Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
nasıl tarifsiz duygular bunlar ya rabbim çocuk gibi oldum resmen;annem arife günü bayramlıklarımı alıpta odama astığı zaman gider gelir onlara bakardım yarın olsada giysem derdim....inanırmısınız şimdide aynen öleyim sanki almışım cicilerimi yine eskisi gibi yarını bekliyorum.serdim hepsini koltuğa tek tek dokunuyorum hepsine,bunlar benim mi gerçekten diyorum.... Kardeşlerim sanki yarın gerçekten bayram evet olmasa bile benim bayramım olacak...ben nasıl her dakika şükretmeyeyim rabbime;beni örtüme kavuşturdu diye....inşlah yarın da mübarek gün ,cuma...benim içinde hayırların başlangıcı olur....artık rabbimin karşısında utanmadan,başımı öne eğmeden çıkarım,içim rahat eder....ben çok sevinçliyim kardeşlerim ama sakın unuttum sanmayın hep dilimde dualarımdasın inşlh kapanmaya istekli kardeşleriminde haberlerini ben duyarım rabbime emanet olun....

ne mutlu sana kardeşim

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
ne kadar mutlu oldum kardesim, rabbim hepimize nasip etsin insallah.. :(

selamun leyküm kardeşlerim......hepinize güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim bilemezsiniz ki ben nasıl mutluyum.kalbimin içinde bir kuş durmadan kanat çırpıyor,sanki yarın hiç olmuycakmış gibi geliyor ;daha şimdiden çevremde duyanlar hediyeler almaya başladılar herkez ilk eşarbın benden diyolar işte böle güzellikler yaşıyorum sizler içinde hep dua ediyorum inşlh en kısa zamanda bu duyguyu tadarsınız.......bu ana kadar hep yanımdaydınız hakkınızı helal edin...........

Canım kardeşim Allah razı olsun senden,paylaşımızınızı her okudukça gözyaşlarına boğuluyorum,Rabbim beni sizinle paylaşacak konudan mahrum bırakmasın.AMİN.

Canım kardeşim senin adına çok sevindim Allah başkoyduğun yolda zorluklarını gidersin,Rabbim o yolda yolculuğu bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inş.AMİN.

canlarım ya ne güzel heyecanı yaşıyorsunuz maşALLAH..
ENGELLERİ AŞIN...
bakın vakit dar..kapıda her an içeri girecek biri var..ve o geldigi anda bitecek herşey...

bugun arkadsım anlattı..giresunda bi bayan kardeşimiz 22 yaşında birgün yolda giderken kalp krizi gecirmiş ve saatler sonra cesedine ulaşılmış..
belki kötü bir örnek verdim ama bizimde içimiz yandı günler önce amcamın oglunu trafik kazasında kaybettik o da 25 yaşındaydı..
şimdi düşünüyorum kim bilir erteledegi neler vardı..yarın öbür gün dedigi...
ne oldu o bilirmiydi bir sabah ezanından sonra kalbinn duracagını bedeninin parcalanacagıunı bunu yazmak benm için cok zor...

vakit gec olmadan lütfen şükrünüzü eda edin..farzınızı kacırmayın..
hayırlı haberlerinizi bekliyorum kapancak olan kardeşim her daim yanındayız inşa-ALLAH...

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
inş hepimize...inş en kısa zamanda saol.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
ah ah ailemde bi anlasa şu mücadelemi bi bilseler başka bişey istemiyorum inanın.inş oda olucak zamanla.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
inş hepimize...inş en kısa zamanda saol.

ah ah ailemde bi anlasa şu mücadelemi bi bilseler başka bişey istemiyorum inanın.inş oda olucak zamanla.

zaman diye bişey yok ki ALLAH C.C farzı daha önemli..bu yol hakkıyla yerine getirilirse zafer yolu..

biz emanetiz can emanet zaman emanet..

hadi ertelemeyin..
tutun bi yerden ve artık bırakmayın adımınızı atın... inşa-ALLAH....

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cc razı olsun aylin kardeşim çok doğru şeyler yazmışsın bunların şuurunda olmamız dileğiyle....bakalım nur- nisa kardeşimiz ne yaptıı :) merak ediyorum...selam ve dua ile..

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm...
cumanız mübarek olsun ..evet ayça kardeşim bende merakla nur nisa kardeşimizi bekliyorum....
bugün mübarek cuma bugün bütn melekler yeryüzünde
Allahın rahmetini mağfireti merhametini dağıtıyorlar
dualarımıza hal ve hareketlerimize şahit oluyorlar...
inşallah kardeşimiz bu mübarek günde bizleri enevinçli haberle
cuma mutluluğumuzu kat kat artırır....
bizde şahitlik edeceğiz....
mutlu bir heyecanla bekliyoruz...

bu arada diğer kardeşlerimize de duacıyız ve aynı mutlu heyacanlı bekleyişi onlar içinde taşıyoruz..sizleri unutmadık hiç bir an...Rabbimiz sizleri unutmasın ,inşallah

selam ve dua ile

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim cumanız mübarek olsun.....sizi merakta bıraktığımın farkındayım,fakat internetle ilgili problem yaşadım.neyse değerli kardeşlerim sözün kısası ;ben bu sabah erkenden uyandım namazımın ardından şükür secdemi yaptım ve örtüme kavuştum hatta böle işime bile geldim;nasıl huzurluyum,nasıl mutluyum anlatamam,bugün benim doğum günün yeniden doğmuş gibiyim;durup durup aynaya bakıyorum,inanamıyorum masal gibi ama gerçek gittim sabah bu sevincimi en yakın arkadaşımla paylaştım oda gözyaşlarını tutamadı rabbim onun gibi tüm isteyenlere biran önce nasip etsin inşlh.yanımda olan kardeşlerime kapanmak için can atan kardeşlerimede tek tek dua ettim rabbim kabul etsin..... nasıl yakıştı anlatamam sabahtan itibaren gelen bir dolu tanıdık tanımadık insan gelip tebrik etti,bizede dua et dediler....çok mutluyum rabbim yanımda olan sizlerdende çok razı olsun....inşlh tüm isteyenler bu huzuru yakalar.... ALLAHA EMANET OLUN....

berat05

Yönetici
ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

selamun aleyküm kardeşlerim cumanız mübarek olsun.....sizi merakta bıraktığımın farkındayım,fakat internetle ilgili problem yaşadım.neyse değerli kardeşlerim sözün kısası ;ben bu sabah erkenden uyandım namazımın ardından şükür secdemi yaptım ve örtüme kavuştum hatta böle işime bile geldim;nasıl huzurluyum,nasıl mutluyum anlatamam,bugün benim doğum günün yeniden doğmuş gibiyim;durup durup aynaya bakıyorum,inanamıyorum masal gibi ama gerçek gittim sabah bu sevincimi en yakın arkadaşımla paylaştım oda gözyaşlarını tutamadı rabbim onun gibi tüm isteyenlere biran önce nasip etsin inşlh.yanımda olan kardeşlerime kapanmak için can atan kardeşlerimede tek tek dua ettim rabbim kabul etsin..... nasıl yakıştı anlatamam sabahtan itibaren gelen bir dolu tanıdık tanımadık insan gelip tebrik etti,bizede dua et dediler....çok mutluyum rabbim yanımda olan sizlerdende çok razı olsun....inşlh tüm isteyenler bu huzuru yakalar.... ALLAHA EMANET OLUN....

Mübarek CUMA günü ancak böyle güzel haber alınabilirdi...
Gözlerim doldu...
Kendi günlerim aklıma geldi....
YARABBELALEMİN SEN NE BÜYÜKSÜN
SEN HERŞEYE KADİRSİN
BİZİM MEVLAMIZSIN
SEN BİZİ YARI YOLDA BIRAKMA
SEN TESETTÜRÜMÜZÜ DERİMİZ EYLE
SEVGİLİMİZ EYLE
YARABBİ SEN KARDEŞLERİMİZEDE SEVDİR
YARABBİ
TÜM HAMDLAR SAN'A ŞÜKÜRLER SAN'A
SEN ÇOK RAHMAN VE RAHİM C.C. OLANSIN

HASBİNALLAHÜ VE Nİ'MEL VEKİL

ALLAHÜ EKBER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı

maşALLAH süphanALLAH elhamdülillah..

bu mübarek günde bir mübarek adım.hamdolsun...
ne güzel duygu ya rabbim.
siz anlatırken ben yaşadım resmen..kapandıgım ilk gün geldi aklıma..
ALLAHıma hamdolsun yüzbin şükür olsun..
sizde farz görevinizi yerine getirmek için ilk adımı attınız..devamıda hayırlı ugurlu olacaktır inşa-ALLAH..ömrünüz her daim hak rızasında sabit kalsın inşa-ALLAH..

tebrik eder güzellliklerin sizinle olmasını temenni ederim..
selam ve dua ile...

Allah cc razı olsun aylin kardeşim çok doğru şeyler yazmışsın bunların şuurunda olmamız dileğiyle....bakalım nur- nisa kardeşimiz ne yaptıı :) merak ediyorum...selam ve dua ile..

maşALLAH kardeşim kapanmış :) hamdolsun..

saolasın ayca kardeşim..yolun her daim hak yolu hak rızası olur inşa-ALLAH ;)
selm ve dua ile..

mir_erhan

Moderator

selamün aleyküm...
o kadar çok şey söylemek istiyorki insan
o kadar ki ...bağırmak geçiyor insanın içinden
ya Rabb bu ne güzel bir mutluluk tur..

berat kardeşimizin dediği gibi
bu Mübarek Cuma gününde ancak bu kadar güzel bir haber alınabilrdi..
inan kardeşim bizler senin kadar yaşadık o mutluluğu
kalbimiz senin ki kadar yerinden oynadı adeta..

şimdi sıra sende dualrında isteyen kardeşlerimize yardımcı olamkda..
şimdi iyice beslenip sağlamlaştırmakda
taşıdığımız temsil ettiğimizin şuuruyla hareket edip
örnek olunmakda...
ben inanıyorum ki bu kadar mutlulukla taşıdığın şeref timsali ile
her tarafta hakkıyla örnek olacaksın diğer kardeşlerimiz gibi...
Rabbimiz diğer kardeşlerimizin müjdeli haberlerinide bizlere nasip etsin
kardeşlerimizin yardımcısı olsun inşallah..
selam ve dua ile

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim okadar mutlu oldumki bugun senin bayramın bugun hepimizin bayramı Allahıma hep ne diyordum biliyormusun Rabbim nur nisa kardeşimizin haberini almadan ruhumu alma (buralar biraz hastayım içimden hep böyle geliyor )Rabbime binlerce şüükür aramıza katıldın okadar duygu yukluyumki ne yazacaımı bilemiyorum Canım sen hep aramızda ol olurmu diğer arkadaşlarımızında cihadlarında o guzel yureğinle destek ver cunku gercekten cok ama cok guzel birörneksin
Rabbim öteki dunyada sana takva elbisesigiymeyide nasip etsin canım hayır olsun bize yaşattııgım bu mutluluk içinde cok teşekkr ederim Rabbim razı olsun senden
Rabbime binlerce şükür sende aramıza katıldın

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun alyküm değerli kardeşlerim...hepinizden teker teker rabbim razı olsun ne güzel dilekler onlar beni çok duygulandırdınız....gerçekten bu zamanı aşmamda payınız okadar büyük ki hakkınızı nasıl öderim ne olur hakkınızı helal edin,benden yana fazlasıyla helal olsun.rabbime şükürler olsunki sizler gibi değerli din kardeşlerim oldu....iyiki bu siteyi bulmuşum bana hep iyilikler getirdi,sizlerde mücadelemde çok yardımcım oldunuz ;derin bilgilerinizle ışık tutdunuz yoluma,derdimi paylaştınız benimle,ne mutlu ki bugünde sevincimi paylaşıyorsunuz.....inşallah uğurlu gelirim ve bu tarihten sonrada bende kapanmak isteyenlere vesile olurum....gerçekten çok mutluyum....Allaha emanet olun.....

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
ablacığım en içten sekilde seni tebrik ederim ve hayırlı uğurlu olsun. Herkese böyle bir sey kismet olmaz. Rabbimin sevgili kullarından biriymişsin değerini bil. Unutmaki rabbim izin vermeseydi sen kapanamazdin rabbimize çok şükür etmemiz lazım senin adına çok ama çok sevindim

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim okadar mutlu oldumki bugun senin bayramın bugun hepimizin bayramı Allahıma hep ne diyordum biliyormusun Rabbim nur nisa kardeşimizin haberini almadan ruhumu alma (buralar biraz hastayım içimden hep böyle geliyor )Rabbime binlerce şüükür aramıza katıldın okadar duygu yukluyumki ne yazacaımı bilemiyorum Canım sen hep aramızda ol olurmu diğer arkadaşlarımızında cihadlarında o guzel yureğinle destek ver cunku gercekten cok ama cok guzel birörneksin
Rabbim öteki dunyada sana takva elbisesigiymeyide nasip etsin canım hayır olsun bize yaşattııgım bu mutluluk içinde cok teşekkr ederim Rabbim razı olsun senden
Rabbime binlerce şükür sende aramıza katıldın

değerli kardeşim ......hayırdır hastalığın her neyse rabbim acil bir şekilde şifasını versin çok üzüldüm ;önemli bir şey mi?sana ayrıca teşekkür ediyrum bu konuya değindiğin için ;banada bu hayırı işlememde vesile oldun....(destek veren tüm kardeşlerim bu vesilenin birer parçasıdır)rabbim sendende razı olsun....inşlh hayırlısı ile hastalığından şifaya kavuşursun....Allaha emanet ol....

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
ablacığım en içten sekilde seni tebrik ederim ve hayırlı uğurlu olsun. Herkese böyle bir sey kismet olmaz. Rabbimin sevgili kullarından biriymişsin değerini bil. Unutmaki rabbim izin vermeseydi sen kapanamazdin rabbimize çok şükür etmemiz lazım senin adına çok ama çok sevindim

selamun aleyküm değerli kardeşim Allah razı olsun......evet bende bu güzelliğin bu lutfun öle çok farkındayım ki,inanırmısın aklıma her gelişinde türbanım için savaşım,rabbime sonsuz şükürler olsun diyorum,yoruldum bu yolda ama mükafatımı verdi....ben hayatımın en anlamı değerine sahip olmuşm nasıl kıymetini bilmem o benim hazinemdir artık....rabbim tüm isteyen kardeşlerimizede bir an önce bu tarifi mümkün olmayan duyguyu yaşatsın...ALLAHA EMANET OL....

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

Canım kardeşim hayırlı uğurlu,daim olsun kararın inş.çok sevindim Allah ım güzel rabbim bana ve tüm isteyenlere de nasip etsin bu mutlu en hayırlı haberi vermeyi inş.iki tane arkadaşıma bahsettim kararımdan çok sevindiler ama bende verdiğim kararı gerçekleştirememenin vicdani rahatsızlığı var,ne zaman bu konuda bişey duysam aklıma gelse_hiç çıkmıyoda_ gözlerim doluyo !sebepsiz ağlıyorum.Rabbim yollarımı açar inş.işimi kolaylaştırır O 'ndan ümidimi hiç kesmedim,O' nun izni ve sizin desteklerinizle inş.hayırlısıyla olacak inş.selamve dua ile.

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı

Canım Kardesm hayırlı olsun ben de okadar cok sevındımkı ınanırmısınız bılmem.Ne guzel sızde Rabbımızın o ayrıcalıklı kullarından oldunuz.Bızlerı de dualarınızdan eksık etmeyın canım kardesım.
Rabbım aynı huzur ıcınde ortunuzu tasımanızı nasıp etsın.

Selametle...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
değerli kardeşim ......hayırdır hastalığın her neyse rabbim acil bir şekilde şifasını versin çok üzüldüm ;önemli bir şey mi?sana ayrıca teşekkür ediyrum bu konuya değindiğin için ;banada bu hayırı işlememde vesile oldun....(destek veren tüm kardeşlerim bu vesilenin birer parçasıdır)rabbim sendende razı olsun....inşlh hayırlısı ile hastalığından şifaya kavuşursun....Allaha emanet ol....

canım midemden kan geldi gecen hafta..bir mikrop var hergun birkac organ vuruyor kötü ediyor doktorada gitmedim :a42: amin canım Rabbim İnşallah şifamı verecektir canım bir nebze katıkımız olduysa ne mutlu bize (ben ve diğer arkadaşlarım) ama herşey senin sayende oldu sen bizleri bulup burda bizimle canı gönülden o guzel yureğini bizlere açtın sonra cok guzel bir kararlıkla o huzura kavustun dediğim gibi en guzel örneklerden birisin bizler için senin adına cok mutluyum Rabbim senden binlerce razı olsun bizi bu kadar mutlu ettğin için
Rabbime emanetimsin canım tesettürlüm

fulyaa

Kayıtlı Kullanıcı
yazdıklarınız o kadar güzelki banada yardım edin nolur temmuzda dügünüm var nişanlım kapanmamı istiyor tamam demiştim ama dügün günü yaklastıkca yapamayacagımı düsünüyorum alanya cok sıcak heleki yazın sıcaklarda yapabilirmiyim allahım insallah yardım eder yeni kapancak biri içn alanyada yazın kapanmak cok zor olacak içimden gelmesi için yardım edin ne olur yapaam diye ok korkuyorum namazımıda kılıyorum namaz kılmadıgım zaman eksiklik hissediyorum ama kapalılıkta nasıl olacak nasıl kısa sürede alısıcam

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt