değerli kardeşlerim artık öle sabırsızlanıyorumki biran önce rabbimin emrettiği şekilde onun biz kadınlara çizdiği ölçüde örtünmek için....bugün inşlah hayırlısı ile alışverişe çıkıcam rabbim inşlh kolaylık verir;artık dayanamıyorum rüyalarıma giriyor,öle can atıyorumki örtüme kavuşmak için,sanki bir yanım eksikmiş gibi insan içine çıkamıyorum...çevremde zorla,baskıyla,özentiyle,kıymetini bilmeden örtünen kadınlarımızı gördükçe öle sinirleniyorum ki ben o örtü için kimleri aldım karşıma nelerden vazgeçtim çabaladım fakat rabbim size nasip etmiş kıymetini bilmiyorsunuz deemek için kendimi zor tutuyorum...inşallah rabbim ölene denk çıkarmamayı nasip etsin.benim yolumu aydınlatan rabbim canı gönülden isteyen tüm kardeşlerimede acil bir şekilde yardımcı olsun....istemek başarmanın yarısıymış kardeşlerim yeterki isteyin rabbim bir şekilde kavuştuyor...öle mutluyum ki anlatamam ben örtümün dışında çok şey daha kazandım hidayetli bir eş kazandım.onu namaz kılarken secde ederken görmeyide nasip etti ya rabbim bana....resman yaşantımız değişti inşlah daha çok öğreneceğim eksik yanlarım var bunuda siz değerli kardeşlerim sayesinde çözeceğim inşallah.....cümleniz rabbime emenet olun.....