~Leyfunnur~
Kayıtlı Kullanıcı
Tesettürlüyüm çünkü :
-- ALLAH'ı hatırlamak ve hatırlatmak için..
-- Yaratılış gayemin gereği..
-- Özel olduğum için .. Özel hissettiğim için .. İnsanların gözünde değil Rabbimin nazarında özel olduğum için.. Kulluğumun gereği.. Rabbimin rızasını kazanmak için..
-- Tesettürlüyken daha rahat olduğum için.. Dışarıda kendimi en rahat hissedebileceğim giyim şekli olduğu için.. ALLAH rızası için.. Birtakım kötü gözlerden koruduğu için..
-- Tesettürlü bir insan dış görünüşüyle değil de kişiliği ve ahlakıyla davranışlarıyla, düşünceleriyle ön planda olduğu için..
-- Buna verilecek en iyi cevabım : İnancımın kanıtlarından biri TESETTÜRÜM..
-- İnanıyorum ; emri başım üstünde her varlığa sevgi duyuyorum.. her varlık O na çıkıyor.. O nu seviyorum..
-- Rabbim bize zinet değerinde bakıyor ve ben bu zineti en iyi şekilde muhafaza etmek istiyorum..
-- Kadınlık vasfıyla değil, insan vasfıyla hayatta ilerlemek istiyorum..
-- Ehli imana zarar vermek istemiyorum..
-- Tesettürün en baş vasfı başörtüsünü ilk önce kalbimde sonra kafamda taşıyorum..
-- İSLAMı yaşamayı kolaylaştırıyor, hayatımın her safhasına yaymamı sağlıyor..
-- Bana Rabbimi hatırlatıyor ve hatırlatanlardan olmak istiyorum..
-- "KULUM" DİYE YADEDİLENLERDEN OLMAK İSTİYORUM..
-- Hürüm ben.. tesettürüm sayesinde namahremim, saygı duruşuna geçmek zorunda.. (öyle bir temsil etmeliyim ki, bu olmak zorunda)
-- HAKK böyle istiyor .. Hakk istedi mi, şek yok, şüphe yok, koşul yok,şart yok..
-- Cünkü hürüm ben.. Budur sebebi örtümü başımda taşırken gözlerimin ışıması.. Gurur addetmeyiniz..
-- DEĞERLİYİM!!
-- ALLAH'a İtaat Ediyorum
-- Çünkü ALLAH'a Teslim oldum..