Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
LA İLAHE İLLALLAH

O' ndan BAŞKA İLAH YOKTUR....TÜM HERŞEYİMİZ RABBİMİZİN ELİNDEDİR.

takva ile kendinizi O'na bırakın..göreceksiniz...her şey yoluna girecektir

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
değerli kardeşlerim artık öle sabırsızlanıyorumki biran önce rabbimin emrettiği şekilde onun biz kadınlara çizdiği ölçüde örtünmek için....bugün inşlah hayırlısı ile alışverişe çıkıcam rabbim inşlh kolaylık verir;artık dayanamıyorum rüyalarıma giriyor,öle can atıyorumki örtüme kavuşmak için,sanki bir yanım eksikmiş gibi insan içine çıkamıyorum...çevremde zorla,baskıyla,özentiyle,kıymetini bilmeden örtünen kadınlarımızı gördükçe öle sinirleniyorum ki ben o örtü için kimleri aldım karşıma nelerden vazgeçtim çabaladım fakat rabbim size nasip etmiş kıymetini bilmiyorsunuz deemek için kendimi zor tutuyorum...inşallah rabbim ölene denk çıkarmamayı nasip etsin.benim yolumu aydınlatan rabbim canı gönülden isteyen tüm kardeşlerimede acil bir şekilde yardımcı olsun....istemek başarmanın yarısıymış kardeşlerim yeterki isteyin rabbim bir şekilde kavuştuyor...öle mutluyum ki anlatamam ben örtümün dışında çok şey daha kazandım hidayetli bir eş kazandım.onu namaz kılarken secde ederken görmeyide nasip etti ya rabbim bana....resman yaşantımız değişti inşlah daha çok öğreneceğim eksik yanlarım var bunuda siz değerli kardeşlerim sayesinde çözeceğim inşallah.....cümleniz rabbime emenet olun.....

mir_erhan

Moderator
esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh...

sevgili kardeşim o güzel duygu dolu yazılarını okuyunca heyecan ve sevinç duymamamk coşmamak elden değil kesinlikle...
bizimde müjde dolu haberi duymak için sabrıslandığımız bildirmek isteriz...

elbetteki kapanmak sa da bilnçli kapanmak örtünmek ...
sorulacak here cevaba vercek bin cevabımız olsun ki
birileerinin yüreğine hidayet tohumu vesilemizle düşer belki...

efendimiz Sallalahü aleyhi ve sellem bir hadisi şerifinde diyor ya
..'' hayra vesile olan onu yapan gibidir''
.
...''muhakkak insanlara hayrı öğretenlere Allah ü teala rahmet, melekleri istiğfar, yer gök ehli hatta karıncalar ve balıklar bile dua ederler..(tirmizi)

inşallah bu övülenlerin saffında yer alırız bu uğurda çok ufak bir parça bile olsak ne mutlu bizlere...

Rabbim sana ve isteyen bütün kardeşlerimize biran önce nasip etsin bu onurlu duruşu..

selam ve dua ile

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
değerli kardeşlerim artık öle sabırsızlanıyorumki biran önce rabbimin emrettiği şekilde onun biz kadınlara çizdiği ölçüde örtünmek için....bugün inşlah hayırlısı ile alışverişe çıkıcam rabbim inşlh kolaylık verir;artık dayanamıyorum rüyalarıma giriyor,öle can atıyorumki örtüme kavuşmak için,sanki bir yanım eksikmiş gibi insan içine çıkamıyorum...çevremde zorla,baskıyla,özentiyle,kıymetini bilmeden örtünen kadınlarımızı gördükçe öle sinirleniyorum ki ben o örtü için kimleri aldım karşıma nelerden vazgeçtim çabaladım fakat rabbim size nasip etmiş kıymetini bilmiyorsunuz deemek için kendimi zor tutuyorum...inşallah rabbim ölene denk çıkarmamayı nasip etsin.benim yolumu aydınlatan rabbim canı gönülden isteyen tüm kardeşlerimede acil bir şekilde yardımcı olsun....istemek başarmanın yarısıymış kardeşlerim yeterki isteyin rabbim bir şekilde kavuştuyor...öle mutluyum ki anlatamam ben örtümün dışında çok şey daha kazandım hidayetli bir eş kazandım.onu namaz kılarken secde ederken görmeyide nasip etti ya rabbim bana....resman yaşantımız değişti inşlah daha çok öğreneceğim eksik yanlarım var bunuda siz değerli kardeşlerim sayesinde çözeceğim inşallah.....cümleniz rabbime emenet olun.....
canım her yazında oldugu gibi buyazınıda gözlerim dola dola okudum Rabbime binlerce şükür senin gibi yüreği Allah aşkıyla dolmus bir arkadaşımızda bizlerin arasına katılıyor cok ama cok guuzel bir duygu bu anlatılamaz ...bu haberle bugun bizim bayramımız oldu İnşallah senden sonrada bize bu mutlulugu yaşatacak arkadaşlarımız olur canım sabırsızlıkla bekliyorum alısverisini yaptıktan sonra tövbe edip örtümü taktım demeni Allahım bu haberide görmeyi nasip eyle bana göreyim Allahım...
canım Rabbim senin ve eşini bu mubarek yoldan ayırmısın yaptıgınız ibadetlerinizin sevabını kat kat versin Rabbim sizleri direk cennetine girenlerden eylesin

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı

sevgili kardeşim o güzel duygu dolu yazılarını okuyunca heyecan ve sevinç duymamamk coşmamak elden değil kesinlikle...
bizimde müjde dolu haberi duymak için sabrıslandığımız bildirmek isteriz...

elbetteki kapanmak sa da bilnçli kapanmak örtünmek ...
sorulacak here cevaba vercek bin cevabımız olsun ki

efendimiz Sallalahü aleyhi ve sellem bir hadisi şerifinde diyor ya
.
...''muhakkak insanlara hayrı öğretenlere Allah ü teala rahmet, melekleri istiğfar, yer gök ehli hatta karıncalar ve balıklar bile dua ederler..(tirmizi)

inşallah bu övülenlerin saffında yer alırız bu uğurda çok ufak bir parça bile olsak ne mutlu bizlere...

Rabbim sana ve isteyen bütün kardeşlerimize biran önce nasip etsin bu onurlu duruşu..

selam ve dua ile

Değerli mir erhan kardesım, sızden de katkılarınızdan dolayı Allah razı olsun. Sizin de o desteklerınız ve yorumlarınız bizleri kendimize getırıyor, eksık olmayın ınsallah.Allah a emanet olun.

Selametle...

berat05

Yönetici
ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

Sevgili kardeşim o güzel duygu dolu yazılarını okuyunca heyecan ve sevinç duymamamk coşmamak elden değil kesinlikle...
Bizimde müjde dolu haberi duymak için sabrıslandığımız bildirmek isteriz...

Elbetteki kapanmak sa da bilnçli kapanmak örtünmek ...
Sorulacak here cevaba vercek bin cevabımız olsun ki

Efendimiz sallalahü aleyhi ve sellem bir hadisi şerifinde diyor ya
.
...''muhakkak insanlara hayrı öğretenlere allah ü teala rahmet, melekleri istiğfar, yer gök ehli hatta karıncalar ve balıklar bile dua ederler..(tirmizi)

Selam ve dua ile

allahü ekber

allah c.c. Razı olsun

mir_erhan

Moderator
Değerli mir erhan kardesım, sızden de katkılarınızdan dolayı Allah razı olsun. Sizin de o desteklerınız ve yorumlarınız bizleri kendimize getırıyor, eksık olmayın ınsallah.Allah a emanet olun.

Selametle...

selamün aleyküm...
ayşe kardeşim Allah celle celalüh senden ve bütün kardeşlerimden razı olsun..
keşke daha fazlasını yapabilsek ki hiç birşey de yaptığım yok...
inan yürekten söylüyorum ki dua gerek dua gerek başka her türlü desteği vermeye hazır bir kardeşinizim...

ben sizin bu isteğinizi hak yolda ki çabalarınızı
efendimizi gururlandırmak için mücadelenizi gördükçe dünyalar benim oluyor o anda..
hele kapandım müjdeleri gözyaşlarına boğuyor beni
ondan güzel mutluluk yoktur...
ve emin ki kapanan kardeşlerimizin her biri bir başka kareşimizin elinden tutmak için hidayetine vesile olmak için yeni bir mücadeleye başlıyor...
bundan güzel bir mutluluk ne olabilriki...

Asıl Rabbimiz sizden razı olsun ki sizler o şerefli sancağı başanızda dalgalandırıp bizleri onurlanırıp şerflendirdiğiniz için..
keşke bizlerde bende bir şeyler katabilseydim....

Allah celle celalüh bu yolda sizleri yalnız bırakmasın
sabır güç ve dirayetinizi daim kılsın inşallah..

selam ve dua ile

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

Sevgili kardeşlerim bu güzel haberleri okudukça duygulanmamak mümkünmü,hele bide bu uğurda gecenizi gündüzünüze katmışsanız!ben hala belirsizlikler içindeyim malesef,o kadar trajikomik bir haldeyimki sizinle paylaşsammı bilemiyorum:(anlayış göstereceğinizi umuyorum,size bahsetmiştim ilk eteğimi aldım diye onu almak nasıl oldu biliyomusunuz,kendime kısa bir etek almıştım çok beğenerek eve geldim dedimki sen ne düşünüyor ne yapıyorsun götürdüm uzun bir etekle değiştirdim,aradan uzun bir zaman geçti şimdide kendime bir kapri dediğimiz kısa pantolan ve bir bady almıştım eve geldim yine pişmanlık yine götürdüm yine uzun bir etek aldım, birde uzun kollu gömlek aldım sabah erken kalkıp denedim onları bide eşarp taktım çok heyecanlıydı.kusura bakmayın bu dengesiz hallerimi sizede yansıtıyorum,sadece içinde bulunduğum durumu anlatmak istedim.hakkınızı helal edin.Bu arada ilk defa kardeşime biraz açtım çok şaşırdı pek sıcak bakmadı birde en yakın arkadaşım eteği gördü bir anlam veremedi beğenmez beğenmez baktı ama benim içimdeki ateşi hiçbiri etkilemiyo her geçen gün artıyo Rabbim bana ona layık bir kul olmayı nasip etsin inallah tez zamanda.ve tüm isteyenlere.AMİN.selam ve dua ile.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
amin inş.çok mutlu oldum sizlerin adına gerçekten.inş ALLAH banada nasip etsin ve bu durumdan kurtulmayı çok istiyorum.rahatsızlık duyuyorum inanın.en kısa zamanda nasip etsin inş.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
benim gibi olan hepinize nasip etsin inş.

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm değerli kardeşlerim ;keyifli ve yorucu bir alışveriş olayınıda atlattıktan sonra yarın sabah namazıyla şükür secdemi yapıp inşlh rabbimin emrini yerine getirmiş olucam.bu zorlu ve mücadeli yolumda beni yalnız bırakmayan tüm kardeşlerime teşekkür ederim rabbim razı olsun.....çok çok çok mutluyum .....

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim ve bizler daima yanındayız çok sevindim Rabbime emanet ol kardeşim selam ve dua ile..

berat05

Yönetici

selamun aleyküm değerli kardeşlerim ;keyifli ve yorucu bir alışveriş olayınıda atlattıktan sonra yarın sabah namazıyla şükür secdemi yapıp inşlh rabbimin emrini yerine getirmiş olucam.bu zorlu ve mücadeli yolumda beni yalnız bırakmayan tüm kardeşlerime teşekkür ederim rabbim razı olsun.....çok çok çok mutluyum .....

Maaşallah kardeşim

Her gün 1 adım daha atıyorsunuz...İşte Kulluğumuzda böyle olmalı...tüm ibadetlerimizdede 1 adım atabilsek...Rabbim nasip eylese her gün 1 adım daha atabilsek

Sizina adınıza çok seviniyorum

Haydi bakalım...sizin peşinizden geleceklere de müjdeler olsun...

Hayırlara vesile olsun....

Allah c.c. razı olsun değerli kardeşim

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
nur nisa canım her attıgın adımda okadar mutlu oluyorumki gözlerim dolu dolu okuyorum her seferinde vuslatına -mıza saatlerimiz kaldı kalplerımız gözumuz senden o haberi beklemekte kapandıgında melekler dua ederken bende senin için bize yaşattıgın bu mutluluk için dua edeceğim canım

mir_erhan

Moderator

selamün aleyküm ...
berat kardeşimin dediği gibi Bende MAŞALLAH..MAŞALLAH...
diyorum...
ben öyle inanıyorum ki GÖKÇEAYAN kardeşimizle HUZUR ARIYORUM kardeşmizde çok yakındır..bu heyecanı çok iyi hissediyorum..
Rabbimizin izniyle çok yakındır...

bundan sonra şeytanla alay etme zamanı...
namazımızı en güzel şekilde kılmalı en iyi bilgilerle kendimizi donatmalı beslemeliyiz...
sabah namazlrına kalkıp şeytanı bacağını ordan kırmalıyız
sonra sizler o şeref timsalini severek Allah celle celalüh emridir diye
ve engüzel şekilde bağlarkken şeytanı öldürmüş olacağız...

Rabbimiz yanınızda olsun sizinle olsun
cesaret bilgi ve azminizi artırsın inşallah..
selam ve dua ile

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı

Canım kardeşim senin adına çok sevindim Allah başkoyduğun yolda zorluklarını gidersin,Rabbim o yolda yolculuğu bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inş.AMİN.

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm ...
berat kardeşimin dediği gibi Bende MAŞALLAH..MAŞALLAH...
diyorum...
ben öyle inanıyorum ki GÖKÇEAYAN kardeşimizle HUZUR ARIYORUM kardeşmizde çok yakındır..bu heyecanı çok iyi hissediyorum..
Rabbimizin izniyle çok yakındır...

bundan sonra şeytanla alay etme zamanı...
namazımızı en güzel şekilde kılmalı en iyi bilgilerle kendimizi donatmalı beslemeliyiz...
sabah namazlrına kalkıp şeytanı bacağını ordan kırmalıyız
sonra sizler o şeref timsalini severek Allah celle celalüh emridir diye
ve engüzel şekilde bağlarkken şeytanı öldürmüş olacağız...

Rabbimiz yanınızda olsun sizinle olsun
cesaret bilgi ve azminizi artırsın inşallah..
selam ve dua ile

Canım kardeşim Allah razı olsun senden,paylaşımızınızı her okudukça gözyaşlarına boğuluyorum,Rabbim beni sizinle paylaşacak konudan mahrum bırakmasın.AMİN.

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun leyküm kardeşlerim......hepinize güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim bilemezsiniz ki ben nasıl mutluyum.kalbimin içinde bir kuş durmadan kanat çırpıyor,sanki yarın hiç olmuycakmış gibi geliyor ;daha şimdiden çevremde duyanlar hediyeler almaya başladılar herkez ilk eşarbın benden diyolar işte böle güzellikler yaşıyorum sizler içinde hep dua ediyorum inşlh en kısa zamanda bu duyguyu tadarsınız.......bu ana kadar hep yanımdaydınız hakkınızı helal edin...........

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı

ne kadar mutlu oldum kardesim, rabbim hepimize nasip etsin insallah.. :(

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
nasıl tarifsiz duygular bunlar ya rabbim çocuk gibi oldum resmen;annem arife günü bayramlıklarımı alıpta odama astığı zaman gider gelir onlara bakardım yarın olsada giysem derdim....inanırmısınız şimdide aynen öleyim sanki almışım cicilerimi yine eskisi gibi yarını bekliyorum.serdim hepsini koltuğa tek tek dokunuyorum hepsine,bunlar benim mi gerçekten diyorum.... kardeşlerim sanki yarın gerçekten bayram evet olmasa bile benim bayramım olacak...ben nasıl her dakika şükretmeyeyim rabbime;beni örtüme kavuşturdu diye....inşlah yarın da mübarek gün ,cuma...benim içinde hayırların başlangıcı olur....artık rabbimin karşısında utanmadan,başımı öne eğmeden çıkarım,içim rahat eder....ben çok sevinçliyim kardeşlerim ama sakın unuttum sanmayın hep dilimde dualarımdasın inşlh kapanmaya istekli kardeşleriminde haberlerini ben duyarım rabbime emanet olun....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt