyorum gercektende benim de bir arkadasim var ona baktikca cok mutlu oluyorum ama bir türllü basaramadim bilmiyorum.... yardimci olurmusunuz bana?
allaha emanet olun
slm ve duayla
aleyküm selam bende kapanmak istiyorum gercektende benim de bir arkadasim var ona baktikca cok mutlu oluyorum ama bir türllü basaramadim bilmiyorum.... Yardimci olurmusunuz bana?
Allaha emanet olun
slm ve duayla
bende aynı durumdayım.tek korkum ailem sırt çeviricek.yoksa düşünmezdim.ama istemeyerek te olsa sabretmem gerekicek.ailenden yana sıkıntın yoksa hiç düşünme bence.allaha emanet ol.
BAŞARAMADIM
demişsin kardeşim.
kapandın da mı acıldın yoksa niyet ettin ama olmadı mı
ailemin nasil karsilayacagini bilmiyorum ama birsey demezler
birde ben almanyada yasiyorum is ariyorum birde o var isveren istemezse oda var :a36:
allaha emanet ol
slm ve dua ile.. güzel kardesim
selamun aleyküm kardeşim;inşlah bu güzel isteğini böle genç yaşta temenni edim de huzursuz oluşundan dolayı rabbim kabul eder,hayırlısı ile bu güzelliğie kavuşursun,dualarım tüm kapanmak isteyipte kapanamayan kardeşlerimle,ALLAHA EMANET OL.
bende kapanmak istiyorum hatta herkes çok yakıştırıyor ama bi türlü kapanamıyorum ya![]()
aleküm selam kardesim insallah daha yeni namazimi kildim cok huzulu oluyorum namaz kilinca :a32:
ve sizlerle cok yardimci oluyorsunuz bana rabbim razi olsun
allaha emanet olun
slm ve dua ile