Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
yeni üye

yeni üye

hayırlı akşamlar herkese, ismim ceylan

yeni üye oldum siteye, internette başörtüsü nasıl bağlanır diye ararken karşılaştım sizlerle.

26 yaşındayım, çalışıyorum, nişanlıyım, Allah izin verirse bu sene evleneceğiz.

genç kızlığımdan beri hiç bir zaman çok açık dolaşmadım, çok sıcak günlerde bile daima pantolon ve tişört (askılı değil) giyiyordum, yazlığa gidersek o da ailemin küçüklükten beri yönlendirmesi ve büyüyünce de yumuşak da olsa zorlaması nedeniyle denize girdim bikiniyle :a36::a03:

lisede, üniversitede kimse de yönlendirmedi beni hiçbir şeye, ateist arkadaşım da vardı, cemaat üyesi de

3 sene önce çalışmaya başladığım şirkette başörtülü personel çalışabiliyor, isterseniz namaz kılmak için de mesai saatlerinde izin alabiliyorsunuz, hatta sizi çok acil arasalar ama ulaşamazlarsa, eğer namazda iseniz bir şey demiyorlar, ama eğer lavabodasanız orda bile sizi bulup çıkartıyorlar :a21:

neyse, ben yaklaşık 2 sene önce namaza başladım, aksatmamaya çalışıyorum, geçen ramazan da kuran okumayı öğrendim, şimdi yasinimi arapçadan okuyabiliyorum rahatça.

ne kadar uzattı diyeceksiniz, hakkınızı helal edin lütfen, ama içimdeki fırtınayı bir türlü dindiremiyorum.

dinimi öğrendikçe cahiliyetimin farkına vardım ve boşa geçirdiğim 26 sene için içim yanıyor, Allaha şükür bu günleri gördüm, farkına vardım bazı şeylerin, ya bunları anlamasaydım benim öbür dünyada halim ne olurdu diye düşünmekten uykularım kaçıyor :a36:

ben kapanmak istiyorum, bunu aileme de açtım, başta annem olmak üzere babam çok sert tepki verdiler, nişanlımın ailesi de kapalı, sen onlar için yapıyorsun dediler, annem "biz seni laik bir kız yetiştirdik, okuttuk, bunun için mi uğraştık, ben seni çok zor doğurdum, ölüyordum seni doğururken, sen böyle bir şeyi nasıl yaparsın, asla kabul etmiyorum, bu eve bone ya da eşarp giremez, bilseydim bunu yapacağını nişanlanmana izin vermezdim, hakkımı helal etmiyorum sana, benim ölümüme sebep olursun...." gibi ve daha çook şeyler söylendi bana son 3 ayda. Artık eve gelmekten hiç mutluluk duymuyorum, şimdi yazlığa gittiler, biraz rahatım, bu sefer de her gün telefonda üzülüyorum

nişanlımla bu konuyu sadece bir kere konuştuk, kapanmak bundan sonraki hayatımı da etkileyeceğinden müstekbal eşimle paylaştım, durumdan haberdar ettim, bana verdiği cevap özetle şu : " ben seni açık beğendim, böyle de kabul ettim, ama kapanırsan da asla karşı çıkmam, hatta çok memnun edesin beni..."

ben bi de evlenince işten ayrılacağım, sadece evimin hanımı olmak ve çocuklarımı hayırlı bir evlat olarak yetiştirmek istiyorum, ailem buna da karşı çıkıyor, 4 yıllık üniversiteyi bitirdin, o kadar çalıştın didindin, şimdi elin parasına mı bakacaksın diye tepki gösteriyorlar

çook bunalıyorumm, bu yazıyı bile neredeyse 1 saatte yazdım ağlamaktan. forumda 100 sayfa var, yaklaşık yarısını okuyabildim, en kısa zamanda sizlerle durumumu paylaşmak için

bu akşam sabaha kadar uyku yok bana yine, yarın nişanlımla dışarı çıkarsak beni kapanmış olarak görecek inşallah.

ama aileme nasıl söyleyeceğim, annemin yaklaşık 2,5 senedir kan rahatsızlığı var, geçici felç geçirdi, ya benim kararım yüzünden hastalığı kansere dönerse üzüntüden ya da daha kötü bi şey olursa :A

hakkınızı helal etsin tekrar lütfen, çok uzun oldu, ama inanın bu yazdıklarım içimden geçenlerin milyonda biri bile etmez

hayırlı geceler

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
geçmiş olsun

geçmiş olsun

canım midemden kan geldi gecen hafta..bir mikrop var hergun birkac organ vuruyor kötü ediyor doktorada gitmedim :a42: amin canım Rabbim İnşallah şifamı verecektir canım bir nebze katıkımız olduysa ne mutlu bize (ben ve diğer arkadaşlarım) ama herşey senin sayende oldu sen bizleri bulup burda bizimle canı gönülden o guzel yureğini bizlere açtın sonra cok guzel bir kararlıkla o huzura kavustun dediğim gibi en guzel örneklerden birisin bizler için senin adına cok mutluyum Rabbim senden binlerce razı olsun bizi bu kadar mutlu ettğin için
Rabbime emanetimsin canım tesettürlüm

çoook geçmiş olsun, allah hayırlısıyla şifanızı versin:(

katrenur

Kayıtlı Kullanıcı
Ben 10 yıldır kapalıyım.Neler yaşadığımı nelerden vazgeçmek zorunda kaldığımı sizlere nasıl anlatsam bilemiyorum.Üniversitenin 2. sınıfında ailemin ve hatta sülalemin bütün karşı olmalarına rağmen evime başörtümle geldim o andan itibaren bir adım dahi geri atmadım hep dik durmaya çalıştım darlandığım sıkıldığım zamanlarda hep aklıma RESULÜM geldi.Benim Rabbimin yolunda çektiğim ne ki diyerek kendime teselli verdim .Nefsime sürekli ölüm haktır derdim. Üniversite bitti başımı açıp öğretmenlik yapmak istemedim .Öylede yaptım ne aptallığım kaldı ne deliliğim .Daha yazacak çok şeyim var ama bu kadar yeter sanırım .[Evlenmek vadiyle bana talip olanlara hiç konu olarak girmek istemiyorum.Onları RABBİME emanet ediyorum].Rabbime şükrolsun ki başörtüm konusunda bir gün dahi pişmanlık yaşamadım.Arkadaşlarıma şunu tavsiye ediyorum Namazlarınıza dikkat edin .Eğer namazlarınız sizi doğru yolda daim kılmıyorsa NAMAZLARINIZIN hakkını hakkıyla verin .RABBİME EMANET OLUN

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
selamun alyküm değerli kardeşlerim...hepinizden teker teker rabbim razı olsun ne güzel dilekler onlar beni çok duygulandırdınız....gerçekten bu zamanı aşmamda payınız okadar büyük ki hakkınızı nasıl öderim ne olur hakkınızı helal edin,benden yana fazlasıyla helal olsun.rabbime şükürler olsunki sizler gibi değerli din kardeşlerim oldu....iyiki bu siteyi bulmuşum bana hep iyilikler getirdi,sizlerde mücadelemde çok yardımcım oldunuz ;derin bilgilerinizle ışık tutdunuz yoluma,derdimi paylaştınız benimle,ne mutlu ki bugünde sevincimi paylaşıyorsunuz.....inşallah uğurlu gelirim ve bu tarihten sonrada bende kapanmak isteyenlere vesile olurum....gerçekten çok mutluyum....Allaha emanet olun.....

Elhamdulillah.

Kardeş bizleri çok mutlu ettin..Bu güzelliklerle ömür boyu yaşamanı dilerim.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

yeni üye oldum siteye, internette başörtüsü nasıl bağlanır diye ararken karşılaştım sizlerle.

26 yaşındayım, çalışıyorum, nişanlıyım, Allah izin verirse bu sene evleneceğiz.

genç kızlığımdan beri hiç bir zaman çok açık dolaşmadım, çok sıcak günlerde bile daima pantolon ve tişört (askılı değil) giyiyordum, yazlığa gidersek o da ailemin küçüklükten beri yönlendirmesi ve büyüyünce de yumuşak da olsa zorlaması nedeniyle denize girdim bikiniyle :a36::a03:

lisede, üniversitede kimse de yönlendirmedi beni hiçbir şeye, ateist arkadaşım da vardı, cemaat üyesi de

3 sene önce çalışmaya başladığım şirkette başörtülü personel çalışabiliyor, isterseniz namaz kılmak için de mesai saatlerinde izin alabiliyorsunuz, hatta sizi çok acil arasalar ama ulaşamazlarsa, eğer namazda iseniz bir şey demiyorlar, ama eğer lavabodasanız orda bile sizi bulup çıkartıyorlar :a21:

neyse, ben yaklaşık 2 sene önce namaza başladım, aksatmamaya çalışıyorum, geçen ramazan da kuran okumayı öğrendim, şimdi yasinimi arapçadan okuyabiliyorum rahatça.

ne kadar uzattı diyeceksiniz, hakkınızı helal edin lütfen, ama içimdeki fırtınayı bir türlü dindiremiyorum.

dinimi öğrendikçe cahiliyetimin farkına vardım ve boşa geçirdiğim 26 sene için içim yanıyor, Allaha şükür bu günleri gördüm, farkına vardım bazı şeylerin, ya bunları anlamasaydım benim öbür dünyada halim ne olurdu diye düşünmekten uykularım kaçıyor :a36:

ben kapanmak istiyorum, bunu aileme de açtım, başta annem olmak üzere babam çok sert tepki verdiler, nişanlımın ailesi de kapalı, sen onlar için yapıyorsun dediler, annem "biz seni laik bir kız yetiştirdik, okuttuk, bunun için mi uğraştık, ben seni çok zor doğurdum, ölüyordum seni doğururken, sen böyle bir şeyi nasıl yaparsın, asla kabul etmiyorum, bu eve bone ya da eşarp giremez, bilseydim bunu yapacağını nişanlanmana izin vermezdim, hakkımı helal etmiyorum sana, benim ölümüme sebep olursun...." gibi ve daha çook şeyler söylendi bana son 3 ayda. Artık eve gelmekten hiç mutluluk duymuyorum, şimdi yazlığa gittiler, biraz rahatım, bu sefer de her gün telefonda üzülüyorum

nişanlımla bu konuyu sadece bir kere konuştuk, kapanmak bundan sonraki hayatımı da etkileyeceğinden müstekbal eşimle paylaştım, durumdan haberdar ettim, bana verdiği cevap özetle şu : " ben seni açık beğendim, böyle de kabul ettim, ama kapanırsan da asla karşı çıkmam, hatta çok memnun edesin beni..."

ben bi de evlenince işten ayrılacağım, sadece evimin hanımı olmak ve çocuklarımı hayırlı bir evlat olarak yetiştirmek istiyorum, ailem buna da karşı çıkıyor, 4 yıllık üniversiteyi bitirdin, o kadar çalıştın didindin, şimdi elin parasına mı bakacaksın diye tepki gösteriyorlar

çook bunalıyorumm, bu yazıyı bile neredeyse 1 saatte yazdım ağlamaktan. forumda 100 sayfa var, yaklaşık yarısını okuyabildim, en kısa zamanda sizlerle durumumu paylaşmak için

bu akşam sabaha kadar uyku yok bana yine, yarın nişanlımla dışarı çıkarsak beni kapanmış olarak görecek inşallah.

ama aileme nasıl söyleyeceğim, annemin yaklaşık 2,5 senedir kan rahatsızlığı var, geçici felç geçirdi, ya benim kararım yüzünden hastalığı kansere dönerse üzüntüden ya da daha kötü bi şey olursa :A

hakkınızı helal etsin tekrar lütfen, çok uzun oldu, ama inanın bu yazdıklarım içimden geçenlerin milyonda biri bile etmez

hayırlı geceler

canıım benim inan bir solukla okudum dahada olsa okurdum sen anlat içindekileri bizler sonuna kadar dinleriz kıyamam senin o nurlu gözyaşlarına bitanem seni okadar iyi anlayabiliyorum ki ah diyorum bu ebevynler ah aslında kendi nefisleri ugruna nekadar uzuyorlar evlatlarını evlatları için en hayırlısı olan birşeyi onlardan mahrum etmek istemiyorlarmı sevinecekleri yerde benim ailemde karşı cıktı aynı seninkiler gibi... babam ki namaz kılıyordu en guvendiğim dayanagımdı evli oldugum halde eşimin desteğinden daha fazla önemisyordum babamın desteğini oda sırt cevirdi dunyam yıkıldı sanmıstım .... ama kararlıydım eninde sonunda yapacaktım ne kadar karşı cıksalarda onlarda bunun farkında oldugu için diretemediler ve sokaga cıkmam senin le derken yureğimi yakan annem şimdi butun herkese gögsunu siper etti neden mi canım evladını uzmeye dayanamadı bir esarp için eminim seninkilerde değişmeyecekler sonunda anlayacaklar kızlarını yani canım başta bu tepkiler cok doğal sakın vazgeçme onlar istemiyor diye bitanem
en başta tepklier ağır olabilir sakın kırılmasın şevkin sen en dogru yoldasın Rabbim herzaman yanında senin yeterki dua et
canım bu ugurda cekilenlerin karşılıgınıda Rabbim verecektir sana mukafatını hem bir şeyi hiç sıkıtınsız kavusmak mı o şeyi elde etmenin hazzı buyuk bir suru sıkıntı cekip ugruna herşeden vazgeçtiğin şeye kavusmanınmı hazzı en guzeli zor olanı başarmanın ise guzelliği hiçbirşeyde yok canım
birde bitanem annlerde bu duruma alısacaklar bir sure sonra inan bana onlarda uzulecek sana yaptıklarından dolayı bak ben kapandıgımda cevremden bir suru laf geldi ama şimdi herkes alıstı sustular onlara sorsam suan sen eskiden beri kapalydın diyecekler :)
canım herzaman burdan anlat bugun kapanan nur nisamesajlarını oku sana enguzel örneklerden biri canım tamammı
İnşallah yardımcı olabilmmişimdir sana bitanem ben bu gece burdayım yazabiklerini yaz seve seve cevaplayacağım olurmu
canım benim herşey cok guzel olacak Rabbime bol bol dua et sen

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepimize yardım eder.kolaylıklar verir inş.hepinizin yanındayım.bende çok zorluklar çektim inanın hasta oldum stresten ama sabır herşeyin ilacı küpe olsun;) allaha emanet olun..

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcımız olsun:( üzülüyorum bunları okuyunca.aileler çok sert davranıyor hiç anlamıyolar halimizden.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Ben 10 yıldır kapalıyım.Neler yaşadığımı nelerden vazgeçmek zorunda kaldığımı sizlere nasıl anlatsam bilemiyorum.Üniversitenin 2. sınıfında ailemin ve hatta sülalemin bütün karşı olmalarına rağmen evime başörtümle geldim o andan itibaren bir adım dahi geri atmadım hep dik durmaya çalıştım darlandığım sıkıldığım zamanlarda hep aklıma RESULÜM geldi.Benim Rabbimin yolunda çektiğim ne ki diyerek kendime teselli verdim .Nefsime sürekli ölüm haktır derdim. Üniversite bitti başımı açıp öğretmenlik yapmak istemedim .Öylede yaptım ne aptallığım kaldı ne deliliğim .Daha yazacak çok şeyim var ama bu kadar yeter sanırım .[Evlenmek vadiyle bana talip olanlara hiç konu olarak girmek istemiyorum.Onları RABBİME emanet ediyorum].Rabbime şükrolsun ki başörtüm konusunda bir gün dahi pişmanlık yaşamadım.Arkadaşlarıma şunu tavsiye ediyorum Namazlarınıza dikkat edin .Eğer namazlarınız sizi doğru yolda daim kılmıyorsa NAMAZLARINIZIN hakkını hakkıyla verin .RABBİME EMANET OLUN

canım Rabbim razı olsun tam yerinde anlattın arkadaşımızda bizden yardım istemişti senin anlattıklarında tam isabet oldu okadar guzel anlatmıssın ki Rabbim her yazdıgın harften sana binlerce sevap yazsın cok saol bizimle paylaşıop arkadaşlrımıza örnke oldugun için

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı

26 yaşındayım, çalışıyorum, nişanlıyım, allah izin verirse bu sene evleneceğiz.

Genç kızlığımdan beri hiç bir zaman çok açık dolaşmadım, çok sıcak günlerde bile daima pantolon ve tişört (askılı değil) giyiyordum, yazlığa gidersek o da ailemin küçüklükten beri yönlendirmesi ve büyüyünce de yumuşak da olsa zorlaması nedeniyle denize girdim bikiniyle :a36::a03:

Lisede, üniversitede kimse de yönlendirmedi beni hiçbir şeye, ateist arkadaşım da vardı, cemaat üyesi de

Neyse, ben yaklaşık 2 sene önce namaza başladım, aksatmamaya çalışıyorum, geçen ramazan da kuran okumayı öğrendim, şimdi yasinimi arapçadan okuyabiliyorum rahatça.

Ne kadar uzattı diyeceksiniz, hakkınızı helal edin lütfen, ama içimdeki fırtınayı bir türlü dindiremiyorum.

Dinimi öğrendikçe cahiliyetimin farkına vardım ve boşa geçirdiğim 26 sene için içim yanıyor, allaha şükür bu günleri gördüm, farkına vardım bazı şeylerin, ya bunları anlamasaydım benim öbür dünyada halim ne olurdu diye düşünmekten uykularım kaçıyor :a36:

Ben kapanmak istiyorum, bunu aileme de açtım, başta annem olmak üzere babam çok sert tepki verdiler, nişanlımın ailesi de kapalı, sen onlar için yapıyorsun dediler, annem "biz seni laik bir kız yetiştirdik, okuttuk, bunun için mi uğraştık, ben seni çok zor doğurdum, ölüyordum seni doğururken, sen böyle bir şeyi nasıl yaparsın, asla kabul etmiyorum, bu eve bone ya da eşarp giremez, bilseydim bunu yapacağını nişanlanmana izin vermezdim, hakkımı helal etmiyorum sana, benim ölümüme sebep olursun...." gibi ve daha çook şeyler söylendi bana son 3 ayda. Artık eve gelmekten hiç mutluluk duymuyorum, şimdi yazlığa gittiler, biraz rahatım, bu sefer de her gün telefonda üzülüyorum

çook bunalıyorumm, bu yazıyı bile neredeyse 1 saatte yazdım ağlamaktan. Forumda 100 sayfa var, yaklaşık yarısını okuyabildim, en kısa zamanda sizlerle durumumu paylaşmak için

Ama aileme nasıl söyleyeceğim, annemin yaklaşık 2,5 senedir kan rahatsızlığı var, geçici felç geçirdi, ya benim kararım yüzünden hastalığı kansere dönerse üzüntüden ya da daha kötü bi şey olursa :a

hayırlı geceler

senin yaşadıklarını yaşadım ve hala yaşıyorum.yanındayım hiç şüphen olmasın.allah yardımcın olsun.

fulyaa

Kayıtlı Kullanıcı
burası cok güzel bir site allahım dualarımızı kabul etsin ailen bu duruma alısacaktır bence zamanla sen içinden geldigi gibi davran canım kapanmak benim içimden gelmiyor ama içten baglılıkla kapanmayı öyle istiyorumki sizler gibi candan içimden gelerek baskasının baskısı olmadan kapanmak istiyorum nişanlım istiyor kapanmamı basta evet kapanırım dedim ama dügün gününe cok az kaldı yapamam gibi hissediyorum baskasıyla paylasamıyorum ya yapamazsam diye öyle korkuyorum ki ama bi taraftan keske diyorum keske içimden gelse nişanlıma sen istedigin için degil kendim istedigim için kapanıyorum demek istiyorum allahım insallah yardım eder cok zorlanacagımı düsünüyorum

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
üzülmeye değmez biliyomusun.sen anlat ailene kabul etmiyorlarsa zorlamanın anlamı yok.bende çok uğraştım ve hala uğraşıyorum.ama üzülen biz oluyoruz yine.onlar düşünmüyolarlar inan.laiklik bu değildir.laik olan anlamalı bence.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer istiyorsan işten ayrılmayı ayrıl ve arkana bakma.çünkü o senin kararın onların değil;)

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Burcum allah yardım eder inş.canını sıkma.allaha emanet

fulyaa

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar benim için dua edin insanlara yalan söylemek istemiyorum kendim istiyorum kapanmayı diyorum ama içimden gelmiyor bunu nasıl atlatcam ben belki zor bişey degil yapamayacagımdan korkuyorum sizin gibi kapanacagım için cok mutlu olmak istiyorum iyiki bu siteyi bulmusum o kadar güzel seyler yazıyorki burda

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
yazdıklarınız o kadar güzelki banada yardım edin nolur temmuzda dügünüm var nişanlım kapanmamı istiyor tamam demiştim ama dügün günü yaklastıkca yapamayacagımı düsünüyorum alanya cok sıcak heleki yazın sıcaklarda yapabilirmiyim allahım insallah yardım eder yeni kapancak biri içn alanyada yazın kapanmak cok zor olacak içimden gelmesi için yardım edin ne olur yapaam diye ok korkuyorum namazımıda kılıyorum namaz kılmadıgım zaman eksiklik hissediyorum ama kapalılıkta nasıl olacak nasıl kısa sürede alısıcam
canım benim neden yapamayalımki biliyormusun sana bunu söyleyende şeytan nereden mi biliyorum tam kapanacağım sırada banada dedi yazın ne yapacaksın pişeceksin dinledinmi hayır cunku ben Rabbim için yapıyorum o nun rızasını kazanyım her zorlugu atlatırım hem Peygamber efendimiz dönemimde düşün arabistan nasıl sıcak ordaki guzide annelerimiz yaptıysa onlar katlandıysa şimdi ben bu sıcağamı dayanamayacağım hem bitanem sen yeterki canı gönülden yap Rabbim kolaylıgını veriyor benim ilk yazım olacak paraşut kumastan parduse aldım kumaşı iince ncecik esarplarda var onlardanda aldım durumun varsa ipekli esarplar var terletmiyormus dedğim gibi sen yeterki iste canım hem biliyormusun cok sanslısın nişanlın istiyormus burda bir arkadaşımız yazmıstı nişanlısı istemiyor diye nişanlsından ayrılmıştı ve kapandım haberiyle geldi canım sende yapabilirsin lutfen içindeki şeytanın sesini dinleme sende nur dolu yola adım at istedğin kadar paylas burdan sonuna kadar destek vereceğim ben sana inşşallah sneinde guzel baberlerini alacağz canım

berat05

Yönetici
.
Bu dava hor, bu dava büyük...

ALLAHÜ EKBER!!!

Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....

ALLAH Celle celaluhu RAZI OLSUN

KAPANMAK İSTEYEN KARDEŞLERİM
ANNESİNDEN AİLESİNDEN KORKAN KARDEŞLERİM

BİZİ KİM YARATTIKİ BAŞKALARIDAN KORKUYORUZ?????

HAYDİ....

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt