Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
essalamün aleyküm verahmetullahi ve berakatuhu

Allah C.C razı olsun değerli kardeşim...
Ne uygun ve güzel bir dille açıklamışsınız...
İnşallah bu kardeşimiz HAK yolunda olmaya devam edecektir...
DUA' larımız onunla...
Allah C.C. hakkında hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...

ALLAH C.C. NASİP EYLİYORKİ BİZLER YAZIYORUZ VE DESTEK OLUYORUZ
MAVCİ ABİMİZ
HERŞEY YARADANDAN
BİZ NEYİZKİ MAVCİ ABİMİZ

ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ YAZDIRIYOR....DUYGULARIMIZI DİLE GETİRMEMİZE İZİN VERİYOR

Vesile olmaya- örnek olmaya İZİN veriyor

HAMD sadece O' c.c. nadır.

La ilahe illallah

berat05

Yönetici

4 ay oldu kardeşlerim hepinizin sayesinde Rabbim bütün niyetlerinizi kabul etsin özellikle burcumm çok yanımda oldun Aralığın 15inde siteye üye oldum Aralığın 16sında kapandım belki bu siteyi Rabbim karşıma çıkarmasaydı ben kapanmamış olabilirdim çok şükür ki Rabbime destek oldunuz bana...herşeyde bir hayır var özlem kardeşim inşallah bidaha öle bir hata yapmazsın Rabbim imanlı hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza(amin)selam ve dua ile..

maaşallah barekallah subhanallah

Rabbim c.c. sayılarımızı artırsın inşallah

Örnek olalım cümle aleme YARADANIN izniyle

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
''hayırlı geceler herkese...
son durmumu merak edenler için anlatayım istedim...
dün gece babama söyledim baba ben kapanıyorum diye ben karşışmam dedi daha önce ben sınıf öğr. mezunuyum mezun oldum hemen evlendim calış dedi 2sene denedim olmadı malum kpss birde çalışmak istemiyordum acıkcası hayılısı buymus benim için ben ona inandım onu söyledi sen benim sözümü dinlemedin vede cok kırıcı bir laf söyledi babamdan beklemiyordum namaz kılan bir insanın sevinmesi gerekirken o böyle davranınca cok uzuldum... eşime geldim anlattım oda sen aslında ufak bir cihat yapıyorsun ailenin ve cevrendeki insanların dünya görüşüne ters düşüyorsun ve onlarla mucadele ediyorsun hak uğruna..dedi içim rahatladı...
ve biliyormusunuz ne oldu bugun ilk eşarbımı bonemi aldım hemde annmele giderken onun yureğindeki kapıyı araladım...hani istemeyen annem bugun benimle esarp alırken kızım suadakiuzun motuna bu yakısır diye yardımcı oldu okadar mutlyumki sonra bana mevsimlik uzun palto baktık... eve geldim hemen bonemi esarbımı taktım biraz eğri büğrü oldu ama sonra göz yaşlarım sicim gibi aktı rabbim herkese bu mutlulugu yasatsın okadar guzelki bu mutluluk yıllardan beri ck arzu ettiğim şeyi elde edebilmek Alahhımın emirlerine tam uyacam ya ne büyük mutluluktur bu benim için... sonra annem geldi cok yakısmıs utanrak dedi Rabbimin nuru kime takarsa o cok guzel oluyor...
şimdi cok uzun oldu ama lutfen bugunluk beni mazur görün cok mutuyum
sizden bir konu hakkında yardım istyorum ben hani ALLAHım emiryle ilk kapanacağınm gun ne yapmalıyım sizce
.. ''
BURCUM82

selamün aleyküm,bu hidayet öyküsünü isteyip de yapamayan kardeşlerim için gündeme getirmek istedim.ben de böyle çok güzel hadiselere şahit oldum.koşarak gittiğimiz tesettür mağazaları,ilk başörtülerini takışım,inceliklerini tarif edişim.gözlerimizden akan yaşlarla birbirimize sarılışımız.

tekrar sevdiğim bu selamı göndermek istiyorum

SELAM HİDAYETE TABİ OLANLARA
SELAM ALLAH'I RAB TANIYANLARA
!!!

gülümseraydıner

Kayıtlı Kullanıcı
DEĞERLİ KARDEŞİMİZ

her işte bir hayır vardır...şer sandığından da hayır çıkar...
bakın burda şeytana ne kadar uymuşsanız da kalbiniz sizi bırakmamış...nişanlınız akıllı olur ise sizi hiç kaybetmek istemeyecektir.Böyle ahir zamanda kapalı bulmak böylesine zor iken.... açık kardeşimiz kapanmak isterken elinden tutmamak niye??? Yani o bez-parçası dediklerinden mi korkuları?? Onlar neyi taşıyamayacağından korkuyorlar???

Eğer nişanlınız sizi bu şekilde kabullenmez ise ve istemezse ALLAH c.c. karşı tevekkülünüzü hiç bozmayın açılmayın sabır edin..Demekki hayır bunda deyin O ki RABBİM c.c. BUNU BÖYLE İSTEMİŞTİR.

Siz de diğer kardeşlerimiz için dua ve tevbe istiğfar edin.
Rabbim c.c. büyüktür...ne kapılar açılır ne umulmadık işler olur
Biz bilemeyiz sadece ve sadece Rabbim c.c. bilir

SİZ HAK'tan VAZGEÇMEYİN

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

allah razı olsun kardeşim..dualarım bütün kardeşlerime inşallah her biri benim gibi yanlışı geç olmadan fark eder...nişanlımla geçirdiğim bir senem heba oldu..belkide rabbim daha sıkı sıkı imanıma sarılmam için bana şeri ardından hayrı gösterdi..herşeyde mutlaka bir hayır vardır..cennette komşu olma dileğiyle..hayırlı akşamlar..allah hepinizi tüm belalardan korusun..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
''hayırlı geceler herkese...
son durmumu merak edenler için anlatayım istedim...
dün gece babama söyledim baba ben kapanıyorum diye ben karşışmam dedi daha önce ben sınıf öğr. mezunuyum mezun oldum hemen evlendim calış dedi 2sene denedim olmadı malum kpss birde çalışmak istemiyordum acıkcası hayılısı buymus benim için ben ona inandım onu söyledi sen benim sözümü dinlemedin vede cok kırıcı bir laf söyledi babamdan beklemiyordum namaz kılan bir insanın sevinmesi gerekirken o böyle davranınca cok uzuldum... eşime geldim anlattım oda sen aslında ufak bir cihat yapıyorsun ailenin ve cevrendeki insanların dünya görüşüne ters düşüyorsun ve onlarla mucadele ediyorsun hak uğruna..dedi içim rahatladı...
ve biliyormusunuz ne oldu bugun ilk eşarbımı bonemi aldım hemde annmele giderken onun yureğindeki kapıyı araladım...hani istemeyen annem bugun benimle esarp alırken kızım suadakiuzun motuna bu yakısır diye yardımcı oldu okadar mutlyumki sonra bana mevsimlik uzun palto baktık... eve geldim hemen bonemi esarbımı taktım biraz eğri büğrü oldu ama sonra göz yaşlarım sicim gibi aktı rabbim herkese bu mutlulugu yasatsın okadar guzelki bu mutluluk yıllardan beri ck arzu ettiğim şeyi elde edebilmek Alahhımın emirlerine tam uyacam ya ne büyük mutluluktur bu benim için... sonra annem geldi cok yakısmıs utanrak dedi Rabbimin nuru kime takarsa o cok guzel oluyor...
şimdi cok uzun oldu ama lutfen bugunluk beni mazur görün cok mutuyum
sizden bir konu hakkında yardım istyorum ben hani ALLAHım emiryle ilk kapanacağınm gun ne yapmalıyım sizce
.. ''
BURCUM82

selamün aleyküm,bu hidayet öyküsünü isteyip de yapamayan kardeşlerim için gündeme getirmek istedim.ben de böyle çok güzel hadiselere şahit oldum.koşarak gittiğimiz tesettür mağazaları,ilk başörtülerini takışım,inceliklerini tarif edişim.gözlerimizden akan yaşlarla birbirimize sarılışımız.

tekrar sevdiğim bu selamı göndermek istiyorum

SELAM HİDAYETE TABİ OLANLARA
SELAM ALLAH'I RAB TANIYANLARA
!!!

canımsın sen benim cok yorgundum bir bakayım dedim yazıyı okuyorum diyorum aaa benim gibi sınıf .öğ mezunu arkadas yardım istemis :)yardım etmek için okuyodum
bir baktımki benim ilk esarbımı aldıgım gun okadar duygulandım anlatamam
canımın sen benim sana olan bu duygularımı nasıl dile getireceğimi ina bilmiyorum sunu söyleyeyim Rabbimin bana en guzel hediyelerisiniz
inşallah hep bir ömur boyu yanımda olursun bu yayzı arastırıp bulup onra cok guzel bir hadise demen beni nekadar mutlu etti anlatamam daha niceleri vardır cok guzel olan benimki onların yanında sonlardaır
canım ogunu hatırladım cok ama cok guzeldi Rabbim bu harika duyguyu herkese yasatsın
hayırlı geceler benim kalbi guzellikler dolmus tasmıs canımım

hemşiregizem

Kayıtlı Kullanıcı
bende nişanlanacağım yakında annem engel oluyor halbuki hazırlıklarımı yapmıştım geçen ramazan ayında namazda örtüp başımı sokakta iş yerinde açmak beni rahatsız ediyor..umarım en kısa zamanda başarırım bu baskı beni öldürecek..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
bende nişanlanacağım yakında annem engel oluyor halbuki hazırlıklarımı yapmıştım geçen ramazan ayında namazda örtüp başımı sokakta iş yerinde açmak beni rahatsız ediyor..umarım en kısa zamanda başarırım bu baskı beni öldürecek..

canım aramıza hosgeldin
Anlıyorum seni ona sabırla anlat uygun zamanlarında kararlı oldgunu senin bunu cok istediğini anlasın eminim seni kıramayacaktır
peki nişanlın istiyormu kapanmanı İnşallah oda istyordur kolay gecebiliriz bu süreci
birde hemşiresin sanırım bu ekonomik krizde dedğimin uygulanabilirmi sen daha iyi karar verirsin
eğer özel sektördeysen arastır derim ben kapalı hemşirelerin calıstıgı hastaneleri eğer varsa canım parası calıstıgın yerden birazsa gec derim oraya cunku en bir adım atıyorsun Rabbim için oda senin bu mucadelin karşılısız bırakmaycatır buna inanıyorum
inşallah en kısa zamanda seninde guzel haberlerini alırız hayırlı geceler

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm kardeşim bu konuda annene karşı biraz baskın olmalısın kırmadan ama kararlı bir şekilde sölemelisin ahirete kendimiz yanımızda anamız babamız olmadan hesap vericez ve ne cevap vericezz yapabilirsin yapcaksın tedirgin olma kardeşim nişanlında eğer destek veriyosaa kazanan sen olucaksın selam ve dua ile..

gülümseraydıner

Kayıtlı Kullanıcı
4 ay oldu kardeşlerim hepinizin sayesinde Rabbim bütün niyetlerinizi kabul etsin özellikle burcumm çok yanımda oldun Aralığın 15inde siteye üye oldum Aralığın 16sında kapandım belki bu siteyi Rabbim karşıma çıkarmasaydı ben kapanmamış olabilirdim çok şükür ki Rabbime destek oldunuz bana...herşeyde bir hayır var özlem kardeşim inşallah bidaha öle bir hata yapmazsın Rabbim imanlı hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza(amin)selam ve dua ile..

inşallah.canım..allah razı olsun..rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsun bizi

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sendende razı olsun kardeşim amin...selam ve dua ile..

armour

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun herşeyde bi hayır vardır inşallah en güzel günler seni bekliyor... sen yeterki doğru yolda devam et dua ileee...

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

Bende burdaki birçok din kardeşim gibi aynı durumdayım,içimde bir ateş yanıyo ama şekillendiremiyorum kafam çok karışık,benim annem babam hacı bende 2003 yılından bu yana namazımı kılıyorum çok şükür anne ve babamın herhengi bir baskısı yok bana karşı bu zamana kadar bendede yoktu böyle bir düşünce,ama bu sene!!!!içimde bir ssesi susturamıyorum hayat çok anlamsız geliyo bana ne için ve nereye ?etrafımdaki açık insanlara baktıkça kendimden utanıyorum aynı kefedeyiz malesef:(evet ben KAPANMAK İSTİYORUM!hemde çok,henüz kimseye söylemedim dolayısıyla etrafımda danışacağım kimse yok internette bilgi araken bu siteyi gördüm paylaşımlarınızı bende yararlanmak istedim,banada bir yol gösterirseniz çok mutlu olacağım ne yapacağımı ve nerden başlayacağımı bilemiyorum:(sadece laf olsun diye değilde dinimize kitabımıza uygun kapanmak istiyorum bilgilerinizi bekliyorum şimdiden Allah razı olsun hepimizin yar ve yyardımcısı yine Rabbim olsun inş.selametle

berat05

Yönetici
vealeykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

vealeykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

Bende burdaki birçok din kardeşim gibi aynı durumdayım,içimde bir ateş yanıyo ama şekillendiremiyorum kafam çok karışık,benim annem babam hacı bende 2003 yılından bu yana namazımı kılıyorum çok şükür anne ve babamın herhengi bir baskısı yok bana karşı bu zamana kadar bendede yoktu böyle bir düşünce,ama bu sene!!!!içimde bir ssesi susturamıyorum hayat çok anlamsız geliyo bana ne için ve nereye ?etrafımdaki açık insanlara baktıkça kendimden utanıyorum aynı kefedeyiz malesef:(evet ben KAPANMAK İSTİYORUM!hemde çok,henüz kimseye söylemedim dolayısıyla etrafımda danışacağım kimse yok internette bilgi araken bu siteyi gördüm paylaşımlarınızı bende yararlanmak istedim,banada bir yol gösterirseniz çok mutlu olacağım ne yapacağımı ve nerden başlayacağımı bilemiyorum:(sadece laf olsun diye değilde dinimize kitabımıza uygun kapanmak istiyorum bilgilerinizi bekliyorum şimdiden Allah razı olsun hepimizin yar ve yyardımcısı yine Rabbim olsun inş.selametle

Değerli kardeşimiz,

burda paylaşımlarını okuduğunuz diğer kardeşlerimizden...Sizin bir adım atmanız daha kolay olur du belkide..
Sizin adınıza çok sevindim kardeşim...
Yol belli.....
Başımızı kapatmak sadece beğendiğimiz bir örtüyü başa koymak değil...Kalbimizle bunu hissederek yapmak...Örtünmenin güzelliği...durdukça...kapandıkça...ortaya çıkıyor...O bir bez parçası olmaktan öte...başımıza yapışmış bir derimiz oluveriyor...sadece evimizde izin veriyor çıkarmaya....böylesine gönülden bağlı kardeşim..

Kitabımız KUR'AN-I KERİM herşeyi açıklıkla ifade etmiş.

Kime karşı mahrem olduğumuz aşikar.

Bizim yapmamız gereken ellerimiz ve yüzümüz dışında kalan yerleri örtmek
Burda önemli olan şu :
Kısa bir başörtü ile sadece başın 4/3 nü kapatıp arkadan kuyruk gibi sallamak değil ya da KISA BİR MANTO Giyip bele o meşhur kemeri bağlayıp belin inceliğini çıkarmak ,ayaklarına incecik çorap giyip salına salına dolaşmak değil...

Kapanmak doğru bir şekilde olmalı değil mi kardeşim???
Önce kalbin tesettürü sonra vücudumuzun

BİZ SİZLER İÇİN DUACIYIZ SİZLERDE BİZE DUA EDİNİZ KARDEŞİM

ALLAH c.c. yar ve yardımcımız olsun
selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sizden razı olsun beni cevapsız bırakmadığınız,karışık olan zihnime biraz olsun ışık tuttuğunuz için.Yani sizin tanımızdan en uygun olan biçimin uzun pardesü olduğunu anlayabilirmiyim acaba ben öyle düşünüyorum çünkü,en uygun nasılsa onu yapmak istiyorum hakkıyla yani.Rabbim bana O na layık bir kul olmayı nasip eder inş.hergün her namazda dua ediyorum,ne olur sizde edin Allah bana nasip etsin kapanmayı,bilgi ve desteklerinizi bekliyorum Allah razı olsun sizden.

berat05

Yönetici
essElamün aleyküm verahmetullahi ve berakatuhu

essElamün aleyküm verahmetullahi ve berakatuhu

Allah sizden razı olsun beni cevapsız bırakmadığınız,karışık olan zihnime biraz olsun ışık tuttuğunuz için.Yani sizin tanımızdan en uygun olan biçimin uzun pardesü olduğunu anlayabilirmiyim acaba ben öyle düşünüyorum çünkü,en uygun nasılsa onu yapmak istiyorum hakkıyla yani.Rabbim bana O na layık bir kul olmayı nasip eder inş.hergün her namazda dua ediyorum,ne olur sizde edin Allah bana nasip etsin kapanmayı,bilgi ve desteklerinizi bekliyorum Allah razı olsun sizden.

ŞİMDİ SİZE ÖNCELİKLE KISACA KENDİMDEN BAHSEDEYİM..

Ailem içerisinde Müslümanlığı tam anlamıyla yaşayan kimse yok.

Kapanma ışığı yandığı andan itibaren kalbimde...en doğrusunu bulmak için çabaladım...

İlk mantom üzerimde giydiğim dar denebilecek bir kabandı...hiç pardesüm yoktu.
Başımı kapattığımdan itibaren hem İSLAMİYET GEN tr deki kardeşlerimizin yazılarından ( kaynaklı ) hem de büyük hocalarımızdan öğrendiğimi KALBİM çoktan tasdik etmişti.Ben bir başkasına,zevkime,gözlere hitap edebilecek şekilde değil doğru bulduğum yolda giyenecektim.

Kısacası durumumu ayarlar ayarlamaz bir pardesu aldım.(hediye alınan beyaz yada renkli pardüseleri giydiysem de içime sinmedi kabullenemedim ve giymedim)

Sadece Allah c.c. rızasını gözetmek ve Peygamber Efendimizin (s.a.v.) nasıl sünneti var ise öyle yaşamak istedim...

Kısacası kardeşim ben siyah pardesum ve giyimimle dışım renksiz ancak sadece Allah c.c. rızasını gözeterek kalbimin rahatlığı ile yaşamımı İSLAMA yönelmiş olarak sürdürüyorum.

Kişilerin beni bakımsız ve ruhsuz görmesi önemli değil.Bu mutluluğu ve kalp rahatlığımı 32 yıl o açık ve rahatlığımda bulamadım.şimdi öyle mutluyum ki anlatamam...

Açılmamı bekleyenler şaşırdılar.

Ama hidayet Allah c.c. dandır.Duam tüm kardeşlerime...bu gönül sevgisini yaşatması için Rabbime dua ediyorum.

kısa dedim ama uzattım hakkınızı helal ediniz.

Kural belli ama uymayıp rengarenk ve dar giyip kendisine baktıranlar var ki hem kendileri hem karşılarındakini günaha sokuyorlar....

Sizin kalbiniz ne diyor??? Neyi kabul ediyor...Bırakın nefsi ve şeytana uymayı kardeşim ÖLÜM ÇOK YAKIN.
..

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
degerlı berat05 kardesım ne kadar da guzel ıfade etmıssın kendını.ne de guzel bılınclı

olarak örtünmüşsün.Allah kabul etsin.Rabbım herşeyi o güzel gönlün gibi güzel

eylesin.Kardeşim lutfen kapanmak ısteyen biz kardeslerine de dualarında alllah rızası için

yer ver olur mu? siz de benım dualarımdasınız.

Selametle...

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sizden razı olsun,ne hakkımız varki asıl siz helal edin hakkınızı ogüzel sabırlarınız ve açıklamalarınız için.Rabbim sizin geldiğiniz noktaya ve daha fazlasına erişmeyi bizede nasip etsin inş.ben duacınızım sizde edin lütfen.bu aralar kafamdaki tek düşünce bu,hep düşünüyorum nasıl olucanı,hayal ediyorum inş.gerçeğe dönüştürürüm Rabbimin izniyle Amin.

berat05

Yönetici

degerlı berat05 kardesım ne kadar da guzel ıfade etmıssın kendını.ne de guzel bılınclı

olarak örtünmüşsün.Allah kabul etsin.Rabbım herşeyi o güzel gönlün gibi güzel

eylesin.Kardeşim lutfen kapanmak ısteyen biz kardeslerine de dualarında alllah rızası için

yer ver olur mu? siz de benım dualarımdasınız.

Selametle...

Allah c.c. razı olsun kardeşim..

Unutmayalım ki bizlere bunu yaptıran tek güç RAHMAN ve RAHİM olan ALLAH celle celalühüdür.HAMD OLSUN

DUALARIMIZDASINIZ

berat05

Yönetici

Allah sizden razı olsun,ne hakkımız varki asıl siz helal edin hakkınızı ogüzel sabırlarınız ve açıklamalarınız için.Rabbim sizin geldiğiniz noktaya ve daha fazlasına erişmeyi bizede nasip etsin inş.ben duacınızım sizde edin lütfen.bu aralar kafamdaki tek düşünce bu,hep düşünüyorum nasıl olucanı,hayal ediyorum inş.gerçeğe dönüştürürüm Rabbimin izniyle Amin.

amin değerli kardeşimiz

Rabbim cümle kardeşlerimize nasip eylesin inşallah

SABIR kardeşim

BIRAKMAYIN KENDİNİZİ

Şeytan ve NEFS geçilecek ...siz isterseniz yaparsınız

1 adım atın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt